2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Teşekkür ederim cnm inş:) buradaki herkesin Allah gönlüne göre versin

Slm kızlar
Son zamanlarda çok giremedim pazar günü oğlumun kusmuğunda kan görünce apar topar hastaneye gittik reflüsü artmış o da midede hafif kanamaya yol açmış. 1 şurup 1 ilaç yazdı doktor. Bakalım uykusuzluğunun ve huzursuzluğunun sebebi bu muymuş? Meğerse oğluşuma bunları ben yapmışm süt ürünleri tüketmem yasaklandı gaz yapan hiçbişey yemicem ki zaten yemiyodum. Sıkı bir diyetteyim anlayacağınız en azından 1-2 ay daha

geçmiş olsun cnm ya kıyamam oyy minik adama hasta olmuş demekki.. tez zamanda iileşir umarım olsun evlad için nelere katlanıyor dietee yaparsın ....

flyingmom canım geçmiş olsun reflu offf biz bile (yetişkinler) zorlaniyoruz o bebek daha huzursuz olması çok normal inş ilaçlar işe yarar

sanada günaydın cnm nasılsın yeğenin nasıl..
Sağol kuzum sende keyifler nasıl alerjim devam ediyor ama hafifledi biraz yeğenin bu gün aşısı var birazda gideceğiz küçük bir kıyamet koparacak sağlık ocağında

Sağol kuzum sende keyifler nasıl alerjim devam ediyor ama hafifledi biraz yeğenin bu gün aşısı var birazda gideceğiz küçük bir kıyamet koparacak sağlık ocağında
keyfim eh işte desem yeridir yani sağlığım yerinde şükür tabikii..
geçmiş olsun sana da alerjide bu zamanlarda zor bide polenler çıkınca oluyordur senin.. ayy minik bebe desene çığlığı basacak biliyorum yeğenlerimden acayip ağlıyolar bide bişey yapamıyorsun asıl insanı o üzüyo ....

cnm inşallah herşey daha iyi olur.incir kürünü tavsiye ederim.faydası oluyor.ilk defa yumurta görüldü bende incir kürüyle.ama içine havuç atmayı unutma.yoksa çatlamayıp kist olabiliyor.prolaktin yüksekliği varsa yapma ama.aslanpençesi kürü de fshı düşürüyor diyorlar.kısa süreli içtim.ancak 20den 19a düşmüş.hayıt çayını da deneyebilirsin.neyin vesile olacağı belli olmuyor...

amin cnm aminnn sen nasılsın bu aralar...
bu aralar beklemede kendimi besiye çekme sürecindeyim
haziranda tekrar dr.a gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet.gerçi ramazan ayınada denk geliyor ama hemen tedaviye başlayacağını sanmıyorum dr.un.dr. ve merkez değiştiricem inşallah.
histereskopiyide düşünmüyor değilim.
insan istese bile kötü olamıyor ki bahar geliyor

aynenn bahar ayrı bi huzur veriyor insana ne kadar üzgünde olsan gene ucundan köşesinden bi mutluluk oluyor...
hayırlısı cnm yeni dr. yeni merkez inşlh aile ferdine yeni üyesininde gelmesine vesile olur... evet ramazan geliyor ya her şeyi iki kat düşünüyor insan .....

sizde hayırlısıyla mayısta başlayacaksınız değilmi....
inşallah herşey çok güzel olur iptallerden olumsuzluklardan uzak pozitif bir tedavin olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…