Teşekkür ederim cnm inş:) buradaki herkesin Allah gönlüne göre versinmaşalalh cnm analı babalı büyüsün evladın....
üzüldüm arkadaşım inşlh bi daha ki tedavi sürec,inde bol kaliteli yumoşların olsun
iptaller insanı çok yoruyor içini acıtıyor ama geçecek güzel günlerle yaşayarak unutucaksın inşl bu günleri...
inşlh gebe çıkarsın .....
ben bile çatladım seni düşünemiyorum bilekuzum ilk kontolüm olcak 2.değil..kan değerlerimle duruyorum henüz bakılmadı..içerde ne oluyor çatlıyorum
geçmiş olsun cnm ya kıyamam oyy minik adama hasta olmuş demekki.. tez zamanda iileşir umarım olsun evlad için nelere katlanıyor dietee yaparsın ....Slm kızlar
Son zamanlarda çok giremedim pazar günü oğlumun kusmuğunda kan görünce apar topar hastaneye gittikreflüsü artmış o da midede hafif kanamaya yol açmış. 1 şurup 1 ilaç yazdı doktor. Bakalım uykusuzluğunun ve huzursuzluğunun sebebi bu muymuş? Meğerse oğluşuma bunları ben yapmışm süt ürünleri tüketmem yasaklandı gaz yapan hiçbişey yemicem ki zaten yemiyodum. Sıkı bir diyetteyim anlayacağınız en azından 1-2 ay daha
sanada günaydın cnm nasılsın yeğenin nasıl..Günaydınlar kızlar keyifli bir gün olsun
Sağol kuzum sende keyifler nasıl alerjim devam ediyor ama hafifledi biraz yeğenin bu gün aşısı var birazda gideceğiz küçük bir kıyamet koparacak sağlık ocağındasanada günaydın cnm nasılsın yeğenin nasıl..
keyfim eh işte desem yeridir yani sağlığım yerinde şükür tabikii..Sağol kuzum sende keyifler nasıl alerjim devam ediyor ama hafifledi biraz yeğenin bu gün aşısı var birazda gideceğiz küçük bir kıyamet koparacak sağlık ocağında
inşallah tedavisi sürenler ve sonuç bekleyenler için muhteşem bir gün olsun...herkese günaydınlar yeni günden yeni haberler almak vermek dileğiyle...
amin cnm aminnn sen nasılsın bu aralar...inşallah tedavisi sürenler ve sonuç bekleyenler için muhteşem bir gün olsun...
inşlh cnm inşlhhhhhhhhhhhhhhhaydın günlerimiz olsun inşallahhhhh
cnm inşallah herşey daha iyi olur.incir kürünü tavsiye ederim.faydası oluyor.ilk defa yumurta görüldü bende incir kürüyle.ama içine havuç atmayı unutma.yoksa çatlamayıp kist olabiliyor.prolaktin yüksekliği varsa yapma ama.aslanpençesi kürü de fshı düşürüyor diyorlar.kısa süreli içtim.ancak 20den 19a düşmüş.hayıt çayını da deneyebilirsin.neyin vesile olacağı belli olmuyor...arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
bu aralar beklemede kendimi besiye çekme sürecindeyimamin cnm aminnn sen nasılsın bu aralar...
aynenn bahar ayrı bi huzur veriyor insana ne kadar üzgünde olsan gene ucundan köşesinden bi mutluluk oluyor...bu aralar beklemede kendimi besiye çekme sürecindeyim
haziranda tekrar dr.a gitmeyi düşünüyorum bakalım kısmet.gerçi ramazan ayınada denk geliyor ama hemen tedaviye başlayacağını sanmıyorum dr.un.dr. ve merkez değiştiricem inşallah.
histereskopiyide düşünmüyor değilim.
insan istese bile kötü olamıyor ki bahar geliyor
sizde hayırlısıyla mayısta başlayacaksınız değilmi....aynenn bahar ayrı bi huzur veriyor insana ne kadar üzgünde olsan gene ucundan köşesinden bi mutluluk oluyor...
hayırlısı cnm yeni dr. yeni merkez inşlh aile ferdine yeni üyesininde gelmesine vesile olur... evet ramazan geliyor ya her şeyi iki kat düşünüyor insan .....
sen nerelerdesin yaaaaaydın günlerimiz olsun inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?