2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bana da, arı sütü bulamamıştım polen ve kestane balı fayda etti sanırım. birde ACE plus vitamin. fsh 15 ten 5,46 ya düşmüştü.

günaydın canım bende senin gibi tek hissediyordum ikizmiş hemde aşırı bulantımda yok hiç belli olmaz hayırlısı diyelim merakla sonucunu bekliyorum ne zaman gideceksin kısmetse

günaydın canım bende senin gibi tek hissediyordum ikizmiş hemde aşırı bulantımda yok hiç belli olmaz hayırlısı diyelim merakla sonucunu bekliyorum ne zaman gideceksin kısmetse
hayırlı olsun ikiz bebeler cnm gözünaydın......

Günaydın canım..
Sen kese görmeye gittiğinde aynı anda ikisinide gördün mü?
İkizlerden biri geriden gelirmiş ya ondan merak ediyorum..
Sonradan gelişen görenlerde oluyor..
Bu hafta sonu gidicem..

evet zor bi durum iptaller cnm ben hiç gitmedim psikologa aslında gitsem nasıl olur hiç düşünmedim aslına bakarsan.. hepimiz zor günleri atlatacağız inşlh...

maddi durumunuz varsa özele gidin derim çok faydası oluyor.benim psikologum çok iyi.gidemediğimde mesajla maille destek oluyor.maddi durum sıkıntıdaysa devlet hastanelerine gidebilirsiniz.her zaman kolay toparlanamıyoruz.

deniyim ozaman aslanpençesi ni çayı dimi bu,nasıl kullanılıyor?ilaçlar benimde 1.000 tl civarı tuttu,3500 tl olan opu için (havuz ücreti yani)

Günaydın canım..
Sen kese görmeye gittiğinde aynı anda ikisinide gördün mü?
İkizlerden biri geriden gelirmiş ya ondan merak ediyorum..
Sonradan gelişen görenlerde oluyor..
Bu hafta sonu gidicem..
canım benim durumum biraz karışık olduğundan dr. transferimin 14. günü çağırdı 2 tane karartı vardı küçücük biri kese diğeride kese olabilir dedi ama kanama alanıda olabilir dedi 10 gün sonra gel dedi

10 gün sonra gittiğimde 2 kese ve keselerin içinde göbek kordonu oluşmuş dedi 1 hafta sonrada kalp atışı olması lazım dedi

gittik ikisindede kalp atışı var çok şükür kese boyutları aynı değil ama bebeklerin boyutu aynı 15 nisanda tekrar gideceğim tüp dr. bıraktık onun tavsiyesiyle başka dr. gideceğim inşallah gelişimleri devam ediyordur

bu arada hamileliğin başından beri kahverengi akıntım oluyor o yüzden endişem hiç bitmiyor

Bakalım bende nasıl olacak canım heyecanla bekliyorum ama ısrarla tek diye düşünüyorum ikiz olsa sanki daha fazla belirtiler yaşardım gibime geliyor..His işte...Transferden önceki günlerde de hep tutarsa 1 tane olur derdim..az kaldı görecem yakında..Kahverengi lekelenme neden oluyor acaba..Ben de ilk muayenemi Bülent hocayla yapayım sonra Ankara dan birini bulmam lazım sürekli İstanbula gidemem..

inşallah güzel haberlerle gelirsin seninkilerinde kalpleri atmaya başlamıştır güzel haberlerle dönersin

benim kahverengi akıntıların nedenini şöyle açıkladı dr. ya düşük tehlikesi var ama usg bişey gözükmüyor yada keseler genişlediği için oluyor dedi bende bilemiyorum rabbime emanet o verdi ömür verdiyse vakti zamanında gelirler vermediyse de o biliyor ben sadece gönlüme ferahlık versin diye dua ediyorum

Aydan BİRİ'yi tavsiye ederim canım.çok iyi bir dr.nasip olursa gebelik bende ona devam ederim diye düşünüyorum.riskli gebelik uzmanı sanırım ayrıca...

Allah bağışlasın her ikisinide...aydınlığa çıkın tez zamanda,sona ersin tüm endişeleriniz...

Bu hafta sonu kalp atışlarını dinleyebilirim yani...
Allaha emanetler canım biz elimizden geleni yapıyoruz..
Düşük riski olsa başka bulguları da olurdu diye düşünüyorum..
Bence ikiz olması ve büyümeleri ile ilgilidir lekelenme..

Aydan BİRİ'yi tavsiye ederim canım.çok iyi bir dr.nasip olursa gebelik bende ona devam ederim diye düşünüyorum.riskli gebelik uzmanı sanırım ayrıca...
Oturduğum yere yakın bir hastane olsun istiyorum canım..
Araştıracağım..Dediğin doktora da bir bakayım.

inşallah

seninde güzel haberlerini alalım

tüm isteyenlerinde tez vakitte güzel haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…