Daha önce de bu ismi vermiştin canım bakmıştım nerede olduğuna..Çukurambarda bu dr. Koru hastanesi.tabii yakın olması ankara da daha iyi.
inşallah
seninde güzel haberlerini alalım
tüm isteyenlerinde tez vakitte güzel haberlerini alalım inşallah
Amiiiin caniminşallah
seninde güzel haberlerini alalım
tüm isteyenlerinde tez vakitte güzel haberlerini alalım inşallah
amin canım inşallahhhhhhımmmm kolaylıklar dilerim o zaman
o yeni evinizde bitince ağız tadıyla 3 kişi 4 kişi oturmayı nasip etsin Allah ım
aminnnnnn inşallahhhhKolay gelsin mis gibi evinizde musmutlu yaşayın inş
inşallahhhhhh ikisi de devam ediyordur güzel haberler verirsinnncanım benim durumum biraz karışık olduğundan dr. transferimin 14. günü çağırdı 2 tane karartı vardı küçücük biri kese diğeride kese olabilir dedi ama kanama alanıda olabilir dedi 10 gün sonra gel dedi
10 gün sonra gittiğimde 2 kese ve keselerin içinde göbek kordonu oluşmuş dedi 1 hafta sonrada kalp atışı olması lazım dedi
gittik ikisindede kalp atışı var çok şükür kese boyutları aynı değil ama bebeklerin boyutu aynı 15 nisanda tekrar gideceğim tüp dr. bıraktık onun tavsiyesiyle başka dr. gideceğim inşallah gelişimleri devam ediyordur
bu arada hamileliğin başından beri kahverengi akıntım oluyor o yüzden endişem hiç bitmiyor
AMİN İNŞALLAH CANIMamin canım inşallahhhhh
aminnnnnn inşallahhhh.... yaşadığın zorlu süreç sona ersin, Rabbim doğal yolla gebe kalmayı sağlıkla kucağına almayı upuzun ömürlü hayırlı sağlıklı bir evladı sana nasip etsin inşallahhhh
inşallahhhhhh ikisi de devam ediyordur güzel haberler verirsinnn
inşallah herşey gönlüne göre ilerlerrrrDaha önce de bu ismi vermiştin canım bakmıştım nerede olduğuna..
Önceliğim daha yakın hastaneler olmadı alternatiflerimden olabilir..
Amin canım inşallahinşallah herşey gönlüne göre ilerlerrrr
İbrahim Saraçoğlunun sitesinde yazıyor canım açıklaması da var okuyup uygularsan daha iyi olur. Birde İbrahim saraçoğnunun kendisi ile konuşursan da iyi olur durumun hakkındadeniyim ozaman aslanpençesi ni çayı dimi bu,nasıl kullanılıyor?ilaçlar benimde 1.000 tl civarı tuttu,3500 tl olan opu için (havuz ücreti yani)
Hayırlı güzel haberlere inşKızlar opudan çıktım 1 saat oldu dinliyorum hafif ağrım dışında Allaha şükür çok iyiyim
İnş canım çok sağolHayırlı güzel haberlere inş
Hadi gozun aydin canm Allah yuzunu guldursun insallahKızlar opudan çıktım 1 saat oldu dinliyorum hafif ağrım dışında Allaha şükür çok iyiyim
geçmiş olsun öncelikle..yumurtalar güzelce döllensin kan can olsun hayırlısıyla...Kızlar opudan çıktım 1 saat oldu dinliyorum hafif ağrım dışında Allaha şükür çok iyiyim
wuhuuuu 6 kg ha..süpermiş...fit anne olacaksın anlaşılan...kızlar benım dun pıhtılasm genetık sonucum bellı cok ılerı olmasada kanda yogunluk varmıs ..dıyetısyen aradı dun ben karatay dıyetı yapıyordum hemen onu bırak hayvansal gıda tuketmıyoruz dedıben bıldıgın ac gezıyorum kendısıyle ctesı gorusecegız o zamana kadar nasıl beslensem bılemedım.. Bu arada bırde 6 kılo vermsıım :)
Canim ne guzel degerlerin masallah darisi basima insallah cuma gunu test gunum benimdeSelamlarrrr
Allah herkese gonlunden gecen neyse onu nasip etsin insallahh
Ben de çatlamak izereyim artik meraktan icerde neler oluyor
Bugun transferin 17. Gunu
13. Gunden beri midem bulaniyor
E egunal senin de bulantin erken basladi bence bu gayet bi ikiz belirtisi :)
Buarada 12. Gun 300 cikan deger 14. Gun 1037 cikti
16. Gun farkli bi lab. Da yaptirmak zorunda kaldik 1804 cikti
Gecen hafta doktor haftaya kese gozukur demisti 1500 olunca
Carsamba gitmek istiuorum dayanamiuorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?