2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

hımmmm kolaylıklar dilerim o zaman
o yeni evinizde bitince ağız tadıyla 3 kişi 4 kişi oturmayı nasip etsin Allah ım
amin canım inşallahhhhh

Kolay gelsin mis gibi evinizde musmutlu yaşayın inş
aminnnnnn inşallahhhh.... yaşadığın zorlu süreç sona ersin, Rabbim doğal yolla gebe kalmayı sağlıkla kucağına almayı upuzun ömürlü hayırlı sağlıklı bir evladı sana nasip etsin inşallahhhh

inşallahhhhhh ikisi de devam ediyordur güzel haberler verirsinnn

AMİN İNŞALLAH CANIM

selam herkese

ben de 4. deneme için dün kent hastanesi Dilek Aslan a muayene oldum
2 ay ilaç kullanacağım
yumurtam çok az
haziran adeti ile başlıyorum nasip olursa
Rabbim bu yola çıkan herkese yardım etsin, hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
Dilek hanım çok pozitif elektrik yüklü harika bir doktor :)

Selamlarrrr
Allah herkese gonlunden gecen neyse onu nasip etsin insallahh
Ben de çatlamak izereyim artik meraktan icerde neler oluyor
Bugun transferin 17. Gunu
13. Gunden beri midem bulaniyor
E egunal senin de bulantin erken basladi bence bu gayet bi ikiz belirtisi :)
Buarada 12. Gun 300 cikan deger 14. Gun 1037 cikti
16. Gun farkli bi lab. Da yaptirmak zorunda kaldik 1804 cikti
Gecen hafta doktor haftaya kese gozukur demisti 1500 olunca
Carsamba gitmek istiuorum dayanamiuorim

deniyim ozaman aslanpençesi ni çayı dimi bu,nasıl kullanılıyor?ilaçlar benimde 1.000 tl civarı tuttu,3500 tl olan opu için (havuz ücreti yani)
İbrahim Saraçoğlunun sitesinde yazıyor canım açıklaması da var okuyup uygularsan daha iyi olur. Birde İbrahim saraçoğnunun kendisi ile konuşursan da iyi olur durumun hakkında

kızlar benım dun pıhtılasm genetık sonucum bellı cok ılerı olmasada kanda yogunluk varmıs ..dıyetısyen aradı dun ben karatay dıyetı yapıyordum hemen onu bırak hayvansal gıda tuketmıyoruz dedı ben bıldıgın ac gezıyorum kendısıyle ctesı gorusecegız o zamana kadar nasıl beslensem bılemedım.. Bu arada bırde 6 kılo vermsıım :)

wuhuuuu 6 kg ha..süpermiş...fit anne olacaksın anlaşılan...istersen yeşillik ve sebze ağırlıklı beslen...

Canim ne guzel degerlerin masallah darisi basima insallah cuma gunu test gunum benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…