2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

geçmiş olsun cnm ya kıyamam oyy minik adama hasta olmuş demekki.. tez zamanda iileşir umarım olsun evlad için nelere katlanıyor dietee yaparsın ....

flyingmom canım geçmiş olsun reflu offf biz bile (yetişkinler) zorlaniyoruz o bebek daha huzursuz olması çok normal inş ilaçlar işe yarar

Saolun kızlar ilaçlar etkisini hemen göstermeye başladı Allaha şükür :) oğluşum çok daha rahat uyudu dün gece... :)

KESE GÖZÜKÜR DEĞERİN YÜKSELMİŞ MAŞALLAH RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Selamını aleykum kizlar..bu aksam catlatma iğnemsi vuruyorum.perşembe de yumurta toplama işlemi var inşallah..dua edin loluuuurrrr....
ayy ne çabuk geldi sanki yumurta toplama günün
Allah yardımcın olsun canım..
Aynı masa da bende toplatmıştım heeeyyy gidi günler..
Bak o toplananlar bende şimdi

evet canım erken başladı bulantılarım ama aile geleneğimiz bu bizim illa ikiz olması şart değil bulantı içün
Kese vajinal ultrasonla görülür canım çarşamba gidebilirsin yani..
aaa yarın çarşamba ya

cnm uygulanan tedavi tekniğine dair hastane isteyen hastalara evrak veriyor onu talep et istersen..
bahçeci genelde ıcsı yapıyor ama sözlü sorunca herkeze imsi yapıyoruz diyor.. ben bunu kendimde de yaşadım..
fulyada da yakın arkadaşım bu sorunu yaşadı, imsi yaptık dediler evrağı istediki evrakta ıcsı yazıyordu..

Olsun sonucta 2 tane kondu insallah ikisi de seninledir
Hayirlisi olsun herseyin

Ewet canım 11 gibi toplandı asıl heycan şimdi başlıyo inş sağlıklı embriyolar olurlar
asıl heyecan şimdi başlıyor cümlesini toplamadan sonra dedim döllenme haberlerini alacaktım,döllendiler 5.güne gidecekler mi heyecanı sardı sonra cgh den kaçı sağlam gelecek asıl heyecan buymuş dedim onu da atlattım transferde rahattı test günümü beklemeye başladığım an asıl heyecan bu dedim..Yani anladım ki asıl heyecanlar bitmiyor şimdi bana sorsan asıl heyecan keseyi ve kalp atışını görmek

Saolun kızlar ilaçlar etkisini hemen göstermeye başladı Allaha şükür :) oğluşum çok daha rahat uyudu dün gece... :)
canım geçmiş olsun sebebini göremedim ama minnak paşa hasta sanırım..Rabbim acil şifa versin kıyamam ya onlara bişi olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…