geçmiş olsun cnm ya kıyamam oyy minik adama hasta olmuş demekki.. tez zamanda iileşir umarım olsun evlad için nelere katlanıyor dietee yaparsın ....
flyingmom canım geçmiş olsun reflu offf biz bile (yetişkinler) zorlaniyoruz o bebek daha huzursuz olması çok normal inş ilaçlar işe yarar
KESE GÖZÜKÜR DEĞERİN YÜKSELMİŞ MAŞALLAH RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHSelamlarrrr
Allah herkese gonlunden gecen neyse onu nasip etsin insallahh
Ben de çatlamak izereyim artik meraktan icerde neler oluyor
Bugun transferin 17. Gunu
13. Gunden beri midem bulaniyor
E egunal senin de bulantin erken basladi bence bu gayet bi ikiz belirtisi :)
Buarada 12. Gun 300 cikan deger 14. Gun 1037 cikti
16. Gun farkli bi lab. Da yaptirmak zorunda kaldik 1804 cikti
Gecen hafta doktor haftaya kese gozukur demisti 1500 olunca
Carsamba gitmek istiuorum dayanamiuorim
sımdılık oyle yapayım anlamadımkı en ıyısı sporuma devam edeyım :)wuhuuuu 6 kg ha..süpermiş...fit anne olacaksın anlaşılan...istersen yeşillik ve sebze ağırlıklı beslen...
Teşekkür ederim canım Allah bu defa güldürür yüzümüzü inşHadi gozun aydin canm Allah yuzunu guldursun insallah
Çok sağol canım Allah razı olsun inş kalitelilerdirde güzel güzel bölünürlergeçmiş olsun öncelikle..yumurtalar güzelce döllensin kan can olsun hayırlısıyla...
ayy ne çabuk geldi sanki yumurta toplama gününSelamını aleykum kizlar..bu aksam catlatma iğnemsi vuruyorum.perşembe de yumurta toplama işlemi var inşallah..dua edin loluuuurrrr....
evet canım erken başladı bulantılarım ama aile geleneğimiz bu bizim illa ikiz olması şart değil bulantı içünSelamlarrrr
Allah herkese gonlunden gecen neyse onu nasip etsin insallahh
Ben de çatlamak izereyim artik meraktan icerde neler oluyor
Bugun transferin 17. Gunu
13. Gunden beri midem bulaniyor
E egunal senin de bulantin erken basladi bence bu gayet bi ikiz belirtisi :)
Buarada 12. Gun 300 cikan deger 14. Gun 1037 cikti
16. Gun farkli bi lab. Da yaptirmak zorunda kaldik 1804 cikti
Gecen hafta doktor haftaya kese gozukur demisti 1500 olunca
Carsamba gitmek istiuorum dayanamiuorim
az kaldı o zaman ilk bahar yaz aylarında gelicek kuzun inşallah..Kızlaaaar bir daha ki adetimle Allah kısmet ederse tedaviye başlayacağım. İnşallah Allahım bu sefer yüzümü güldürür İnşallah İnşallah
Ewet canım 11 gibi toplandı asıl heycan şimdi başlıyo inş sağlıklı embriyolar olurlarToplandımı canım yumiler kaçırdım mı yoksa
geçmiş olsun canım,nasıl geçti?Kızlar opudan çıktım 1 saat oldu dinliyorum hafif ağrım dışında Allaha şükür çok iyiyim
Çok sağol canım güzeldi Allaha şükür bundan sonrasıda öyle dewam eder inşgeçmiş olsun canım,nasıl geçti?
çok sevindim senin için ,inşallah gelişimiyle ilgilide güzel haberlerin gelir.para iade kısmını sormaya fırsatın olmamıştır heralde...Çok sağol canım güzeldi Allaha şükür bundan sonrasıda öyle dewam eder inş
Kızlar ben geçenlerde sormuştum ama bulamadım şimdi ,demin bir arkadaş dedi ımsi iste diye ısrarla,ben Bahçeci Fulya'da herkese yapılıyor biliyorum bu ımsi tekniği,birde ıcsı varmış embriyolog bana ıcsı yapıldı dedi sanki,bilgisi olan varmı,birde bu ımsi paket fiyata dahilmi,yada ne kadar,yarın opuda söyleyim doktora.
Kızlaaaar bir daha ki adetimle Allah kısmet ederse tedaviye başlayacağım. İnşallah Allahım bu sefer yüzümü güldürür İnşallah İnşallah
Olsun sonucta 2 tane kondu insallah ikisi de seninledirevet canım erken başladı bulantılarım ama aile geleneğimiz bu bizim illa ikiz olması şart değil bulantı içün
Kese vajinal ultrasonla görülür canım çarşamba gidebilirsin yani..
aaa yarın çarşamba ya
asıl heyecan şimdi başlıyor cümlesini toplamadan sonra dedim döllenme haberlerini alacaktım,döllendiler 5.güne gidecekler mi heyecanı sardı sonra cgh den kaçı sağlam gelecek asıl heyecan buymuş dedim onu da atlattım transferde rahattı test günümü beklemeye başladığım an asıl heyecan bu dedim..Yani anladım ki asıl heyecanlar bitmiyorEwet canım 11 gibi toplandı asıl heycan şimdi başlıyo inş sağlıklı embriyolar olurlar
Evet canım hayırlı olanı versin Rabbim..İkiz ,tek bebek diye dertlenmiyoruz 1 taneyi bulamamışız yıllardır..1 olsun sağlıkla bizim olsun inşallah..Olsun sonucta 2 tane kondu insallah ikisi de seninledir
Hayirlisi olsun herseyin
canım geçmiş olsun sebebini göremedim ama minnak paşa hasta sanırım..Rabbim acil şifa versin kıyamam ya onlara bişi olmasın..Saolun kızlar ilaçlar etkisini hemen göstermeye başladı Allaha şükür :) oğluşum çok daha rahat uyudu dün gece... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?