- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
ayy ne çabuk geldi sanki yumurta toplama günün
Allah yardımcın olsun canım..
Aynı masa da bende toplatmıştım heeeyyy gidi günler..
Bak o toplananlar bende şimdi
İnş canım fırsat değilde unuttum canım hiç aklıma gelmedi heycandançok sevindim senin için ,inşallah gelişimiyle ilgilide güzel haberlerin gelir.para iade kısmını sormaya fırsatın olmamıştır heralde...
Haklısın canımasıl heyecan şimdi başlıyor cümlesini toplamadan sonra dedim döllenme haberlerini alacaktım,döllendiler 5.güne gidecekler mi heyecanı sardı sonra cgh den kaçı sağlam gelecek asıl heyecan buymuş dedim onu da atlattım transferde rahattı test günümü beklemeye başladığım an asıl heyecan bu dedim..Yani anladım ki asıl heyecanlar bitmiyorşimdi bana sorsan asıl heyecan keseyi ve kalp atışını görmek
Olsun yaa boşver. Kaç toplandı senden.İnş canım fırsat değilde unuttum canım hiç aklıma gelmedi heycandan
Amin canm tabiiki oyle biz bir taneye hasretiz saglikli olsun daEvet canım hayırlı olanı versin Rabbim..İkiz ,tek bebek diye dertlenmiyoruz 1 taneyi bulamamışız yıllardır..1 olsun sağlıkla bizim olsun inşallah..
Merhabakızlar dün yaşadığım hüsrandan sonra araştırmaya giriştim doğal ürünleri,bir arkadaşın tanıdığı Vandan macun getirtmiş(bap,polen,arısütü,propolis,bitki karışımı)adamın telini verdi,kargoyla gönderiyomuş bir kavanoz ,bunu kullanan kişi 49 yaşındaymış yumurtası olmuyomuş hiç 3 kere tüp tedavisindede olmamış, sonuncuda adetiyle başlamış bu macundan yemeye tabi bu arada tedavisi de oluyormuş iğnelerle opuya kadar ve tek yumurta olmuş,onla hamile kalmış .sizce deneyim mi?güvenilirmidir bilemedim,ayrıcada hayıt suyu aldım aktardan suyla,meyve suyuyla karıştır iç dedi günde 2 kez ve ben arslanpençesi alıcaktım saracoğlu hoca diyorya çayını içcektim,boş çıkmasın diye ama aktar bana onu değilde civanperçemi karışık bitki çayı verdi thermanın toz halde kavanozda ister demle dedi kaynatmadan,ister yoğurtla vs.1 kaşık ye dedi günde 3 kez benim durum için,sizce napayım,bunları kullanan varmı?yumurta sayı yada kalitesine yardımı olurmu?hangi birini yapacağımı şaşırdım.
asıl heyecan şimdi başlıyor cümlesini toplamadan sonra dedim döllenme haberlerini alacaktım,döllendiler 5.güne gidecekler mi heyecanı sardı sonra cgh den kaçı sağlam gelecek asıl heyecan buymuş dedim onu da atlattım transferde rahattı test günümü beklemeye başladığım an asıl heyecan bu dedim..Yani anladım ki asıl heyecanlar bitmiyorşimdi bana sorsan asıl heyecan keseyi ve kalp atışını görmek
yaklaşık 15,20 gün sonra tekrar adet olunca gitçem doktora (bende bir ay oluyorsa yumurta bir ay olmuyor olmayan ay pas geçiliyor )eğer folikül görürse başlıcaz.bana vitaminlerden vermedi doktorum yararı olduğunu düşünmüyor...arı sütü,bal.polen karışımını ve kuru inciri yaklaşık 2 aydır tüketiyorum zaten ama görüldüğü üzere bir işe yaramadı gibi.hayıt suyu bugün aldım adete kadar kullanayım diyorum,birde civanperçemi karışık bitki çayı verdi aktar onuda adete kadar kullansam diyorum ama kafam çok karıştı hangi birini yapayım diye,bide Van'dan macunu getireyim diyorum.ama hangisi iyi gelir bilemiyorum kiAmin canm tabiiki oyle biz bir taneye hasretiz saglikli olsun da
Rabbim iki tane verirse de onun mukafati ona ayri bi seviniriz
Ben yarin bi sansimi deniycem doktora gidip :)
Merhaba
Herseyi bi arada yapma bence bi program yap kendine
Bikere nezaman tedaviye baskayacaksin tekrardan?
Arisutu bal polen karisimlarinin yumurta kalitesine iyi geldigini duymustum cok kullanan var
Aslanpencesi hormonlaru dengeliyor.aslanpencesini onceden birkac ay yapman lazim oyle diyordu saracoglu
Tedaviye baslamadan hemen once de arisutlu karisimi bol kuru incir tuket.Birde dhea q10 gibi takviyeler kullaniyorlar sana vermedi mi doktorun?hemen mi baslayacaksin tedaviye?
Tedaviye basladiginda aslanpencesi yada hayit kullanma derim ben bunlari onceden kullanman gerekiyor cunku
Bitki karisimini adetine kadar kullan ozaman insallah faydasini gorursunyaklaşık 15,20 gün sonra tekrar adet olunca gitçem doktora (bende bir ay oluyorsa yumurta bir ay olmuyor olmayan ay pas geçiliyor )eğer folikül görürse başlıcaz.bana vitaminlerden vermedi doktorum yararı olduğunu düşünmüyor...arı sütü,bal.polen karışımını ve kuru inciri yaklaşık 2 aydır tüketiyorum zaten ama görüldüğü üzere bir işe yaramadı gibi.hayıt suyu bugün aldım adete kadar kullanayım diyorum,birde civanperçemi karışık bitki çayı verdi aktar onuda adete kadar kullansam diyorum ama kafam çok karıştı hangi birini yapayım diye,bide Van'dan macunu getireyim diyorum.ama hangisi iyi gelir bilemiyorum ki
Senin elinden şahane olur
asıl heyecan şimdi başlıyor cümlesini toplamadan sonra dedim döllenme haberlerini alacaktım,döllendiler 5.güne gidecekler mi heyecanı sardı sonra cgh den kaçı sağlam gelecek asıl heyecan buymuş dedim onu da atlattım transferde rahattı test günümü beklemeye başladığım an asıl heyecan bu dedim..Yani anladım ki asıl heyecanlar bitmiyorşimdi bana sorsan asıl heyecan keseyi ve kalp atışını görmek
Canm doktorun söylemesine göre reflüden dolayı çok hafif mide kanamasıcanım geçmiş olsun sebebini göremedim ama minnak paşa hasta sanırım..Rabbim acil şifa versin kıyamam ya onlara bişi olmasın..
cnm uygulanan tedavi tekniğine dair hastane isteyen hastalara evrak veriyor onu talep et istersen..
bahçeci genelde ıcsı yapıyor ama sözlü sorunca herkeze imsi yapıyoruz diyor.. ben bunu kendimde de yaşadım..
fulyada da yakın arkadaşım bu sorunu yaşadı, imsi yaptık dediler evrağı istediki evrakta ıcsı yazıyordu..
Kizlar konusmaniza sahit oldum da :)
Icsi baska birsey imsi baska birsey. Genelde herkese icsi uygulaniyor, yani bir yumurtayla bir sperm dölleniyor.
Imsi spermlerle ilgili bir metod, en kaliteli en iyi spermleri secip icsi de kullaniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?