2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bende bahçecideyim sordum bu durumu,bana hasta ilişkilrinden herkese yapılıyor ımsi dendi,ama bana bir kağıt verilmedi,sadece opuda imzalattılar formları ama bana verilmedi,birde fiyatla ilgili bilgi kağıdı var imzaladığım..nasıl alabilirim bende emin olayım madem öyle bir durum var.

icsı micro enjeksiyon yöntemleri cnm ama icsi micro enjeksiyonda spermler 200-400 kat arası büyütülüyor.. genel uygulanan yöntem budur..
eğer micro enjeksiyon öncesi imsi tekniği kullanılmışsa spermler 8000-12000 kat arası büyütülerek seçiliyor ondan sonra micro enjeksiyon yapılıyor..

Guldenim bacım..sen bliyosun..bundan sonraki süreçte neler olacak? Neler yapilacak? Ne kadar zaman alacak?

canımcım aynen şöyle olacak..
yumiler toplanacak sen oda da dinlenirken yanına hemşire gelip yapacaklarını anlatacak ilaç vs..tabii kaç tane yumi toplandı onuda söyleyecek..Bu arada güzel bir kahvaltı yapacaksın Ertesi gün seni arayacaklar yumilerin kaçı döllendi onu söyleyecekler..5.güne kadar ararlar bilgi verirler her gün..5.günün sabahı cgh ye gidecek aşamayagelen embriyolarından biyopsi alıp donduracaklar ve sana bilgi verecekler..Aynı gün genetiğe gidecek biyopsiler..Yaklaşık 10 gün sonra sonuç çıkacak.Adet olacaksın bir haftaya kadar sonrasında histeroskopi günü verecekler.Adet bitimden sonraki bir kaç gün içinde yapıyor doktorumuz..Histeroskopi sonrasında bir ara adet olacaksın normal adet zamanıında da olabilirsin azcık gecikebilir de..Adet olunca 2. ya da 3.gün kontrole gidersin ve 21.günde dondurulmuş tedavisine başlarsın..Sonrasını o zaman anlatırım

Amin canım inşallah pozitifi görürsün...
Çoğu gitmiş azı kalmış diyelim..

Az kalmış kavuşmanıza
Allah yardımcın olsun canım..

Çok geçmiş olsun canım kıyamam onun daha ne kadar midesi var ki
Neyseki sorun belli de ona göre davranırsınız bundan sonra..

Bitki karisimini adetine kadar kullan ozaman insallah faydasini gorursun
Hani tedaviye baslayinca ters teperse diye dedim bilemiuorum
Arisutlu karisimini tedavi esnasinda da kullanabilirsin bence
Çok merak ediyorum gittin mi doktora
Benden sonra öğrendi gebeliğini benden önce gidiyo doktora

Kızlaaaar transferim saat 13.30 da dua edin bana da allahim hepimizin yüzünü güldürsün yarabbim. Cok heyecanlıyım. Hepiniz bnm icin bi ayetel kursi okurmusunuz? Dualarinizda beni de aninnolur adim Gülşah. Herkese hayırlı günler olsun.

tamam benım gıttıgım yer boyle:) kafam karıstı cok saol aydınlattıgın ıcın canım benım

Arkadaslar merhaba, ben hamilelik testi icin gun sayiyorum ama hala vucudumda bi degisiklik hissetmiyorum.. Cuma gunu test gunum heycanla bekliyorum. Acaba transferden sonra kendisinde degisiklik hisseden var mi??
canım aynı durumu ben de yaşıyorum cuma test günüm ama hiç bir belirti yok belirti aramaktan helak oldum

Kızlar eşimin babaannesi vefat etti, iyi insandı, Allah Rahmet eğlesin.., yaşlıda olsa insan çok üzülüyor...zaten duygusal bir yapım var, ölmeden önce bizim bebeğimize yelek hırkalar örmüş, çocukları yok ama olsun ben öreyim olunca veririm demiş dün bana verdiler yaptıklarını, zaten kaç gündür hüzünlüyüm, yaptıklarına baktım dağıldım iyice
rabbim inşallah bize evlat nasip ederde, onları giydirmek nasip olur...bebeğimizi göremesede hiç olmazsa anarız büyük babaannemizi

tsk ederim canim.takriben 2 ay sonra mi olur transfer?

paşanın doğum günü kutlu olsun canım ömrü bereketli ve sağlıklı olsun

senden de güzel haberler gelicek inşallah Allah yardımcın olsun canım benim

Allah yardımcın olsun canım Ayetel Kürsi okudum senin için

başınız sağolsun mekanı cennet olsun babaannenizin

d vitaminine baktırın mutlaka.düşük olması engel olabiliyormuş iyi gelişmesine.benim çok düşük çıktı.devlet hastanesinin dahiliye bölümü yazıyor tahlil.ben doktorum vermedi ama omega3,c vitamini,b12 alıyorum.folik asit şart zaten.başka bir kadın doğumcu şiddetle tavsiye ediyor.prolaktin yüksek değilse inccir kürü yapın mutlaka.faydasını gördüm ben.o kadın doğumcu tavsiye etti zaten...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…