- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
bende bahçecideyim sordum bu durumu,bana hasta ilişkilrinden herkese yapılıyor ımsi dendi,ama bana bir kağıt verilmedi,sadece opuda imzalattılar formları ama bana verilmedi,birde fiyatla ilgili bilgi kağıdı var imzaladığım..nasıl alabilirim bende emin olayım madem öyle bir durum var.evet cnm onu biliyorum ama teknik olarak sperme imsi uygulanmışsa kağıtta imsi tekniği uygulandığı yazıyor, imsi uygulanmayıncada icsı olarak yazıyorlar..
merkezler genelde çoğu kişiye düz icsi yapıyor ama sorana imsili mikro enjeksiyon yaptık diyor..
kızlar cahıllıgıme verın ımsı ve ıcsı yontemı ne oluyorbırde benım esımın degerlerı gayet ıyıydı gecen gun yaptık morfolojı %1 e dusmus ne demek oluyor tup bebekte de sıkıntımı olur
Guldenim bacım..sen bliyosun..bundan sonraki süreçte neler olacak? Neler yapilacak? Ne kadar zaman alacak?
Yaaa ben de aynı aşamadan geçiyorum. Cgh'den kaçı sağlam gelecek heyecanı yaşarken simdi de biran evvel transfer olıyım diye bekliyorum. İnşallah allah da bana senin gibi kese ve kalp atışı görme heyecanını nasip eder
o heyecan 9 ay sonra kucağına aldığında yerini huzura bırakarak geçsin canım
Kızlarrrr yaa hem cok heyecanlıyım hem çok tedirginim hem çok sevinçliyim hem üxgünüm hem korkuyorum hemdr bi an önce meleklerime kavusmak istiyorum geldim son kez ozon alıp hastaneye gidicem 12 de meleklerimi alıcam nolurrrr dua edin bizim içinnn bu arada mahvoldum yürüyemiyorum oturamıyorum yatamıyorum bu iğneler beni mahvetti ama hersey kuzucaklar için
Canm doktorun söylemesine göre reflüden dolayı çok hafif mide kanamasıama iyi kızum şimdi... Annenin yedikleri çocuğu bu hale getirebiliyomuş aman sen dikkat et emi... Ben ithal peynir kurbanıyım çocuk da muhtemelen inek sütü alerjisi oluşmuş ki çocukların çoğunda görülürmüş
Çok merak ediyorum gittin mi doktoraBitki karisimini adetine kadar kullan ozaman insallah faydasini gorursun
Hani tedaviye baslayinca ters teperse diye dedim bilemiuorum
Arisutlu karisimini tedavi esnasinda da kullanabilirsin bence
Amin canım benim
Hafta sonu gidiyorum canım..doktora ne zaman gidiyosun canım heyecan katsayın ne durumda
İnşallah canımAminn canımm benim güzel haberlerini bekliyoruz..:))
İnşallah canım inşallahaz kaldı o zaman ilk bahar yaz aylarında gelicek kuzun inşallah..
Canim kan sonucumu bekliyorumÇok merak ediyorum gittin mi doktora
Benden sonra öğrendi gebeliğini benden önce gidiyo doktora
tamam benım gıttıgım yer boyle:) kafam karıstı cok saol aydınlattıgın ıcın canım benımicsı micro enjeksiyon yöntemleri cnm ama icsi micro enjeksiyonda spermler 200-400 kat arası büyütülüyor.. genel uygulanan yöntem budur..
eğer micro enjeksiyon öncesi imsi tekniği kullanılmışsa spermler 8000-12000 kat arası büyütülerek seçiliyor ondan sonra micro enjeksiyon yapılıyor..
canım aynı durumu ben de yaşıyorum cuma test günüm ama hiç bir belirti yok belirti aramaktan helak oldumArkadaslar merhaba, ben hamilelik testi icin gun sayiyorum ama hala vucudumda bi degisiklik hissetmiyorum.. Cuma gunu test gunum heycanla bekliyorum. Acaba transferden sonra kendisinde degisiklik hisseden var mi??
tsk ederim canim.takriben 2 ay sonra mi olur transfer?canımcım aynen şöyle olacak..
yumiler toplanacak sen oda da dinlenirken yanına hemşire gelip yapacaklarını anlatacak ilaç vs..tabii kaç tane yumi toplandı onuda söyleyecek..Bu arada güzel bir kahvaltı yapacaksınErtesi gün seni arayacaklar yumilerin kaçı döllendi onu söyleyecekler..5.güne kadar ararlar bilgi verirler her gün..5.günün sabahı cgh ye gidecek aşamayagelen embriyolarından biyopsi alıp donduracaklar ve sana bilgi verecekler..Aynı gün genetiğe gidecek biyopsiler..Yaklaşık 10 gün sonra sonuç çıkacak.Adet olacaksın bir haftaya kadar sonrasında histeroskopi günü verecekler.Adet bitimden sonraki bir kaç gün içinde yapıyor doktorumuz..Histeroskopi sonrasında bir ara adet olacaksın normal adet zamanıında da olabilirsin azcık gecikebilir de..Adet olunca 2. ya da 3.gün kontrole gidersin ve 21.günde dondurulmuş tedavisine başlarsın..Sonrasını o zaman anlatırım
Hafta sonu gidiyorum canım..
Cuma günü paşalarımın yanına geçicem hem doğun günü var büyük paşamın hem de 23 nisan gösteri hazırlıkları..O araya da kese ve kalp atışını sıkıştırcam inşallah
Kızlaaaar transferim saat 13.30 da dua edin bana da allahim hepimizin yüzünü güldürsün yarabbim. Cok heyecanlıyım. Hepiniz bnm icin bi ayetel kursi okurmusunuz? Dualarinizda beni de aninnolur adim Gülşah. Herkese hayırlı günler olsun.
Kızlar eşimin babaannesi vefat etti, iyi insandı, Allah Rahmet eğlesin.., yaşlıda olsa insan çok üzülüyor...zaten duygusal bir yapım var, ölmeden önce bizim bebeğimize yelek hırkalar örmüş, çocukları yok ama olsun ben öreyim olunca veririm demişdün bana verdiler yaptıklarını, zaten kaç gündür hüzünlüyüm, yaptıklarına baktım dağıldım iyice
rabbim inşallah bize evlat nasip ederde, onları giydirmek nasip olur...bebeğimizi göremesede hiç olmazsa anarız büyük babaannemizi
d vitaminine baktırın mutlaka.düşük olması engel olabiliyormuş iyi gelişmesine.benim çok düşük çıktı.devlet hastanesinin dahiliye bölümü yazıyor tahlil.ben doktorum vermedi ama omega3,c vitamini,b12 alıyorum.folik asit şart zaten.başka bir kadın doğumcu şiddetle tavsiye ediyor.prolaktin yüksek değilse inccir kürü yapın mutlaka.faydasını gördüm ben.o kadın doğumcu tavsiye etti zaten...yaklaşık 15,20 gün sonra tekrar adet olunca gitçem doktora (bende bir ay oluyorsa yumurta bir ay olmuyor olmayan ay pas geçiliyor )eğer folikül görürse başlıcaz.bana vitaminlerden vermedi doktorum yararı olduğunu düşünmüyor...arı sütü,bal.polen karışımını ve kuru inciri yaklaşık 2 aydır tüketiyorum zaten ama görüldüğü üzere bir işe yaramadı gibi.hayıt suyu bugün aldım adete kadar kullanayım diyorum,birde civanperçemi karışık bitki çayı verdi aktar onuda adete kadar kullansam diyorum ama kafam çok karıştı hangi birini yapayım diye,bide Van'dan macunu getireyim diyorum.ama hangisi iyi gelir bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?