2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar maalesef benim sonuç negatif Artık dondurulmuşlarla devam edicem.. Karmaşık duygular içerisindeyim çokk

[QUOTE="sara_28, post: 40510668, member: 238516"

başınız sağolsun mekanı cennet olsun babaannenizin[/QUOTE]
çok sağol arkadaşım..amin...inşallah..

Kızlar transferim iptal oldu embriyolar çözülürken hücre kaybı olmuş istersen yapalım transferini ama bana sorarsan yapma dedi rahim duvarıda sorunlu diye çok kötüyüm yaaa ama tutmasaydı daha kötü olurum diyorum yılmıycam tekrar baslıycam baska hastanede arastırıcam bakalım

Anam anlamdim ya giitim bi ayri telefonda bi ayri oldu tüp bebek icin bir yilin daha var deniyor ben bunlar nasil hesapliuor diyordum ince hassas bir konu ama bastan savma yapıyorlar şimdi 77liler 2016 dogum tatihinden önceye kadar yaptira bilir diyor .adam kafam karışık abla dedi ya sen benim cektigim stresi biliyon sanki dr 20 önce gitmem gerekiyorya adetde olamadım kariştı kistten bi ihtimal ara kanama adet sayip hesaplasam 3 gündür gectiii neyse bahar geldi ondandır hamilelik testi yapilmisti 30 martta kanda cikmadi karışık ama idrar testi aldım kaçak test yapacamm hevesine yavvv hahahh

Kızlar maalesef benim sonuç negatif Artık dondurulmuşlarla devam edicem.. Karmaşık duygular içerisindeyim çokk
Canım dinlen biraz rahim dinlensin yumurtan sana bebis olsun konsunn insallah streslenme her işimizin sonu zaten belli elden bisey gelmez mevlam neylerse, guzel eylesin insalllah

selam arkdaslar kız kardesım 1 nısanda transfer oldu kanda beta hcg 2000 e kadar cıktı 13.gun 2000küsürdü ve suan kese gorunmedı ama kızkardesım vajınadan baktırmadı karından baktırdı karından da cıkması ıcın 5000ustu olması lazımmıs dedıler bılgınız varmı

benm esımın spermıogramındada yuzde 1 dıyor morfolıjı bende suan harıl harıl onu arastırıyordum eczacı kuzenımı aradım sordm l argınıge kullansın dedı daha arastıramadım ıyıce arastırıcam ama benm tup bebek merkezım bırsey olmaz demıstı hos onlara guvendım tedavm yarım kaldı yanı guvenmıyorm hıc bı dedıklerıne

benmde yumurta sorunum var pco luyum 15 yumurtam vardı ama gelısmedı yumurtalar 14ml de kaldı malesef tedavm ıptal oldu gecen hafta tedavı ıptal oldu dun camur gıbı akıntım geldı bende adet olamıyorm normal yolla napıcam bılmıoyorm

9 nisanda tedavım yarıda kaldı ıptal oldu okadar canım sıkıldıkı pankreas hastasıyım zaten zor bı hastalık ve cumartesıde atak gecırdım 3 gundur hastanedeydım aldıgım serumlardanmı bılmıyorm camur gıbı leke gelıyor doktora sordum aldıgın serumlardandır bunu adet kabul etmıyoruz bır ay sonrakı normal sıklusunda geleceksın dedı ama ben ilacsız adet olamıyorm kı yumurta olmayınca adette olmuyo beklersem 3 .4 ay olur belkı ama okdar bekleyemem tabıkı ben sımdı 15 .20GUN doğum kontrol hapı ıcsem dıyorm bıraksam adet olsam bı zararı olurmu dogum kontrol hapı hıc kullanmadım ama kullananlar bırakaınca bırkac gun ıcınde adet oluyorsun dedı bu yuzden dıyorm suankı camur gıbı olan lekem bıtınce oğum kontrol hapı kullanayımmı sadece adet olmak ıcın baska carem yok ya progestın alıyorm 15gun bırakıyorm adet oluyorm yada olamıyorm bana bı akıl verın lutfen bıran önce adet olup tedavıme baslamak ıstıyorm yaz gelmeden

Arkadasim oncelikle cok uzuldum durumuna onu belirteyim, Allah en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallah. Dogum kontrol hapini belirli zamanlarda baslayabilirsin. Tabi bu benim bildigim oyle, ben kullanirken hatirladigim kadariyla adetin 3. Yada 4. Muydu o sekilde basliordum, birskinca 2-3 gun icinde oluyord.

ensucum sende Bahçecidemi tedavi gördün?şu an hangi aşamadasın?bende senin yazına istinaden ve zaten kafam takıldığı için aradım kliniği Bedriye hn.var hasta ilişkilerinden ona sordum burda herkese imsi yapılıyor dedi,dedim bir arkadaşın başına gelmiş yapıldı denmiş ama evrakta ıcsi yazıyor diye,şaşırdı,sonra o beni aradı ,arkadaşına farklı bir evrak verilmiş olabilir düzeltelim bir yanlışlık varsa dedi,bende dedimki söylerim dönüş yapar size dedim.

anlamadıgım hersey gayet ıyıyken 1 yıl sonra bu kadar dusmesıne anlam verememdım bol bol kecıboynuzu pekmezı cıyoruz

suan zaten adet degılım canm leke seklınde kanamam var bugun 3.gunu ozaman baslayayım sonucta zararı olsa bukadar ınsan kullanmaz dimi? ben ozaman bugun alayım bılgınız bı ılac ısmı varmı ben hıc kullanmadgm ıcın . .cvp ıcın teşekkürler

anlamadıgım hersey gayet ıyıyken 1 yıl sonra bu kadar dusmesıne anlam verememdım bol bol kecıboynuzu pekmezı cıyoruz
canm ben aralık ayında asılama yaptırdıgımda en son spermıogram 40mıl hızlı hareketlılıgıde ıyıydı bızımkı martta 3 ay ıcınde bu hale geldı bızde anlamadık ama önce yaptrdıgımız klınık özel hastaneydı oranın labaratuarına pek guvenmedım acıkcası en son 3 defa balcalı arastırma hastanesınde yaptırdık 3 spermıogram ortalaması 5mıl cıktı morfolıjı yuzde 1 MOTİLİTE %55 İLERİ HAREKETLİLİK %50 HIZLI PROGRESIV %10 MORFOLOJI%1 YAZIYO SPERM KONSANTRASTONUDA 5MIL

Ben yasmin kullandim cnm, ama sana tavsiyem doktora sormadan kullanma, cunku bir cok hormon yuklendi vucuduna,

Merhabalar benim eşimdede aynı sıkıntı olmuştu morfoljisi düşmüştü toksik maddeler alkol sigara etkiliyormuş benim eşimde boya maddeleriyle uğraşıyor alkol ve sigara kullanıyor dolayısıyla bunlar etkilemiş ama tüp bebekde bu durum çok önemli değil diye bilyorum çümli büyük büyütmeyle inceleniyor ve normaller seçiliyor arkadaşımda fethiye ersanda yaptırdı morfolojisi kötü olmasına raümen sıkıntı yaşamadı gebe şuan nende onun tavsiyesi üzerine oraya başladım gayet iyi gidiyor

Ben yasmin kullandim cnm, ama sana tavsiyem doktora sormadan kullanma, cunku bir cok hormon yuklendi vucuduna,
CANM tüp bebek merkezındekı doktor normal adet olmanı beklıcem dıyo ama ben pco luyum ve normal adet olmam bazen 6 ayı buluyo yanı kendılıgınden adet olmam ımkansız gıbı 3 ay en az olmuyo son 2 senedır ılaclarla adet oldm arada denedık ılacsız olamıyorm 3 4 ayda beklemek ıstemıyorm başka carem yok doktorların umrunda dahı degıl guvenm de kalmadı zaten 14ml de 15 yumurta kalması pek karsılasılan bır durum degılmıs ama benı buldu malesef ama buna sukur en azından transfer olmadan ıptal oldu transfer olup negatıf sonuc alsaydım daha çok uzulurdum buna da şükür en basında evet uzuldum ama sımdı daha saglıklı dusunebılıyorm

malatyadamısın sende canım :) ınsallah sorun olmaz aslında benım ısımın boyayla falan ısı yok alkol ve sıgarasıda yok ama o ara cok yorgundu neyse bakalım artık ınsallah olumlu sonuclarla donecegız :)

Canim hersey Allahin takdiri, sende cok yipranmissin, insallah bunda sonrasi daha guzel olur, ama yumurtalarinda 14 mm olmus, yani cok kucuk degilmis. Bir daha ki tedavine muhakkak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…