2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ne güzel kavuşmuşsındur şimdi kuzularla
Pozitif haberini yazdığınıda görecez inşallah..

Kizlar bugun 18. Gun
Hcg iki kat yukselmis ama progesteron duşmuş 13'e igne kullandigim halde
Arastiriyorum pek progesterondan bahseden de yok napicam ben yaa
Doktor da dis gebelik olabilir ultrasona git baktir dedi kestirip atti cok uzgunum

biraz daha geçebilir canım şöyle söyleyim..
26 aralıkta opu olmuştum 23 martta transfer
Güldennn sultannn bana bişi de kızzz bu benim hormonlar kafayı yedi anam bir bak şunlara adetim 11 nisanda oldu 13 ünde kan verdik hormon için dün çıktı sonuç bu gün aldım ve bu şekilde napicam bennn

Kizlar iyi akşamlar 30 mart pazartesi transferim oldu. 11 nisan cumartesi test gunumdu. Degerim 703.22 cikti. Sizce tekrar kan vermeli miyim
Senin adına sevindim canım..allah kucagında sevdirsin..cift embriyo transferimiydi...istiyosan bir daha kan aldırabilirsin doktorun ne dedi..

Senin adına sevindim canım..allah kucagında sevdirsin..cift embriyo transferimiydi...istiyosan bir daha kan aldırabilirsin doktorun ne dedi..

Canim doktoruma sonucu söylediğimde 10 gun sonra ultrason muayenesi icin cagirdi o zamana kadar ilaclari kullanmaya devam et dedi. Evet iki embriyo transfer edilmisti

Canim hersey Allahin takdiri, sende cok yipranmissin, insallah bunda sonrasi daha guzel olur, ama yumurtalarinda 14 mm olmus, yani cok kucuk degilmis. Bir daha ki tedavine muhakkak olur
İnşallah ️CANIM bende öyle umut EDİYORM hepimizin yaşadığı kolay Şeyler değil Allah hepimize yardım etsin

Canim doktoruma sonucu söylediğimde 10 gun sonra ultrason muayenesi icin cagirdi o zamana kadar ilaclari kullanmaya devam et dedi. Evet iki embriyo transfer edilmisti
Selam arkadaşlar
Ağustosta tüp bebek denemeyi düşünüyoruz. 35 yaş altında olanlara tek embriyo mu transfer ediliyor ? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Selam arkadaşlar
Ağustosta tüp bebek denemeyi düşünüyoruz. 35 yaş altında olanlara tek embriyo mu transfer ediliyor ? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
selam arkadaşım inşlh bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
yasalar gereği öyle ama dr.unla konuş bazı dr.lar iki transfer yapıyorlar dr.a göre değişir onu dr.la konuş cnm

selam arkadaşım inşlh bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
yasalar gereği öyle ama dr.unla konuş bazı dr.lar iki transfer yapıyorlar dr.a göre değişir onu dr.la konuş cnm
Amin çok teşekkürler... Yasa hala öyleyse o zaman tek yapılır herhalde çünkü acıbademe gidiyorum ben. Büyük hastaneler yapmaz sanmıyorum. Hayırlısı diyelim artk. İnşallah ilk denemede olur hayırlısıyla.

inşlh ilk deneme ilk bebeğini getirir sana....

Selam arkadaşlar
Doktorun insiyatifine bağlı canım istediğini belirtirsen koyabilir

Selam arkadaşlar
canm yaşla alakası yok benm etrafımda yaşı küçük olan ikiz olan birçok arkadasm var bu merkezle senın aranda merkeze rıca edersın tek gösterıyorlar ama cıft yerlestırıyorlar acı badem maslakta tedavn sanırm eger döllenen 2 yumurtan varsa ve bırı tutmasa dıerı tutar mantıgıyla sansını artırmak ıcın doktorun 2 tane transfer yapar ama söylemen gerek

Kizlar bugun 18. Gun
Hcg iki kat yukselmis ama progesteron duşmuş 13'e igne kullandigim halde
Arastiriyorum pek progesterondan bahseden de yok napicam ben yaa
Doktor da dis gebelik olabilir ultrasona git baktir dedi kestirip atti cok uzgunum
cnm kız kardesım de 1 nısanda transfer oldu degerlerı cok yuksek ama 2 katı artıyordu 450 900-2000-5000 gıbı ama kese goremedıler dıs gebelık olabılır demısler ama tüp bebekte dıs gebelık olma rıskı cok dusukmus bız de gunlerdır bunu arastırıyoruz ıcın rahat etsın eger vajınal ultrason olmadıysan belkı ondan gorunmemıstır kızkardesımde karından baktırmıs cıkmamıs bugun kısmetse tekrar bakılıcak ve gorecek kesesını

canım geçmış olsun osman hoca bırsey dedimi bu arada yıne art de mı devam edeceksin

Sağol canım inşallah senin tedavin güzel sonuçlanır. Hoca biraz toparlan ondan sonra ayrıntılı konuşalım dedi. Yine onda devam edicem. Ben memnunum kendisinden, bir de dondurulmuşlarım var onlarla devam ederim sanırım.. Hakkımızda hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…