Canım düşük ama dış gebelik olabiliyor maalesef inş dış gebelik değil sağlıklı bir gebeliktir sen ne yaptın adet oldunmucnm kız kardesım de 1 nısanda transfer oldu degerlerı cok yuksek ama 2 katı artıyordu 450 900-2000-5000 gıbı ama kese goremedıler dıs gebelık olabılır demısler ama tüp bebekte dıs gebelık olma rıskı cok dusukmus bız de gunlerdır bunu arastırıyoruz ıcın rahat etsın eger vajınal ultrason olmadıysan belkı ondan gorunmemıstır kızkardesımde karından baktırmıs cıkmamıs bugun kısmetse tekrar bakılıcak ve gorecek kesesını
Canım üzüldüm okuyunca,çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi misin? Hastalandığın için geçmiş olsun, transferin iptali için de hayırlısı diyelim. Evet çok zor oluyor iptal ama negatif sonuç almak senin de dediğin gibi daha zor oluyor. İkisini de yaşayan biri olarak negatif çok ağır oluyor bence.suan zaten adet degılım canm leke seklınde kanamam var bugun 3.gunu ozaman baslayayım sonucta zararı olsa bukadar ınsan kullanmaz dimi? ben ozaman bugun alayım bılgınız bı ılac ısmı varmı ben hıc kullanmadgm ıcın . .cvp ıcın teşekkürler
Amiiiiin ammmmingünaydın herkese.Rabbim hakkımızda hayırlısıysa gönlümüzdekilerin gerçekleşmesini nasip eylesin...
canm ben cumartesı gece rahatsızlanıp hastanelık oldm 3 gun yattım hastanede pankreas srunum ıle alakalı hastanede aldıgım serumlardanmı bılmıyorm ÇAMUR GIBI lekelenmeler geldı 3 gun boyunca bende dun adet sökturucu aldım 10gn ıcıp bırakınca 10 gun sonra adet olucam alah ızın verırse tabı bu sure dahada uzayabılır mıs hayırlısı olsn geç olsunda güç olmasın. . bu arada ben az once adana acıbadem volkan noyanla görustum ora hakkında bılgıne danısıcaktım çidere uye olunca orası 4bın tl mıs musaıt oldugunda goruselım canmsınCanım düşük ama dış gebelik olabiliyor maalesef inş dış gebelik değil sağlıklı bir gebeliktir sen ne yaptın adet oldunmu
nasılsın zümrem.tedavide misin?Canım üzüldüm okuyunca,çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi misin? Hastalandığın için geçmiş olsun, transferin iptali için de hayırlısı diyelim. Evet çok zor oluyor iptal ama negatif sonuç almak senin de dediğin gibi daha zor oluyor. İkisini de yaşayan biri olarak negatif çok ağır oluyor bence.
Hayırlısı olsun canım acı badem has iyidir ama Dr hakında bilgim yok elbette görüşelimcanm ben cumartesı gece rahatsızlanıp hastanelık oldm 3 gun yattım hastanede pankreas srunum ıle alakalı hastanede aldıgım serumlardanmı bılmıyorm ÇAMUR GIBI lekelenmeler geldı 3 gun boyunca bende dun adet sökturucu aldım 10gn ıcıp bırakınca 10 gun sonra adet olucam alah ızın verırse tabı bu sure dahada uzayabılır mıs hayırlısı olsn geç olsunda güç olmasın. . bu arada ben az once adana acıbadem volkan noyanla görustum ora hakkında bılgıne danısıcaktım çidere uye olunca orası 4bın tl mıs musaıt oldugunda goruselım canmsın
Evet zümrem ama biraz canım sıkıldı ya şimdi doktordan geldim. 4-5 gün önce gitmiştim, o zamana göre endometrium kalınlığı 6-7 arasındaydı, bazı yerleri 6 bazı yerleri 6,5 bazı yerleri 7 falandı, çok iyi demişti.(Biliyorsunuz geçen ay transferim emdometrium kalınlaşmadığı için iptal olmuştu, bu ay tekrar başmalmıştık transfer için tedaviye.) Şimdi bir daha gittim bugün, hala 7mm olan yerler var, 6, 8 falan olan yerler var, bazı yerleri 9mm falan ama işte tam da beklediğimiz gibi değil dedi. Şimdi estrofemi günde 9 tane alacağım bugün ve yarın. 3ü vajinal 6sı ağızdan. Sonra cumartesi yine gideceğim. Bakalım inşallah gelişir. Yani tabi hayırlısını Rabbim biliyor, ona teslim olduk, artık biz bu işi ona bıraktık. Elimizden geleni yapıyoruz sonuçta takdir onun. Ama insan işte yine de üzülüyor. Dualarınızı bekliyorum canım sizin de. KUSURA BAKMA KENDİ DERDİME DALDIM, SEN NASILSIN?nasılsın zümrem.tedavide misin?
cnm öncelikle inşallah iyi bir kalınlığa gelir.nar suyunu tavsiye ederim transferden önce sadece.% 100 doğal meyvesuyu olarak alıp günde bir bardk içersen iyi geliyor.benim 9 mm olmuştu.doktor rahimde incelik var deyince başlamıştım.saraçoğlunun syfasında gördüm.Evet zümrem ama biraz canım sıkıldı ya şimdi doktordan geldim. 4-5 gün önce gitmiştim, o zamana göre endometrium kalınlığı 6-7 arasındaydı, bazı yerleri 6 bazı yerleri 6,5 bazı yerleri 7 falandı, çok iyi demişti.(Biliyorsunuz geçen ay transferim emdometrium kalınlaşmadığı için iptal olmuştu, bu ay tekrar başmalmıştık transfer için tedaviye.) Şimdi bir daha gittim bugün, hala 7mm olan yerler var, 6, 8 falan olan yerler var, bazı yerleri 9mm falan ama işte tam da beklediğimiz gibi değil dedi. Şimdi estrofemi günde 9 tane alacağım bugün ve yarın. 3ü vajinal 6sı ağızdan. Sonra cumartesi yine gideceğim. Bakalım inşallah gelişir. Yani tabi hayırlısını Rabbim biliyor, ona teslim olduk, artık biz bu işi ona bıraktık. Elimizden geleni yapıyoruz sonuçta takdir onun. Ama insan işte yine de üzülüyor. Dualarınızı bekliyorum canım sizin de. KUSURA BAKMA KENDİ DERDİME DALDIM, SEN NASILSIN?
Ne demek canım tabi ki dua ederim hepimiz için ediyorum zaten ama özel olarak sana da ederim tabi ki. Biliyorum bilmem mi, biz rahmi inatçı kadınlarız malesef. Bir de benim en azından kendi adıma konuşayım önce 1 aşılama 1 tüp tedavisinde hiç böyle problem yaşamamıştım, anlamıyorum neden böyle oluyor artık bu ilaç tedavileri bizi olumsuz mu etkiliyor nedir. Ben de nar suyunun orjinalini bulamıyorum diye nar yedim ara ara ama nereden alıyorsun ki ben bulamıyorum nar suyunu. Yani marketten aldım ama onlar tabi %100 nar değil. bulamadım nerede ve ne marka var ya bi baksam. Yazar mısın bana da canım. Bari 2 gün günde 2 şer bardak içeyim de belki bir faydası olur. Gerçi zamanım azaldı artık. Doktorum bu kalınlık da fena değil gerçi ama dedi. Şimdi bu ay bağışıklık baskılanıyorya bir de benim kortizon tedavisi oluyorum. O problem varsa saf dışı bırakmışken rahimle ilgili de soru işareti kalmasın ki aklımızda, bir daha olumsuz olursa artık o zaman suçu embriyolarda ararız diyor. Haklı adam tüm ihtimalleri düşünmek zorundayız. İnşallah bu defa olur yaaaa. Bir de ben bu yaaz Bursaya atama istemeyi düşünüyorum. Ondan da biraz biran önce hamile kalmak istiyorum. Çünkü Bursa da İstanbuldaki kadar rahat güvenilir doktor bulabilir miyim. bulmak için çok zaman kaybeder miyim endişeliyim açıkçası.cnm öncelikle inşallah iyi bir kalınlığa gelir.nar suyunu tavsiye ederim transferden önce sadece.% 100 doğal meyvesuyu olarak alıp günde bir bardk içersen iyi geliyor.benim 9 mm olmuştu.doktor rahimde incelik var deyince başlamıştım.saraçoğlunun syfasında gördüm.
benim 10 gün önce tedavim iptal oldu.hatırlıyor musun bilmem.2 defa hiç gelişmemişti.bu sefer de erken çatladı yine iptal oldu.çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demek.zaten kalitesi düştü sonradan.adet olunca tekrar gideceğim muayeneye.bakalım hayırlısı artık.umutlarım azaldı biraz.dua edeceğim inşallah sen de bana edersen sevinirim...
Canim sen neden baskenti dusunmuyosun orada cok iyi doktorlar var tabi yine sen bilirsincanm ben cumartesı gece rahatsızlanıp hastanelık oldm 3 gun yattım hastanede pankreas srunum ıle alakalı hastanede aldıgım serumlardanmı bılmıyorm ÇAMUR GIBI lekelenmeler geldı 3 gun boyunca bende dun adet sökturucu aldım 10gn ıcıp bırakınca 10 gun sonra adet olucam alah ızın verırse tabı bu sure dahada uzayabılır mıs hayırlısı olsn geç olsunda güç olmasın. . bu arada ben az once adana acıbadem volkan noyanla görustum ora hakkında bılgıne danısıcaktım çidere uye olunca orası 4bın tl mıs musaıt oldugunda goruselım canmsın
canım ben nar suyunu marketten(migros) alıyordum.dimesti markası %100 yazıyor ama ne kadar güvenilir bilmem.faydasını gördüm ben.ama yumurta erken çatladığı için işe yaramadı o ayrı.günde 2 bardaktan fazla içme ama .transfer sonrası da içme sakın.inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Rabbim kolaylık versin hepimize...Ne demek canım tabi ki dua ederim hepimiz için ediyorum zaten ama özel olarak sana da ederim tabi ki. Biliyorum bilmem mi, biz rahmi inatçı kadınlarız malesef. Bir de benim en azından kendi adıma konuşayım önce 1 aşılama 1 tüp tedavisinde hiç böyle problem yaşamamıştım, anlamıyorum neden böyle oluyor artık bu ilaç tedavileri bizi olumsuz mu etkiliyor nedir. Ben de nar suyunun orjinalini bulamıyorum diye nar yedim ara ara ama nereden alıyorsun ki ben bulamıyorum nar suyunu. Yani marketten aldım ama onlar tabi %100 nar değil. bulamadım nerede ve ne marka var ya bi baksam. Yazar mısın bana da canım. Bari 2 gün günde 2 şer bardak içeyim de belki bir faydası olur. Gerçi zamanım azaldı artık. Doktorum bu kalınlık da fena değil gerçi ama dedi. Şimdi bu ay bağışıklık baskılanıyorya bir de benim kortizon tedavisi oluyorum. O problem varsa saf dışı bırakmışken rahimle ilgili de soru işareti kalmasın ki aklımızda, bir daha olumsuz olursa artık o zaman suçu embriyolarda ararız diyor. Haklı adam tüm ihtimalleri düşünmek zorundayız. İnşallah bu defa olur yaaaa. Bir de ben bu yaaz Bursaya atama istemeyi düşünüyorum. Ondan da biraz biran önce hamile kalmak istiyorum. Çünkü Bursa da İstanbuldaki kadar rahat güvenilir doktor bulabilir miyim. bulmak için çok zaman kaybeder miyim endişeliyim açıkçası.
inşallah güzel ,kaliteli çıkarlar cnm...Kizlaaarr.... Ben opu oldum..simdi çıktım hastaneden..artik sıra beklemede...dua edin de güzel haberler gelsin lutfeeennn...
Düşündüm ama ben memurum ve ilçedeyim Başkent'te çok bekletirler ilgilenmezler biraz naslıyım biraz panik atağım bekletirler ve ilgilenmezler cok yoğun diye özel bi klinik düşündüm Hayırlısı balcalıyı da cok öneriyorlar evetCanim sen neden baskenti dusunmuyosun orada cok iyi doktorlar var tabi yine sen bilirsin
Canim benim de oyleydi en son doktor baktiginda bazi yerler ince bazi yerler kalin demisti hatta ultrosyonda 20 dk filan incelemisti bende o gun cok uzulmustum 8.4 en kalin yer dedi estrofemi 6 yapmisti transfer gunu ben yine uzgundum hatta doktora dedim embriyolari koymadan hocam kalinliga baksak diye oda bakti 9.5 olmus dedi gayet iyi dedi uzme kendini daha kalinlasir canim rabbimin dedigi olur insallah istenilen kalinliga gelirEvet zümrem ama biraz canım sıkıldı ya şimdi doktordan geldim. 4-5 gün önce gitmiştim, o zamana göre endometrium kalınlığı 6-7 arasındaydı, bazı yerleri 6 bazı yerleri 6,5 bazı yerleri 7 falandı, çok iyi demişti.(Biliyorsunuz geçen ay transferim emdometrium kalınlaşmadığı için iptal olmuştu, bu ay tekrar başmalmıştık transfer için tedaviye.) Şimdi bir daha gittim bugün, hala 7mm olan yerler var, 6, 8 falan olan yerler var, bazı yerleri 9mm falan ama işte tam da beklediğimiz gibi değil dedi. Şimdi estrofemi günde 9 tane alacağım bugün ve yarın. 3ü vajinal 6sı ağızdan. Sonra cumartesi yine gideceğim. Bakalım inşallah gelişir. Yani tabi hayırlısını Rabbim biliyor, ona teslim olduk, artık biz bu işi ona bıraktık. Elimizden geleni yapıyoruz sonuçta takdir onun. Ama insan işte yine de üzülüyor. Dualarınızı bekliyorum canım sizin de. KUSURA BAKMA KENDİ DERDİME DALDIM, SEN NASILSIN?
İnşallah canım sağolasın, evet Allah biliyor. Olacağına varıyor ama işte yine de insan düşünüyor. Hayırlısı inşallah bakalım.benim transfer salı olacak yani daha 5 gün var ama inşallah 10 falan olsa çok iyi olacak bakalımCanim benim de oyleydi en son doktor baktiginda bazi yerler ince bazi yerler kalin demisti hatta ultrosyonda 20 dk filan incelemisti bende o gun cok uzulmustum 8.4 en kalin yer dedi estrofemi 6 yapmisti transfer gunu ben yine uzgundum hatta doktora dedim embriyolari koymadan hocam kalinliga baksak diye oda bakti 9.5 olmus dedi gayet iyi dedi uzme kendini daha kalinlasir canim rabbimin dedigi olur insallah istenilen kalinliga gelir
Tamam cnım o zman ben de migrosa bakayım. Başka marketlere baktım bulamadım, akşam gidip bakalım migrosa da. Alayım denemekte fayda var. Çok teşekkkür ederim zümremcanım ben nar suyunu marketten(migros) alıyordum.dimesti markası %100 yazıyor ama ne kadar güvenilir bilmem.faydasını gördüm ben.ama yumurta erken çatladığı için işe yaramadı o ayrı.günde 2 bardaktan fazla içme ama .transfer sonrası da içme sakın.inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Rabbim kolaylık versin hepimize...
bir de sen hangi doktora gidiyordun cnm.
Bu arada sen nasılsın canım, sen idrar testleri yapmıyor musun? Ben daha transfer olmadan bir sürü sipariş verdim bugün geldi kargom. egunal ın izinden gitmeye karar verdim. Test tarihin de yarın mıydı?Canim benim de oyleydi en son doktor baktiginda bazi yerler ince bazi yerler kalin demisti hatta ultrosyonda 20 dk filan incelemisti bende o gun cok uzulmustum 8.4 en kalin yer dedi estrofemi 6 yapmisti transfer gunu ben yine uzgundum hatta doktora dedim embriyolari koymadan hocam kalinliga baksak diye oda bakti 9.5 olmus dedi gayet iyi dedi uzme kendini daha kalinlasir canim rabbimin dedigi olur insallah istenilen kalinliga gelir
Canim bende mayista dusunuyorum kime sorduysam baskentte yaptir dedi baska yeri dusinme dediler heryeri arastirdim en iyisi baskent diye dusundum bende ozeldeyim cok zor gidip gelmem ama heryer uzak banaDüşündüm ama ben memurum ve ilçedeyim Başkent'te çok bekletirler ilgilenmezler biraz naslıyım biraz panik atağım bekletirler ve ilgilenmezler cok yoğun diye özel bi klinik düşündüm Hayırlısı balcalıyı da cok öneriyorlar evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?