2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim bende mayista dusunuyorum kime sorduysam baskentte yaptir dedi baska yeri dusinme dediler heryeri arastirdim en iyisi baskent diye dusundum bende ozeldeyim cok zor gidip gelmem ama heryer uzak bana
Canm ben birkaç deda bazı tetkikler için balcalıya gittim inan test sonucunu al doktora göster saat 4e kadar hastnede esir olduk sıra zaten iki saate gelmiyo yani Başkent'te böyle olur diye korktum Açıkça içeri iki kişi aynı anda giriyo falan bana garip geldi ilgi alaka olmuyo hoş gittiğim özel kliniktede pek ilgi alaka görmedim

Bu ara
Canim bende mayista dusunuyorum kime sorduysam baskentte yaptir dedi baska yeri dusinme dediler heryeri arastirdim en iyisi baskent diye dusundum bende ozeldeyim cok zor gidip gelmem ama heryer uzak bana
bu arada bende Mayıs gibi düşünüyorm adet olursam Mayıs'a kadar Şuan leke şeklinde kanamam var dogum kontrol hapı içip bırakıcam leke bitince artık ne Zaman olursa adet Ozman karar vereceğim tedâvime nerde başlayacağıma eşin Ankada diyo malum ilk tedavi yarım kaldı bu sefer daha çok ilgilenirler diyo bende başka yerler araştırıyorum Başkent'te olabilir aslında ama Benm yarm kalan tedavimi bilen yer Ankada olunca dierleri baştan başlayacak Ankada daha bilgi sahibi olucak Hakkımda kafam çok Karışık

Balcaliyi bende sevmiyorum ama baskent oyle degil ben tup icin hic gidip konusmadim mayista gidip konusacagiz ama esim baskentte tedavi oluyo cok ilgililer doktorunu istedigi zaman arayabiliyo tabi sana neresi iyi gelirse nerde pozitif enerji aliyosan oraya g

Canm bende Başkent'i hiç BİLMİYORM bikaç deda hasta yoklamaya geldim cok uzun yıllar önce öyle özel doktor ilgileniyor telefna çıkıyorsa çok güEl ben Balcalı gibi olur diye düşündüm bende araştırayım bakalım nereyi aramam Lazım ön görüşme varmı fiyat verdikermi vu arada telden yaDıgımdan bazı kelimeleri tel otomatik tamamlıyor ama anlaşılmıştı umarım

Canım kardeşin gördümü keseyi merak ettimde inş allhım hepimze sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş

Canım kardeşin gördümü keseyi merak ettimde inş allhım hepimze sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş
yok henüz gitmemiş Canm korkuyu gitmeye bugun akşam gidemezse YARIN gidicek garanti olsun istiyo

Tamam cnım o zman ben de migrosa bakayım. Başka marketlere baktım bulamadım, akşam gidip bakalım migrosa da. Alayım denemekte fayda var. Çok teşekkkür ederim zümrem
rica ederim zümrem.dene bi faydası olur belki.ben gördüm faydasını.ama transfer sonrası içme sakın.inşallah hayırlı haberler verirsin bize...

Canım aksine tüp bebekte dış gebelik riski doğal gebeliklere göre fazladır.

Hormonlarına niye iftira atıyorsun maşallahı var gerçekten çok güzel değerlerin..

Kizlar iyi akşamlar 30 mart pazartesi transferim oldu. 11 nisan cumartesi test gunumdu. Degerim 703.22 cikti. Sizce tekrar kan vermeli miyim
Oyyyyy değere baakkkkk
Bana bu olmayacak diye ileriye dönük araştırma soruları sorana bak sen çaktırmadan gebe kalmış
Canım çok sevindim..Çooook tebrik ederim..
İkiz gibi duruyor değerin

Kizlar bugun 18. Gun
Hcg iki kat yukselmis ama progesteron duşmuş 13'e igne kullandigim halde
Arastiriyorum pek progesterondan bahseden de yok napicam ben yaa
Doktor da dis gebelik olabilir ultrasona git baktir dedi kestirip atti cok uzgunum

Canım ben zaten hiç anlamadım sen kan değerine baktırmak yerine kese görmeye gitmeliydin..İlla 4000 ni geçmesini bekliyoruz dedin ne gerek var buna..Değerine 2 kez baktırdığında artış güzel tamamdır sonra randevu günü verilir kese ve kalp atışı için..Bir an evvel kese var mı ona baktır.Benve dış gebelik değil..Benim dış gebelik yaşadığımda değerim 1300 çıkmıştı 2 gün sonra 2500 ü geçmesi gerekiyordu ve 1500 den sonra kese görülür diye koştur koştur doktora ittim ..kese yoktu hemen hcg ve progesteron istendi..hcg ne artmış ne düşmüş 1300 de kalmıştı progesteronda 3 çıkmıştı..13 düşük ama çok düşük bir değer değil benim ki gibi..Sadece daha fazla takviye alman gerekebilir..

öylemı bılmıyordm bende sonucta dollenmıs emrıyo koyuyorlar dıs gebelık rıskı az sanıyordm bak bunuda ögrenmıs oldm

evet canım normale göre dış gebelik riski daha fazla..
tüp bebekte her şey planlı embriyonun konulduğu yer belli gibi düşünülebilir ama öyle olmuyor..
embriyo konulur konulmaz tutunmuyor bölünmeye gelişmeye devam ediyor..
içerde gelişimi devam ederken olmaması gereken bir yere tutunup yerleşebilir..

çok üzüldüm ve korktum bak sımdı sen keseyı gördun ınsallah gıttınmı cnm doktora sureklı takıp edıyorum:)

Off cok gec..daha erken olmuyo mu ya.tam ramazan bayramina denk geliyo..

akışa bırak kendini zaman su gibi akıp gidiyor ben nasıl geçti anlamadım..
başta kasım da başlayıp martta sonuç alacaz deselerdi hevesim kaçabilirdi çok beklemek istemiyordum aslında ama yapılacaklar zaman alan şeyler..hepsi adetle başlayan işlemler..adet oluyorsun bir işlem oluyor yine adet oluyorsun diğer işlem için hazırlanıyorsun o ay..Aşama aşama ilerleyince zaman alıyor..

Kizlar iyi akşamlar 30 mart pazartesi transferim oldu. 11 nisan cumartesi test gunumdu. Degerim 703.22 cikti. Sizce tekrar kan vermeli miyim
canımmmm tebrik ederim ne güzel bir değer maşallah rabbim keseyi ardından kalp atışlarını sağlıklada kucağında görmeyi nasip etsin

Dundegerim 3800 cikti bugun gittim bir tane kese gozuktu 10mm boyutu
bebek var gibi ama net degil pazartesi tekrar cagirdi belki ikinci saklaniyordur :)
Yarin tekrardan progesteron degerime baktirayimmi acaba kese gozukunce birsey demediler baktir da demediler cok korkuyorum aslinda igneye ve jele ragmen nasil dustu anlamiyorum

Sende iyki varsin ay transferine az kalmis hadi hayirlisi guzel olucak rahat ol sikma kendini benim yarin test gunum yaptim idrar testi iki cizgi var ama ben daha onceki denemelerimdede pozitif sonuc alip kese gormeden dustugu icin sevinemiyorum korkuyorum bakalim herhalde ben ultrosyonda gormeden kendimi hamile diyemiycem rabbim insallah bu defa nasip eder bana siki siki tutunurlarda beni 9 ay boyunca birakmasinlar duam bu pozitif olmayla is bitmiyor anliycagin cok stresli rabbim yuzumuzu guldursun hepimizin ammmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…