Allah iyiliğini versin dış gebelik diye seni gerilime sokanlara ne deyim ben..Dundegerim 3800 cikti bugun gittim bir tane kese gozuktu 10mm boyutu
bebek var gibi ama net degil pazartesi tekrar cagirdi belki ikinci saklaniyordur :)
Yarin tekrardan progesteron degerime baktirayimmi acaba kese gozukunce birsey demediler baktir da demediler cok korkuyorum aslinda igneye ve jele ragmen nasil dustu anlamiyorum
ben ankadayı bilmiyorum .turan çetin e gideceğim .fakat ilk tedavin orada oldu diye bence daha çok ilgilenirler. ve hangi tedavi sana iyi gelmedi onu bildiklerinden bence aynı merkezde devam etmelisin . ama doktorundan memnun değilsen doktorunu değiştir derim . hayırlısı olsun senin için .Bu ara
bu arada bende Mayıs gibi düşünüyorm adet olursam Mayıs'a kadar Şuan leke şeklinde kanamam var dogum kontrol hapı içip bırakıcam leke bitince artık ne Zaman olursa adet Ozman karar vereceğim tedâvime nerde başlayacağıma eşin Ankada diyo malum ilk tedavi yarım kaldı bu sefer daha çok ilgilenirler diyo bende başka yerler araştırıyorum Başkent'te olabilir aslında ama Benm yarm kalan tedavimi bilen yer Ankada olunca dierleri baştan başlayacak Ankada daha bilgi sahibi olucak Hakkımda kafam çnn ok Karışık
Ya dun neler yasadik bilsenn sonuc gec cikti doktora hemsirelere ulasamadimAllah iyiliğini versin dış gebelik diye seni gerilime sokanlara ne deyim ben..
Dedim zaten dış gebelik neden olsun ki daha muayene olmadan progesteron düşükmüş diye dış gebelik nasıl nedir..
Ben bu travmayı yaşadım hassasım bu konuda hastaların psikolojini nasıl düşünmezler..
Gayet güzel kese boyutu maşallah
Progesteron değerine baktırma artık..
Ultrason fikir verir doktora..
Hormonlarımı kınıyorum şekerimHormonlarına niye iftira atıyorsun maşallahı var gerçekten çok güzel değerlerin..
Allah iyiliğini versin dış gebelik diye seni gerilime sokanlara ne deyim ben..
Dedim zaten dış gebelik neden olsun ki daha muayene olmadan progesteron düşükmüş diye dış gebelik nasıl nedir..
Ben bu travmayı yaşadım hassasım bu konuda hastaların psikolojini nasıl düşünmezler..
Gayet güzel kese boyutu maşallah
Progesteron değerine baktırma artık..
Ultrason fikir verir doktora..
Teşekkür ederim tatlım..Mrb bikaç topikde görmüştüm paylaşımlarini gebelik takvimini gördüm çok sevindim Tebrikler Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inş başkentte hulusi hocaya gidiyodun dimi yanlış hatirlamiyorsam bende dün hulusi hocada asilsma yaptırdım bizde nasip etsin Rabbim inş
ayyy geldi mi test günüKizlar dua edin bana yarin test gunum ne olur dua edin
iyi de yavrucuum bhcg her zaman az da olsa salgılanır bu sebeple 5 den yüksek değer çıktığında gebelik var denir..Hormonlarımı kınıyorum şekerimanlamadığm şey beta neden çıkar ona takıldım çünkü önceki hormon testimde beta hiç olmazdı bu ikidir çıkıyor ölee bu normalmi yani öffff aciyor zaten ağda oldum da SAN NASILSIN KUZUMMM he bide şu numaranı bana facedn yazıver sana bi kaç bişi sorucam canımcım
Ya dun neler yasadik bilsenn sonuc gec cikti doktora hemsirelere ulasamadim
Guc bela doktoru aradim ters ters ben ne bileyim progesteron duştuyse ya duşuk ya dış gebelik dedi gormeden bilemem falan yapti
Bende biliyorum gormeden bilemez de insan bisey soyler icini rahatlatir
Neyse bi yuk kalkti ustumden forumdan bulent hocaya sordum hcg guzel ilerliuor bu noktada onemli degil progesteron demis
Zaten ben benim hastaneden baska iki gunde bir progesteron bakani da gormedim acikcasi
Neyse bakalim pazartesi gelsin biran once simdi korkudan cok heyecan var bebegi de goruruz insallah
Yada bebekleri
Sen de haftasonu insallah gorursun saglikli yavru yada yavrularini :)
Güzel haberlerle inşallahBu hafta sonu gidicem canım 2 gün kaldı yani
Inşallah canım hulusi bey eşimin değerlerini düşük buldu bu tutmazsa direkt tüp bebek yapalım dedi oyalsnmaya gerek yok dedi inş tutar da gerek kalmazz biraz üzüldüm de ole dediğine inş gerek kalmaz tutunur bebislerim ikiz olmasını çok istiyorum senin tek mi ikizmiTeşekkür ederim tatlım..
Ben 2 kez hulusi hoca ile deneme yaptım başarılı olamadık maalesef..
Bu denememi Acıbadem Maslak Bülent Tıraş ile yaptım yani Ankara dan İstanbul a gittim tedavi için..
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile gebe kalırsın..
Sonucu haber ver olur mu
Kizlar dua edin bana yarin test gunum ne olur dua edin
bnde şimdilik böyle düşünmüyo Değilim Canm doktorumu değişip aynı merkeze gidim istiyorum ama Hayırlısı,Turan Çetin'e ben ön Görüşmeye gitmiştim apdullahı beye cokta beğendim çok iyi bir doktordu e sörf apdullahı bey için Orayı istedim eşim ankada daki doktoru tercih etti Turan çetindeki abdullah beyi çok bilgili ilgili bulmuştumben ankadayı bilmiyorum .turan çetin e gideceğim .fakat ilk tedavin orada oldu diye bence daha çok ilgilenirler. ve hangi tedavi sana iyi gelmedi onu bildiklerinden bence aynı merkezde devam etmelisin . ama doktorundan memnun değilsen doktorunu değiştir derim . hayırlısı olsun senin için .
Dundegerim 3800 cikti bugun gittim bir tane kese gozuktu 10mm boyutu
bebek var gibi ama net degil pazartesi tekrar cagirdi belki ikinci saklaniyordur :)
Yarin tekrardan progesteron degerime baktirayimmi acaba kese gozukunce birsey demediler baktir da demediler cok korkuyorum aslinda igneye ve jele ragmen nasil dustu anlamiyorum
Kizlaaarr.... Ben opu oldum..simdi çıktım hastaneden..artik sıra beklemede...dua edin de güzel haberler gelsin lutfeeennn...
Yok yaptim idrar testi ikinci cizgi var ama ben sevinemiyorum daha oncede pozitif gorup dustugu icin birsey sorucam idrar testi dun ac karna ilk idrarla yaptim ilk 5 ,dk pembemsi cizgi aksama kadar bayagi kirmiziya donusmus bugunde saat aksam ustu 4 de yaptim cizgi penbemsi ama bu saat oldu ayni birde dunku test farkli eczaneden bugunkude farkli eczaneden yoksa yinemi degerim dusuyor cevap verirsen taktim kafayaayyy geldi mi test günü
şimdi sen sessizce sakince öylece hiç bir şey yapmadan test gününü mü bekledin yaniinanayım mı buna
Ammmin canim saolgüzel haberlerini bekliyoruz cnm..
İnşallah ya dualarım hepimiz için, inşallah hepimiz bundan sonraki ilk tedavilerimizde ya da kendiliginden vebe kalırız da bebeklerimize kavuşuruz. Allah yardımcimiz olsun insallah hepimizin.rica ederim zümrem.dene bi faydası olur belki.ben gördüm faydasını.ama transfer sonrası içme sakın.inşallah hayırlı haberler verirsin bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?