2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Allah iyiliğini versin dış gebelik diye seni gerilime sokanlara ne deyim ben..
Dedim zaten dış gebelik neden olsun ki daha muayene olmadan progesteron düşükmüş diye dış gebelik nasıl nedir..
Ben bu travmayı yaşadım hassasım bu konuda hastaların psikolojini nasıl düşünmezler..
Gayet güzel kese boyutu maşallah
Progesteron değerine baktırma artık..
Ultrason fikir verir doktora..

ben ankadayı bilmiyorum .turan çetin e gideceğim .fakat ilk tedavin orada oldu diye bence daha çok ilgilenirler. ve hangi tedavi sana iyi gelmedi onu bildiklerinden bence aynı merkezde devam etmelisin . ama doktorundan memnun değilsen doktorunu değiştir derim . hayırlısı olsun senin için .

Ya dun neler yasadik bilsenn sonuc gec cikti doktora hemsirelere ulasamadim
Guc bela doktoru aradim ters ters ben ne bileyim progesteron duştuyse ya duşuk ya dış gebelik dedi gormeden bilemem falan yapti
Bende biliyorum gormeden bilemez de insan bisey soyler icini rahatlatir
Neyse bi yuk kalkti ustumden forumdan bulent hocaya sordum hcg guzel ilerliuor bu noktada onemli degil progesteron demis
Zaten ben benim hastaneden baska iki gunde bir progesteron bakani da gormedim acikcasi
Neyse bakalim pazartesi gelsin biran once simdi korkudan cok heyecan var bebegi de goruruz insallah
Yada bebekleri
Sen de haftasonu insallah gorursun saglikli yavru yada yavrularini :)

Hormonlarına niye iftira atıyorsun maşallahı var gerçekten çok güzel değerlerin..
Hormonlarımı kınıyorum şekerim anlamadığm şey beta neden çıkar ona takıldım çünkü önceki hormon testimde beta hiç olmazdı bu ikidir çıkıyor ölee bu normalmi yani öffff aciyor zaten ağda oldum daSAN NASILSIN KUZUMMM he bide şu numaranı bana facedn yazıver sana bi kaç bişi sorucam canımcım

Mrb bikaç topikde görmüştüm paylaşımlarini gebelik takvimini gördüm çok sevindim Tebrikler Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inş başkentte hulusi hocaya gidiyodun dimi yanlış hatirlamiyorsam bende dün hulusi hocada asilsma yaptırdım bizde nasip etsin Rabbim inş

Teşekkür ederim tatlım..
Ben 2 kez hulusi hoca ile deneme yaptım başarılı olamadık maalesef..
Bu denememi Acıbadem Maslak Bülent Tıraş ile yaptım yani Ankara dan İstanbul a gittim tedavi için..
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile gebe kalırsın..
Sonucu haber ver olur mu

iyi de yavrucuum bhcg her zaman az da olsa salgılanır bu sebeple 5 den yüksek değer çıktığında gebelik var denir..
yani 5 altı değerler gebe olmasakta çıkar..kuzum senin bildiğim hattımı kullanmıyorum artık şu an ki hattım eşimin 2.hattı..yeni no ya geçicem o numaramı veririm sana yakındır

Gereksiz bir gerilim olmuş..
Doktorun bakmadan dış gebelik ya da düşük olabilir demesi değişik geldi..
Üstten mi alttan mı baktı daktır

Inşallah canım hulusi bey eşimin değerlerini düşük buldu bu tutmazsa direkt tüp bebek yapalım dedi oyalsnmaya gerek yok dedi inş tutar da gerek kalmazz biraz üzüldüm de ole dediğine inş gerek kalmaz tutunur bebislerim ikiz olmasını çok istiyorum senin tek mi ikizmi

Canim ben sizler gibi belirtiler yasamadimki. Hatta bütün gün hicbisey hissetmedim. Aksam isten dönünce jel yapip yürümeye başlayınca belirtiler ariyordum kendimde. En fazla adet belirtisi yasadim göğüsler acıdı sivilcelerim bile çıktı. O gün ogleden sonra 4 gibi sonucu öğrendik doktorun pozitif dedigini kavrayana kadar birkac kere daha tekrarlamasi gerekti

B
bnde şimdilik böyle düşünmüyo Değilim Canm doktorumu değişip aynı merkeze gidim istiyorum ama Hayırlısı,Turan Çetin'e ben ön Görüşmeye gitmiştim apdullahı beye cokta beğendim çok iyi bir doktordu e sörf apdullahı bey için Orayı istedim eşim ankada daki doktoru tercih etti Turan çetindeki abdullah beyi çok bilgili ilgili bulmuştum

Canim cok sevindim senin adina. Endiselerinin büyük kısmı gitmiş. Allahim gonlunuze ferahlık versin. Guzel haberler almayı nasip etsin.

ayyy geldi mi test günü
şimdi sen sessizce sakince öylece hiç bir şey yapmadan test gününü mü bekledin yaniinanayım mı buna
Yok yaptim idrar testi ikinci cizgi var ama ben sevinemiyorum daha oncede pozitif gorup dustugu icin birsey sorucam idrar testi dun ac karna ilk idrarla yaptim ilk 5 ,dk pembemsi cizgi aksama kadar bayagi kirmiziya donusmus bugunde saat aksam ustu 4 de yaptim cizgi penbemsi ama bu saat oldu ayni birde dunku test farkli eczaneden bugunkude farkli eczaneden yoksa yinemi degerim dusuyor cevap verirsen taktim kafaya

rica ederim zümrem.dene bi faydası olur belki.ben gördüm faydasını.ama transfer sonrası içme sakın.inşallah hayırlı haberler verirsin bize...
İnşallah ya dualarım hepimiz için, inşallah hepimiz bundan sonraki ilk tedavilerimizde ya da kendiliginden vebe kalırız da bebeklerimize kavuşuruz. Allah yardımcimiz olsun insallah hepimizin.
Bu arada eşimi gönderdim bakmış sadece mlife organik nar suyu diye minik cam şişelerden bulabilmiş . baska yoktu dedi onlari iciyotum artık insallah faydası olur. Tamam csnım transferden sonra içmem zaten tadını cok sevmiyorum da neden ki zararlı mıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…