Sağol canım arkadaşım. Anladım canım, doğru söylüyorsun hemen coook sevinmemek lazım ama heralde ben 2çizgi görsem çıldırırım. Sevinçten. Sana da şimdiden hem dua edeveğim hem de hayırlı olsun diyeceğim. Allahim nebeklerine sağlıcakla kavusacağın günü de göstersin inşallahSende iyki varsin ay transferine az kalmis hadi hayirlisi guzel olucak rahat ol sikma kendini benim yarin test gunum yaptim idrar testi iki cizgi var ama ben daha onceki denemelerimdede pozitif sonuc alip kese gormeden dustugu icin sevinemiyorum korkuyorum bakalim herhalde ben ultrosyonda gormeden kendimi hamile diyemiycem rabbim insallah bu defa nasip eder bana siki siki tutunurlarda beni 9 ay boyunca birakmasinlar duam bu pozitif olmayla is bitmiyor anliycagin cok stresli rabbim yuzumuzu guldursun hepimizin ammmin
Canim ben dayanamadim gittim kan verdim 386 cikmis 9.gun doktoru aradim ikigun sonra tekrar yarinda gel serum takalim dediSağol canım arkadaşım. Anladım canım, doğru söylüyorsun hemen coook sevinmemek lazım ama heralde ben 2çizgi görsem çıldırırım. Sevinçten. Sana da şimdiden hem dua edeveğim hem de hayırlı olsun diyeceğim. Allahim nebeklerine sağlıcakla kavusacağın günü de göstersin inşallah
Aaaaa çok sevindim. Hem de cooook. Hadi inşallah az önce yazdığım gibi Allag gönlüne göre versin canım nenim. Nolur bize de dua et inşallah darısı bizeCanim ben dayanamadim gittim kan verdim 386 cikmis 9.gun doktoru aradim ikigun sonra tekrar yarinda gel serum takalim dedi
Canim once karindan bakti bisey gozukmediGereksiz bir gerilim olmuş..
Doktorun bakmadan dış gebelik ya da düşük olabilir demesi değişik geldi..
Üstten mi alttan mı baktı daktır
Amin canim cok sagolCanim cok sevindim senin adina. Endiselerinin büyük kısmı gitmiş. Allahim gonlunuze ferahlık versin. Guzel haberler almayı nasip etsin.
Bak testlere sakin takilmaYok yaptim idrar testi ikinci cizgi var ama ben sevinemiyorum daha oncede pozitif gorup dustugu icin birsey sorucam idrar testi dun ac karna ilk idrarla yaptim ilk 5 ,dk pembemsi cizgi aksama kadar bayagi kirmiziya donusmus bugunde saat aksam ustu 4 de yaptim cizgi penbemsi ama bu saat oldu ayni birde dunku test farkli eczaneden bugunkude farkli eczaneden yoksa yinemi degerim dusuyor cevap verirsen taktim kafaya
Ammmmin cok saol insallah devamida gelir canim darisi basina rabbim herkeze nasip etsin sanada banada dedigim gibi onemli olan ultrasyonda keseydi kalp atisini duyabilmek rabbim onlarida nasip etsinn cumlemize ammminAaaaa çok sevindim. Hem de cooook. Hadi inşallah az önce yazdığım gibi Allag gönlüne göre versin canım nenim. Nolur bize de dua et inşallah darısı bize
Canim icime su serptin cok saol kafam karismisti benimde saolCanim once karindan bakti bisey gozukmedi
Bakti benim benzim atti soyun dedi
Benm doktorun derdi telefonla aranmak sanirim
Cunku yuzyuzeyken hic boyle davranis gormemistim
Amin canim cok sagol
Allah hepimize en guzel sonuclari gormeyi kucagimizda bebek sevmeyi nasip etsin insallah
Bak testlere sakin takilma
Ben sana anlatayim bede ayni markanin 20 tane testi vardi
Benim 5. Gun ilk idrarla boyle hayaletimsi bi cizgi cikmisti.onceleri de hep cikiyodu bakmadim attim
6. Gun zerre cizgi belirtisi yok
7. Gun silik olmakla birlikte hemen pembe cizgi cikti
8. Gun ilk idrarla yaptim cikmadi.cok korktum ayni idrarla hemen baska test yaptim gayet belirgin cikti
Bundan sonraki gunlerde genelde ayni idrarla iki test denedim ve hepsinde de biri nerdeyse yok digeri kopkoyu ckti
Bende her seferinde ya elimde tek bir tane test olsaydi o da bu olsaydi napardm
Diye dusundum
Diuorum ya ayni marka ayni test ayni idrarla bile cooook buyuk fark olabiliuor
canım hayırlı olsun bende sonuc bekliyorum darısı basıma olur inşallah benimde testler hep negatif cıktı ama pazara kadar hamileyim diyorum inşallah pazar test sonucundan sonrada hamile olurumCanim icime su serptin cok saol kafam karismisti benimde saol
Amiiin canim insallah sende guzel haber verirsin burdaki butun arkadaslarima da rabbim nasip etsin kucagimizada aldigimiz gunleri gostersin rabbim amiiincanım hayırlı olsun bende sonuc bekliyorum darısı basıma olur inşallah benimde testler hep negatif cıktı ama pazara kadar hamileyim diyorum inşallah pazar test sonucundan sonrada hamile olurum
Yok yaptim idrar testi ikinci cizgi var ama ben sevinemiyorum daha oncede pozitif gorup dustugu icin birsey sorucam idrar testi dun ac karna ilk idrarla yaptim ilk 5 ,dk pembemsi cizgi aksama kadar bayagi kirmiziya donusmus bugunde saat aksam ustu 4 de yaptim cizgi penbemsi ama bu saat oldu ayni birde dunku test farkli eczaneden bugunkude farkli eczaneden yoksa yinemi degerim dusuyor cevap verirsen taktim kafaya
biliyordum gebe olduğunu
canım Rabbim sana bağışlasın bebeklerini sağlıkla devam etsin bu kez inşallah..
ben aynı marka idrar testi kullanmaktan yanayım öylede yaptım biliyorsun 25 tane aldım
her testin hcg hassasiyeti farklıdır bu sebeple aynı koyulukta çıkmasını ya da daha da koyu çıkmasını beklemen doğru olmaz..
mesela benim idrar testlerim sabah ilk idrarla yaptığımda daha açık çıkardı 2.idrarla yaptığım daha koyuydu hergün..
ilk idrarla yapın testi daha doğru sonuç verir diyenleri çürüttüm hiç de öyle değil..
9ay nickli arkadaşımızda da aynısı oluyormuş..
biliyordum gebe olduğunu
ben aynı marka idrar testi kullanmaktan yanayım öylede yaptım biliyorsun 25 tane aldım
her testin hcg hassasiyeti farklıdır bu sebeple aynı koyulukta çıkmasını ya da daha da koyu çıkmasını beklemen doğru olmaz..
mesela benim idrar testlerim sabah ilk idrarla yaptığımda daha açık çıkardı 2.idrarla yaptığım daha koyuydu hergün..
ilk idrarla yapın testi daha doğru sonuç verir diyenleri çürüttüm hiç de öyle değil..
amiiin canim cok saolun destekleriniz icin iyki varsiniz insallah devam eder idrarda dun koyu cikti bugun penbe cikti farkli markaydi ama icime kurt dustu kan testine gittim sabahi bekleyemedim dualarinizi bekliyorum rabbim hepimize kucagimiza aldirsin dedigim gibi ultrasyondan gorsem biraz rahatlardim insallah o gunleride gprmek nasip olurbiliyordum gebe olduğunu
Anladım canım çok sağoliyi de yavrucuum bhcg her zaman az da olsa salgılanır bu sebeple 5 den yüksek değer çıktığında gebelik var denir..
yani 5 altı değerler gebe olmasakta çıkar..kuzum senin bildiğim hattımı kullanmıyorum artık şu an ki hattım eşimin 2.hattı..yeni no ya geçicem o numaramı veririm sana yakındır
Canım kan testin inş iyi çıkmıştıramiiin canim cok saolun destekleriniz icin iyki varsiniz insallah devam eder idrarda dun koyu cikti bugun penbe cikti farkli markaydi ama icime kurt dustu kan testine gittim sabahi bekleyemedim dualarinizi bekliyorum rabbim hepimize kucagimiza aldirsin dedigim gibi ultrasyondan gorsem biraz rahatlardim insallah o gunleride gprmek nasip olur
günaydın cnm.ben de nöbetçiyim okulda :) ben daha hiç opu olamadığım için yardımcı olamıyorumGünaydın bacilarim..:)..hepiciginize hayirli sabahlar ve hayirli cumalar..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..
Dun opu oldum demiştim.aksam acayip sancilandim.şişlik de cabasi. Diğer ikisinde böyle olmamistim.neden oldu Acep...ama bugün daha iyiyim çok şükür. Okulda da nöbetçiyim((
Canim ben dayanamadim gittim kan verdim 386 cikmis 9.gun doktoru aradim ikigun sonra tekrar yarinda gel serum takalim dedi
canım neden serum takılıyor sanaAaaaa çok sevindim. Hem de cooook. Hadi inşallah az önce yazdığım gibi Allag gönlüne göre versin canım nenim. Nolur bize de dua et inşallah darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?