2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Günaydınlar hayırlı cumalar herkese dilerim hepimizin çok güzel haberler aldığı bi gün olur
Ben iyiden sıyırmaya başladım çok düşündüğümden heralde tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum ilkinde hiç böle değildim

Günaydın canım çok mu yumurta toplandı ohss belirtisi söylediklerin bi doktorunu ara istersen hafifde atlatıyo olabilirsin

Kızlar PC bozuk tel Den gidiyorum kacirdigim iletiler oluyor (hoş ben PC dende kaçırır im mesajları ) zaten mobil olmak işkence toplu alıntı yapmıyorum

Sbry cim..benim de aklıma geldi ama genelde 25in üstünde olmuyor muydu? Ya bütün kontrollerde 9 tane diyorlardı.17 tane toplanmış dun.onu da anlamış değilim.. Mümkün mu bu?

canım neden serum takılıyor sana
Canım aslında bana değil sanırım esmaya sordun sen ama atnı tedaviyi görüyoruz anlatayım sana ben. Biz bir defa tüp deneyip negatif sonuç aldığımız için doktorumuz bağışıklık sisteminin engel olduğu bir durumdan söz etti. Bu denemede onun tedavisini yapalım belki sebep budur denemekte fayda var dedi ve biz de kabul ettik. İmmunolojik infertilite denilen bağışıklık sisteminin sperm ya da embriyoları virüs gibi saldırarak öldürmesi sonucu gebelik oluşmayan bir durum bu. İşte bu nedenle bu ay tüp bebek tedavisinin yanında bir de kortizon tedavisi oluyoruz. Haftada bir falan serum takılıyor onun için demiş doktor esmaya. Benim de aynı tedavi oluyor şuanda geçen hafta bir serum takıldı, rahim kalınlaşır da kısmet olursa salı günü transferden önce tekrar takılacak serum. Belki bu da bizim sebebimiz olur, esma hamile kaldı bak kısmet işte bakalım darısı bize olur inşallah.

zümrem benim linkteki iletiyi mutlaka oku.transfer öncesi saana moral olur belki...

zümrem benim linkteki iletiyi mutlaka oku.transfer öncesi saana moral olur belki...
Sağolasın okudum canım muhteşem. Allahım işte mucizeleri sonsuz ama insanoğlu sabırsız. Allah sabrını versin hepimize inşallah en doğru zamanda en güzel en sağlıklı ve en mutlu bebişlerimizi bize nasip etsin.

canım çok teşekkür ederim üşenmeyip ne güzel açıklamışsın.. burdan öğreniyorum her şeyi keşke ben de deneseydim benim de negatif bir denemem var daha doğrusu düşük oldu.. kısmet artık ne diyeyim.. esma gibi sana da faydası olur inş.. güzel haberlerini bekliyoruz

amin cnm.rica ederim.umut olsun diye paylaşmak istedım...

İnşallah canım hepimiz inşallah bir gün güzel haberler verebilelim burada. Yani senin bir defa olmuşsa öyle ondan belki denemiyordur doktorlar. Benim hiç gebelik olmadı bir aşılama bir tüp denemesinde. Gerçi denemeye değer bebek için bence ama tabi kortizon da baya ağır bir ilaç biliyorsun. Hayırlısı bakalım dediğin gibi inşallah kısmet olur hepimize bir gün.

5.Gün embriyosu transferi 10.Gün de bhcg 11.75 çıktı

Herkesin değerlerini okuyorum kat kat fazla, böyle düşük cikip da gebeligi devam eden oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…