amin canım inş.. bugün de benim test günüm dua edin bana da olur muGünaydınlar hayırlı cumalar cuma hürmetine. Rabbim Açılan ellerimizi boş çevirmesin dualarimizi kabul etsin ins
Hayırlı haberlerin olsun insamin canım inş.. bugün de benim test günüm dua edin bana da olur mu
Günaydın canım çok mu yumurta toplandı ohss belirtisi söylediklerin bi doktorunu ara istersen hafifde atlatıyo olabilirsinGünaydın bacilarim..:)..hepiciginize hayirli sabahlar ve hayirli cumalar..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..
Dun opu oldum demiştim.aksam acayip sancilandim.şişlik de cabasi. Diğer ikisinde böyle olmamistim.neden oldu Acep...ama bugün daha iyiyim çok şükür. Okulda da nöbetçiyim((
Canım aslında bana değil sanırım esmaya sordun sen ama atnı tedaviyi görüyoruz anlatayım sana ben. Biz bir defa tüp deneyip negatif sonuç aldığımız için doktorumuz bağışıklık sisteminin engel olduğu bir durumdan söz etti. Bu denemede onun tedavisini yapalım belki sebep budur denemekte fayda var dedi ve biz de kabul ettik. İmmunolojik infertilite denilen bağışıklık sisteminin sperm ya da embriyoları virüs gibi saldırarak öldürmesi sonucu gebelik oluşmayan bir durum bu. İşte bu nedenle bu ay tüp bebek tedavisinin yanında bir de kortizon tedavisi oluyoruz. Haftada bir falan serum takılıyor onun için demiş doktor esmaya. Benim de aynı tedavi oluyor şuanda geçen hafta bir serum takıldı, rahim kalınlaşır da kısmet olursa salı günü transferden önce tekrar takılacak serum. Belki bu da bizim sebebimiz olur, esma hamile kaldı bak kısmet işte bakalım darısı bize olur inşallah.canım neden serum takılıyor sana
zümrem benim linkteki iletiyi mutlaka oku.transfer öncesi saana moral olur belki...Canım aslında bana değil sanırım esmaya sordun sen ama atnı tedaviyi görüyoruz anlatayım sana ben. Biz bir defa tüp deneyip negatif sonuç aldığımız için doktorumuz bağışıklık sisteminin engel olduğu bir durumdan söz etti. Bu denemede onun tedavisini yapalım belki sebep budur denemekte fayda var dedi ve biz de kabul ettik. İmmunolojik infertilite denilen bağışıklık sisteminin sperm ya da embriyoları virüs gibi saldırarak öldürmesi sonucu gebelik oluşmayan bir durum bu. İşte bu nedenle bu ay tüp bebek tedavisinin yanında bir de kortizon tedavisi oluyoruz. Haftada bir falan serum takılıyor onun için demiş doktor esmaya. Benim de aynı tedavi oluyor şuanda geçen hafta bir serum takıldı, rahim kalınlaşır da kısmet olursa salı günü transferden önce tekrar takılacak serum. Belki bu da bizim sebebimiz olur, esma hamile kaldı bak kısmet işte bakalım darısı bize olur inşallah.
Sağolasın okudum canım muhteşem. Allahım işte mucizeleri sonsuz ama insanoğlu sabırsız. Allah sabrını versin hepimize inşallah en doğru zamanda en güzel en sağlıklı ve en mutlu bebişlerimizi bize nasip etsin.zümrem benim linkteki iletiyi mutlaka oku.transfer öncesi saana moral olur belki...
canım çok teşekkür ederim üşenmeyip ne güzel açıklamışsın.. burdan öğreniyorum her şeyi keşke ben de deneseydim benim de negatif bir denemem var daha doğrusu düşük oldu.. kısmet artık ne diyeyim.. esma gibi sana da faydası olur inş.. güzel haberlerini bekliyoruzCanım aslında bana değil sanırım esmaya sordun sen ama atnı tedaviyi görüyoruz anlatayım sana ben. Biz bir defa tüp deneyip negatif sonuç aldığımız için doktorumuz bağışıklık sisteminin engel olduğu bir durumdan söz etti. Bu denemede onun tedavisini yapalım belki sebep budur denemekte fayda var dedi ve biz de kabul ettik. İmmunolojik infertilite denilen bağışıklık sisteminin sperm ya da embriyoları virüs gibi saldırarak öldürmesi sonucu gebelik oluşmayan bir durum bu. İşte bu nedenle bu ay tüp bebek tedavisinin yanında bir de kortizon tedavisi oluyoruz. Haftada bir falan serum takılıyor onun için demiş doktor esmaya. Benim de aynı tedavi oluyor şuanda geçen hafta bir serum takıldı, rahim kalınlaşır da kısmet olursa salı günü transferden önce tekrar takılacak serum. Belki bu da bizim sebebimiz olur, esma hamile kaldı bak kısmet işte bakalım darısı bize olur inşallah.
amin cnm.rica ederim.umut olsun diye paylaşmak istedım...Sağolasın okudum canım muhteşem. Allahım işte mucizeleri sonsuz ama insanoğlu sabırsız. Allah sabrını versin hepimize inşallah en doğru zamanda en güzel en sağlıklı ve en mutlu bebişlerimizi bize nasip etsin.
İnşallah canım hepimiz inşallah bir gün güzel haberler verebilelim burada. Yani senin bir defa olmuşsa öyle ondan belki denemiyordur doktorlar. Benim hiç gebelik olmadı bir aşılama bir tüp denemesinde. Gerçi denemeye değer bebek için bence ama tabi kortizon da baya ağır bir ilaç biliyorsun. Hayırlısı bakalım dediğin gibi inşallah kısmet olur hepimize bir gün.canım çok teşekkür ederim üşenmeyip ne güzel açıklamışsın.. burdan öğreniyorum her şeyi keşke ben de deneseydim benim de negatif bir denemem var daha doğrusu düşük oldu.. kısmet artık ne diyeyim.. esma gibi sana da faydası olur inş.. güzel haberlerini bekliyoruz
canımmmm tberik ederimCanim ben dayanamadim gittim kan verdim 386 cikmis 9.gun doktoru aradim ikigun sonra tekrar yarinda gel serum takalim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?