2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Slm kizlar bugun baskentten mayis icin randevu almaya calistim esra hanim mayis dolmus tayfun beydede 2 ay randevu veremiyolarmis canim cok sikildi haziran icinde mayis sonu aratyin diyo ondada yer bulamayiz offf

çok güzel canım maşallahh.. kat kat artmasını dilerim..
nerede tedavi görüyorsun cnm doktorun kimdi..
Ammmin canim saol acibadem maslak canim doktorum ali osman koyuncuoglu canim dua edin doktor yarin tekrar kan testi istedi duanizi bekliyorum insallah artar

Slm kizlar bugun baskentten mayis icin randevu almaya calistim esra hanim mayis dolmus tayfun beydede 2 ay randevu veremiyolarmis canim cok sikildi haziran icinde mayis sonu aratyin diyo ondada yer bulamayiz offf
Badkentte Randevuda sıkıntı oluyor maalesef

Ammmin canim saol acibadem maslak canim doktorum ali osman koyuncuoglu canim dua edin doktor yarin tekrar kan testi istedi duanizi bekliyorum insallah artar
gözün aydıınnn
çok çok tebrik ederim.
değerinde katlanarak artsın inşallah
bebiş sağlıcakla gelsin :)

Kizlar pozitif sonucu dun aldim doktor yarin tekrarlamami istedi dua edin katlansin suan adet agrilarim var belim bacaklarim sizdede pozitif sonuc aldiktan sonra oldumu adet agrilariniz gecende transferin 7. Gununde agrimisti gecti bidaha olmadi simdi yine var 10. Gunum bugun korkuyorum yardimci olurmusunuz

canım şuan art tüp bebek bursa osman develioğlunda tedavimi görüyorum perşembe yumurta toplama işlemi var ....
sen halit hocada tedavi görmüşmüydün .....
ben gördüm. Eğer ben 1 tüp bebek tedavisi için 15-20 bin harcayabilirim dersen git. Mutlaka seni murat berksoy'a yönlendirecektir. O da bir sürü tahlil ve vitamin verecektir diyetle birilikte. CGH genetik test falan derken, 15.000-17.000 lirayı gözden çıkart. Tabii ki tutmama ihtimali de var. Bende olduğu gibi.

ben asla tavsiye etmem. 15.000 lira param boşa gitti

Sbry cim..benim de aklıma geldi ama genelde 25in üstünde olmuyor muydu? Ya bütün kontrollerde 9 tane diyorlardı.17 tane toplanmış dun.onu da anlamış değilim.. Mümkün mu bu?
Yinede kullandığın iğne dozlarından olabilir canım 9tane olgun yumurtandandır belki diğerleri küçüktür ondan öle demişlerdir bilemedim ki hangi merkeze gidiyosun

Benim adet döneminde aynı adet olucakmışım gibiydi canım telaş yapma olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…