süperrrrrrrrKizlar dun kan vermistim tekrar bugun sonucum cikti. Degerim 8902 olmus. Sizce nasil
5.gun embriyosumu canim...ilk degerin kactı..2 kat arttiysa normaldir...Kizlar dun kan vermistim tekrar bugun sonucum cikti. Degerim 8902 olmus. Sizce nasil
Canim ben dayanamadim gittim kan verdim 386 cikmis 9.gun doktoru aradim ikigun sonra tekrar yarinda gel serum takalim dedi
maşallahh maşallahhh cuma cuma ne güzel haberler :)Kizlar dun kan vermistim tekrar bugun sonucum cikti. Degerim 8902 olmus. Sizce nasil
Ammmin canim saol acibadem maslak canim doktorum ali osman koyuncuoglu canim dua edin doktor yarin tekrar kan testi istedi duanizi bekliyorum insallah artarçok güzel canım maşallahh.. kat kat artmasını dilerim..
nerede tedavi görüyorsun cnm doktorun kimdi..
Badkentte Randevuda sıkıntı oluyor maalesefSlm kizlar bugun baskentten mayis icin randevu almaya calistim esra hanim mayis dolmus tayfun beydede 2 ay randevu veremiyolarmis canim cok sikildi haziran icinde mayis sonu aratyin diyo ondada yer bulamayiz offf
gözün aydıınnnAmmmin canim saol acibadem maslak canim doktorum ali osman koyuncuoglu canim dua edin doktor yarin tekrar kan testi istedi duanizi bekliyorum insallah artar
Ammmmin arkadasim cok saol beni hic birakmasin rabbim isteyenlerede nasip etsingözün aydıınnn
çok çok tebrik ederim.
değerinde katlanarak artsın inşallah
bebiş sağlıcakla gelsin :)
Allah hayırlısını versin gönlünüze göre versinkızlar yarın transferim var tek bır yumurta oda çok şükür bin şükür olgun çıkmuş dua edin dua ile kalın :)
ben gördüm. Eğer ben 1 tüp bebek tedavisi için 15-20 bin harcayabilirim dersen git. Mutlaka seni murat berksoy'a yönlendirecektir. O da bir sürü tahlil ve vitamin verecektir diyetle birilikte. CGH genetik test falan derken, 15.000-17.000 lirayı gözden çıkart. Tabii ki tutmama ihtimali de var. Bende olduğu gibi.canım şuan art tüp bebek bursa osman develioğlunda tedavimi görüyorum perşembe yumurta toplama işlemi var ....
sen halit hocada tedavi görmüşmüydün .....
ben asla tavsiye etmem. 15.000 lira param boşa gitticanım hiç tavsiye etmem.. maddi manevi seni inanılmaz yıpratır, yorar... olmadı birde ortağı olan üreme koçu Murat Berksoya yönlendirir aylarcada onda oyalanırsın..
son yıllarda giden hastalarının büyük kısmı şikâyetçi.. dışardan takiplerini yapıyor sadece opu ve transferde hastaneye gidiyorsun..
şu anda nerede tedavi görüyorsun.
aynen ya çok teşekkürler canım aynı dileklerle inşallah kader arkadaşımAllah hayırlısını versin gönlünüze göre versin
Altın yumurtayada kan can versin inşallah..
1 olsun bizim olsun
Umutt88 test yaptın mı sonuç inş güzeldircanım aynı durumu ben de yaşıyorum cuma test günüm ama hiç bir belirti yok belirti aramaktan helak oldum
Yinede kullandığın iğne dozlarından olabilir canım 9tane olgun yumurtandandır belki diğerleri küçüktür ondan öle demişlerdir bilemedim ki hangi merkeze gidiyosunSbry cim..benim de aklıma geldi ama genelde 25in üstünde olmuyor muydu? Ya bütün kontrollerde 9 tane diyorlardı.17 tane toplanmış dun.onu da anlamış değilim.. Mümkün mu bu?
Benim adet döneminde aynı adet olucakmışım gibiydi canım telaş yapma olabiliyoKizlar pozitif sonucu dun aldim doktor yarin tekrarlamami istedi dua edin katlansin suan adet agrilarim var belim bacaklarim sizdede pozitif sonuc aldiktan sonra oldumu adet agrilariniz gecende transferin 7. Gununde agrimisti gecti bidaha olmadi simdi yine var 10. Gunum bugun korkuyorum yardimci olurmusunuz
Canim bebisin cana siki siki tutunsun hic birakmasin senle kalsin hepkızlar yarın transferim var tek bır yumurta oda çok şükür bin şükür olgun çıkmuş dua edin dua ile kalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?