Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağında sevdirsin inşCanim ben dayanamadim gittim kan verdim 386 cikmis 9.gun doktoru aradim ikigun sonra tekrar yarinda gel serum takalim dedi
Hayırlı olsun canım sağlıklı devam etsin sağlıkla gelsin bebenArkadaşlar merhaba,
Ben bugün test sonucumu öğrendim değerim 176Umarim herkes gonlune gore neticeler alir ins bundan sonrasi da bnm icin hayirli olur.. Doktorum Nur Dokuzeylul herkese tavsiye ederim ..Allah emeklerimizi bosa cikartmasin
ALLAH ım o tek yumurtayi tek embiryoyu evlat yapsın sanakızlar yarın transferim var tek bır yumurta oda çok şükür bin şükür olgun çıkmuş dua edin dua ile kalın :)
ben asla tavsiye etmem. 15.000 lira param boşa gitti
Yeter nasılsın canımALLAH ım o tek yumurtayi tek embiryoyu evlat yapsın sana
Ensucum araştırp öyle yolü çık canım doktorlara güven olmuyor malum hep duamda diyorum ya rabbim bizi merhamet ve vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın onun için araştırcam bende normal olmzsa ama inş allhım hepimze tedaviye gerk kalmadan sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin inşaynen canımm benimde aynı şekilde dünya param gitti abuk subuk şeyler için.. Murat Berksoyun yatacak yeri yok öbür tarafta.. asıl bizi bu doktora yönlendiren tüp bebek doktorlarımız hatalı..
Arkadaşlar merhaba,
Ben bugün test sonucumu öğrendim değerim 176Umarim herkes gonlune gore neticeler alir ins bundan sonrasi da bnm icin hayirli olur.. Doktorum Nur Dokuzeylul herkese tavsiye ederim ..Allah emeklerimizi bosa cikartmasin
Evet sabahtan aradim randevu icin bana buraya gelirsen daha cabuk randevu alirsin dediler ilk aradigimda oyle bisey soylememisti sabah arayin randevu verelim dedi bide orasi zaten is yerine uzak off ne bilim moralim bozuldu isteBadkentte Randevuda sıkıntı oluyor maalesef
Ensucum araştırp öyle yolü çık canım doktorlara güven olmuyor malum hep duamda diyorum ya rabbim bizi merhamet ve vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın onun için araştırcam bende normal olmzsa ama inş allhım hepimze tedaviye gerk kalmadan sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin inş
Aynen canım güvenip gidiyoruz ama işte soncunda böle oluyor biliyorumki rabbim vakti zamanı geldiğnde bizede vesile olan biri olck allhın izniyle iyim canım çok şükr normal deniyoruz işte ehliyete yazılcam bakalım sende ne var ne yokcanım benim; bu adama beni Bahcecideki doktorum göndermişti.. üreme koçu demişti, mutlaka gitmelisin yumurta kaliten rezervin artacak demişti.. Murat Berksoy için.. doktorum git diyince mecbur gitmiştim.. aslında bunların arkadaşlık ilişkisi ile birbirine hasta pasladıklarını çok sonradan öğrendim..
inşallah bu tedavilerden ve doktorlardan biran önce kurtuluruz canım..
sen nasılsın hayatım..
Çok güzel canım. Kaçıncı gün değerin?Kizlar dun kan vermistim tekrar bugun sonucum cikti. Degerim 8902 olmus. Sizce nasil
Aynen canım güvenip gidiyoruz ama işte soncunda böle oluyor biliyorumki rabbim vakti zamanı geldiğnde bizede vesile olan biri olck allhın izniyle iyim canım çok şükr normal deniyoruz işte ehliyete yazılcam bakalım sende ne var ne yok
Amin canım inş rabbim yüzünü güldrsün duamdasın bu kez olur inş her şeyde vardır bir hayır sonu güzel olsun aynen canım hem kafamı dağıtrm hemde alamk şart heleki ist da bide benim eşim işi gereği servsi var üşniyor hep bi yere gidrken misal ablasına gidcz diğr ablasında çağıryor bizide eve bırksın diye oda hep laf sokuyor bende dedim eriniyon madem al bi araba iyi kötü doğru değilmi canım üşnen adamın arabası olur dediminşallah doğal yolla gebe kalırsın canım bir daha uğraşmana gerek kalmaz..
ben iki gün önce tekrar tedaviye başladım cnm çok kararsız olarak son anda başladım bakalım umarım iyi olur..
hiç umudum yok çünkü son 4 ayım hormonel ve yumurta açısından çok kötü geçti.. ama deneyeceğim..
evet mutlaka al ehliyetini sınavlarda artık zorlaştırılmış ama olsun.. kafanda dağılır biraz..
Amin canım inş rabbim yüzünü güldrsün duamdasın bu kez olur inş her şeyde vardır bir hayır sonu güzel olsun aynen canım hem kafamı dağıtrm hemde alamk şart heleki ist da bide benim eşim işi gereği servsi var üşniyor hep bi yere gidrken misal ablasına gidcz diğr ablasında çağıryor bizide eve bırksın diye oda hep laf sokuyor bende dedim eriniyon madem al bi araba iyi kötü doğru değilmi canım üşnen adamın arabası olur dedimeşime ben alim bari
Acibadem maslak canım.aradılar az önce. 11 tanesine işlem yapılmış.5 tanesi döllenmiş.: ((( çok az geldi bana.o kdr yumurtadan 5 tane.bakalım onlar da 5.güne gidebilecek mi.Rabbim ol de lutfeennn...sbry post: 40552989 .!.:Yinede kullandığın iğne dozlarından olabilir canım 9tane olgun yumurtandandır belki diğerleri küçüktür ondan öle demişlerdir bilemedim ki hangi merkeze gidiyosun
Öle oluyo canım malesef benimde yarı yarıya düştü inş kalanlar 5.güne gider sağlıklı kaliteli olurAcibadem maslak canım.aradılar az önce. 11 tanesine işlem yapılmış.5 tanesi döllenmiş.: ((( çok az geldi bana.o kdr yumurtadan 5 tane.bakalım onlar da 5.güne gidebilecek mi.Rabbim ol de lutfeennn...
Aynı durumdayız canım benimkilerde genetige gidicek bende çok telaştayım rüyalarıma giriyo artıkİnşallah canım ya.onlar da 5 güne giderse genetik incelemeye gidecek. Oradan da sağlıkl gelecekler mi vs vs..ya acayip stresli ya.üzüldüm cidden..desteğin için TSK canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?