- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
cnm kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir.ama değerlerin çok düşük değil.bir tahlil daha yaptırırsan kesin belli olur.inşallah artar da sıkıntıların gider.Rabbim yardımcın olsunKızlar bilginiz varsa lütfen yardim edin. 5 günlük 2 blast transferi yapıldı.
7 gün sonuç 43
9 gün sonuç 103
11 gün sonuç 135
Degerlerim boyle çıktı kafayı yigcem son test 2 Ye katlanmamis doktor pazar günü tekrar tahlil yap ona gore değerlendiririz dedi.bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.ama beni avutmak için iyi şeyler yazmayın nolur.acilllllll duramiyorum yerimde
Senin kaç tane var canım? 5.güne gitti mi hepsi? Ne zaman gidiyor genetiğe?Aynı durumdayız canım benimkilerde genetige gidicek bende çok telaştayım rüyalarıma giriyo artık
Kızlar bilginiz varsa lütfen yardim edin. 5 günlük 2 blast transferi yapıldı.
7 gün sonuç 43
9 gün sonuç 103
11 gün sonuç 135
Degerlerim boyle çıktı kafayı yigcem son test 2 Ye katlanmamis doktor pazar günü tekrar tahlil yap ona gore değerlendiririz dedi.bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.ama beni avutmak için iyi şeyler yazmayın nolur.acilllllll duramiyorum yerimde
maşallahh maşallahhh cuma cuma ne güzel haberler :)
sağlıklı bir gebelik ve sağlıcakla evladınızı kucağınıza almanızı dilerim ...
amiiin canim cok saolKizlar Merhaba transferin ikinci günü carsamba saat 15.30 da oldu transferim. 2 tane olgun 5. Gün embriyosu konuldu. Insallah Rabbim yüzümüzü güldürür. @eskidendi, E esma_kavak1907 @Glloynbzn kızlar cok sevindim rabbim tamamina erdirsin hepinizin. Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi bize inşallah. Bu arada dunden beri ishalle ugrasiorm ikinma demisti hemşire bende kabizim diyince ilac yazmisti o da felaket etti. Neyse simdi biraz toparladm.
Bugün 3.günümüz canım 11 tane şimdilik 5.güne gider inş çoğu geçende de 3.gün 17 taneydi ama 5.güne 6tane kalmıştı 6taneden de 1 tane sağlıklı gelmişti ne kadar çok gönderdim o kadar iyi yani inş gider çoğu 5.güneSenin kaç tane var canım? 5.güne gitti mi hepsi? Ne zaman gidiyor genetiğe?
Kızlar bilginiz varsa lütfen yardim edin. 5 günlük 2 blast transferi yapıldı.
7 gün sonuç 43
9 gün sonuç 103
11 gün sonuç 135
Canim topu topu 5 tane var bende. Simdi iyice korkuttun gözümüQUOTE="sbry, post: 40557696, member: 371499"]Bugün 3.günümüz canım 11 tane şimdilik 5.güne gider inş çoğu geçende de 3.gün 17 taneydi ama 5.güne 6tane kalmıştı 6taneden de 1 tane sağlıklı gelmişti ne kadar çok gönderdim o kadar iyi yani inş gider çoğu 5.güne
Bildiğim kadarıyla yoktu canimcnm kan pıhtılaşması varmıydı sende varsa clexan iğnelerini mutlaka vurul.. pıhtılaşma sorunu biraz ilerlemeyi yavaşlatabiliyor..
PGT mi CGH mi?Aynı durumdayız canım benimkilerde genetige gidicek bende çok telaştayım rüyalarıma giriyo artık
İyiyim canım sen nasılsınYeter nasılsın canım
Canım kalitelidirler inş hiç deme öyle bana bugün aradıklarında banada bazısı orta kalitede dediler hiç elimde kalmıcak diye korkuyom bende dua edelimde kaliteli olsunlar[/QUOTE]Canim topu topu 5 tane var bende. Simdi iyice korkuttun gözümü((
Canım SGK ile anlaşmalı tek özel merkez rapor çıkartan tek özel yer o yüzden randevuları dolu ama ilk randevuda bunu yasiyorsun sonrası da istediğin güne alıyorsun randevuyuEvet sabahtan aradim randevu icin bana buraya gelirsen daha cabuk randevu alirsin dediler ilk aradigimda oyle bisey soylememisti sabah arayin randevu verelim dedi bide orasi zaten is yerine uzak off ne bilim moralim bozuldu iste
Cgh canımPGT mi CGH mi?
Aynen canım olsunda allhın izniyle herşeyi yapcam bebişmle zaten onların laf sokması bitmz canım bide hep bana derler allha havale ediyorum bizm komşunun kocası almış karısına otomatik çocklarım içn deyor :) herşy onlar içn zaten ben diyorum eşime senin alcağın yok ben alayım seni işe götürp gelyim diyorum :) amin canım inş allhım gönlmzden geçni hakımzda hayırlı etsinevet cnm ehliyet şart, helede bebiş olunca atarsın arka koltuğu doktora, parka, gezmelere götürürsün:) eşinede bağımlı kalmazsın görümcenede:)
ben işe yıllarca arabayla gittiğim için çok alışkınım ama şimdi eşimden kurtaramıyorum bizdede bu tartışma bitmez oldu..
bebek olunca sana ayrı alırız diyor ama ahh bir bebek gelse:)
haklısın cnm madem üşeniyor ozaman seni arabalandırsın:))
sağol cnm duaların için Allah kabul etsinn hepimiz için..
Allh iylik versin canım bende iym çok şükr ehliyet almya çalışcam inş hemde kafm dağılırİyiyim canım sen nasılsın
Çok iyi yapmış sın canım ben ilk tüp bebek tedavide iptal alınca iki gözüm iki çeşme has girmiştim psikolog bana git bir süre had kapısından (tedavi için)gecme farklı (bebek le alakası olmayan)şeyler yap kurslara git spora yazıl vs demisti sizin durumunuzda ki insanlara en iyi bunlar gelir enerjinizi kotu düşüncenizi atasınız demiştiAllh iylik versin canım bende iym çok şükr ehliyet almya çalışcam inş hemde kafm dağılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?