2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cnm kimyasal gebelik ya da dış gebelik olabilir.ama değerlerin çok düşük değil.bir tahlil daha yaptırırsan kesin belli olur.inşallah artar da sıkıntıların gider.Rabbim yardımcın olsun

Canım Rabbim yardımcın olsun.inşallah güzel olur her şey...

amiiin canim cok saol

Senin kaç tane var canım? 5.güne gitti mi hepsi? Ne zaman gidiyor genetiğe?
Bugün 3.günümüz canım 11 tane şimdilik 5.güne gider inş çoğu geçende de 3.gün 17 taneydi ama 5.güne 6tane kalmıştı 6taneden de 1 tane sağlıklı gelmişti ne kadar çok gönderdim o kadar iyi yani inş gider çoğu 5.güne

cnm kan pıhtılaşması varmıydı sende varsa clexan iğnelerini mutlaka vurul.. pıhtılaşma sorunu biraz ilerlemeyi yavaşlatabiliyor..

Kizlar bu progesteron hormonu neden duser gebelikte
Hcg duzgun yukseliyor ama progesteron once 16 ya kadar yukseldi simdi de duşuşe gecti igne ve crinone jel kullanmama rahmen
13 olmustu bugun 11 olmus cok uzuluyorum ve korkuyorum neden oluyor acaba

QUOTE="sbry, post: 40557696, member: 371499"]Bugün 3.günümüz canım 11 tane şimdilik 5.güne gider inş çoğu geçende de 3.gün 17 taneydi ama 5.güne 6tane kalmıştı 6taneden de 1 tane sağlıklı gelmişti ne kadar çok gönderdim o kadar iyi yani inş gider çoğu 5.güne[/QUOTE]
Canim topu topu 5 tane var bende. Simdi iyice korkuttun gözümü((

Canim topu topu 5 tane var bende. Simdi iyice korkuttun gözümü(([/QUOTE]
Canım kalitelidirler inş hiç deme öyle bana bugün aradıklarında banada bazısı orta kalitede dediler hiç elimde kalmıcak diye korkuyom bende dua edelimde kaliteli olsunlar

Canim topu topu 5 tane var bende. Simdi iyice korkuttun gözümü((
Canım kalitelidirler inş hiç deme öyle bana bugün aradıklarında banada bazısı orta kalitede dediler hiç elimde kalmıcak diye korkuyom bende dua edelimde kaliteli olsunlar[/QUOTE]
İnsallah caniiimmm...

Evet sabahtan aradim randevu icin bana buraya gelirsen daha cabuk randevu alirsin dediler ilk aradigimda oyle bisey soylememisti sabah arayin randevu verelim dedi bide orasi zaten is yerine uzak off ne bilim moralim bozuldu iste
Canım SGK ile anlaşmalı tek özel merkez rapor çıkartan tek özel yer o yüzden randevuları dolu ama ilk randevuda bunu yasiyorsun sonrası da istediğin güne alıyorsun randevuyu

Aynen canım olsunda allhın izniyle herşeyi yapcam bebişmle zaten onların laf sokması bitmz canım bide hep bana derler allha havale ediyorum bizm komşunun kocası almış karısına otomatik çocklarım içn deyor :) herşy onlar içn zaten ben diyorum eşime senin alcağın yok ben alayım seni işe götürp gelyim diyorum :) amin canım inş allhım gönlmzden geçni hakımzda hayırlı etsin

Allh iylik versin canım bende iym çok şükr ehliyet almya çalışcam inş hemde kafm dağılır
Çok iyi yapmış sın canım ben ilk tüp bebek tedavide iptal alınca iki gözüm iki çeşme has girmiştim psikolog bana git bir süre had kapısından (tedavi için)gecme farklı (bebek le alakası olmayan)şeyler yap kurslara git spora yazıl vs demisti sizin durumunuzda ki insanlara en iyi bunlar gelir enerjinizi kotu düşüncenizi atasınız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…