aynen canım doktorlar hep öyle diyor bende artık bişiler yapcam işte zamanımz gelene kadarÇok iyi yapmış sın canım ben ilk tüp bebek tedavide iptal alınca iki gözüm iki çeşme has girmiştim psikolog bana git bir süre had kapısından (tedavi için)gecme farklı (bebek le alakası olmayan)şeyler yap kurslara git spora yazıl vs demisti sizin durumunuzda ki insanlara en iyi bunlar gelir enerjinizi kotu düşüncenizi atasınız demişti
cnm insallah ilerler bebisini kucagina alirsin.. bu arada mutlaka 5'li trombofili paneli testi yaptirmani tavsiye ederim..unv hast yapiyor..Bildiğim kadarıyla yoktu canim
inşallah yükselmiştir cnm Rabbim yardımcın olsun...Kizlar simdi ikinci kani verdim dua edin yukselmis olsun
Ammmin canim ammininşallah yükselmiştir cnm Rabbim yardımcın olsun...
Kizlar cok sukur allahima 547 cikmis 11. Gun degerim doktor test istemedi bidaha 10 gun sonra gel dedib
Canim cok tesekkur ederim cevap icin insallah gelecek ay randevu alabilirimCanım SGK ile anlaşmalı tek özel merkez rapor çıkartan tek özel yer o yüzden randevuları dolu ama ilk randevuda bunu yasiyorsun sonrası da istediğin güne alıyorsun randevuyu
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşKizlar cok sukur allahima 547 cikmis 11. Gun degerim doktor test istemedi bidaha 10 gun sonra gel dedib
Rica ederim canım inş hayırlı haberlerini de alırızCanim cok tesekkur ederim cevap icin insallah gelecek ay randevu alabilirim
Günaydın canım gülden sultandan haber varmıGünaydınlar
Paşalar la ask yaşıyordurKızlar bugün cumrtesigülden sultan yanloş hatırlamıyorsam bugün kontorole gidecekti nerde kendisi acep
Yok canımGünaydın canım gülden sultandan haber varmı
Bizler anne olmak için çabalarken diğer taraftan hayatin kaçıp akıp gitmesine izin vermemeliyiz başara bildigimiz kadar hayatı yakalamaliyizaynen canım doktorlar hep öyle diyor bende artık bişiler yapcam işte zamanımz gelene kadar
Bizler anne olmak için çabalarken diğer taraftan hayatin kaçıp akıp gitmesine izin vermemeliyiz başara bildigimiz kadar hayatı yakalamaliyiz
Paşalar la ask yaşıyordur
Evet canım hayat geçiyor öyle yada böyle onun paşaları moral ce motivasyon oldu ona ne güzelYok canım@egunal bir yaninda iki paşa diğer yaninda iki kese mutlukutan uçuyordur bizede yazar inş guzel haberleri
Ammin canim Ammin darisi sizlere olsun rabbim hepimize anneligi nasip etsinNe güzel canım ya rabbim inş sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş bizlere duanda yer ver canım
Ammmin cok saolHayırlı olsun sağlıkla gelsin inş
Aminnn inş canımm rabbim duysun dualarımzıAmmin canim Ammin darisi sizlere olsun rabbim hepimize anneligi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?