2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

malesef 3.deneme de başarısız dün negatif sonucu aldım hayırlısı olsun napalım
arkadaşım hakkında hayırlısı sözün bittiği yerdeyiz yine allahım tekrardan deneme gücü sabırı versin son denemen olsun inşallah ....

Günaydın kizlar pozitif alan arkadaşlarıma allah kucaklarinda sevdirsin inşallah..evet bugün gülden ultrasona giriyodu sanırim merak ettim...negatif sonuç alan arkadaşlarımada allahtan hayırlı zamanda hayırlı evlat diliyorum hepimize...

malesef 3.deneme de başarısız dün negatif sonucu aldım hayırlısı olsun napalım
Canım çok üzüldüm.. Allahım en kısa zamanda güldürsün yüzünü inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar nasılsınız ıyısızımıdır ınşallah ben bı ark telefdan gırdım gulden canım ve ısmını yazamadıgım arkadaslarım yoldaşlarım hepımız aynı zorlu sureclerden gectık dılerım saglıkla sıhatle bebeklerımızı kucaklarımıza alırız negatıf sonuc alan arkadaslarım uzulmeyın vaktı zamanı gelınce olucak onanıyorum sınavdayız gılden vok sevındım ınan zaten hıs edıyodum snın hamıle kalacagını benı sorarsanız aynıyıö hergun korkuyla acaba yaşıyormu acaba ıyımı bebegım dıye korkarak yasıyorum her hafta dktora koşuyorum nezaman korkularım gecıcek hıc bılmıyorum bu hafta gorumcem gelcek o gıttıkten sonra annemlere gıdıcam ozaman bolca hasret gıdeırırız hepınızı cok özledım canlar oğuyorum kocaman allaha emente olun

Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.

Ayy canim sana bakayim diye girmistim.ne yaptin diye....
Sukurler olsun.cok sevindim.rabbim sana bagislasin yavrunu.tek olsun saglikli olsun.
Dikkat et kendine.cok opuyorum seni.

Ayy canim sana bakayim diye girmistim.ne yaptin diye....
Sukurler olsun.cok sevindim.rabbim sana bagislasin yavrunu.tek olsun saglikli olsun.
Dikkat et kendine.cok opuyorum seni.
Sagol kuzum ben tek diyordum zaten.ikiz hep gozumu korkutuyordu ne yalan diyim.

Masallah canim allah tamamina erdirsin darisi basima doktor banada 10 gun sonra gel dedi nasil gecer zaman bilmiyorum pozitiften sonra normal hayata dondunmu ben hala is yapmiyorum yatiyorum

Masallah canim allah tamamina erdirsin darisi basima doktor banada 10 gun sonra gel dedi nasil gecer zaman bilmiyorum pozitiften sonra normal hayata dondunmu ben hala is yapmiyorum yatiyorum
Amin canim.bende is yapmiyorum oyle cok dikkat ediyorumda diyemem ama.mide bulantimdan dolayi zaten bisi yapamiyorum

Ayyyy ne güzel bi haber bu ya cancağızım çok şükr allhıma tek çift kız erkek ayrımımz yok kuzum inş 9 ay sağlıkla ilerlesin ve sağlıkla neşeyle mutlulkla bir ömür beraber olmayı nasip etsin güzel anne bizede dua et kuzm benim bulntın geçecek ileriki haftalrda ee enişte nasıl hepinz çok sevnmişsinzdir eminki

Acibadem maslak canım.aradılar az önce. 11 tanesine işlem yapılmış.5 tanesi döllenmiş.: ((( çok az geldi bana.o kdr yumurtadan 5 tane.bakalım onlar da 5.güne gidebilecek mi.Rabbim ol de lutfeennn...

eminim 5 tanesi ççok çokk kaliteli olucak ve 5. güne kadar gidecek ve genetikten de güzel haberler gelecek. Çok uzun ve zorlu süreç ben de yaşadığım için biliyorum ama olumlu düşünmeye çalışmaktan başka sanşımız yok

Kizlar cok sukur allahima 547 cikmis 11. Gun degerim doktor test istemedi bidaha 10 gun sonra gel dedib
Gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Canim cok sevindim gozun aydin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

aaa çok tebrik ederimmmm...çok şükür bugünler için...inşallah ikinci bir süpriz de yapar ama tek de yeteri kadar mutluluk verici bir süprizzz

Hayırlı olsun cnmmm darısı bize olsun İnş sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun..

ayyyy canım maşallah gözünaydın allahım sağlıklada kucağına almayı nasip etsin

Çok sevindim maşallah sübanallah çok şükür

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.inşallah bizlerde kesede görebiliriz.Bende 25 nisan da gidicem zaman geçmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…