malesef 3.deneme de başarısız dün negatif sonucu aldım hayırlısı olsun napalım
Umutt88 test yaptın mı sonuç inş güzeldir
arkadaşım hakkında hayırlısı sözün bittiği yerdeyiz yine allahım tekrardan deneme gücü sabırı versin son denemen olsun inşallah ....malesef 3.deneme de başarısız dün negatif sonucu aldım hayırlısı olsun napalım
Canım çok üzüldüm.. Allahım en kısa zamanda güldürsün yüzünü inşallah hayırlı evlatlar nasip etsinmalesef 3.deneme de başarısız dün negatif sonucu aldım hayırlısı olsun napalım
Ayy canim sana bakayim diye girmistim.ne yaptin diye....Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Sagol kuzum ben tek diyordum zaten.ikiz hep gozumu korkutuyordu ne yalan diyim.Ayy canim sana bakayim diye girmistim.ne yaptin diye....
Sukurler olsun.cok sevindim.rabbim sana bagislasin yavrunu.tek olsun saglikli olsun.
Dikkat et kendine.cok opuyorum seni.
Masallah canim allah tamamina erdirsin darisi basima doktor banada 10 gun sonra gel dedi nasil gecer zaman bilmiyorum pozitiften sonra normal hayata dondunmu ben hala is yapmiyorum yatiyorumKizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Amin canim.bende is yapmiyorum oyle cok dikkat ediyorumda diyemem ama.mide bulantimdan dolayi zaten bisi yapamiyorumMasallah canim allah tamamina erdirsin darisi basima doktor banada 10 gun sonra gel dedi nasil gecer zaman bilmiyorum pozitiften sonra normal hayata dondunmu ben hala is yapmiyorum yatiyorum
Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Acibadem maslak canım.aradılar az önce. 11 tanesine işlem yapılmış.5 tanesi döllenmiş.: ((( çok az geldi bana.o kdr yumurtadan 5 tane.bakalım onlar da 5.güne gidebilecek mi.Rabbim ol de lutfeennn...
Gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahKizlar cok sukur allahima 547 cikmis 11. Gun degerim doktor test istemedi bidaha 10 gun sonra gel dedib
Canim cok sevindim gozun aydinKizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
ayyyy canım maşallah gözünaydın allahım sağlıklada kucağına almayı nasip etsinKizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Çok sevindim maşallah sübanallah çok şükürKizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?