2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

gözün aydın cnm.sevindim senin adına.darısı bize olur inşallah...

Gözün aydınn güldenimm rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasib etsin topik teyzeleri olarak hepimiz minik meleğini merak ediyoduk şükür iyisiniz bizden slm syle meleğine bulantıları artık hafifletsn annesini yormasın lütfen

Transferim gerçekleşti.. karmakarışıgım. Hıçkırarak ağlamak istiyorum..gözyaşlarımın sebebi sevinç mi üzüntü mü bilemiyorum..
Allahım sen benim ve benim gibi olan kardeşlerimin duy sesini.. duy yüregimizdeki acıyı.. gör içimizdeki yangını.. gör de ver artık Ya Rabbim evlatlarımızı...

Canim tebrik ederim masallah. Allahim hayırlısıyla tamamina erdirsin inşallah kucaginda sevdirsin darisi bizlere inşallah

ikinci kesede var mıymış ki
hadi maşallah canım sonunda kucağında kokusu da duy inşallah

Gözün aydın canım saglikli gelsin senin olsun tek olsun hiç önemli değil

Ahh cnm bu duyguları yaşamayan asla anlamaz ... inş sonunda sevinç gözyaşları dökersin. . Allah yardimcin olsun..

gözünaydın çok sevindim cnm.inşallah sağlıkla ilerler.senin sıkıntın neydibelki bize de umut olur paylaşırsan
Bende canim gorunurde birsey yok diyorlar sebepsiz yani genetik testimde sadece pihtilasma var cikti ama bebek tutunup dusuyordu bende bu defa doktor bagisikliligi baskiladi kortizonlarla birde serum verdi 3 kere tabiki gebelik devam ederse Serum devam edicek dedi insallah devam eder dualarinizi bekliyorum

Ammin canim rabbim isteyen herkeze versin rabbim siki siki tutundursun bebislerini gozyaslarin sevince donusSun

Maşallah süpenallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, daha da güzel haberlerini almak dileğimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…