- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Amin allah razi olsun cok saol arkadasim rabbim hepimize nasip etsin amiiinGozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Canim cok sevindim gozun aydin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
gözün aydın cnm.sevindim senin adına.darısı bize olur inşallah...Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
gözünaydın çok sevindim cnm.inşallah sağlıkla ilerler.senin sıkıntın neydibelki bize de umut olur paylaşırsanKizlar cok sukur allahima 547 cikmis 11. Gun degerim doktor test istemedi bidaha 10 gun sonra gel dedib
Gözün aydınn güldenimm rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasib etsin topik teyzeleri olarak hepimiz minik meleğini merak ediyoduk şükür iyisiniz bizden slm syle meleğine bulantıları artık hafifletsn annesini yormasın lütfenKizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
maşallah süpenallahKizlar cok sukur allahima 547 cikmis 11. Gun degerim doktor test istemedi bidaha 10 gun sonra gel dedib
Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
ikinci kesede var mıymış kiKizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Kizlar cok sukur allahima 547 cikmis 11. Gun degerim doktor test istemedi bidaha 10 gun sonra gel dedib
malesef 3.deneme de başarısız dün negatif sonucu aldım hayırlısı olsun napalım
Gözün aydın canım saglikli gelsin senin olsun tek olsun hiç önemli değilKizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Transferim gerçekleşti.. karmakarışıgım. Hıçkırarak ağlamak istiyorum..gözyaşlarımın sebebi sevinç mi üzüntü mü bilemiyorum..
Allahım sen benim ve benim gibi olan kardeşlerimin duy sesini.. duy yüregimizdeki acıyı.. gör içimizdeki yangını.. gör de ver artık Ya Rabbim evlatlarımızı...
Bende canim gorunurde birsey yok diyorlar sebepsiz yani genetik testimde sadece pihtilasma var cikti ama bebek tutunup dusuyordu bende bu defa doktor bagisikliligi baskiladi kortizonlarla birde serum verdi 3 kere tabiki gebelik devam ederse Serum devam edicek dedi insallah devam eder dualarinizi bekliyorumgözünaydın çok sevindim cnm.inşallah sağlıkla ilerler.senin sıkıntın neydibelki bize de umut olur paylaşırsan
Saol canim allah isteyen herkese nasip etsin kucagimizada aldigimiz gunleri gormek nasip olsun ammminTebrikler canim cok sevindim senin adina
Ammmmmin canim rabbim tez vakite sanada versin insallah bende dua ediyorum sana insallah bende keseyi kalp atisini gorebilirim ammminmaşallah süpenallahsenin adına çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı bizlere..
Ammin canim rabbim isteyen herkeze versin rabbim siki siki tutundursun bebislerini gozyaslarin sevince donusSunTransferim gerçekleşti.. karmakarışıgım. Hıçkırarak ağlamak istiyorum..gözyaşlarımın sebebi sevinç mi üzüntü mü bilemiyorum..
Allahım sen benim ve benim gibi olan kardeşlerimin duy sesini.. duy yüregimizdeki acıyı.. gör içimizdeki yangını.. gör de ver artık Ya Rabbim evlatlarımızı...
Maşallah süpenallahKizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Ooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?