maşşalah cnm gözünaydın hayırlısıyla keseyi de kalp atışını da gördün ya bundan sonrası daha rahat ve sorunsuz geçer inşlhh .....süprizi ilerliyen haftalarda görürsün belkiKizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
bişe dicemmmm..kürtajdan sonra ne zaman dondurulmuşları yollamalıyımmaşşalah cnm gözünaydın hayırlısıyla keseyi de kalp atışını da gördün ya bundan sonrası daha rahat ve sorunsuz geçer inşlhh .....süprizi ilerliyen haftalarda görürsün belki.....
hayırlı olsun cnm . sağlıkla devam etsin....
inşallah teşekkür ederim darısı benim gibi bekleyenlerin başınaOoooooooooooohamiş dolup bebiş taşsın topik
cnm hi,çbi bilgim yok bu konuda benim ama bilenler yardımcı olucaktır sana....bişe dicemmmm..kürtajdan sonra ne zaman dondurulmuşları yollamalıyım
sağol cemrem darısı bekleyenlerin başına, Rabbim büyük, en umut fakiri ayda geldi yavru, inşallah sağlıklıdırhayırlı olsun cnm . sağlıkla devam etsin....
hazıranda dondrlmuşu yollucam...inşallah hayırlısı olurcnm hi,çbi bilgim yok bu konuda benim ama bilenler yardımcı olucaktır sana....
Allah razı olsun, darısı bekleyenlere!maşallahhhh maşallahhhhh ne güzel haberler alıyoruz hayırlısı olsun canım tebrik ederim rabbim kucağınada almayı nasip etsin
ne güzel canım hamilelerin duaları kabul olurmuş bizlerede dua et sende sorun neydi ne zamandır tüp bebekle deneme yapıyordunuz ben 15 yıllık evliyim 1 aşılama kimyasal gebelikle sonuçlandı 2 tüp bebek negatifim var sizleri gördükçe bizlere umut oluyorsunuz rabbim sağlıkla ilk önce kalp atışlarını duymayı sonrada kucağında görmeyi nasip etsinAllah razı olsun, darısı bekleyenlere!ben uzun zamandır buralara bile uğramadım kafayı uzaklaştırıcam diye. "başka bahara" deyip bekledim hep kısmet bu baharaymış
Allllaah razı olsun cnmmm saolasın sizlere de nasip etsin inşallah rabbim, isteyen herkese aratmadan versin innnşallaaahh!ne güzel canım hamilelerin duaları kabul olurmuş bizlerede dua et sende sorun neydi ne zamandır tüp bebekle deneme yapıyordunuz ben 15 yıllık evliyim 1 aşılama kimyasal gebelikle sonuçlandı 2 tüp bebek negatifim var sizleri gördükçe bizlere umut oluyorsunuz rabbim sağlıkla ilk önce kalp atışlarını duymayı sonrada kucağında görmeyi nasip etsin
ayyy ne güzelll:) bende dondurulmuşu hazıranda yollucammm:))Hayirlisi olsun benim topu topu 1 yumurta m oldu oda olgun cikmis cok sukur bugun transferim yapildi 3.gun embriyo su 8 hucreli dediler 1 tane diye cok korkuyordum oda iyi degildir diye 1. Kalite cikti ne kadar sukretsem az Rabbime sonucta hepimiz bir yumurta ile bir spermden olmsdikmi ister 1 olsun ister 10 Rabbimiz ol diyecekte olacak simdi yoldayım dönüyorum hepinizi cok seviyorum (Kun fe ye kun) Allah ol der ve OLUR dua ile kalin
Transferim gerçekleşti.. karmakarışıgım. Hıçkırarak ağlamak istiyorum..gözyaşlarımın sebebi sevinç mi üzüntü mü bilemiyorum..
Allahım sen benim ve benim gibi olan kardeşlerimin duy sesini.. duy yüregimizdeki acıyı.. gör içimizdeki yangını.. gör de ver artık Ya Rabbim evlatlarımızı...
dodndurulmuş muyduCanim hayirli olsun, insallah olacak canini sıkma.. benim de aglayarak cok dua etmisligim vardir..opudan sonra ohss oldum ben, 55 yumurta topladilar. bi tabak bisey yesem çatlayacak gibi olurdum,nefes alinca kalbime agri saplanirdi hep, lavb cikamazdim kabiz olyrdum, ayakkabimi bile baglayamazdim egilemiyordum, bi haftada 38 den 42 bedene ciktim 7 kilo aldim bi haftada ve hamile pant.bile almistim kendime, karnim cok gergindi mecburen kambur yururdum gun sonunda da feci bel agrisi cekerdim, tum bu acılarin ustune de aksamlari hergun ayakta 1.5 saat boyunca otobus yolculugu cekerdim. Eve gelince kamburuktan belim agrirdi,once uyurdum sonra yemek yerdim. herseyim ayri dertti yani. Eve gelirken her aksam aglardim allah im sen cektigim acilari goruyorsun, nolur beni kurtar, bizi daha fazla bekletme,sen bizi goruyorsun nolur halimize acı hayirlisiyla bize meleklerinden gonder diye.. allah cok buyuk canim, test sonucumu aldigimda yine aglamistim sukurler olsun diye. Simdi hamileyim,bugun iki adet keseyi de gorduk..insallah saglikla ilerlerler..
Canini sıkma, guclu olman lazim. Agladiginda,uzuldugunde miniklerini getir aklina.. onlarin sana ihtiyaci var,tutunmaya calisiyorlar.. simdi kendini yipratirsan sonucunda daha cok uzulursun. Beslenmene,dinlenmene dikkat et,agir bisey kaldirma,moralini yuksek tut canim.. allah yardimcin olsun canim..
slm cnm bende mersın özel tüp bebek merkezınde belkı bılıosundur..orada transfer yaptrcamTransferi olan arkadaşlar hayırlı olsun bebişli olsun can olsun evlat olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?