2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim bebislerin hayirli olsun birsey sorucam annem benim 2 kat uste oturuyor merdiven ciksam anneme birsey olurmu bugun 11 gunum test sonucum 547 cikti bugun

E egunal mybaby24
sıkı duruuun
nihayet gebeyiiiiiimmmm
ve seni de tebrik ederim egocum yakınız

Foligim canim ayy duygulandim yaa
Cok sevindim canim inanki cok sevindim
Kayboldun duye kiziyordum ama muhtesem bi haberle dondun
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Telefondan giriyorun suan detaylari merak ediyorummmmm

İnşallah canım.inşallah.dua yerine geçsin temennilerin..peki senin nasil sonuçlandı?

Allah razı olsun, darısı bekleyenlere! ben uzun zamandır buralara bile uğramadım kafayı uzaklaştırıcam diye. "başka bahara" deyip bekledim hep kısmet bu baharaymış
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla devam ettirsin inş. Değerin kaç çıktı?

Canimmm ailecek gozunuz aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
İkiz tek farketmez saglikli hayirli evlat olsun
Bulantilarin devam.ediyormus dikkat et kendine Allaha emanet olun canim

Gözünaydın canım bitane olsun sağlıklı olsun süprizde olsa fena olmaz hayır demeyiz hani

Okurken resmen gözlerim ayrıldı.. neler çekmişsin kuzum sen bi de benim gibi kimse yok diyodum. Hamile oldugunu okudugum an içim serinledi sanki benimkiymiş gibi canım. Allahım hayırlısıyla kucagna almayı nasip etsin sagliklı uzun ömürler wersin.gerçekten beni çok rahatlattın. Hamileligin sorunsuz agrısız mutlu huzurlu bi şekilde sürsün INŞALLAH.

Sagol canim insallah, kalpten yapilan dualar tutarmis. Seni de kendime benzettim o yuzden.. ben ilk test sonucumu aldigimda gozlerim doldu,napacagimi bilemedim,gozyaslarimi tutamadim,esime sadece bi dakika diyebildim ve not kagidina titreyen ellerimle yazabildim o mucize kelimeyi... binlerce kez sukurler olsun.

Insallah, allah im hepimizi goruyor neler cektigimizi.. tez vakitte hepimizi meleklerimizle taçlandirsin. Hepimizin vakti var elbet, hepimize sabir,dayanma gucu versin icimizdeki umut ışığıni söndürmesin..
Hersey olacagina variyor canim, icini ferah tut. Insallah senin de guzel haberlerini aliriz.. :)

Inşallah canım.Allahım dualarımızı kabul etsin. O anı yaşamayı Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin.
Canım ben bugün idrara çok sıkışıktım hatta transfere gitmeden önce fena oldum haliyle çıktıktan sonra da aşırı basınç oldu dayanamadım. Sürgü verdiler ama yapamadım. 20 dk falan sonra sondaj taktılar çok rahatladm. Acaba bi sıkıntı olur mu. Sen transferden ne kadar sonra cıktın idrara

25 dk sonra. Ilk 20 dk yasak.. bisey olacagini sanmam canim. Ben de cok zorlandim, cok sıkışıktim,. Yaparim falan diye de cok korktum, ilk beni aldilar oyle olunca.
Zaten basinctan dolayi 10 dk sonra yine geldi, 25.dk da kosarak gittim wc ye

Gülden bebisin kesesini ve pitpitlari duymussun allah kucağında sevdirsin...bende bu aralar dua topiğindeyim takipteyim sizleri pek yazmasamda...birde rejime basladim artı bilinc altı temizliğine zihnimi bebek fikrinden uzaklastırmak icin stres yapiyo olabilir bu fikir bedenimde..akisa birakmali...

Foligim canim ayy duygulandim yaa
Cok sevindim canim inanki cok sevindim
Kayboldun duye kiziyordum ama muhtesem bi haberle dondun
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Telefondan giriyorun suan detaylari merak ediyorummmmm
sorma maybeybim hiç ummadığım anda, hiç ummadığım ayda geldi galiba melek.. ota b*ka ağlıyorum sulu göz oldum ben de bi şefkat dalgası sardı her yanımı bi de sinirliyim birazcıkkk darısı bekleyen herkesin başına inşallah Allah aratmasın gönlündekini versin dileyen herkese en hayırlısından

Bunu duyduğuma sevindim. Tüp bebek yaptıracağım için şimdiden stres yapmaya başladım. Ya ilkinde tutmazsa diye. Sanki köprüden önce son çıkışmış gibi hissediyorum. Bir de her seferinde 6bin, 7bin vermek... ve karşılığını alamamak...

Canim yasim 28, ilk denememiz, 3.yilimiza giriyoruz evlilikte. Bana sormadan cift transfer ettiler. Tek yapsaydiniz keske dedim, çözdük artik bidaha dondursak kalitesi bozulabilir dediler. Iyi dedim siz bilirsiniz dedim ve girdim iceri. Ikisi de tutmus cok sukur, merkezle konus oncesinde. Gerci onlar bana rica ettiler 2tane cozduk biz koyuyoruz dimi diye
Belki merkezinde isine geliyordur basari ihtimalini artiriyor sonucta, isim yapiyorlar ustumuzden dogum oranimiz %... oldu diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…