- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Canim bebislerin hayirli olsun birsey sorucam annem benim 2 kat uste oturuyor merdiven ciksam anneme birsey olurmu bugun 11 gunum test sonucum 547 cikti bugunCanim hayirli olsun, insallah olacak canini sıkma.. benim de aglayarak cok dua etmisligim vardir..opudan sonra ohss oldum ben, 55 yumurta topladilar. Aaa cok iyi dersin disardan ama sen acısını gel bana sor . Hayatimin en berbat haftasidir opu.
TUP BEBEK=OPU=KABUS
bi tabak bisey yesem çatlayacak gibi olurdum, cift yastikla uyurdum geceleri nefes alamadigim icin. Uyaninca da kalbime agrilar girerdi.. lavb cikamazdim kabiz oluyordum, ayakkabimi bile baglayamazdim egilemiyordum cunku, bi haftada 38 den 42 bedene ciktim 7 kilo aldim ve hamile pant.bile aldim kendime, karnim cok gergindi mecburen kambur yururdum gun sonunda da feci bel agrisi cekerdim, tum bu acılarin ustune işten çıkıp aksamlari hergun ayakta 1.5 saat boyunca otobus yolculugu cekerdim. Eve gelince kamburluktan belim agrirdi,once uyurdum sonra yemek yerdim. herseyim ayri dertti yani. Eve gelirken her aksam aglardim yolda allah im sen cektigim acilari goruyorsun, nolur beni kurtar, bizi daha fazla bekletme,sen bizi goruyorsun nolur halimize acı, hayirlisiyla bize meleklerinden gonder diye.. allah cok buyuk canim, test sonucumu aldigimda yine aglamistim sukurler olsun diye. Simdi hamileyim,bugun iki adet keseyi de gorduk..insallah saglikla ilerlerler..
Canini sıkma, guclu olman lazim. Agladiginda,uzuldugunde miniklerini getir aklina.. onlarin sana ihtiyaci var,tutunmaya calisiyorlar.. simdi kendini yipratirsan sonucunda daha cok uzulursun. Beslenmene,dinlenmene dikkat et,agir bisey kaldirma,moralini yuksek tut canim.. allah yardimcin olsun..
HER KARANLIK GECENIN ARDINDAN MUTLAKA BIR GUNES DOGAR...
Canim bebislerin hayirli olsun birsey sorucam annem benim 2 kat uste oturuyor merdiven ciksam anneme birsey olurmu bugun 11 gunum test sonucum 547 cikti bugun
Saol canim tesekkur ederimvalla ben her gün tam 5 kat çıkıyorum.Doktorlar çıkabilirsiniz sorun olmaz demişti.
eminim 5 tanesi ççok çokk kaliteli olucak ve 5. güne kadar gidecek ve genetikten de güzel haberler gelecek. Çok uzun ve zorlu süreç ben de yaşadığım için biliyorum ama olumlu düşünmeye çalışmaktan başka sanşımız yok
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla devam ettirsin inş. Değerin kaç çıktı?Allah razı olsun, darısı bekleyenlere!ben uzun zamandır buralara bile uğramadım kafayı uzaklaştırıcam diye. "başka bahara" deyip bekledim hep kısmet bu baharaymış
Kizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Gözünaydın canım bitane olsun sağlıklı olsun süprizde olsa fena olmaz hayır demeyiz haniKizcelerim dun ogleden sonra tek minnakimin hem kesesini gorduk hem kalp atisini dinledik.5+4 olmustuk dun.erken gorduk masallah.simdilik bir taneyiz sonradan supriz yaparmi digeri bilemiyorum.bir hafta kardesimde kalacam sonra ankaraya gecicem.bulantilarim devsm ediyor.herkes iyidir insallah.
Okurken resmen gözlerim ayrıldı.. neler çekmişsin kuzum sen bi de benim gibi kimse yok diyodum. Hamile oldugunu okudugum an içim serinledi sanki benimkiymiş gibi canım. Allahım hayırlısıyla kucagna almayı nasip etsin sagliklı uzun ömürler wersin.gerçekten beni çok rahatlattın. Hamileligin sorunsuz agrısız mutlu huzurlu bi şekilde sürsün INŞALLAH.Canim hayirli olsun, insallah olacak canini sıkma.. benim de aglayarak cok dua etmisligim vardir..opudan sonra ohss oldum ben, 55 yumurta topladilar. Aaa cok iyi dersin disardan ama sen acısını gel bana sor . Hayatimin en berbat haftasidir opu.
TUP BEBEK=OPU=KABUS
bi tabak bisey yesem çatlayacak gibi olurdum, cift yastikla uyurdum geceleri nefes alamadigim icin. Uyaninca da kalbime agrilar girerdi.. lavb cikamazdim kabiz oluyordum, ayakkabimi bile baglayamazdim egilemiyordum cunku, bi haftada 38 den 42 bedene ciktim 7 kilo aldim ve hamile pant.bile aldim kendime, karnim cok gergindi mecburen kambur yururdum gun sonunda da feci bel agrisi cekerdim, tum bu acılarin ustune işten çıkıp aksamlari hergun ayakta 1.5 saat boyunca otobus yolculugu cekerdim. Eve gelince kamburluktan belim agrirdi,once uyurdum sonra yemek yerdim. herseyim ayri dertti yani. Eve gelirken her aksam aglardim yolda allah im sen cektigim acilari goruyorsun, nolur beni kurtar, bizi daha fazla bekletme,sen bizi goruyorsun nolur halimize acı, hayirlisiyla bize meleklerinden gonder diye.. allah cok buyuk canim, test sonucumu aldigimda yine aglamistim sukurler olsun diye. Simdi hamileyim,bugun iki adet keseyi de gorduk..insallah saglikla ilerlerler..
Canini sıkma, guclu olman lazim. Agladiginda,uzuldugunde miniklerini getir aklina.. onlarin sana ihtiyaci var,tutunmaya calisiyorlar.. simdi kendini yipratirsan sonucunda daha cok uzulursun. Beslenmene,dinlenmene dikkat et,agir bisey kaldirma,moralini yuksek tut canim.. allah yardimcin olsun..
HER KARANLIK GECENIN ARDINDAN MUTLAKA BIR GUNES DOGAR...
Biliyorum canım orayı Necip bey Dr ama hiç sevemedim ben orayı inş sen güzel sonuç alırsınslm cnm bende mersın özel tüp bebek merkezınde belkı bılıosundur..orada transfer yaptrcam
Okurken resmen gözlerim ayrıldı.. neler çekmişsin kuzum sen bi de benim gibi kimse yok diyodum. Hamile oldugunu okudugum an içim serinledi sanki benimkiymiş gibi canım. Allahım hayırlısıyla kucagna almayı nasip etsin sagliklı uzun ömürler wersin.gerçekten beni çok rahatlattın. Hamileligin sorunsuz agrısız mutlu huzurlu bi şekilde sürsün INŞALLAH.
Inşallah canım.Allahım dualarımızı kabul etsin. O anı yaşamayı Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin.Sagol canim insallah, kalpten yapilan dualar tutarmis. Seni de kendime benzettim o yuzden.. ben ilk test sonucumu aldigimda gozlerim doldu,napacagimi bilemedim,gozyaslarimi tutamadim,esime sadece bi dakika diyebildim ve not kagidina titreyen ellerimle yazabildim o mucize kelimeyi... binlerce kez sukurler olsun.
Insallah, allah im hepimizi goruyor neler cektigimizi.. tez vakitte hepimizi meleklerimizle taçlandirsin. Hepimizin vakti var elbet, hepimize sabir,dayanma gucu versin icimizdeki umut ışığıni söndürmesin..
Hersey olacagina variyor canim, icini ferah tut. Insallah senin de guzel haberlerini aliriz.. :)
25 dk sonra. Ilk 20 dk yasak.. bisey olacagini sanmam canim. Ben de cok zorlandim, cok sıkışıktim,. Yaparim falan diye de cok korktum, ilk beni aldilar oyle olunca.Inşallah canım.Allahım dualarımızı kabul etsin. O anı yaşamayı Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin.
Canım ben bugün idrara çok sıkışıktım hatta transfere gitmeden önce fena oldum haliyle çıktıktan sonra da aşırı basınç oldu dayanamadım. Sürgü verdiler ama yapamadım. 20 dk falan sonra sondaj taktılar çok rahatladm. Acaba bi sıkıntı olur mu. Sen transferden ne kadar sonra cıktın idrara
Allah razı olsun, darısı başınıza tez zamanda inşallah. devlette 473 çıktı. özelde 406. adetim 1 gün geçmişti.Canım tebrik ederim Allah sağlıkla devam ettirsin inş. Değerin kaç çıktı?
sorma maybeybim hiç ummadığım anda, hiç ummadığım ayda geldi galiba melek.. ota b*ka ağlıyorum sulu göz oldum ben deFoligim canim ayy duygulandim yaa
Cok sevindim canim inanki cok sevindim
Kayboldun duye kiziyordum ama muhtesem bi haberle dondun
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Telefondan giriyorun suan detaylari merak ediyorummmmm
Bunu duyduğuma sevindim. Tüp bebek yaptıracağım için şimdiden stres yapmaya başladım. Ya ilkinde tutmazsa diye. Sanki köprüden önce son çıkışmış gibi hissediyorum. Bir de her seferinde 6bin, 7bin vermek... ve karşılığını alamamak...canm yaşla alakası yok benm etrafımda yaşı küçük olan ikiz olan birçok arkadasm var bu merkezle senın aranda merkeze rıca edersın tek gösterıyorlar ama cıft yerlestırıyorlar acı badem maslakta tedavn sanırm eger döllenen 2 yumurtan varsa ve bırı tutmasa dıerı tutar mantıgıyla sansını artırmak ıcın doktorun 2 tane transfer yapar ama söylemen gerek
Canim yasim 28, ilk denememiz, 3.yilimiza giriyoruz evlilikte. Bana sormadan cift transfer ettiler. Tek yapsaydiniz keske dedim, çözdük artik bidaha dondursak kalitesi bozulabilir dediler. Iyi dedim siz bilirsiniz dedim ve girdim iceri. Ikisi de tutmus cok sukur, merkezle konus oncesinde. Gerci onlar bana rica ettiler 2tane cozduk biz koyuyoruz dimi diyeBunu duyduğuma sevindim. Tüp bebek yaptıracağım için şimdiden stres yapmaya başladım. Ya ilkinde tutmazsa diye. Sanki köprüden önce son çıkışmış gibi hissediyorum. Bir de her seferinde 6bin, 7bin vermek... ve karşılığını alamamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?