2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

günaydın hanımlar aranızda bana yardımcı olacak var mı? son negatifi aldığımdan beri yani tam 50 gündür adet olmuyorum ve 2 mayısta nasipse umreye gidecem. orda olmayım diye doktora gittim söktürmek için orgametril verdi 4 gün içtim iki gündür bekliyorum tık yok ne yapacağım ben söktürmek için bildiğiniz bişey var mı bir daha gitsem doktora iğne miğne verir mi aceba sabaha kadar uyumadım stresten

Günaydın, sabahta sizi geçirdim aklımdan.çünkü sizin bende transferin 8. günü kanamam başladı ve test gününü bile göremedim.normalde 40 güne kadar regli olunmayabiliyormuş negatif transfer sonrası.
streste çok etkili olur aslında adaçayıda doğal bir söktürücü.istersen iç az limon ile.birde tedavini nerede sürdürmeyi düşünüyorsun nasipse.
Umre ye gidiyormuşsun.Allah kabul etsin şimdiden

Gecmis olsun.oncelikle corekotu adet sokturuyor diye biliyorum istersen bir dene umrenide rabbbim kabul etsin insallah bizede nasip olur oralara gitmek

canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. bu düzensizlik devam edecek mi yeni tedaviye ne zaman başlayabileceğim emin değilim açıkçası ama ikinci tedavim şehir dışında olduğu için aşırı derecede yıprandım gözüm bir daha hiç yemiyor şehir dışına çıkmayı o yüzden biraz kayseri acıbademe eğilimim var ama net değil. bu arada pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırdım 6 mayısta sonuçlar çıkacak. iyi dileklerin için teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah

aminn inşallah cümlemizin kucakları hayırlı sağlıklı evlatla dolsun.
kayseri acı bademe çok iyi diyorlar zaten.şehir dışı çok zormuş.gönlün nasıl istiyorsa öyle yap.inşallah test sonuçlarında tertemiz çıkar.
genetik testini yaptırdım ancak pıhtılaşmayı bende yaptırıcam.

hayırlı olsn canm tedavın umarım bu sefer hersey yolunda gıder ıkımızde anı durumdayız bnm de 10gunu bulur baslamam

ah canm umreye gıdecek olan bayanlara zaten adet olmamaları ıcın umreye gıtmeden 5 gun once primulut n baslanır eğer adet baslaamdıysa eczane ılede konus primolut n kullan bu ılac umreye gıden bayanlara verılen bır ılac umreye gıtmeden 5 gun önce baslanıyor adet olmadıysan yada 3 gun onceden ıctıgın surece adet olmuyorsn bırakınca adet oluyorsn ve o adettede hamıle kalma sansın cok yuksek 3 kısı var tanıdıgım bu prımulut u adet olmamak ıcın kullanıp son adetınden sonra hamıle kalan

sen gercı hap kullanmıssın canm adet olursun gıtmeden ama olmazsan dedıgım hapı alırsn zaten o hap umreye gıden bayanlara verılıyo hatta hac ca gıdenlerde adet olmamak ıcın ıcıyor orda bulundugu sure ıcıne

canım ben 50 gün olunca geçen süre her an olabilir diye söktürmenin yolunu aradım şu anda gitmeme 10 gün var 5 gün içinde sökmezse bu sefer durdurmanın yolunu arayacağım dediğin gibi rabbim içime sindirsin başka bişey istemiyorum hiç böyle uzun süreceği aklıma gelmezdi

Selam herkese. Bugün transferimin 5. Günündeyim ama hiçbir şey hissetmiyorum sadece kasıklarımda ara ara segirmeler oluyo. Akıntı oluyo o da fitildendir. Acaba tutmadi mi ya çok kötüyüm ben bir kez daha kaldıramam hayal kırıklıgını.....

Cnm daha yeni pozitif almis biri olarak bende hic bisey hissetmedim.kasiklarda hafif agri vardi ama adet olcam anda agrir hic umutsuz dum evde temizlik yaptim sukur suanda hamileyim.belirti arama kisacasi insallah pozitiftir

Cnm daha yeni pozitif almis biri olarak bende hic bisey hissetmedim.kasiklarda hafif agri vardi ama adet olcam anda agrir hic umutsuz dum evde temizlik yaptim sukur suanda hamileyim.belirti arama kisacasi insallah pozitiftir
Hayırlı olsun canım sorunsuz bi şekilde sürsün hamileligin. Inşallah öyledir beklemekten başka çarem yok biliyorum ama cok tedirginim

Kizlar merhaba beni de aranıza alır mısınız? Dün yumurtalarım toplandı 6 yumurtadan 3 ü döllenmiş. Moralim bozuldu biraz cuma transfer günüm. Bu arada pozıtıf sonuç alanları çok tebrik ederim. Allah nazardan saklasın.

Hosgeldin canim hayirlisiyla pozitif sonuclari alirsin insallah neden moralin bozuk canim cok sukur 3 dollenmis yumurtan var benim tedavim yumurtam olusmadigi icin iptal olmustu moralini yuksek tut ve dua et rabbim hayirlisini nasip etsin

Hayirli olsun canım.hic üzülme. Benim de ayni.Rabbim ol desin yeter ki.o uç embriyo can olsun.bizi anne yapsın Hayirlisiylaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…