2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

moralini bozma benim 11 yumurtam toplandı.5.gün geriye kala kala 2 adet kaldı.Buna da şükür Allahım nasip ederse bir tane bile yeter...Pozitif düşün :)

Canim kendinde belirti arama benim de belirgin bi belirtim yoktu sadece test günüme dogru kasiklarim agridi belim agridi sivilcelerim çıktı tutmadı diye cok üzüldüm ama pozitif oldu cok şükür. Dua et ve brkle canim. Hayirlisiyla pozitif olsun inşallah senin ve tüm sonuc bekleyenler icin

hoş geldin ne demek başımızla birlikte güzel haberlerini kutlamak nasip olsun inş

Çok sağol canım inşallah öyledir Allahım saglıkla kucagına almanı nasip etsin canım

Merhaba arkadaslar
2014 yili ağustos ayinda ilk tüp bebek denememi yapmistim.sizlerle o zaman cok sey paylasmistik. Üzüntülü heyecanli gunlerimi sizinle paylasmistim. Bu ay ikinci tüp bebek denememe daha iyi yerde basliyorum.bskalim sonuc ne olacak.bugun tedavimin 7.gunu... bu sayfayi cok aradim. Ve sonunda buldum :)

Kasıktaki segirmeler iyiye işaret

Kizzz bi dur panik yapma hemenn
Benim de kasıklarım seyirirdi cok. Hatta uyumakta bile zorlanirdim , huylandirirdi beni. midede gaz oluyor, sık sık idrara cikma ihtiyaci, sarimsi_beyazimsi akinti(haplardan galiba), ates basmasi_birden titremek bendeki belirtilerdendi. Benim adetlerimde midemde sadece gaz olurdu, hic oyle kasıklarım falan agrimazdi.. dolayisiyla test yaptirmadan once adet belirtilerime benzemedigi icin de umutluydum, ilk defa hamile kaldim ve hissetmistim farkli birseyler oldugunu
insallah seninkilerde tutunur, ki suan tutunmaya calisiyor, dinlenmene beslenmene dikkat et canim.. benim 5.gun cift blastti 7.gun 118 cikmisti. Istersen 9.gun falan sen de baktirirsin..
Darisi basina olsun..

Bi arkadasim sebepsiz inf.
Di. 5 yumurtadan ikisi döllenmisti. Birisi 5.gun iyi kalitedeymis. Cift transfer oldu. Simdi tek cocuga hamile
Moralini bozma, olacak insallah. 1 tane saglam olsun bizim olsun..

Arkadaşlar belirti hissetmiyorum diye moralinizi bozmayın.

Testten önce belirti olmaması normal. Olan belirtiler de ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir.

Benim pozitif dahil diğer bütün başarısız denemelerimde; yumurta toplama sebebiyle ilk 10 gün zaman zaman giren sancı, gaz, uykulu olma,yorgunluk, sulu akıntı oldu. Bazı negatiflerde test gününe yaklaştıkça adet olacakmışım hissi de artıyordu ama ilaçların engellediğini hissediyordum.

Başarılı denememizin negatiflerden farkları; yorgunluğun çok daha hissedilir olması, kendimi son güne kadar sıcak hissetmem ve hatta sanki hafif ateşim olduğu zamanki gibi kafamın biraz buğulu olması, acıkmama rağmen hiç bir yemeğin cazip gelmemesi oldu. Bu sizlerde başka şeyler olabilir. Sanırım önemli olan L Lotus_034 'ün dediği gibi normalden farklı olması. Fakat bunu ayırt etmek de ilaç kullanırken gerçekten çok zor. Belki benim 6. denemem olmasa ayırt edemezdim.

E egunal canım hayırlı olsun. 3 test de geride kaldı. Bana doktorum öyle demişti. 1. test: kan testi, 2. test: kese, 3. test:kalp atışı. Son test de 10. hafta. İnşallah hayırlısıyla hepsinden geçersiniz :)

Canım yukarıdaki mesajı özellikle sana yazdım. İnşallah tutmuştur ama kaldıramam deme. Ben nasıl dua ederdim biliyor musun

"Allah'ım eğer sen bana bunu uygun görürsen ben sana olan inancım ile bu başıma gelene de dayanırım. Ama çok yoruluyorum ve çok üzülüyorum. Beni daha fazla sınama ve beni bu sınavdan geçti kabul et. Ben yaratıcılık gücünün sadece Sende olduğunu, eğer Sen güç kuvvet vermezsen hiç bir şeye gücümüzün kuvvetimizin yetmeyeceğini, bize sayısız nimetlerde bulunduğunu ama aslında yarattığın her şeyin sadece Senin olduğunu idrak ettim, öğrendim. Senden istemenin güzelliğini yaşadım. Şimdi de sana bunun için şükretmenin güzelliğini yaşamak istiyorum. Ya Bari, Ya Halık, Ya Musavvir... Beni bu güzel isimlerine şahit yaz"

Hamd olsun Allah dualarımızı kabul etti.

günaydın arkadaşlar,
herkese hayırlı kandiller, tüm dualarımız kabul olur inşallah
Allahım çocuklarımıza çok uzun ömürler versin, yoldakiler de sağlıklı bir şekilde bizlerle buluşsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…