Kizlar merhaba beni de aranıza alır mısınız? Dün yumurtalarım toplandı 6 yumurtadan 3 ü döllenmiş. Moralim bozuldu biraz cuma transfer günüm. Bu arada pozıtıf sonuç alanları çok tebrik ederim. Allah nazardan saklasın.
Selam herkese. Bugün transferimin 5. Günündeyim ama hiçbir şey hissetmiyorum sadece kasıklarımda ara ara segirmeler oluyo. Akıntı oluyo o da fitildendir. Acaba tutmadi mi ya çok kötüyüm ben bir kez daha kaldıramam hayal kırıklıgını.....
hoş geldin ne demek başımızla birlikte güzel haberlerini kutlamak nasip olsun inşKizlar merhaba beni de aranıza alır mısınız? Dün yumurtalarım toplandı 6 yumurtadan 3 ü döllenmiş. Moralim bozuldu biraz cuma transfer günüm. Bu arada pozıtıf sonuç alanları çok tebrik ederim. Allah nazardan saklasın.
Çok sağol canım inşallah öyledirCanim kendinde belirti arama benim de belirgin bi belirtim yoktu sadece test günüme dogru kasiklarim agridi belim agridi sivilcelerim çıktı tutmadı diye cok üzüldüm ama pozitif oldu cok şükür. Dua et ve brkle canim. Hayirlisiyla pozitif olsun inşallah senin ve tüm sonuc bekleyenler icin
Aynı korkuları bende yaşadım5+4 de gördüm boş keseyi korkma ve dua etinşlh gene keseyi de kalp atışını da duyarsın cnm merak etme dua et ve bekle sadece....
Canim Hayirli olsun. Rabbim tamanina erdirsin.az kaldi artik:)Bugün lucrin iğnemi vuruldum.....Donmuş bebişlerimin tedavisine başlamak istiyorum bir an evvel
Kasıktaki segirmeler iyiye işaretSelam herkese. Bugün transferimin 5. Günündeyim ama hiçbir şey hissetmiyorum sadece kasıklarımda ara ara segirmeler oluyo. Akıntı oluyo o da fitildendir. Acaba tutmadi mi ya çok kötüyüm ben bir kez daha kaldıramam hayal kırıklıgını.....
Ayy inşallah canım ya insallah tutunmuşturKasıktaki segirmeler iyiye işaret
Kizzz bi dur panik yapma hemennSelam herkese. Bugün transferimin 5. Günündeyim ama hiçbir şey hissetmiyorum sadece kasıklarımda ara ara segirmeler oluyo. Akıntı oluyo o da fitildendir. Acaba tutmadi mi ya çok kötüyüm ben bir kez daha kaldıramam hayal kırıklıgını.....
Bi arkadasim sebepsiz inf.Kizlar merhaba beni de aranıza alır mısınız? Dün yumurtalarım toplandı 6 yumurtadan 3 ü döllenmiş. Moralim bozuldu biraz cuma transfer günüm. Bu arada pozıtıf sonuç alanları çok tebrik ederim. Allah nazardan saklasın.
Selam herkese. Bugün transferimin 5. Günündeyim ama hiçbir şey hissetmiyorum sadece kasıklarımda ara ara segirmeler oluyo. Akıntı oluyo o da fitildendir. Acaba tutmadi mi ya çok kötüyüm ben bir kez daha kaldıramam hayal kırıklıgını.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?