Öyle tabiki canım bazen dilimizden yanliş kelimeler çıkabiliyo. Allahım affetsin bu zamana kadar hiç isyan etmedim hep şükrettim. Bunun için de şükredecegim inşallah bigün.transferden sonra annemgilde kalmaya başladm. Bi annem bi ben. Ne zaman bu konu ile ilgili bişey diyecek olsam hemen canım annecigim sus aklına getirme diyo konusamiyorum.ancak sizlere yazabiliyorum burada rahatlamaya çalışıyorum. Allahım razı olsun tecrübelerinizle ya da bildiklerinizle rahatlatysnz beni. Belirtiler için de senin yaşadgn çogu şeyi ben de yaşıyorum acıkıyorum ama canım bişey istemiyo ateşim war gibi hissediyorum. Rabbim bu mübarek günde gönüllerimizdekini wersin inşallah hayırlısıyla senin de kucagına sağlıkla almanı nasip etsin canım. Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.Canım yukarıdaki mesajı özellikle sana yazdım. İnşallah tutmuştur ama kaldıramam deme. Ben nasıl dua ederdim biliyor musun
"Allah'ım eğer sen bana bunu uygun görürsen ben sana olan inancım ile bu başıma gelene de dayanırım. Ama çok yoruluyorum ve çok üzülüyorum. Beni daha fazla sınama ve beni bu sınavdan geçti kabul et. Ben yaratıcılık gücünün sadece Sende olduğunu, eğer Sen güç kuvvet vermezsen hiç bir şeye gücümüzün kuvvetimizin yetmeyeceğini, bize sayısız nimetlerde bulunduğunu ama aslında yarattığın her şeyin sadece Senin olduğunu idrak ettim, öğrendim. Senden istemenin güzelliğini yaşadım. Şimdi de sana bunun için şükretmenin güzelliğini yaşamak istiyorum. Ya Bari, Ya Halık, Ya Musavvir... Beni bu güzel isimlerine şahit yaz"
Hamd olsun Allah dualarımızı kabul etti.
Inşallah canım benim kimseyle konuşamadgm ıçin patladım bi an. Rabbim dualarımızı geri çewirmesin inşallah bu mübarek gündeKizzz bi dur panik yapma hemenn
Benim de kasıklarım seyirirdi cok. Hatta uyumakta bile zorlanirdim , huylandirirdi beni. midede gaz oluyor, sık sık idrara cikma ihtiyaci, sarimsi_beyazimsi akinti(haplardan galiba), ates basmasi_birden titremek bendeki belirtilerdendi. Benim adetlerimde midemde sadece gaz olurdu, hic oyle kasıklarım falan agrimazdi.. dolayisiyla test yaptirmadan once adet belirtilerime benzemedigi icin de umutluydum, ilk defa hamile kaldim ve hissetmistim farkli birseyler oldugunu
insallah seninkilerde tutunur, ki suan tutunmaya calisiyor, dinlenmene beslenmene dikkat et canim.. benim 5.gun cift blastti 7.gun 118 cikmisti. Istersen 9.gun falan sen de baktirirsin..
Darisi basina olsun..
Canım tedavin hayırlı ve bebişli olsunnnMerhaba arkadaslar
2014 yili ağustos ayinda ilk tüp bebek denememi yapmistim.sizlerle o zaman cok sey paylasmistik. Üzüntülü heyecanli gunlerimi sizinle paylasmistim. Bu ay ikinci tüp bebek denememe daha iyi yerde basliyorum.bskalim sonuc ne olacak.bugun tedavimin 7.gunu... bu sayfayi cok aradim. Ve sonunda buldum :)
Kızlar hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramınız hem de mübarek Regaip Kandiliniz kutlu olsun. Allahım tüm dualarınızı kabul etsin. Sonunda minik ışık parçalarımı, bebişlerimi alıp geldim. Transfer oldu bugün öğlen. Geldim dinleniyorum şimdi. Bu mübarek günde dualarınızda yer verirseniz öyle çoook sevinirim ki. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.hepinizi öpüyorum.
Canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin bol bol dinlen dua et banada edermisin hersey yolunda gitsin keseyide goruyum kalp atislarinida duyayimKızlar hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramınız hem de mübarek Regaip Kandiliniz kutlu olsun. Allahım tüm dualarınızı kabul etsin. Sonunda minik ışık parçalarımı, bebişlerimi alıp geldim. Transfer oldu bugün öğlen. Geldim dinleniyorum şimdi. Bu mübarek günde dualarınızda yer verirseniz öyle çoook sevinirim ki. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.hepinizi öpüyorum.
Sagolasın arkadaşım inşallah hepimizin güzel haberleri olur, inşallah dualarımız da kabul olsun . AminHayirli olsun canim guzel haberlerini de aliriz insallah. Bu mubarek gunun yuzu suyu hürmetine rabbim hepimizi sevindirsin.
Dinleniyorum canım sağol inşallah. Etmez olur muyum canım, transfer esnasında dua ettim hepimiz için yine edeceğim. İnşallah Allah gönlümüze göre versin hepimizin.Canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin bol bol dinlen dua et banada edermisin hersey yolunda gitsin keseyide goruyum kalp atislarinida duyayim
Ammmmin canim inan pozitiften sonra kese varmi stresi sonra kalp atisi stre hic bitmiyor rabbim sevincimizi yarida birakmasin ammmin cumartesi gidicem kese gormeye bakalim rabbim sanada pozitif sonuc almayi nasip etsinSagolasın arkadaşım inşallah hepimizin güzel haberleri olur, inşallah dualarımız da kabul olsun . Amin
Dinleniyorum canım sağol inşallah. Etmez olur muyum canım, transfer esnasında dua ettim hepimiz için yine edeceğim. İnşallah Allah gönlümüze göre versin hepimizin.
Ammmmin canim inan pozitiften sonra kese varmi stresi sonra kalp atisi stre hic bitmiyor rabbim sevincimizi yarida birakmasin ammmin cumartesi gidicem kese gormeye bakalim rabbim sanada pozitif sonuc almayi nasip etsin
Canım hayırlı olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsun mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim meleğine kavuştursun bu arada ananas ve kivi tutunmaya iyi geliyomuş bilgin olsun canımKızlar hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramınız hem de mübarek Regaip Kandiliniz kutlu olsun. Allahım tüm dualarınızı kabul etsin. Sonunda minik ışık parçalarımı, bebişlerimi alıp geldim. Transfer oldu bugün öğlen. Geldim dinleniyorum şimdi. Bu mübarek günde dualarınızda yer verirseniz öyle çoook sevinirim ki. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.hepinizi öpüyorum.
Ay bende oyleyeyim canim ya cok stresliyim dua edelim birbirimize ne olur hersey yolunda gitsinbende cumartesi gideceğim inşallah keseyi görürüz Cuma günü heyecandan uyuyamayız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?