2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Öyle tabiki canım bazen dilimizden yanliş kelimeler çıkabiliyo. Allahım affetsin bu zamana kadar hiç isyan etmedim hep şükrettim. Bunun için de şükredecegim inşallah bigün.transferden sonra annemgilde kalmaya başladm. Bi annem bi ben. Ne zaman bu konu ile ilgili bişey diyecek olsam hemen canım annecigim sus aklına getirme diyo konusamiyorum.ancak sizlere yazabiliyorum burada rahatlamaya çalışıyorum. Allahım razı olsun tecrübelerinizle ya da bildiklerinizle rahatlatysnz beni. Belirtiler için de senin yaşadgn çogu şeyi ben de yaşıyorum acıkıyorum ama canım bişey istemiyo ateşim war gibi hissediyorum. Rabbim bu mübarek günde gönüllerimizdekini wersin inşallah hayırlısıyla senin de kucagına sağlıkla almanı nasip etsin canım. Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.

Inşallah canım benim kimseyle konuşamadgm ıçin patladım bi an. Rabbim dualarımızı geri çewirmesin inşallah bu mübarek günde

Canım tedavin hayırlı ve bebişli olsunnn
Kızlar kandiliniz mübarek olsunnn

Kızlar hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramınız hem de mübarek Regaip Kandiliniz kutlu olsun. Allahım tüm dualarınızı kabul etsin. Sonunda minik ışık parçalarımı, bebişlerimi alıp geldim. Transfer oldu bugün öğlen. Geldim dinleniyorum şimdi. Bu mübarek günde dualarınızda yer verirseniz öyle çoook sevinirim ki. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.hepinizi öpüyorum.

Hayirli olsun canim guzel haberlerini de aliriz insallah. Bu mubarek gunun yuzu suyu hürmetine rabbim hepimizi sevindirsin.

Canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin bol bol dinlen dua et banada edermisin hersey yolunda gitsin keseyide goruyum kalp atislarinida duyayim

Hayirli olsun canim guzel haberlerini de aliriz insallah. Bu mubarek gunun yuzu suyu hürmetine rabbim hepimizi sevindirsin.
Sagolasın arkadaşım inşallah hepimizin güzel haberleri olur, inşallah dualarımız da kabul olsun . Amin
Canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin bol bol dinlen dua et banada edermisin hersey yolunda gitsin keseyide goruyum kalp atislarinida duyayim
Dinleniyorum canım sağol inşallah. Etmez olur muyum canım, transfer esnasında dua ettim hepimiz için yine edeceğim. İnşallah Allah gönlümüze göre versin hepimizin.

Ammmmin canim inan pozitiften sonra kese varmi stresi sonra kalp atisi stre hic bitmiyor rabbim sevincimizi yarida birakmasin ammmin cumartesi gidicem kese gormeye bakalim rabbim sanada pozitif sonuc almayi nasip etsin

Ammmmin canim inan pozitiften sonra kese varmi stresi sonra kalp atisi stre hic bitmiyor rabbim sevincimizi yarida birakmasin ammmin cumartesi gidicem kese gormeye bakalim rabbim sanada pozitif sonuc almayi nasip etsin

bende cumartesi gideceğim inşallah keseyi görürüz Cuma günü heyecandan uyuyamayız artık :)

Canım hayırlı olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsun mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim meleğine kavuştursun bu arada ananas ve kivi tutunmaya iyi geliyomuş bilgin olsun canım

Canım benim sağolun ya burada öğrendim bunları hep. Sizin hakkınız büyük gerçekten. Alışverişimi yaptım transferden önce yiyeceğim inşallah. Evet transfer tesadüfen bugüne denk geldi, inşallah Rabbim bugünün nimetlerinden birini verir bize. Hepimiz için duacıyım ben sabah kalkıp biraz okuyabildim gerçi ama malum abdest gitmiştir bugün duşta yasak. Sizlerden dua bekliyorum. Ben de yattığım yerden ellerimi açacağım Allahim görür mutlaka.

kızlar transferden sonra 5.günüm kasık ağrısı gaz var ve hafif lekelenme korkuyorum adet belirtileride var

Suskunum; Dilim lal olmus, yüregim pervane... Hangi tarafa yönelsem ucsuz bucaksiz bir Umman..Ummanda kaybolmus,kirilgan bir yürek... Muhtacim Rabbim! Keremine,En sevdigini,En sevdigim eyle! Hep Askinla yansin yüregim! Senin Rizan dir tek dilegim..Muhtacim bir yudum sefkatine, bir nefes merhametine, bir damla Rahmetine. Ey Rabbim!Habibin hürmetine bizleri Affeyle..HAYIRLI kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…