- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
cnm inşallah bebeğin ya a bebeklerin sana sıkı sıkya tutunur.Rabbim poziif sonuçlar nasip eylesin.ua edeceğim inşallah.sen de bana dua edersen sevinirim.tedaviye yenien başladım...Canım benim sağolun ya burada öğrendim bunları hep. Sizin hakkınız büyük gerçekten. Alışverişimi yaptım transferden önce yiyeceğim inşallah. Evet transfer tesadüfen bugüne denk geldi, inşallah Rabbim bugünün nimetlerinden birini verir bize. Hepimiz için duacıyım ben sabah kalkıp biraz okuyabildim gerçi ama malum abdest gitmiştir bugün duşta yasak. Sizlerden dua bekliyorum. Ben de yattığım yerden ellerimi açacağım Allahim görür mutlaka.
Amin canım inşallah Allahım duysun sesimizi, görüyor çektiklerimizi ve gönlümüzün dileğini. Hepimize hayırlısı...hkom bu mübarek günün de suyu yüzü hürmetine inşallah bebişler sıkı sıkı tutunur sana 9 ay bırakmayın birbirinizi..
Zümrem benim burada birbirimizi görmeden seviyor, dertleşiyor, birbirimize dualar ediyoruz. Çünkü derdimizi paylaşıyoruz. Başına gelmeyen en yakın dostumuz bile olsa anlamıyor bizi buradakı dostlar kadar. İnşallah herşey gönlünüze göre olsun. Dualarımdasınız.cnm inşallah bebeğin ya a bebeklerin sana sıkı sıkya tutunur.Rabbim poziif sonuçlar nasip eylesin.ua edeceğim inşallah.sen de bana dua edersen sevinirim.tedaviye yenien başladım...
maşallah cnm gözünaydın... kaçıncı günün bugün.Galiba hamileyim testte ikinci çizgi çıktı
Sagol canım ya 7. Gündeyimmaşallah cnm gözünaydın... kaçıncı günün bugün.
çok sevindim cnm.inşallah kan testinde de görürsün.herşey yolunda gider...Galiba hamileyim testte ikinci çizgi çıktı
e maşalalh o zaman cnm erken gösterdi bebe kendini deseneSagol canım ya 7. Gündeyim
merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi için genel sağlık sigortası belgesi istediler.çalışan için 5 yıl şartı var ben çalışıyorum ancak 5 yılı doldurmadım eşim üzerinden mi bakınacağım? Bir de eşim emekli sanıdğına bağlı 900 gün iş günü primini mali şubeden veya maaş mutemedinden alınacak yazıyor ancak sormuş kimse bilmiyormuş biz veremeyiz demişler nereden alacağız bilgisi olan var mı?
Sagol canım Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..çok sevindim cnm.inşallah kan testinde de görürsün.herşey yolunda gider...
Galiba hamileyim testte ikinci çizgi çıktı
Sabah sabah bu haber cok iyi geldi,Galiba hamileyim testte ikinci çizgi çıktı
Çok sevindim canım inşallah kan testinde pozitif, kese kalp atışı derken doğumla güzel sağlıklı bebişlerine kavuşursun. Lütfen bize de dua et. Bizde görelim inşallah o günleri.Galiba hamileyim testte ikinci çizgi çıktı
e maşalalh o zaman cnm erken gösterdi bebe kendini desene
bence kan testtide yaptır bi an önce....
Çok sagolun kızlar. Ben hala inanamıyorum. Ben hiçbi zaman bu duyguyu yaşayamıycam deken Rabbime binlerce sükürler olsun. Sizlere de dua etmezmiyim hiç. Inanın kendime nasıl ediyosam size de aynı şekilde ediyorum...Allahım sen çok büyüksün.. hepimizin gönlündekini biliyosun hayırlısıyla ver Allahim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?