2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ben de şu an şişli de tedavi goruyorum.daha once tedavi gordugum yerle cok farki var. En azından detaya iniliyor. Diger yer gibi iki gereksiz ilac yazip gondermiyor. Ben olumlu sonuc alirmiyim bilemiyorum.fakat cok sorunu olup olumlu sonuc alan cok arkadasim var

Sende kan pihtilasmasi varmi. Bu kadar zaman da bebegini kaybetmek genelde kan pihtilasmasindan kaynaklaniyor

pıhtılaşma yok sebebini bilmiyoruz kromozom tahlili yaptırmadık henüz ondan da olabilirmiş

hangi doktora gidiyorsunuz memorialde

son 5 gune kala olmazsan dedıgım primolut n kullanabılırsın eczacınada sor emın ol onlarda onu verecekler zararı en az olan bır hap doğum kontrol hapı olarakta kullanılıyor ama en fazla adetı durdurmak ıcın zaten umrede bulundugun her gun kullanacaksın adet olsan dahı kullan olurya hava degısıklıgınden leken falan gelmesın

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Bence Şişli memoriali tercih edebilirsin.Eşimde azosperm vardı başka bir yerde tese oldu sonuç sıfırdı.Memorialde oldu şükürler olsun bulundu.İşlerinde çok iyiler iyi ki memoriale gitmişim pahalı ama değdi.Çok yakından ilgileniyorlar.Dış takp olmama rağmen hergün arayıp ilaç dozlarını durumumu sordular.Bir daha yaptıracak olsam yine orayı seçerim.İnşallah gerek de kalmaz :)

Canim gecmis olsun oncelikle. Biz de 3yillik evliyiz. 28 yasindayiz. Bende pko oldugundan Yumurtlama tembelligi varmis(duzensiz adet) 3ay klomen kullandim,yumurtalar 19 mm oldu,catlama ignesi yaptirdik. Hersey superdi, doktor kesin hamile kalacaksin demisti. Ama bi turlu olmadi. Hsg cektirdim tupler acik, rahimde sorun yok. Kan degerlerim normal..
Dr esine test yaptiralim dedi. Yaptirdik ve MORFOLOJI 1 cikti. Sayi 117milyon, a+b+c hiz toplami 72(ileri hiz ne bilmiyoruz)
Dr um bu sartlar altinda tabiki olmaz dedi.
Maslak da Tup bebek yaptirdik 1nisanda. Ilk denememizdi ve tuttu cok sukur..
Asilamayla vakit kaybedip hayal kirikligi yasamak istemedik(basari orani daha dusuk)

Esim urologa gitti, morfolojiden bisey olmaz sayi _ hareket iyi,varikosel de yok, Sapasaglamsin deyip gondermis esimi. Ona uysaydik simdi hala deniyor olacaktik. 7 aydir dr kapisindayiz ve cok sukur hamileyim.

Demem o ki iyi bir merkez arastir ve biran once baslayin. Asilamayla da vakit kaybetmeyin derim tutmazsa hayal kirikligi daha cok yipratiyor insani.

Tek sorun morfolojiyse basarirsiniz diye dusunuyorum. Cunku en iyi spermleri IMSI yontemiyle 9000 kat buyutup yumurtanin icine direkt enjekte ediyorlar.

Insallah senin de guzel haberlerini aliriz canim..

Son düzenleme:
cnm bnmde 30 nisan test tarihim ama adet olacak gibiyim sen de de oldumu böyle belirtiler
Benim ilk hamileliğimde test günü yaklaşınca adet sancılarım olmuştu hatta baya moralim bozulmuştu. Ama pozitifti sonuç. Hatta o sancılar keseyi görene kadar devam etmişti.

Canım öncelikle gözünüz aydın inşallah sağ salim bebeğinize kavuşursunuz eşim 3 farklı üroloğa gitti bir şey yok dediler sperm hareketsiz 0 morfoloji 2 kadın doğum uzmanları ise morfoloji önemli diyor ki bence de önemli bir sorun ilacı da yok malesef şimdi asıl sorun şehir dışından gideceğim ne kadar zaman orada kalmam gerekecek maslak hava alanı arası uzak diye memorial düşünüyoruz ama oradaki doktorlar hakkında bilgim yok

Canım öncelikle gözünüz aydın inşallah sağ salim bebeğinize kavuşursunuz eşim 3 farklı üroloğa gitti bir şey yok dediler sperm hareketsiz 0 morfoloji 2 kadın doğum uzmanları ise morfoloji önemli diyor ki bence de önemli bir sorun ilacı da yok malesef şimdi asıl sorun şehir dışından gideceğim ne kadar zaman orada kalmam gerekecek maslak hava alanı arası uzak diye memorial düşünüyoruz ama oradaki doktorlar hakkında bilgim yok

hayırlı olsun inşallah hangi doktora gittiniz memorialde fiyat ne kadar kaç gün sürüyor tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…