hayırlı olsun inşallah hangi doktora gittiniz memorialde fiyat ne kadar kaç gün sürüyor tedavi
doktorunuz kimdi acabasoruna bağlı tedavi süreci eşimdeydi sorun, yaklaşık 9 ay sürdü teseye girmek..Martta istanbuldaydım.yine kişiye bağlı olrak değişiyor benim yaklaşık 15-16 günde bitti toplamda adetinin 2.günü başlıyrosun zaten...Tese hatırladığım kadarıyla 6.000 ile 7 arasıydı,benim işlemde paket uygulama var 5.750 tuttu.İğne ilaçlar hariç...
Ne demek canım her zaman amin inş darısı hepmze olsunCok saol canim insallah rabbim devaminida getirir saglikla sihatla
doktorunuz kimdi acaba
benim kasıklardA da ağrı varCanım bugün başladı bende de hafif bel agrım oldu. Ama kanda pozitif sonuç alanlarda da oluyomuş genelde.
saol cnm inşallah pozitif olur :)Benim ilk hamileliğimde test günü yaklaşınca adet sancılarım olmuştu hatta baya moralim bozulmuştu. Ama pozitifti sonuç. Hatta o sancılar keseyi görene kadar devam etmişti.
benim kasıklardA da ağrı var
Himm evet canim o konuda haklisin uzak, ama hastane karsilar belki sizi ahl den bilmiyorum. Memorial da iyi diye duydum. 1_2 merkezle gorus istersen,icine sinene git.Canım öncelikle gözünüz aydın inşallah sağ salim bebeğinize kavuşursunuz eşim 3 farklı üroloğa gitti bir şey yok dediler sperm hareketsiz 0 morfoloji 2 kadın doğum uzmanları ise morfoloji önemli diyor ki bence de önemli bir sorun ilacı da yok malesef şimdi asıl sorun şehir dışından gideceğim ne kadar zaman orada kalmam gerekecek maslak hava alanı arası uzak diye memorial düşünüyoruz ama oradaki doktorlar hakkında bilgim yok
cnm darısı bizlere:)Kizlaaarrrr dayanamadm test yaptım. Hayatım da ilk kez cift cizgiyi gördüm. Once yapmayacaktim ama iki gündür regl olacakmisim gibi agrilarim vardi ki hala devam etmekte. Dedim yapim de yoksa da artik sabir der yoluma devam ederim diodum. Eczaneeden eksik ilaclari alirken aman bi test alim bakalm nolcak dedim ki yaptim ve cift cizgiyi gorunce elim ayagim titredi. Annemle sarılıp aglastik. Kizlar nasl bi duygu bu yarabbim. Rabbim kanda da görmeyi devamini getirmeyi nasip etsin. Yarn da kan vermeye gitcem. bu arada bilmeyenler icin soylim 5. Gun embriyosu ve bugun 9.bucuk gun oldu. Bugün hepimiz icin Hacı Bayram Veli Camisine gidip dua ettim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
yımırtlıyon yımırtlıyonKızlar adetimden 10 ğün sonra ovulasyon testi yaptım ilkdefa sizce nasıl yımırtlıyomm mu kendimi tedaviye almış gibi hissettim çatlama ne zaman acaba onuda bilsem hamile kalmak için çabalaycam bakalım inş nasip olur hayırlısıyla ben şimdi yaptım adetten 10 gün sonra hergün yapmalımıyım bilğisi olan yazsın lütfen Eki Görüntüle 1506792
Hayırlı ve devamlı bir gebelik olsun inşallah. Saglıklı güzel evlatlarına kavuşman dileğiyle.Kizlaaarrrr dayanamadm test yaptım. Hayatım da ilk kez cift cizgiyi gördüm. Once yapmayacaktim ama iki gündür regl olacakmisim gibi agrilarim vardi ki hala devam etmekte. Dedim yapim de yoksa da artik sabir der yoluma devam ederim diodum. Eczaneeden eksik ilaclari alirken aman bi test alim bakalm nolcak dedim ki yaptim ve cift cizgiyi gorunce elim ayagim titredi. Annemle sarılıp aglastik. Kizlar nasl bi duygu bu yarabbim. Rabbim kanda da görmeyi devamini getirmeyi nasip etsin. Yarn da kan vermeye gitcem. bu arada bilmeyenler icin soylim 5. Gun embriyosu ve bugun 9.bucuk gun oldu. Bugün hepimiz icin Hacı Bayram Veli Camisine gidip dua ettim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Sabah saat 10 gibi falan yap içecek icmeden ilk idrarla sanirim birde aksamustu belli bir saat araligi var o civarda yap yine sıvı tuketme o sıralar takip et her iki çizgide aynı koyulukta olucak..kullanim kılavuzu yok mu canım..Kızlar adetimden 10 ğün sonra ovulasyon testi yaptım ilkdefa sizce nasıl yımırtlıyomm mu kendimi tedaviye almış gibi hissettim çatlama ne zaman acaba onuda bilsem hamile kalmak için çabalaycam bakalım inş nasip olur hayırlısıyla ben şimdi yaptım adetten 10 gün sonra hergün yapmalımıyım bilğisi olan yazsın lütfen Eki Görüntüle 1506792
Ne güzel bir haber Allah tamamina erdirsin masallahKizlaaarrrr dayanamadm test yaptım. Hayatım da ilk kez cift cizgiyi gördüm. Once yapmayacaktim ama iki gündür regl olacakmisim gibi agrilarim vardi ki hala devam etmekte. Dedim yapim de yoksa da artik sabir der yoluma devam ederim diodum. Eczaneeden eksik ilaclari alirken aman bi test alim bakalm nolcak dedim ki yaptim ve cift cizgiyi gorunce elim ayagim titredi. Annemle sarılıp aglastik. Kizlar nasl bi duygu bu yarabbim. Rabbim kanda da görmeyi devamini getirmeyi nasip etsin. Yarn da kan vermeye gitcem. bu arada bilmeyenler icin soylim 5. Gun embriyosu ve bugun 9.bucuk gun oldu. Bugün hepimiz icin Hacı Bayram Veli Camisine gidip dua ettim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
cnm darısı bizlere:)
Hayirli olsun caniiimmm...
Hayırlı ve devamlı bir gebelik olsun inşallah. Saglıklı güzel evlatlarına kavuşman dileğiyle.
Ne güzel bir haber Allah tamamina erdirsin masallah
Kizlaaarrrr dayanamadm test yaptım. Hayatım da ilk kez cift cizgiyi gördüm. Once yapmayacaktim ama iki gündür regl olacakmisim gibi agrilarim vardi ki hala devam etmekte. Dedim yapim de yoksa da artik sabir der yoluma devam ederim diodum. Eczaneeden eksik ilaclari alirken aman bi test alim bakalm nolcak dedim ki yaptim ve cift cizgiyi gorunce elim ayagim titredi. Annemle sarılıp aglastik. Kizlar nasl bi duygu bu yarabbim. Rabbim kanda da görmeyi devamini getirmeyi nasip etsin. Yarn da kan vermeye gitcem. bu arada bilmeyenler icin soylim 5. Gun embriyosu ve bugun 9.bucuk gun oldu. Bugün hepimiz icin Hacı Bayram Veli Camisine gidip dua ettim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?