2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Sağol canım su bile içmemiştim yaparken kilavuz varda anlamdım pek benim adetim düzensiz ya öğrenecez artık hayırlısı bakalım ilk kez yapıyorum inş olur allhın izniyle

Iyi akşamlar kizlar bisey sorucam gulden den haber varmi epeydir görmüyorum onu
Canım iyi dinleniyor diye biliyorum ben bulantısıda varya hemde paşalarının yanında kalcaktı en son girdiğinde kız kardeşiyle vakit geçiriyordur girer sanırm sonra canım

kızlar 4 sene once tup bebekle bi oglum oldu cok sukur..sebebsiz kisirlikdi teshisimiz..simdi tekrar istiyorum.adetimin 11 gunu dr gittim yumurtan 10.5 mm dedi bilemedim iyimi kotumu.adete 3 gun var..bekliyorum bakalim.olmazsa tekrar tupe...bu sene son embriyo lar.allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah...

Allah abul etsin canim, allah tamamina erdirsin, kanda da gormeyi nasip etsin..

11. Gün için iyi yada kötü demek doğru olmaz bence. Günde yaklaşık 2 mm büyüyor. 22-24 mm olduğunda çatlıyor. Yani ancak 6-7 gün sonra, 17. Veya 18. Gün çatlar. Geç biraz ama belki hep geç yumurtluyorsundur. 3-4 günde geç adet olman gerek.
Dondurulmuş embriyon varsa neden bekliyorsun ki? Ne güzel hemen git al :)

Günaydın canım nasılsın bebişn nasıl bakalım çok şükr veren rabbime sağlıkla sıhatle doğsun inş

Reactions: 9ay
Günaydın kızlar, ilaçlarımı almak için 7de uyandım.dün de 8de uyanmıştım. 2 gündür heyecandan bir daha uyku tutmuyor. Öğlen uyuyorum bu defada kafam kalkmıyor saatlerce uyuyorum. Heyecan mı ilaçlar mı bu hale getirdi bilmiyorum ama çok acayip bir bekleyiş bu. İnşallah hepimizinki pozitifle sonuçlanır. Herkese iyi hafta sonları.

heycandan canım inş heycanın bebişle taçlansın

9ay evet gec yumurtlama olur genelde.bu ay olmazsa gidicem zaten rabbim hayirlisini versin insallah

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…