- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
yımırtlıyon yımırtlıyonhemde çift sarılı
Sağol canım su bile içmemiştimSabah saat 10 gibi falan yap içecek icmeden ilk idrarla sanirim birde aksamustu belli bir saat araligi var o civarda yap yine sıvı tuketme o sıralar takip et her iki çizgide aynı koyulukta olucak..kullanim kılavuzu yok mu canım..
Canım iyi dinleniyor diye biliyorum ben bulantısıda varya hemde paşalarının yanında kalcaktı en son girdiğinde kız kardeşiyle vakit geçiriyordur girer sanırm sonra canımIyi akşamlar kizlar bisey sorucam gulden den haber varmi epeydir görmüyorum onu
Evet bende sorcaktım onu bayadır yok gülden..Iyi akşamlar kizlar bisey sorucam gulden den haber varmi epeydir görmüyorum onu
beklemedeyim cnm eşimin sperminin kalitesi olsun diye uğraşıyoruz işte kimbilir ki ne zman yeniden başlarım tedavimeCanm sende durumlar ne ?
Allah abul etsin canim, allah tamamina erdirsin, kanda da gormeyi nasip etsin..Kizlaaarrrr dayanamadm test yaptım. Hayatım da ilk kez cift cizgiyi gördüm. Once yapmayacaktim ama iki gündür regl olacakmisim gibi agrilarim vardi ki hala devam etmekte. Dedim yapim de yoksa da artik sabir der yoluma devam ederim diodum. Eczaneeden eksik ilaclari alirken aman bi test alim bakalm nolcak dedim ki yaptim ve cift cizgiyi gorunce elim ayagim titredi. Annemle sarılıp aglastik. Kizlar nasl bi duygu bu yarabbim. Rabbim kanda da görmeyi devamini getirmeyi nasip etsin. Yarn da kan vermeye gitcem. bu arada bilmeyenler icin soylim 5. Gun embriyosu ve bugun 9.bucuk gun oldu. Bugün hepimiz icin Hacı Bayram Veli Camisine gidip dua ettim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
11. Gün için iyi yada kötü demek doğru olmaz bence. Günde yaklaşık 2 mm büyüyor. 22-24 mm olduğunda çatlıyor. Yani ancak 6-7 gün sonra, 17. Veya 18. Gün çatlar. Geç biraz ama belki hep geç yumurtluyorsundur. 3-4 günde geç adet olman gerek.kızlar 4 sene once tup bebekle bi oglum oldu cok sukur..sebebsiz kisirlikdi teshisimiz..simdi tekrar istiyorum.adetimin 11 gunu dr gittim yumurtan 10.5 mm dedi bilemedim iyimi kotumu.adete 3 gun var..bekliyorum bakalim.olmazsa tekrar tupe...bu sene son embriyo lar.allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallah...
Günaydın canım nasılsın bebişn nasıl bakalım çok şükr veren rabbime sağlıkla sıhatle doğsun inş11. Gün için iyi yada kötü demek doğru olmaz bence. Günde yaklaşık 2 mm büyüyor. 22-24 mm olduğunda çatlıyor. Yani ancak 6-7 gün sonra, 17. Veya 18. Gün çatlar. Geç biraz ama belki hep geç yumurtluyorsundur. 3-4 günde geç adet olman gerek.
Dondurulmuş embriyon varsa neden bekliyorsun ki? Ne güzel hemen git al :)
temel atıldıysaKendimi tavuk gibi hissettim bak şimdi eşimede dedim hemn temel atma töreni yaptık inş hayırlısıyla olur akıntım da olmsa süper olacak
heycandan canım inş heycanın bebişle taçlansınGünaydın kızlar, ilaçlarımı almak için 7de uyandım.dün de 8de uyanmıştım. 2 gündür heyecandan bir daha uyku tutmuyor. Öğlen uyuyorum bu defada kafam kalkmıyor saatlerce uyuyorum. Heyecan mı ilaçlar mı bu hale getirdi bilmiyorum ama çok acayip bir bekleyiş bu. İnşallah hepimizinki pozitifle sonuçlanır. Herkese iyi hafta sonları.
9ay evet gec yumurtlama olur genelde.bu ay olmazsa gidicem zaten rabbim hayirlisini versin insallah11. Gün için iyi yada kötü demek doğru olmaz bence. Günde yaklaşık 2 mm büyüyor. 22-24 mm olduğunda çatlıyor. Yani ancak 6-7 gün sonra, 17. Veya 18. Gün çatlar. Geç biraz ama belki hep geç yumurtluyorsundur. 3-4 günde geç adet olman gerek.
Dondurulmuş embriyon varsa neden bekliyorsun ki? Ne güzel hemen git al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?