2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hoşgeldin canım aramıza hakkında hayırlısı olur inş bu tedavinde kavuşursun bebeğine

Arkadaslar ,
9. Gun Hcg :396
13. Gun Hcg: 2262 cikti.
Allaha sukurler olsun, herkese nasip etsin. Sali gunu doktor cagirdi bakalim size guzel haberler veririm insallah.
Maşallah degerler çok güzel hayırlısıyla salı günü de keseyi görürsünüz inşallaahh canım

Birçok hamile haberi aldım ne güzel maşallah hamile arkadaslar Allah'ım kucağınıza almayı nasip etsin tedaviye Başlayan arkadaşlarımızada hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere inşallah ben kandilde burda bebek hasretiyle el açık dua eden herkese dua ettim Allah'ım dualarımızı kabul etsin bende bugun doğum kontrol hapının 10.günü içip bırakıcam inşallah adet olursam tedaviye başlicem ama hala nerde başlayacağıma kara veremedim hoş adet olup olmayacağıda Meçhul ben Bayağı sorunluyum pco olup tedavisi iptal olan binde bir Şansa sahibim düşünün :)

Allah gönlüne göre versin canim. Insallah hayirlisiyla adet olup baslarsin.

Canım inşallah senin de güzel haberlerini alacagz. Rabbim emeklerimizi boşuna çıkarmasın.tedawin boyunca da hep iyi şeyler düşun. Herşey istedigin gibi gitsin önce kanda gör sonra keseyi gör sonra kalp atışlarını duy sonra da kucagına al inşaallaah

Canım inşallah senin de güzel haberlerini alacagz. Rabbim emeklerimizi boşuna çıkarmasın.tedawin boyunca da hep iyi şeyler düşun. Herşey istedigin gibi gitsin önce kanda gör sonra keseyi gör sonra kalp atışlarını duy sonra da kucagına al inşaallaah

İnsallah her sey istedigin gibi olur canim, Yeni bir maraton basliyor , Allah sonuju hayir etsin canim.

Arkadaşım benim, öyle deme ama inşallah sen de hayırlısıyla bebeklerine kavuşacaksın. Allahım en hayırlı zamanın gelmesi için bekletiyordur eminim. O zaman gelince daha iyi anlayacağız bunu. İnşallah Rabbim yardımcımız olsun. Dualarım seninle.

Günaydın canım nasılsın bebişn nasıl bakalım çok şükr veren rabbime sağlıkla sıhatle doğsun inş
Selam canım Çok şükür iyiyiz. İlk 3 ayım biraz zor geçti. Çok hastalandım. Ancak toplarnıyorum. Bebişi geçen hafta gördüm. Büyüyor. Hareket ediyor ama ben hissedemiyorum. İnşallah o günler de gelir. Sen nasılsın cnaım?

Iyi akşamlar kızlar. Bişey sorucam size. Idrar testinde pozitif olup kan testinde hamilelik çıkmayan war mı?? İcime kurt düştü. Idrar testinde iki çizgiyi görünce ohh rahatlarım diyodum hiç öyle olmuyomuş

Hayir olmaz
Yani bizler ikinci cizgi yerindeki izi falan hayalet cizgi diyip heyecan yapiyoruz ama eger cizginin rengi pembeyse tamamdir :)

Benim ilk belirtim uykuydu diyebilirim. Evet uyumayi cok severdim her zman ama hic bi zaman kafami koyar koymaz uyuyamazdim son bir haftadir kafayi koyuyorm ve sonrasi yok. Citirtiya uyanan ben telefonun bas bas bagiran alarmina uyanamiorm. Ehehe. inşallah senin de belirtin boyledir cnm.

Hayir olmaz
Yani bizler ikinci cizgi yerindeki izi falan hayalet cizgi diyip heyecan yapiyoruz ama eger cizginin rengi pembeyse tamamdir :)
Yandaki çizgi kadar çok koyu degildi ama bayaa belliydi yani pembeydi

Eklentiler

• 20150424_090955.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 111
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…