Bende senin gibi düşünüp bugun gidip kan verdim. Sonuc tabi ki pozitifmis cok mutluyum anlatamam. Allahim hepimize yasatsin.Iyi akşamlar kızlar. Bişey sorucam size. Idrar testinde pozitif olup kan testinde hamilelik çıkmayan war mı?? İcime kurt düştü. Idrar testinde iki çizgiyi görünce ohh rahatlarım diyodum hiç öyle olmuyomuş
ban cvp werın ozamanBende senin gibi düşünüp bugun gidip kan verdim. Sonuc tabi ki pozitifmis cok mutluyum anlatamam. Allahim hepimize yasatsin.
Hoşgeldin cnm. Allah gonlumuze göre versin hepimizin Yarabbim kucagimizi bebeklerimizi almayi nasip etsin.Merhaba kızlarSizi yeni keşfettim. Ben de geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım ve maalesef kimyasal gebelikle son buldu. Şu an dinlenme sürecindeyim. Nasipse haziran gibi tekrar denemeyi düşünüyorum. İnşallah hepimizin kucağı bebişlerle dolsun.
Eşim istemiyo idrarda bile yapma demişti bana. Günü gelince ögreniriz diyo ben de cesaret edemiyorumBende senin gibi düşünüp bugun gidip kan verdim. Sonuc tabi ki pozitifmis cok mutluyum anlatamam. Allahim hepimize yasatsin.
Canim bnm daha ilk denemem dondurulmuş konusunda diger arkadaslarimiz cvp verirler muhakkakban cvp werın ozaman((ilk tüp bebek düşük yaptım kürtaj oldum..doktor 2.ci adetimde dondurulmuşu transfer edebılırz dedı erken dıe korkuom (((((cvp werın ltfen
Bende oyle diodum. Çünkü hiç cift cizgi gormemistim.ama regl olacakmisim gibi agrilarim cok olunca umutsuz bi sekilde yapmistim. 10. Gun kan yaptirdim. Yani hemen ilk günlerde test yapma zaten moralin bozulmasın.Eşim istemiyo idrarda bile yapma demişti bana. Günü gelince ögreniriz diyo ben de cesaret edemiyorum
Benimki de dondurulmuş embryo ama 2 buçuk yıl geçti aradan ilkiyle. Normalde doktorlar 2 ay sonra başlayabiliriz diyolar. Sen yine içine sinmiyosa bikaç ay bekleyip öyle yaptırabilirsin. Inşallah bu defa olur canımban cvp werın ozaman((ilk tüp bebek düşük yaptım kürtaj oldum..doktor 2.ci adetimde dondurulmuşu transfer edebılırz dedı erken dıe korkuom (((((cvp werın ltfen
gözünaydın cnm hamilesinYerleşme kanaması gibi bir şey olmuş canım sende bazı gebelerde olabiliyor...
Diğer kızlara da yazmış olayım sayende..
Yerleşme lekelenmesi ya da kanaması herkeste olmaz kızlar örnek ben...
Sebebi de şu;
Embriyolar yerleşirken yerleştikleri yerde kılcal damara dek gelirlerse hafif bir kanamaya sebep oluyorlar o da hafif bir lekeye sebep olabiliyor..
ama internetten araştrdım ..ben histereskopi oldum..internettede dio ki..histerskopi sonrası tutunma şansı artıyor dıo kararsızımBenimki de dondurulmuş embryo ama 2 buçuk yıl geçti aradan ilkiyle. Normalde doktorlar 2 ay sonra başlayabiliriz diyolar. Sen yine içine sinmiyosa bikaç ay bekleyip öyle yaptırabilirsin. Inşallah bu defa olur canım
Aa ewet histeroskopi olduysan bi sonraki adetinle tedawiye başlanır benimki de öyle oldu. Bu arada cahilligime werin ama histeroskopiyle kürtaj aynı işlem mi??ama internetten araştrdım ..ben histereskopi oldum..internettede dio ki..histerskopi sonrası tutunma şansı artıyor dıo kararsızım((
yok bacım..bak ben anlatayım..martta kürtaj oldum..doktor düşüğün nedenını araştrmak için histereskopi yaptı dedıkı mayıs ayında yanı ikinci adetinde dondurulmuşu transfer edelım dedı erken dıe korkuormAa ewet histeroskopi olduysan bi sonraki adetinle tedawiye başlanır benimki de öyle oldu. Bu arada cahilligime werin ama histeroskopiyle kürtaj aynı işlem mi??
Hmm anladım canım ama histeroskopi olmuşsan başla derim ben şansi arttırıyo tabikiyok bacım..bak ben anlatayım..martta kürtaj oldum..doktor düşüğün nedenını araştrmak için histereskopi yaptı dedıkı mayıs ayında yanı ikinci adetinde dondurulmuşu transfer edelım dedı erken dıe korkuorm
Allah razı olsun cnm gerçekten mi???histereskopi şansı arttırıo mu bacımHmm anladım canım ama histeroskopi olmuşsan başla derim ben şansi arttırıyo tabiki
Benim ilkinde de hiçbi problem yoktu doktor yüksek ihtimalle olur demisti ama olmadı. Bu defa önce histetoskopi oldum yine aynı embryolar sonuçta. Tedirgin olsam da idrarda ikinci çizgiyi gördüm.hatta doktor %8 ile %10 arasında başarıyı arttırıyo dediAllah razı olsun cnm gerçekten mi???histereskopi şansı arttırıo mu bacım
histereskopiden hemen sonrakı ay demı transferın oldu cnm senn??Benim ilkinde de hiçbi problem yoktu doktor yüksek ihtimalle olur demisti ama olmadı. Bu defa önce histetoskopi oldum yine aynı embryolar sonuçta. Tedirgin olsam da idrarda ikinci çizgiyi gördüm.hatta doktor %8 ile %10 arasında başarıyı arttırıyo dedi
Ewet canım histeroskopi oldum sonra adetin ikinci günü başladık tedawiyehistereskopiden hemen sonrakı ay demı transferın oldu cnm senn??
tamam bende başlıcam doktorum dedı mayısada gel..bu halk arasında da rahme çizik atma yöntemıymışEwet canım histeroskopi oldum sonra adetin ikinci günü başladık tedawiye
Ewet canım rahimde et parçası miyom falan warsa alıyolar.rahimi temizleyip bi de çizik atıyolar. O da tutunmasını sağliyo.hadi hayırlısı canım inşallah iyi haberlerini werirsin bizleretamam bende başlıcam doktorum dedı mayısada gel..bu halk arasında da rahme çizik atma yöntemıymış
doktorum bana çizik attık demedi..acaba attı mı kiEwet canım rahimde et parçası miyom falan warsa alıyolar.rahimi temizleyip bi de çizik atıyolar. O da tutunmasını sağliyo.hadi hayırlısı canım inşallah iyi haberlerini werirsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?