2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

doktorum bana çizik attık demedi..acaba attı mı ki
Tabiki canım atmıştır. Bana da demedi. Ama o işlem bunları içeriyo. Kesin yani.hemşireye söyledim ne yapıldı die aynı sana anlattıklarımı söyledi. Bende kücük bi et parçası warmış. Sende bişey warmıydı

yok bende tertemiz çıktı hatta benden parça bile aldılar incelediler parçada temiz çıktı eşimde bende genetık test werdık kan testı onun sonucu 1 ayı bulur dedıler onu beklıoruz

yok bende tertemiz çıktı hatta benden parça bile aldılar incelediler parçada temiz çıktı eşimde bende genetık test werdık kan testı onun sonucu 1 ayı bulur dedıler onu beklıoruz
Inşallah bişey çıkmaz canım hayırlısıyla tutunur bebişin sana :)

sen yaptr dıosun doktorumda dedı..korkumu yendım..sence yaptrım demi histereskopiden sonra??
Canım ben hani kesin yaptır ya da yaptırma diyemem ama ben histeroskopiyi zaten şansı artırsın diye yaptırdım. Sonraki adetimdede başladım. Bu şekilde olması gerekiyomuş. Yine sen doktorunla konuş kafandaki bütün soru işaretlerini onla gider. Inşallah da olur tatlım

timam cnm ALLAH razı olsun senden

herkese merhaba

cok gidip geldim bu sayfaya.ama bir turlu tupe karar verip baslayamadik.aralikta yaptiracagim derken femera ile hamile kalip dis gebelik gecirdim ic kanama ile acil ameliyata alindim ve sol tupumu kaybettim maalesef.

ameliyat sonrasi tupsuz tarafta yumoslar buyudu.bu ay femera kullandim yine ama yine solu buyuttu.o hayal kirikligi ile tupe karar verdim.

pkoluyum.2 senedir tedavi goruyorum.klomenler igneli tedaviler basarisiz 1 asilama.ilaclar yumurtalarimi buyutuyordu igneyle catliyordu ama dollenme hic olmadi.femeranin 2.ayinda hamile kaldim.sonuc dis gebelik oldu.esimin degerleri iyi.

bugun reglimin 1.gunu.samsun medicalpark tayfun alperden pazartesi icin randevu aldim.bismillah diyip baslicaz allahin izniyle.ancak kafama takilanlar var.dis gebelikte acik ameliyat gecirdim.doktorum o ameliyat esnasinda rahmin ve diger tupun gayet saglikli oldugunu soyledi.hatta ameliyat esnasinda overian drilling islemi de yapildi.okudugum kadariyla polip,sivi birikmesi gibi seyler de gebelige engelmis.oyle bir durum olmus olsa acik ameliyatta gorulur muydu?hani ekstra bir islem yapilmasi gerekirmi?

cok soru sordum biliyorum ama bu surecte beslenmenizde dikkat ettiginiz ya da tedaviyi destekleyici yiyecekler varmi

Yandaki çizgi kadar çok koyu degildi ama bayaa belliydi yani pembeydi
Ooo masallah cok net hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah
ban cvp werın ozaman((ilk tüp bebek düşük yaptım kürtaj oldum..doktor 2.ci adetimde dondurulmuşu transfer edebılırz dedı erken dıe korkuom(((((cvp werın ltfen
Benim hic tutmamisti 2 adet sonra baslamistik dondurulmusa
Doktorun ne diyorsa onu dinle senin icin en dogrusunu dusunuyordur
ama eger ki icin rahat etmiyorsa bu senin elinde kafanda soru isareti kalacagina nezaman icin rahat edecekse ozaman basla

Merhaba gecmis olsun
Ve Allah yardimciniz olsun bu yolda.insallah guzel baslar guzel sonlanir tedavin
Bahsettigin gibi durumlar olsa tabi anlardi doktorun mudahale ederdi icini ferah tut
Yumurtaliklar ve rahim iyiyse daha ne olsun :)
Ben tedavi esnasinda yiyeceklerin vs cok da etkiledigini sanmiuorum ama ben denemedigimden belkide
Kuru incir kaliteli yum olusmasina iyi geliyor gunde birkactane yiyebilirsin ignelerini kullanirken onun disinda klasik duzenli saglikli beslenme kurallari işte cok da strese sokma kendini şunu yiyeyim bunu yapayim diye rahat ol
Birde kullanacagin ilaclar zaten bunun icin.cok fazla ekstra seye gerek yok bence
Allah yardimcin olsun

Çok teşekkür ederim canim Allahım hayırlısıyla inşallah bebişlerimizi kucagmza almayı nasip etsin

nasıl hamıle kaldın ozamn cnm

Yandaki çizgi kadar çok koyu degildi ama bayaa belliydi yani pembeydi
Nazzcım panik yok hamilesin büyük ihtimal çünkü bende 8. günde aynı çizgiyi gördüm 7nisandı trnsfrim 2adet 5. gün blast embriyosu 16 nisan test günümdü ve 25 nisanda ikizlerimi gördüm inşallah kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim cümleten dualarım sizinle bu arada idrar testi bağışıklık yapıyo sürekli yapasın geliyo 4 kez yaptım giderek koyulaştı

Ayy insallah canim ama ben uykuyu zaten cok severim benim ters olan erkenden ayilip bir daha uyuyamamam. Cunku normalde de cok uyku severim . insallah bunlar belirtidir canim. Moral oluyorsunuz siz ya sağolun kızlar.

ban cvp werın ozaman((ilk tüp bebek düşük yaptım kürtaj oldum..doktor 2.ci adetimde dondurulmuşu transfer edebılırz dedı erken dıe korkuom(((((cvp werın ltfen
Evet canim doktorun hakli. Yani benim de oyle olmustu ama benim o planlanan ay rahim kalinlasmadi. Doktorum tesadüf bu olabilir bazen dedi. Dolayisiyla 1 ay daha gecti. Bu ay oldu ancak transfer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…