Maşaallah canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Inşallah benimki de öyledir ve isteyen herkesinki de.aynen bagışıklık yapacak gibi eşime aldırdım bi tane daha hassas olandan bu defa :) sabah kalktgmda yapacam bakalımNazzcım panik yok hamilesin büyük ihtimal çünkü bende 8. günde aynı çizgiyi gördüm 7nisandı trnsfrim 2adet 5. gün blast embriyosu 16 nisan test günümdü ve 25 nisanda ikizlerimi gördüm inşallah kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim cümleten dualarım sizinle bu arada idrar testi bağışıklık yapıyo sürekli yapasın geliyo 4 kez yaptım giderek koyulaştı
arkadaşım geçmiş olsun yaşadıkların zormuş inşlh bundan sonra rabbim yüzünü güldürürherkese merhaba
cok gidip geldim bu sayfaya.ama bir turlu tupe karar verip baslayamadik.aralikta yaptiracagim derken femera ile hamile kalip dis gebelik gecirdim ic kanama ile acil ameliyata alindim ve sol tupumu kaybettim maalesef.
ameliyat sonrasi tupsuz tarafta yumoslar buyudu.bu ay femera kullandim yine ama yine solu buyuttu.o hayal kirikligi ile tupe karar verdim.
pkoluyum.2 senedir tedavi goruyorum.klomenler igneli tedaviler basarisiz 1 asilama.ilaclar yumurtalarimi buyutuyordu igneyle catliyordu ama dollenme hic olmadi.femeranin 2.ayinda hamile kaldim.sonuc dis gebelik oldu.esimin degerleri iyi.
bugun reglimin 1.gunu.samsun medicalpark tayfun alperden pazartesi icin randevu aldim.bismillah diyip baslicaz allahin izniyle.ancak kafama takilanlar var.dis gebelikte acik ameliyat gecirdim.doktorum o ameliyat esnasinda rahmin ve diger tupun gayet saglikli oldugunu soyledi.hatta ameliyat esnasinda overian drilling islemi de yapildi.okudugum kadariyla polip,sivi birikmesi gibi seyler de gebelige engelmis.oyle bir durum olmus olsa acik ameliyatta gorulur muydu?hani ekstra bir islem yapilmasi gerekirmi?
cok soru sordum biliyorum ama bu surecte beslenmenizde dikkat ettiginiz ya da tedaviyi destekleyici yiyecekler varmi
maşşalah bebeler süpriz yaptı size demekki hayırlısıyla kucaklarına aldıgın günleride görün inşlhKizlar hepinize mutlu pazarlar...
1 Nisanda cift blast transferim olmustu, dun 24.gundu. keseyi gorelim diye gittik, o da ne?
Minikler bize surpriz yapmislar ve kalp atislarini duyurdular. Minicik kalpleri nasil da atiyordu hayata tutunmak icin. Hem gulesim dedi mutluluktan, hem de aglayasim geldi binlerce kez sukurler olsun diye..
Dilerim hepimizi allah tamamina erdirir arkadaslar, evlat hasretiyle yanip tutusanlari rabbim tez zamanda hayirlisiyla gonullerindekine kavusturur. Aklima geldikce dua ediyorum , allah im biz isteyenlerin kucaklarini bos birakma diye..
Gercekten mucizeymis, 1.5 ay olduk bugun. 3.Ayımizi da hayirlisiyla atlatirsak tamamdir..
gözün aydın canımmm sağlıkla sıhatle kucağında gör mucizeleriniKizlar hepinize mutlu pazarlar...
1 Nisanda cift blast transferim olmustu, dun 24.gundu. keseyi gorelim diye gittik, o da ne?
Minikler bize surpriz yapmislar ve kalp atislarini duyurdular. Minicik kalpleri nasil da atiyordu hayata tutunmak icin. Hem gulesim dedi mutluluktan, hem de aglayasim geldi binlerce kez sukurler olsun diye..
Dilerim hepimizi allah tamamina erdirir arkadaslar, evlat hasretiyle yanip tutusanlari rabbim tez zamanda hayirlisiyla gonullerindekine kavusturur. Aklima geldikce dua ediyorum , allah im biz isteyenlerin kucaklarini bos birakma diye..
Gercekten mucizeymis, 1.5 ay olduk bugun. 3.Ayımizi da hayirlisiyla atlatirsak tamamdir..
ben tedavi olurken bir bayanda hamile kalmıştı lucrin kulnıren hemşire hiç bir sıkıtı olmaz demiştikızlar sizlere bir sorum olacak..ben tüp bebek tedavisi görürken normal yolla hamile kaldım..8. ucrin iğnesini vururken de hamile olduğumu öğrendim..içimde hep şüphe var acaba bebişime bi şey olmuşmudur bir zararı olur mu diye ..duyduğunuz var mı bu yönde bir bilgi..lucrin iğnesinin bebişe zararı olur mu
Canımm ben 2 tüp bebek tedavime yeni basladım benimde drum histereskopi istedi önce yumilerini alıcam dondurucaz bi dahaki adetinle gel histereskopiyi yapalım sonra bebişleri transfer ederiz dedi çünki histereskopiden sonra beklemememiz gerekiyo yine bişey oluşabilir dedi o yüzden bence sende bekleme basla tedavine canım hem sansta artıyosen yaptr dıosun doktorumda dedı..korkumu yendım..sence yaptrım demi histereskopiden sonra??
Canım tüpünün alınmasına takılma ben bi yerde okumustum sans daha fazla oluyo tüp bebekte tüpler alınınca diye ayrıca önemli olan rahimin ve temizmiş ne güzel bu işte en önemli şey stres bundan uzak durduğun sürece emin ol hersey yolunda gider benimde tavsiye edeceğim kuru incir yumurta olgunlastırma döneminde çok iyi geliyo hayırlı olsun tedavin canımherkese merhaba
cok gidip geldim bu sayfaya.ama bir turlu tupe karar verip baslayamadik.aralikta yaptiracagim derken femera ile hamile kalip dis gebelik gecirdim ic kanama ile acil ameliyata alindim ve sol tupumu kaybettim maalesef.
ameliyat sonrasi tupsuz tarafta yumoslar buyudu.bu ay femera kullandim yine ama yine solu buyuttu.o hayal kirikligi ile tupe karar verdim.
pkoluyum.2 senedir tedavi goruyorum.klomenler igneli tedaviler basarisiz 1 asilama.ilaclar yumurtalarimi buyutuyordu igneyle catliyordu ama dollenme hic olmadi.femeranin 2.ayinda hamile kaldim.sonuc dis gebelik oldu.esimin degerleri iyi.
bugun reglimin 1.gunu.samsun medicalpark tayfun alperden pazartesi icin randevu aldim.bismillah diyip baslicaz allahin izniyle.ancak kafama takilanlar var.dis gebelikte acik ameliyat gecirdim.doktorum o ameliyat esnasinda rahmin ve diger tupun gayet saglikli oldugunu soyledi.hatta ameliyat esnasinda overian drilling islemi de yapildi.okudugum kadariyla polip,sivi birikmesi gibi seyler de gebelige engelmis.oyle bir durum olmus olsa acik ameliyatta gorulur muydu?hani ekstra bir islem yapilmasi gerekirmi?
cok soru sordum biliyorum ama bu surecte beslenmenizde dikkat ettiginiz ya da tedaviyi destekleyici yiyecekler varmi
Canımmm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeyi nasib etsin darısı da bizlere inşallahKizlar hepinize mutlu pazarlar...
cnm bugun kaçıncı günün senn?Kızlar ben bugün de test yaptım şu hassas olanlardan ikinci çizgi çok çok silik çıktı biraz bekledikten sonra. Halbuki ilkinde bayaa netti. Çok korkuyorum. Kan testine gidelim diyorum eşime yok diyo. Bilgisi olan war mı
9. Günün cnmcnm bugun kaçıncı günün senn?
bekle yani varsa zaten vardır 3 günün kalmış9. Günün cnm
her testtin algılaması aynı olmaz diğer yaptığın testtin aynısından yapsan daha iyi olur korkma bence verin kanı iki gün sonrada tekrarlayıp gidişatına bakarsınız stres yapmaKızlar ben bugün de test yaptım şu hassas olanlardan ikinci çizgi çok çok silik çıktı biraz bekledikten sonra. Halbuki ilkinde bayaa netti. Çok korkuyorum. Kan testine gidelim diyorum eşime yok diyo. Bilgisi olan war mı
yani varsa çıkar 9. günde tessteHer
her testtin algılaması aynı olmaz diğer yaptığın testtin aynısından yapsan daha iyi olur korkma bence verin kanı iki gün sonrada tekrarlayıp gidişatına bakarsınız stres yapma
cnm sende mi hamilesin maşallahBende iki farklı testte yapmıştım 7 gün Eki Görüntüle 1508263 Böyle çıkmıştı
8. Gün başka markayla yaptım oda Eki Görüntüle 1508264 Böyle çıktı daha silikti yani
Beni silik olması degil de geç çıkması korkuttu 15 dk dan sonrası geçersizdir yazıyo ama kaçıncı dk da çıktı bilmiyorum çizgiyi görmeyince aglamaya başladgm için görmedim. Ilk 5 dk da çıkmadı onu biliyorumBende iki farklı testte yapmıştım 7 gün Eki Görüntüle 1508263 Böyle çıkmıştı
8. Gün başka markayla yaptım oda Eki Görüntüle 1508264 Böyle çıktı daha silikti yani
benimde geç çıktı kendini yıpratmaBeni silik olması degil de geç çıkması korkuttu 15 dk dan sonrası geçersizdir yazıyo ama kaçıncı dk da çıktı bilmiyorum çizgiyi görmeyince aglamaya başladgm için görmedim. Ilk 5 dk da çıkmadı onu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?