2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Maşaallah canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Inşallah benimki de öyledir ve isteyen herkesinki de.aynen bagışıklık yapacak gibi eşime aldırdım bi tane daha hassas olandan bu defa :) sabah kalktgmda yapacam bakalım

Kizlar hepinize mutlu pazarlar...

1 Nisanda cift blast transferim olmustu, dun 24.gundu. keseyi gorelim diye gittik, o da ne?
Minikler bize surpriz yapmislar ve kalp atislarini duyurdular. Minicik kalpleri nasil da atiyordu hayata tutunmak icin. Hem gulesim dedi mutluluktan, hem de aglayasim geldi binlerce kez sukurler olsun diye..
Dilerim hepimizi allah tamamina erdirir arkadaslar, evlat hasretiyle yanip tutusanlari rabbim tez zamanda hayirlisiyla gonullerindekine kavusturur. Aklima geldikce dua ediyorum , allah im biz isteyenlerin kucaklarini bos birakma diye..

Gercekten mucizeymis, 1.5 ay olduk bugun. 3.Ayımizi da hayirlisiyla atlatirsak tamamdir..

arkadaşım geçmiş olsun yaşadıkların zormuş inşlh bundan sonra rabbim yüzünü güldürür
dediklerin hakkında bi bilgim yok ama inşlh tüp bebeğe sıkıntısız başalr ve sonuna kadar sıkıntısız devam eder sürecin....

maşşalah bebeler süpriz yaptı size demekki hayırlısıyla kucaklarına aldıgın günleride görün inşlh
darısı bizlere olsun....

kızlar sizlere bir sorum olacak..ben tüp bebek tedavisi görürken normal yolla hamile kaldım..8. ucrin iğnesini vururken de hamile olduğumu öğrendim..içimde hep şüphe var acaba bebişime bi şey olmuşmudur bir zararı olur mu diye ..duyduğunuz var mı bu yönde bir bilgi..lucrin iğnesinin bebişe zararı olur mu

gözün aydın canımmm sağlıkla sıhatle kucağında gör mucizelerini

ben tedavi olurken bir bayanda hamile kalmıştı lucrin kulnıren hemşire hiç bir sıkıtı olmaz demişti

sen yaptr dıosun doktorumda dedı..korkumu yendım..sence yaptrım demi histereskopiden sonra??
Canımm ben 2 tüp bebek tedavime yeni basladım benimde drum histereskopi istedi önce yumilerini alıcam dondurucaz bi dahaki adetinle gel histereskopiyi yapalım sonra bebişleri transfer ederiz dedi çünki histereskopiden sonra beklemememiz gerekiyo yine bişey oluşabilir dedi o yüzden bence sende bekleme basla tedavine canım hem sansta artıyo

Canım tüpünün alınmasına takılma ben bi yerde okumustum sans daha fazla oluyo tüp bebekte tüpler alınınca diye ayrıca önemli olan rahimin ve temizmiş ne güzel bu işte en önemli şey stres bundan uzak durduğun sürece emin ol hersey yolunda gider benimde tavsiye edeceğim kuru incir yumurta olgunlastırma döneminde çok iyi geliyo hayırlı olsun tedavin canım

Canımmm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeyi nasib etsin darısı da bizlere inşallah

Kızlar ben bugün de test yaptım şu hassas olanlardan ikinci çizgi çok çok silik çıktı biraz bekledikten sonra. Halbuki ilkinde bayaa netti. Çok korkuyorum. Kan testine gidelim diyorum eşime yok diyo. Bilgisi olan war mı

cnm bugun kaçıncı günün senn?

Her
her testtin algılaması aynı olmaz diğer yaptığın testtin aynısından yapsan daha iyi olur korkma bence verin kanı iki gün sonrada tekrarlayıp gidişatına bakarsınız stres yapma

Bende iki farklı testte yapmıştım 7 gün Eki Görüntüle 1508263 Böyle çıkmıştı
8. Gün başka markayla yaptım oda Eki Görüntüle 1508264 Böyle çıktı daha silikti yani
Beni silik olması degil de geç çıkması korkuttu 15 dk dan sonrası geçersizdir yazıyo ama kaçıncı dk da çıktı bilmiyorum çizgiyi görmeyince aglamaya başladgm için görmedim. Ilk 5 dk da çıkmadı onu biliyorum

benimde geç çıktı kendini yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…