Çok şükür Rabbime Allah herkese yaşatsıncnm sende mi hamilesin maşallah
ne kadarlık cnmÇok şükür Rabbime Allah herkese yaşatsın
Sagol canım Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahbenimde geç çıktı kendini yıpratma
9 haftalıkne kadarlık cnm
Âmin cümlemize inşallahSagol canım Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah
maşallah cnm sende test zamanı adet belirtileri falan yaşadın mı ya da hamile olduğunu anladın mı???9 haftalık
Kan ver canim9. Gun cikiyor. Icin rahat eder9. Günün cnm
Benim midem bulanıyordu ondan anladımmaşallah cnm sende test zamanı adet belirtileri falan yaşadın mı ya da hamile olduğunu anladın mı???
Canım ben de lucrinin bilmem kaçıncısını vurduğum halde hala adet olmayinca araştırmıştım öyle olanlar var. Doktorum da olabiliyor öyle bi test yap demişti. Ben de yoktu gerçi hamilelik malesef ama birsey olmaz merak etme bebeğine. Endişelenme. Zaten o kadar riskli olsa o dönemde ilişkiyi yasaklarlar doktorlar. Sen keyfini çıkarmaya bah gebeliğinin. Hayırlı olsun.kızlar sizlere bir sorum olacak..ben tüp bebek tedavisi görürken normal yolla hamile kaldım..8. ucrin iğnesini vururken de hamile olduğumu öğrendim..içimde hep şüphe var acaba bebişime bi şey olmuşmudur bir zararı olur mu diye ..duyduğunuz var mı bu yönde bir bilgi..lucrin iğnesinin bebişe zararı olur mu
Amin canımmtemel atıldıysakatlarda çıkılır inşş
Aslm canım allh iylik versin inşSelam canımÇok şükür iyiyiz. İlk 3 ayım biraz zor geçti. Çok hastalandım. Ancak toplarnıyorum. Bebişi geçen hafta gördüm. Büyüyor. Hareket ediyor ama ben hissedemiyorum. İnşallah o günler de gelir. Sen nasılsın cnaım?
Çift blast derken cnm anlamadım af buyur 2 emriyomuKizlar hepinize mutlu pazarlar...
1 Nisanda cift blast transferim olmustu, dun 24.gundu. keseyi gorelim diye gittik, o da ne?
Minikler bize surpriz yapmislar ve kalp atislarini duyurdular. Minicik kalpleri nasil da atiyordu hayata tutunmak icin. Hem gulesim dedi mutluluktan, hem de aglayasim geldi binlerce kez sukurler olsun diye..
Dilerim hepimizi allah tamamina erdirir arkadaslar, evlat hasretiyle yanip tutusanlari rabbim tez zamanda hayirlisiyla gonullerindekine kavusturur. Aklima geldikce dua ediyorum , allah im biz isteyenlerin kucaklarini bos birakma diye..
Gercekten mucizeymis, 1.5 ay olduk bugun. 3.Ayımizi da hayirlisiyla atlatirsak tamamdir..
beklemedeyim cnm eşimin sperminin kalitesi olsun diye uğraşıyoruz işte kimbilir ki ne zman yeniden başlarım tedavime
sen nasılsın cnm
Evet canim iki adet 5.gun embriyosuydu(blastokist)Çift blast derken cnm anlamadım af buyur 2 emriyomu
gözün aydın canım var gibi görünüyor bence kan ver yarın çıkar zatenBende iki farklı testte yapmıştım 7 gün Eki Görüntüle 1508263 Böyle çıkmıştı
8. Gün başka markayla yaptım oda Eki Görüntüle 1508264 Böyle çıktı daha silikti yani
Canım stres olma. Bebeğin etkilenir sonra. Görünüşe göre hamilesin ama emin olmak için Bence yarın sabah git kan testi ver. Belki düşük tehlikesi vardır. Ona göre ilaç başlar doktorunŞimdiye kadar 3 tane test yaptım.1. De çizgi hemen çıktı. 2. yaptgmda çizgi yaklaşık yarım saat sonra çok silik çıktı. 3. Yaptıgımda da 15-20 dk sonra çok silik çıktı. Ne bu şimdi anlamıyorum ya. Eşimi ikna edemedim kan testine. Iyi degilim ben
Canım bizde de eşimin spermleriyle ilgili sorun var ama kalitesiyle ilgili birşey söylenmedi. Embriyologların mı söylemesi lazımdı?Ben de iyiyim.bu kez memorial şişli de tedaviye basladim.benim esimin spermlerinde de hic 1.kalite yok.fakat 2.kalite ile de okabiliyor dediler. Bugun opu oldu. Yine tedavi gidisati ayni 4 yumurta görüldü. Iki yumurta toplandi.. insallah sonucu farkli olur.burada ilaci daha az kullandirdilar.
İnşallah bir mucize olur da bebişine kavuşursunAslm canım allh iylik versin inşne güzel büyüsün meleğin inş bida hasta olmzsınz canım henüz erken ilerki aylarda hisedecksin iym canım çok şükür bende ovulasyon testiyle normal deniyorum rabbim vakti zamanı gelince hepmze nasip etsin sağlıkla hayırlısyla inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?