2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım ben de lucrinin bilmem kaçıncısını vurduğum halde hala adet olmayinca araştırmıştım öyle olanlar var. Doktorum da olabiliyor öyle bi test yap demişti. Ben de yoktu gerçi hamilelik malesef ama birsey olmaz merak etme bebeğine. Endişelenme. Zaten o kadar riskli olsa o dönemde ilişkiyi yasaklarlar doktorlar. Sen keyfini çıkarmaya bah gebeliğinin. Hayırlı olsun.

Aslm canım allh iylik versin inş ne güzel büyüsün meleğin inş bida hasta olmzsınz canım henüz erken ilerki aylarda hisedecksin iym canım çok şükür bende ovulasyon testiyle normal deniyorum rabbim vakti zamanı gelince hepmze nasip etsin sağlıkla hayırlısyla inş

Reactions: 9ay
Çift blast derken cnm anlamadım af buyur 2 emriyomu

beklemedeyim cnm eşimin sperminin kalitesi olsun diye uğraşıyoruz işte kimbilir ki ne zman yeniden başlarım tedavime
sen nasılsın cnm

Ben de iyiyim.bu kez memorial şişli de tedaviye basladim.benim esimin spermlerinde de hic 1.kalite yok.fakat 2.kalite ile de okabiliyor dediler. Bugun opu oldu. Yine tedavi gidisati ayni 4 yumurta görüldü. Iki yumurta toplandi.. insallah sonucu farkli olur.burada ilaci daha az kullandirdilar.

Şimdiye kadar 3 tane test yaptım.1. De çizgi hemen çıktı. 2. yaptgmda çizgi yaklaşık yarım saat sonra çok silik çıktı. 3. Yaptıgımda da 15-20 dk sonra çok silik çıktı. Ne bu şimdi anlamıyorum ya. Eşimi ikna edemedim kan testine. Iyi degilim ben

Canım stres olma. Bebeğin etkilenir sonra. Görünüşe göre hamilesin ama emin olmak için Bence yarın sabah git kan testi ver. Belki düşük tehlikesi vardır. Ona göre ilaç başlar doktorun

Canım bizde de eşimin spermleriyle ilgili sorun var ama kalitesiyle ilgili birşey söylenmedi. Embriyologların mı söylemesi lazımdı?

İnşallah bir mucize olur da bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…