- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
- 208
Tebrikler, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı başımıza9 haftalık
Canım artık test yapıp canını sıkıp durma bence. Yani eşini de anlamıyorum. Aslında anlıyorum kötü sonuç almaktan korkuyordur ama yani şimdiye kadar idrar testine verdiginiz parayla yakindaki bir özel hastanede 1 saate cikardı sonuc. Senin de bu yaptığın stres bebeğine iyi gelmeyecek yani artık. Bence hamilesin çünkü ben 2senedir kaç idrar testi yaptım hiç silik cizgi falan görmedim yani. Bak negüzel cıkıyor işte daha ne istiyorsun güzel arkadaşım. Kendini yıpratma artık. Ya gidip hastanede kan verin ya da sakin olmaya calış bence. Dua edeceğim inşallah pozitif cikar kanda da.Şimdiye kadar 3 tane test yaptım.1. De çizgi hemen çıktı. 2. yaptgmda çizgi yaklaşık yarım saat sonra çok silik çıktı. 3. Yaptıgımda da 15-20 dk sonra çok silik çıktı. Ne bu şimdi anlamıyorum ya. Eşimi ikna edemedim kan testine. Iyi degilim ben
Çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Darısı bizlerin başınaKizlar hepinize mutlu pazarlar...
1 Nisanda cift blast transferim olmustu, dun 24.gundu. keseyi gorelim diye gittik, o da ne?
Minikler bize surpriz yapmislar ve kalp atislarini duyurdular. Minicik kalpleri nasil da atiyordu hayata tutunmak icin. Hem gulesim dedi mutluluktan, hem de aglayasim geldi binlerce kez sukurler olsun diye..
Dilerim hepimizi allah tamamina erdirir arkadaslar, evlat hasretiyle yanip tutusanlari rabbim tez zamanda hayirlisiyla gonullerindekine kavusturur. Aklima geldikce dua ediyorum , allah im biz isteyenlerin kucaklarini bos birakma diye..
Gercekten mucizeymis, 1.5 ay olduk bugun. 3.Ayımizi da hayirlisiyla atlatirsak tamamdir..
Allah razı olsun canım ben de dua ediyorum hepimize. Kanda negatif çıkarsa benim yıkılacagimi bilyo o yüzden yaptırmak istemiyo deger yükselmemiştir falan diyo. Ya ben de 3 buçuk senedir o kadar test yaptım ki ama hiçbirinde beklese bile ikinci çizgi görmedim. Beni telaşlandıran testin üzerinde 15 dk dan sonraki sonuç geçersizdir yazıyo... Allahim bebek sewincini bizlere de yaşat Ya Rabbim...Canım artık test yapıp canını sıkıp durma bence. Yani eşini de anlamıyorum. Aslında anlıyorum kötü sonuç almaktan korkuyordur ama yani şimdiye kadar idrar testine verdiginiz parayla yakindaki bir özel hastanede 1 saate cikardı sonuc. Senin de bu yaptığın stres bebeğine iyi gelmeyecek yani artık. Bence hamilesin çünkü ben 2senedir kaç idrar testi yaptım hiç silik cizgi falan görmedim yani. Bak negüzel cıkıyor işte daha ne istiyorsun güzel arkadaşım. Kendini yıpratma artık. Ya gidip hastanede kan verin ya da sakin olmaya calış bence. Dua edeceğim inşallah pozitif cikar kanda da.
Bende idrar testi yapmaya hic cesaret edemedim, cunku riskli , gereksiz gerginlik oluyor, direk kan testine gttim, stres yapma canim, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun,Allah razı olsun canım ben de dua ediyorum hepimize. Kanda negatif çıkarsa benim yıkılacagimi bilyo o yüzden yaptırmak istemiyo deger yükselmemiştir falan diyo. Ya ben de 3 buçuk senedir o kadar test yaptım ki ama hiçbirinde beklese bile ikinci çizgi görmedim. Beni telaşlandıran testin üzerinde 15 dk dan sonraki sonuç geçersizdir yazıyo... Allahim bebek sewincini bizlere de yaşat Ya Rabbim...
Canım bizde de eşimin spermleriyle ilgili sorun var ama kalitesiyle ilgili birşey söylenmedi. Embriyologların mı söylemesi lazımdı?
Bende idrar testi yapmaya hic cesaret edemedim, cunku riskli , gereksiz gerginlik oluyor, direk kan testine gttim, stres yapma canim, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun,
Canım artık test yapıp canını sıkıp durma bence. Yani eşini de anlamıyorum. Aslında anlıyorum kötü sonuç almaktan korkuyordur ama yani şimdiye kadar idrar testine verdiginiz parayla yakindaki bir özel hastanede 1 saate cikardı sonuc. Senin de bu yaptığın stres bebeğine iyi gelmeyecek yani artık. Bence hamilesin çünkü ben 2senedir kaç idrar testi yaptım hiç silik cizgi falan görmedim yani. Bak negüzel cıkıyor işte daha ne istiyorsun güzel arkadaşım. Kendini yıpratma artık. Ya gidip hastanede kan verin ya da sakin olmaya calış bence. Dua edeceğim inşallah pozitif cikar kanda da.
Amin canım hayırlısyla hepimzin yavrusu gelsin inşİnşallah bir mucize olur da bebişine kavuşursun
günaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
inş seni anne yapsın canım inşşş gönlünden geçen olsun ALLAHIM seni evladınla buluştursun vakti zamanı gelmiş olsun anneliğiningünaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
kuzum dün baktım testlerine farklı markalar kulandığın için böyle olmuştur bence sen HAMİLESİNNNN bu gün kan verseydin 2 gün sonra tekrarladınŞimdiye kadar 3 tane test yaptım.1. De çizgi hemen çıktı. 2. yaptgmda çizgi yaklaşık yarım saat sonra çok silik çıktı. 3. Yaptıgımda da 15-20 dk sonra çok silik çıktı. Ne bu şimdi anlamıyorum ya. Eşimi ikna edemedim kan testine. Iyi degilim ben
inşşşş hayırlı güzel haberler almak nasip olurBen de iyiyim.bu kez memorial şişli de tedaviye basladim.benim esimin spermlerinde de hic 1.kalite yok.fakat 2.kalite ile de okabiliyor dediler. Bugun opu oldu. Yine tedavi gidisati ayni 4 yumurta görüldü. Iki yumurta toplandi.. insallah sonucu farkli olur.burada ilaci daha az kullandirdilar.
2 tane 5. gün embiryosu demek oluyor canımÇift blast derken cnm anlamadım af buyur 2 emriyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?