2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım artık test yapıp canını sıkıp durma bence. Yani eşini de anlamıyorum. Aslında anlıyorum kötü sonuç almaktan korkuyordur ama yani şimdiye kadar idrar testine verdiginiz parayla yakindaki bir özel hastanede 1 saate cikardı sonuc. Senin de bu yaptığın stres bebeğine iyi gelmeyecek yani artık. Bence hamilesin çünkü ben 2senedir kaç idrar testi yaptım hiç silik cizgi falan görmedim yani. Bak negüzel cıkıyor işte daha ne istiyorsun güzel arkadaşım. Kendini yıpratma artık. Ya gidip hastanede kan verin ya da sakin olmaya calış bence. Dua edeceğim inşallah pozitif cikar kanda da.

Çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Darısı bizlerin başına

Ayrıca _nazzz_ cım. Benim doktorum 5.gün embriyosu transferinde 8.gün test tarihi vermisti önceki transferimde ve cikmisti negatifti. Yani daha beklemenize de gerek yok cikar kanda zaten sonuc. Diger arkadaslar da yazmis zaten cikar artik diye.

Allah razı olsun canım ben de dua ediyorum hepimize. Kanda negatif çıkarsa benim yıkılacagimi bilyo o yüzden yaptırmak istemiyo deger yükselmemiştir falan diyo. Ya ben de 3 buçuk senedir o kadar test yaptım ki ama hiçbirinde beklese bile ikinci çizgi görmedim. Beni telaşlandıran testin üzerinde 15 dk dan sonraki sonuç geçersizdir yazıyo... Allahim bebek sewincini bizlere de yaşat Ya Rabbim...

Bende idrar testi yapmaya hic cesaret edemedim, cunku riskli , gereksiz gerginlik oluyor, direk kan testine gttim, stres yapma canim, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun,

Canım bizde de eşimin spermleriyle ilgili sorun var ama kalitesiyle ilgili birşey söylenmedi. Embriyologların mı söylemesi lazımdı?

Her hastanede soylenmiyor. Benjm de onceki tedavimde hic soylememislerdi. Sadece morfoloji kötü cikiyordu. Ama sifir oldugunu hic bilmiyordum. Bu hastanedeki doktorum soyledi.

Bende idrar testi yapmaya hic cesaret edemedim, cunku riskli , gereksiz gerginlik oluyor, direk kan testine gttim, stres yapma canim, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun,

Ben de kan testine cesaret edemiyorum.heralde bu tedavimde biraz zor test yaparim.belki de adetimi beklerim :)

Anlıyorum canım hepimiz yaşıyoruz bu süreçleri. Ben de hergün test yapıyorum. Henüz hiç pozitif görmedim. İnşallah önümüzdeki birkaç gün içinde bende pozitifi görürüm. Ama yani böyle daha çok üzülüyorsun, zaten eğer idrarda cıkmaya başladıysa kanda coktan çıkar diye biliyorum. Önce kana geçiyor hcg hormonu. Tedirgin olma artık ve yarın gidip kan ver de rahatla.:) insallah pozitifi goreceksin

Ben de sana katiliyorum. Ben de hic silik cizgi bile gormedim.zaten gormus olsam hemdn gider kan testi yapardim :)

günaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...

Canim bu defa Allahim yüzünü guldursun. Gönlündeki ni nasip etsin hayırlısıyla inşallah altın yumurtan olsun

günaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
inş seni anne yapsın canım inşşş gönlünden geçen olsun ALLAHIM seni evladınla buluştursun vakti zamanı gelmiş olsun anneliğinin

kuzum dün baktım testlerine farklı markalar kulandığın için böyle olmuştur bence sen HAMİLESİNNNN bu gün kan verseydin 2 gün sonra tekrarladın

inşşşş hayırlı güzel haberler almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…