2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Günaydınnn ne zamandır bu topiğe girmiyodum . umarım ben yokken herkes hamile kalmıştır )))

günaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
canım benm gözün aydın allahım o bir yumurtana can versin bebek versin sana sımsıkı tutunma gücü versin inşallah bu sefer olur tüm dualarım seninle

KızlarrrHELP ME Lütfen bana bi elektirk süpürgesi tavsiye edin sulu yada toz torbasız olsun lütfen

Silik ve geç bile çıksa tamamdır bence bunun çok örneğini gördüm arkadaşlarımda . Tahlil verin değerininiz katlanıyo mu ona bakarsınız . bence oldu bu iş

Günlük kullanmak için ben simdi fakir starky aldım canım çok güzel cekiyor, toz torbasiz ama miniklerden dik kullanilan. Yani 2. supurge olarak olur ancak. Sulu olarak da 3 yıldır arnica bora 4000 mi neydi yesil. Onu kullanıyorum çekişi azaldı sanki biraz ama ben hiç toz olmadigi icin cok memnunum ondanda sulu olanlardan en kolay kullanimli olan makine diyebilirim. Hem de bahsettigim ikimakine de denklerinin en ekonomik olani.

Arkadaşlar mrhb.Allah kısmet ederse bende önümüzdeki aylarda bir deneme daha yapıcam .5 negatif tüp denemem var benim. aranızda haşimoto tiroidi olupta tedavisi pozitif sonuçlananlar var mı acaba nasıl bir yol izlendi tedavilerinizde yardımcı olursanız sevinirim..

Annemde philips var toz torbasız kodunu bilmiyorum ama gece bile çalıştırabilirsin sessiz , tozmuyo , çekişide güzel .

Fakirin süpürgesi vardı çok iyiydi aparatları falan süperdi canım siyah kırmızı bişeydi ama kodunu unuttumm
Canım onu biliyorum sanırım fakir veyron du ama kararsızım
Canım benimkide arnica bora hemde ilk çıkan modeldi ama bozuldu kaz kere bide şuan çekişi az o yüzden onu istemiyorum bosch aldık düğmesi ayarlanabilr hız ve çekişi kuvvetli ama ben kullanamıyorum yoruyor fiyatı 400 tl yi geçmesin istiyoruz bakalım
Annemde philips var toz torbasız kodunu bilmiyorum ama gece bile çalıştırabilirsin sessiz , tozmuyo , çekişide güzel .
Canım eşimde bakıp yolluyo bak diyede pof siz ne kullanıyorsunz

günaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...

Rabbim yüzünü güldürsün canım inşallah herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…