hoş geldin ne hoş olurdu değilmi herkes hamileyim yazardı sanaGünaydınnn ne zamandır bu topiğe girmiyodum . umarım ben yokken herkes hamile kalmıştır)))
canım benm gözün aydın allahım o bir yumurtana can versin bebek versin sana sımsıkı tutunma gücü versin inşallah bu sefer olur tüm dualarım seninlegünaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
Silik ve geç bile çıksa tamamdır bence bunun çok örneğini gördüm arkadaşlarımda . Tahlil verin değerininiz katlanıyo mu ona bakarsınız . bence oldu bu işAllah razı olsun canım ben de dua ediyorum hepimize. Kanda negatif çıkarsa benim yıkılacagimi bilyo o yüzden yaptırmak istemiyo deger yükselmemiştir falan diyo. Ya ben de 3 buçuk senedir o kadar test yaptım ki ama hiçbirinde beklese bile ikinci çizgi görmedim. Beni telaşlandıran testin üzerinde 15 dk dan sonraki sonuç geçersizdir yazıyo... Allahim bebek sewincini bizlere de yaşat Ya Rabbim...
Fakirin süpürgesi vardı çok iyiydi aparatları falan süperdi canım siyah kırmızı bişeydi ama kodunu unuttummKızlarrrHELP ME Lütfen bana bi elektirk süpürgesi tavsiye edin sulu yada toz torbasız olsun lütfen
amin rabbim herkese nasip etsin inşallahTebrikler, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı başımıza
canım arkadaşa örnek verdim ben benimki 9 haftalıkgözün aydın canım var gibi görünüyor bence kan ver yarın çıkar zaten
Canim bu defa Allahim yüzünü guldursun. Gönlündeki ni nasip etsin hayırlısıyla inşallah altın yumurtan olsun
inş seni anne yapsın canım inşşş gönlünden geçen olsun ALLAHIM seni evladınla buluştursun vakti zamanı gelmiş olsun anneliğinin
saolasın cnm.inşallah güzel haber verebilirim bu sefer.canım benm gözün aydın allahım o bir yumurtana can versin bebek versin sana sımsıkı tutunma gücü versin inşallah bu sefer olur tüm dualarım seninle
Canım onu biliyorum sanırım fakir veyron du ama kararsızımFakirin süpürgesi vardı çok iyiydi aparatları falan süperdi canım siyah kırmızı bişeydi ama kodunu unuttumm
Canım benimkide arnica bora hemde ilk çıkan modeldi ama bozuldu kaz kere bide şuan çekişi az o yüzden onu istemiyorum bosch aldık düğmesi ayarlanabilr hız ve çekişi kuvvetli ama ben kullanamıyorum yoruyor fiyatı 400 tl yi geçmesin istiyoruz bakalımGünlük kullanmak için ben simdi fakir starky aldım canım çok güzel cekiyor, toz torbasiz ama miniklerden dik kullanilan. Yani 2. supurge olarak olur ancak. Sulu olarak da 3 yıldır arnica bora 4000 mi neydi yesil. Onu kullanıyorum çekişi azaldı sanki biraz ama ben hiç toz olmadigi icin cok memnunum ondanda sulu olanlardan en kolay kullanimli olan makine diyebilirim. Hem de bahsettigim ikimakine de denklerinin en ekonomik olani.
Canım eşimde bakıp yolluyo bak diyede pof siz ne kullanıyorsunzAnnemde philips var toz torbasız kodunu bilmiyorum ama gece bile çalıştırabilirsin sessiz , tozmuyo , çekişide güzel .
günaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
günaydın hoşgeldinGünaydınnn ne zamandır bu topiğe girmiyodum . umarım ben yokken herkes hamile kalmıştır)))
KızlarrrHELP ME Lütfen bana bi elektirk süpürgesi tavsiye edin sulu yada toz torbasız olsun lütfen
Sağol canım yacancagızım forumlarda ev aletleri bölümüne bak istersen faydalı olablir karar vermende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?