Benim ki de philips ama başka modeli. Eşyaları alınca eşantiyon vermişlerdi memnun değilim ama sıra gelmedi bi türlüCanım onu biliyorum sanırım fakir veyron du ama kararsızım
Canım benimkide arnica bora hemde ilk çıkan modeldi ama bozuldu kaz kere bide şuan çekişi az o yüzden onu istemiyorum bosch aldık düğmesi ayarlanabilr hız ve çekişi kuvvetli ama ben kullanamıyorum yoruyor fiyatı 400 tl yi geçmesin istiyoruz bakalım
Canım eşimde bakıp yolluyo bak diyede pof siz ne kullanıyorsunz
saol cnm güzel dilekler için.inşallah güzel haberler verebilirim...Rabbim yüzünü güldürsün canım inşallah herşey güzel olacak
sabrına hayran kaldım ben ilk denememde negatif aldım geçen hafta ceset gibiyim Allah maddi manevi güç kuvvet versin. 40 yaşında bi arkadaşım var 4 yaşında kızo var hiç korunmamışlar kardeş olmamış 2. Bebeğe uğraşırken yapulan testlerde bu hastalık ortaya çıkmış ama bi çocuğu var ve hala aşılama yada tüp denemediArkadaşlar mrhb.Allah kısmet ederse bende önümüzdeki aylarda bir deneme daha yapıcam .5 negatif tüp denemem var benim. aranızda haşimoto tiroidi olupta tedavisi pozitif sonuçlananlar var mı acaba nasıl bir yol izlendi tedavilerinizde yardımcı olursanız sevinirim..
kızlar rahim kasılması diye bişe duyan var mı veya yaşayan ?
Canımm bende alıcam kararını bana da bildirirmisin bende bakıyımmSağol canım ya
canım ya herkeste türlü türlü sıkıntı işte. inşallah o bir yumurtan hayırla döllenir sağlıklı bi evlat alırsın kucağına bizlere de umut olursun....günaydın herkese.yarın opu yapılacak ilk defa bana.4. kez başlamam iğnelere.1 yumurta gelişti.dua edin de kaliteli olsun.altın yumurta olsun inşallah.Rabbim hepimize kolaylık versin...
Sizi karıştırmış olabilirler mi acaba. Bende ankada da tedavi görüyorum memnunum aslında. Sizde acıbadem de başlarsınız orasıda iyi fiyatta birazcık daha pahalımoralim çok bozuk sinirden 1 saatdir aglıyorm daha önceki gittiğim klinik eşimi arayıp şikayet etmiş ben sürekli arıyormusum sürekli tehdit ediyormusum sizi karalarım diyormusum da vs vs vs ben en son kliniği bundan 15gun önce lekem geldıgınde aradm tekrarda hıc aramadım bırde bugun gökhan beye whatsaptan yazdım ınofolık yada folık asıt baslayayımmı dıye ama esımı arayıp farklı anlatmıslar esımde agresef karakterlı oldugumu bıldıgınden dolayı yapar benmkı gıbısınden doktora karsı benı hıc korumamıs ya bunlar benım psıkolojımı bırakmadılar olumsuz tedavıme ragmen onlara gıtmeyı dusundum ama ellerınden gelenı ypıyorlar gelmemem ıcın adanada gıdebılıcegım baska yerde yok bır turan cetın var bır ankada var ankada suan bana boyle yapan yer turan cetınde abdullah bey cok ılgılı ama korkuyorm aynı seylerı yasarım dıye yıne bu merkez durumumu bılıyor aynı hatayı yapmaz dıye umut etmıstım ama ben boyle bırsey görmedım hastayı zorla moralını bozan gelmemesı ıcın ugrasa ben boyle b yer gormedım benm moralımı bozdular suan sınırden aglıyorm ve tedavıye hıcbıryerde baslamayacagım sanırım bunlar bende sınır stres bırakmadılar ben adet olup tedavı baslayayım dıye gun sayarken su olanlara bak çok kötu moralım bozuldu cok kötuyum
moralim çok bozuk sinirden 1 saatdir aglıyorm daha önceki gittiğim klinik eşimi arayıp şikayet etmiş ben sürekli arıyormusum sürekli tehdit ediyormusum sizi karalarım diyormusum da vs vs vs ben en son kliniği bundan 15gun önce lekem geldıgınde aradm tekrarda hıc aramadım bırde bugun gökhan beye whatsaptan yazdım ınofolık yada folık asıt baslayayımmı dıye ama esımı arayıp farklı anlatmıslar esımde agresef karakterlı oldugumu bıldıgınden dolayı yapar benmkı gıbısınden doktora karsı benı hıc korumamıs ya bunlar benım psıkolojımı bırakmadılar olumsuz tedavıme ragmen onlara gıtmeyı dusundum ama ellerınden gelenı ypıyorlar gelmemem ıcın adanada gıdebılıcegım baska yerde yok bır turan cetın var bır ankada var ankada suan bana boyle yapan yer turan cetınde abdullah bey cok ılgılı ama korkuyorm aynı seylerı yasarım dıye yıne bu merkez durumumu bılıyor aynı hatayı yapmaz dıye umut etmıstım ama ben boyle bırsey görmedım hastayı zorla moralını bozan gelmemesı ıcın ugrasa ben boyle b yer gormedım benm moralımı bozdular suan sınırden aglıyorm ve tedavıye hıcbıryerde baslamayacagım sanırım bunlar bende sınır stres bırakmadılar ben adet olup tedavı baslayayım dıye gun sayarken su olanlara bak çok kötu moralım bozuldu cok kötuyum
bende acaba benı krıstırdılarmı dıye dusunuyorm ve yazdım whatsaptan ben en son dokoruda klınıgıde 15gun once aradım ozamanda tedavım ıptal olmus lekem gelmıstı bu yuzden aramıstım bırde gecen rapor ıcın aradım ahmet beyle gorustum rapor cıkartmak ıcın baskada aramadım kı aramıs olsam dahı bunun rahatsız etmemesı gerekrıdı ben tekrar orda tedavı baslayacaktım durumumu bılıyorlar dıye ama ellerındn gelenı yapıyorlar benım gelmemem ıcın ben ılk tedavımde ne kendılerını sucladm ne tek kelıme ettım sadece feza beyle degılde gökhan beyle devam edecegımı söyledım tedavım ıptal olmustu tabıkı sorular sorucaktım ya koskoca acıbadem maslak olsun bahcecı olsun ne zaman arasam hersoruma dönerken kendı gıttıgım klınık benı böyle psıkolojımı bozdu 8kısının referansıyla gıtmıstım tedavıme ılk baslketn okdar olumlu okdarmutluydumkı benm ıcımdekı umududa moralıde bıtırdıler sımdı degl orda turkıyenın neresıne gıdersem gıdeyım ARTIK PSIKOLOJIM bozuldu bır defa ben sanırm vazgecıcem tedaviden cunku bu sekılde nere olursa olsn basarı elde edecegımı dusunmuyormSizi karıştırmış olabilirler mi acaba. Bende ankada da tedavi görüyorum memnunum aslında. Sizde acıbadem de başlarsınız orasıda iyi fiyatta birazcık daha pahalı
koskoca acıbadem maslak olsun bahcecı olsun ne zaman arasam hersoruma dönerken kendı gıttıgım klınık benı böyle psıkolojımı bozdu 8kısının referansıyla gıtmıstım tedavıme ılk baslketn okdar olumlu okdarmutluydumkı benm ıcımdekı umududa moralıde bıtırdıler sımdı degl orda turkıyenın neresıne gıdersem gıdeyım ARTIK PSIKOLOJIM bozuldu bır defa ben sanırm vazgecıcem tedaviden cunku bu sekılde nere olursa olsn basarı elde edecegımı dusunmuyorm baska yere gıtme sansım yok cnm adanada adam akıllı bı yer yok gıdersem ıstanbul a gıtmeyı dusunuyorm ama suan oda ımkanszcnmm neden ağlıyorsunn boşverr, bak kendinde yazmışsın önceden gittiğin klinik orası tabiki bir şey olursa arayacaksın soracaksın herşeyi.. bazı doktorlar merkezler ne yazıkki kafayı yemişler, parayı alırken çok iyi ama hizmet vermeye gelince ne maillere cevap vermek istiyorlar nede telefonlara bende çok yaşadım bu tarzda şeyler.. hiççç takmaa tabiki arayacaksında, mesajda atacaksın, gerekirse sorularda soracaksın ve sorgulayacaksında.. eşini aramalarıda çok absürt bi durum böylesinide hiç görmemiştim..
kötü doktorlar ve kötü merkezlerin saçma muamelelerini düşünürsek kafayı yeriz tedavi olmayı bırakırız.. o yüzden hep kendini haklı olarak düşün ve iyi bir başka merkezde tedavine başla.. hiçç ağlama kafayı yemişler de geçç..
cnm ben orası durumumu bılıor ve ılk tedavımde yumurta gelısımım yarım kaldı bırdahakıne ora daha dıkkatlı davranır durumumu bıldıgınden dıye dusunup orada baslayacaktım tek nedenım oydu bırdaha gıdıcem yenı yerde aynı sorunla karsılasmamak ıcın ama sanırm klınıkte hemsırenın bırı bana taktı kı doktora yalan yanlıs bılgı verıyor cunku doktorla hıc gorumsedım 15gundur ama sureklı aradıgmı soyledıler bence doktoraa hemsıresınden bırısı hakkımda yalan yanlıs bılgı verıyor ben artık oraya gıtmem ama adanada baska yerede bosa gıtmem cunku ankada yı 8arkdasm tavsıye etmıstıtavsıye edılen yer boyleyse tavsıye edılmeyen yerlerı dusunemıyorm dahıSizi karıştırmış olabilirler mi acaba. Bende ankada da tedavi görüyorum memnunum aslında. Sizde acıbadem de başlarsınız orasıda iyi fiyatta birazcık daha pahalı
sabrına hayran kaldım ben ilk denememde negatif aldım geçen hafta ceset gibiyim Allah maddi manevi güç kuvvet versin. 40 yaşında bi arkadaşım var 4 yaşında kızo var hiç korunmamışlar kardeş olmamış 2. Bebeğe uğraşırken yapulan testlerde bu hastalık ortaya çıkmış ama bi çocuğu var ve hala aşılama yada tüp denemedi
O nasıl bir iştir ya. Bizler normal zamanlar geçirmiyoruz sonuçta o kadar igne o kadar ilaç bi de bunların üstüne moralimizi yuksek tutup stres olmamamız lazım. Tabiki arayıp merak ettiklerini soracaksın. Benle ilgilenen hemşire ben aradgmda müsait degilse bile o gün içerisinde mutlaka döner bana saat kaç olursa olsun.ki böyle olması lazım. O kadar para döküyoruz o kadar umut bağlıyoruz kolay mı bunlar. Böyle şeyler yaşamamış bizim durumumuzu hafife alanlara yazıklar olsun...moralim çok bozuk sinirden 1 saatdir aglıyorm daha önceki gittiğim klinik eşimi arayıp şikayet etmiş ben sürekli arıyormusum sürekli tehdit ediyormusum sizi karalarım diyormusum da vs vs vs ben en son kliniği bundan 15gun önce lekem geldıgınde aradm tekrarda hıc aramadım bırde bugun gökhan beye whatsaptan yazdım ınofolık yada folık asıt baslayayımmı dıye ama esımı arayıp farklı anlatmıslar esımde agresef karakterlı oldugumu bıldıgınden dolayı yapar benmkı gıbısınden doktora karsı benı hıc korumamıs ya bunlar benım psıkolojımı bırakmadılar olumsuz tedavıme ragmen onlara gıtmeyı dusundum ama ellerınden gelenı ypıyorlar gelmemem ıcın adanada gıdebılıcegım baska yerde yok bır turan cetın var bır ankada var ankada suan bana boyle yapan yer turan cetınde abdullah bey cok ılgılı ama korkuyorm aynı seylerı yasarım dıye yıne bu merkez durumumu bılıyor aynı hatayı yapmaz dıye umut etmıstım ama ben boyle bırsey görmedım hastayı zorla moralını bozan gelmemesı ıcın ugrasa ben boyle b yer gormedım benm moralımı bozdular suan sınırden aglıyorm ve tedavıye hıcbıryerde baslamayacagım sanırım bunlar bende sınır stres bırakmadılar ben adet olup tedavı baslayayım dıye gun sayarken su olanlara bak çok kötu moralım bozuldu cok kötuyum
saat 12 den bu yana hala aglıyorm eşime durumu ızah etmeye gıttıgımde esımde ustume geldı doktor okdar doldurmuskı esımı bır tedavısı ıptal oldu bukdar panık ben bırdahakıne olmazsa dıye sımdıden tedırgınım demıs nere olursa olsun esınız once psıkolojık destek alsın demıs benım psıkolıjımı orası bozdu ben tedavıye baslarken okdar mutlu okdar umutluydum kı hersey harıkaydı ta kı 15yumurtam gelısıp 14mlde kalana kadar boyle olunca ıster ıstemez yıne olurmu korkusu olustu ama klınıgı devamlı aramadım bır yada en fazla 2 defa aradım bırınde lekem geldı demek ıcın aradm dıerınde ılac raporu ıcın aradım esıme cok farklı aksettırmıs doktor moralımı tamamen bozdular sımdı degıl orda nere ye gıdersem gıdım psıkolojımı bitirdiler eşimde diyor sen önce kendını duzelt nereye gıdersen gıt aynısı olacak dıyor dune kadar bana destek olan esım sımdı o bıle ustume gelıyorO nasıl bir iştir ya. Bizler normal zamanlar geçirmiyoruz sonuçta o kadar igne o kadar ilaç bi de bunların üstüne moralimizi yuksek tutup stres olmamamız lazım. Tabiki arayıp merak ettiklerini soracaksın. Benle ilgilenen hemşire ben aradgmda müsait degilse bile o gün içerisinde mutlaka döner bana saat kaç olursa olsun.ki böyle olması lazım. O kadar para döküyoruz o kadar umut bağlıyoruz kolay mı bunlar. Böyle şeyler yaşamamış bizim durumumuzu hafife alanlara yazıklar olsun...
Canım boşver, sen tedavine odaklanmaya çalış. Ara doktoru konuş, dök içini de şikayet nasıl olurmuş görsünlerkoskoca acıbadem maslak olsun bahcecı olsun ne zaman arasam hersoruma dönerken kendı gıttıgım klınık benı böyle psıkolojımı bozdu 8kısının referansıyla gıtmıstım tedavıme ılk baslketn okdar olumlu okdarmutluydumkı benm ıcımdekı umududa moralıde bıtırdıler sımdı degl orda turkıyenın neresıne gıdersem gıdeyım ARTIK PSIKOLOJIM bozuldu bır defa ben sanırm vazgecıcem tedaviden cunku bu sekılde nere olursa olsn basarı elde edecegımı dusunmuyorm baska yere gıtme sansım yok cnm adanada adam akıllı bı yer yok gıdersem ıstanbul a gıtmeyı dusunuyorm ama suan oda ımkansz
Hakkında hayırlısı olsun, o yumurta senin bebeğin olsun inşallah[QUOT
inşallah kızlar güzel haberler verebilirim bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?