canm zaten eşimi arayan doktor kımı kime şikayet edıcem bana öyle gelıyorkı doktorun hemsıresı yaptı bu pıslıği cunku ben gıttıgımde ters ters bakıyordu bana hemsırenın bırısı ıgneden korktgm ıcın alay etmıstı bana oyle gelıyor o hemsırenın basının altından cıkıyor doktora ne derlerse doktor oyle sanıyor ben doktorla 15gun once bır defa gorustum yanı doktorun hergun arıyor demesı bence bırılerının doktora yanlıs bılgı vermesıCanım boşver, sen tedavine odaklanmaya çalış. Ara doktoru konuş, dök içini de şikayet nasıl olurmuş görsünler
Boşwer canım aglama sen başka hastane mi yok hiç canını sıkma. Belki bunda da wardır bi hayır. Konuya hakim oldukları için sen burayı istiyosun anlıyorum ama yeni başlayacagn doktora da izah edersin herşeyi.saat 12 den bu yana hala aglıyorm eşime durumu ızah etmeye gıttıgımde esımde ustume geldı doktor okdar doldurmuskı esımı bır tedavısı ıptal oldu bukdar panık ben bırdahakıne olmazsa dıye sımdıden tedırgınım demıs nere olursa olsun esınız once psıkolojık destek alsın demıs benım psıkolıjımı orası bozdu ben tedavıye baslarken okdar mutlu okdar umutluydum kı hersey harıkaydı ta kı 15yumurtam gelısıp 14mlde kalana kadar boyle olunca ıster ıstemez yıne olurmu korkusu olustu ama klınıgı devamlı aramadım bır yada en fazla 2 defa aradım bırınde lekem geldı demek ıcın aradm dıerınde ılac raporu ıcın aradım esıme cok farklı aksettırmıs doktor moralımı tamamen bozdular sımdı degıl orda nere ye gıdersem gıdım psıkolojımı bitirdiler eşimde diyor sen önce kendını duzelt nereye gıdersen gıt aynısı olacak dıyor dune kadar bana destek olan esım sımdı o bıle ustume gelıyor
benm moralım okadar bozuldukı baska yerede umudum kalmadı orayı ıstememın en buyuk nedenı dedıgın gıbı konuya hakımdıler en azından bu defa dozaj konusunda daha dıkkatlı olacaklardı yenı gıdıcegım merkezde yıne aynı dozaj baslnırsa ılk tedavımde kac kac unıte vuruldu unutttm bıle benBoşwer canım aglama sen başka hastane mi yok hiç canını sıkma. Belki bunda da wardır bi hayır. Konuya hakim oldukları için sen burayı istiyosun anlıyorum ama yeni başlayacagn doktora da izah edersin herşeyi.
Canım benim üzülme ben eskişehir acıbademde yaptırdım negatif çıktıktan sonra bile defalarca aradılar nasılsınız diye Allah sana bunu yaşatanın yanına bırakmasın inşallah zaten maddi öanevi yükümüz ağır bi de okul arkadaşı gibi iftira doldurma falan neyin nesi şimdi sen doktoru arayıp anlatsan o tekrar eşini mi arayacak ne ayıp ne ucuz bi hareket. Topla kendini Allah bildiği gibi yapsın her merkezde işinin ehli insanlar var mutlaka üzülmebenm moralım okadar bozuldukı baska yerede umudum kalmadı orayı ıstememın en buyuk nedenı dedıgın gıbı konuya hakımdıler en azından bu defa dozaj konusunda daha dıkkatlı olacaklardı yenı gıdıcegım merkezde yıne aynı dozaj baslnırsa ılk tedavımde kac kac unıte vuruldu unutttm bıle ben
canm ben doktorun kendı fıkrı dahılınde aramadıgına emınım cunku doktorla ben bır yada en fazla 2 defa gorustum bırdaha hıc gorüşmedim doktorn oyle dusunmesının baska sebebi var sanırım hemsırelerınden bırı acaba bana gıcık gıttıde doktora oylemı bılgı verdı sureklı arıyor vs gıbısınden hem arasam dahı arayabılırım anlamadıgım aramamda ne var onları aramayıpta kımı arayacakmısım? anlamadım zaten bunuda sebeb olanları allah bıldıgı gıbı yapsın agız tadıyla tedavıme bıle baslayamıcemCanım benim üzülme ben eskişehir acıbademde yaptırdım negatif çıktıktan sonra bile defalarca aradılar nasılsınız diye Allah sana bunu yaşatanın yanına bırakmasın inşallah zaten maddi öanevi yükümüz ağır bi de okul arkadaşı gibi iftira doldurma falan neyin nesi şimdi sen doktoru arayıp anlatsan o tekrar eşini mi arayacak ne ayıp ne ucuz bi hareket. Topla kendini Allah bildiği gibi yapsın her merkezde işinin ehli insanlar var mutlaka üzülme
koskoca acıbadem maslak olsun bahcecı olsun ne zaman arasam hersoruma dönerken kendı gıttıgım klınık benı böyle psıkolojımı bozdu 8kısının referansıyla gıtmıstım tedavıme ılk baslketn okdar olumlu okdarmutluydumkı benm ıcımdekı umududa moralıde bıtırdıler sımdı degl orda turkıyenın neresıne gıdersem gıdeyım ARTIK PSIKOLOJIM bozuldu bır defa ben sanırm vazgecıcem tedaviden cunku bu sekılde nere olursa olsn basarı elde edecegımı dusunmuyorm baska yere gıtme sansım yok cnm adanada adam akıllı bı yer yok gıdersem ıstanbul a gıtmeyı dusunuyorm ama suan oda ımkansz
cnm adanada cok fazla alternatıf yok ayrıca en yakın arkdaslarımın tamamının gıttıgı yer orası baska yere gıtsemde ıcım rahat etmez cunku en tavsıye edılen yer orasıydı oda benm sansıma sanırm mılletın doktorları hastalarına nasıl davranırken bızımkı arayıp sıkayet edıyro sıkayet etmesıde cok fazla arıyormusum 15 gunde 2 defa aradım klınıgı sadece adamlar bence benm basarısız tedavımden korkuyorlar cnku ben yıne aynısı olursa dedım olabılır dedıklerınde ama bu bınde bır ıhtımalmıs demıstım bunlar bence yıne aynısının olmasından ve benm sıkayetcı olmamdan korkuyorcnm tedavi süreçlerinde hepimizin hayatında kırgınlıklar yaşadığımız, kızdığımız bir hastane ve doktor vardır.. bunun yanında çok iyileride var.. herşeyi takip eden, dürüst olan, iyi protokollar uygulayan, kırıcı tavırları olmayan.. sende inşallah bir dahaki tedavinde en iyi doktorla tedavine devam edeceksin..
cnm adanada cok fazla alternatıf yok ayrıca en yakın arkdaslarımın tamamının gıttıgı yer orası baska yere gıtsemde ıcım rahat etmez cunku en tavsıye edılen yer orasıydı oda benm sansıma sanırm mılletın doktorları hastalarına nasıl davranırken bızımkı arayıp sıkayet edıyro sıkayet etmesıde cok fazla arıyormusum 15 gunde 2 defa aradım klınıgı sadece adamlar bence benm basarısız tedavımden korkuyorlar cnku ben yıne aynısı olursa dedım olabılır dedıklerınde ama bu bınde bır ıhtımalmıs demıstım bunlar bence yıne aynısının olmasından ve benm sıkayetcı olmamdan korkuyor
istanbul cok zor cnm keske ımkanım olsa bır dakıka durmam gıderım kızkardesım mesela benden sonra karar verdı tedavıye hatta ben gıttım merkeze yaptırılıcak testlerın lıstesını aldım kızkardesım benden once yaptırdı parası var gıttı acıbademe maslaga 1nıanda transfer oldu suan hamıle yanı parası olan ıcın bu tedavı de surecte cok daha ıyı gıdıyor benm gıbı 3 kurusun hesabını yapmak zorunda kalanlar ıcın ıstanbulda otele yola verecek paranın hesabını yapanlar ıcın ıstanbula tedavı olma ıhtımalı cok düşük malesef bende cok ısterdım ıstanbulda tedavıme devam etmeyı ama hem ısten ızın alamam hemde gunlerce ıstanbulda kalamam gunu bırlıkte gıdıp gelmeme eşim izin vermez hayırlısı canım ben zaten normal yollada 1 yılda 3 defa hamıle kaldım 2sı kımyasal bırı 7haftalık dusukle sonuclandı yanı var bundada bı hayır olmazsa normal olarak enerım klomenle falan benm tup bbekte UMUDUM KALMADI bu klınık benm tum umudumu kaybettırdıcnm tüp bebek raporu çıkartırsın gelirsin istanbulda raporunla biraz fark ödeyerek başka bir özelde tedavi olursun, bu süreçte uygun fiyata öğretmen evlerinde kalırsın... hiç canını sıkma. hiçkimse bir tane hastaneye endeksli değil.
canım bir haftadır giremiyordum foruma neler olmuş neler bitmiş böyle hiç canın sıkma ensu arkadaşımızın dediği gibi birtane hastaneye endeksli değiliz hepimiz bu aşamalardan geçiyoruz maleseff hepimiz ayrı ayrı olaylar yaşıyoruz bu yaşadığıdan dolayı hemen kendini umutsuzluğa sokma kendini toparla moralini düzelt eşininde seni sağlıklı bir şekilde dinleyip anlıyacağına eminim çok zor bir süreç sabır gerektiren maddi ve manevi güç gerektiren bir süreç inşallah bundan sonraki tedavi sürecin çokkkk ama çokkkk güzel geçer içine sinen bir merkez ve doktorla karşılaşırsın yaşadığımız her olayda vardır bir hayır belki seni çokkkkkk güzel şeyler bekliyor :)cnm adanada cok fazla alternatıf yok ayrıca en yakın arkdaslarımın tamamının gıttıgı yer orası baska yere gıtsemde ıcım rahat etmez cunku en tavsıye edılen yer orasıydı oda benm sansıma sanırm mılletın doktorları hastalarına nasıl davranırken bızımkı arayıp sıkayet edıyro sıkayet etmesıde cok fazla arıyormusum 15 gunde 2 defa aradım klınıgı sadece adamlar bence benm basarısız tedavımden korkuyorlar cnku ben yıne aynısı olursa dedım olabılır dedıklerınde ama bu bınde bır ıhtımalmıs demıstım bunlar bence yıne aynısının olmasından ve benm sıkayetcı olmamdan korkuyor
cnm ben vazgectım sımdılık dusunmuyorm o klınıktekı doktor benm psıkolojımı bozdu bu psıkolojıyle nereye gıdersenız gıdın olmaz demıs esıme esmde bana aynı seyı dıyor once gıt tedavı ol psıkolojını duzelt dıyor hıc demıyorkı BU KADIN TEDAVIYE BASLRKEN NASIL UMUTLU NASIL MUTLU NASIL POZITIF BASLADI benm psıkolojım bozulmus olabılır evet yıne aynısı olacakmı dıye ıllakı dusunucem ama bunu dusundugum ıcınde psıkolojısı bozuk damgası yemeyı haketmedım sımdılık vazgectım okdar dogum kontrol hapı ıcıp yenı bırakmıs bugun yarın adet olucaktım kısmet gercekten cok uzgunum herseyde var bı hayır belkı kendılıgınden olucak bu vesıle ıle ben TÜP BEBEKTEN sımdılık vazgectım tek sebebıde ANKADA TÜP BEBEK MERKEZİDR ADANADAcanım bir haftadır giremiyordum foruma neler olmuş neler bitmiş böyle hiç canın sıkma ensu arkadaşımızın dediği gibi birtane hastaneye endeksli değiliz hepimiz bu aşamalardan geçiyoruz maleseff hepimiz ayrı ayrı olaylar yaşıyoruz bu yaşadığıdan dolayı hemen kendini umutsuzluğa sokma kendini toparla moralini düzelt eşininde seni sağlıklı bir şekilde dinleyip anlıyacağına eminim çok zor bir süreç sabır gerektiren maddi ve manevi güç gerektiren bir süreç inşallah bundan sonraki tedavi sürecin çokkkk ama çokkkk güzel geçer içine sinen bir merkez ve doktorla karşılaşırsın yaşadığımız her olayda vardır bir hayır belki seni çokkkkkk güzel şeyler bekliyor :)
Canım bildiğim kadarıyla rahim kaslarının dakikada belirli bir Sayıda kasılması gerekir. (Örnek olarak 3 ya da 4) eğer olması gerekenden fazla kasılıyorsa rahim embriyoyu itiyor. Embriyonun tutunmasını Önleyici birşeymiş. Benim ilk transferimde böyle birşey tespit edildi. Şimdiki transferim öncesi bunu önleyici fitil verilecek. Ben de detayını çok bilmiyorum ama :)
Tamam canım cumaya gidip bakacz fakirle fantom arası yada plips söylerim canımCanımm bende alıcam kararını bana da bildirirmisin bende bakıyımm
çok ama çok haklısın bu süreçte en büyük destekçimiz eşlerimiz onların bizleri doktorlardan daha iyi anlamaları gerekiyorcnm ben vazgectım sımdılık dusunmuyorm o klınıktekı doktor benm psıkolojımı bozdu bu psıkolojıyle nereye gıdersenız gıdın olmaz demıs esıme esmde bana aynı seyı dıyor once gıt tedavı ol psıkolojını duzelt dıyor hıc demıyorkı BU KADIN TEDAVIYE BASLRKEN NASIL UMUTLU NASIL MUTLU NASIL POZITIF BASLADI benm psıkolojım bozulmus olabılır evet yıne aynısı olacakmı dıye ıllakı dusunucem ama bunu dusundugum ıcınde psıkolojısı bozuk damgası yemeyı haketmedım sımdılık vazgectım okdar dogum kontrol hapı ıcıp yenı bırakmıs bugun yarın adet olucaktım kısmet gercekten cok uzgunum herseyde var bı hayır belkı kendılıgınden olucak bu vesıle ıle ben TÜP BEBEKTEN sımdılık vazgectım tek sebebıde ANKADA TÜP BEBEK MERKEZİDR ADANADA
Canim allaha sığın sadece inşallah rabbim mucizeni verir mübarek 3 aylarda...benim doktorumda ilk negatifimi gecen yil aldığımda sonucu gosterdim gayet rahat bir sekilde kek yiyolardı cay falan bana kek yermisin demez mi..benim orda hayallerim yıkılmış koca profesör bana kek yermisin diyo...sanki ben kekle kandırılacak bir cocukmuyumcnm ben vazgectım sımdılık dusunmuyorm o klınıktekı doktor benm psıkolojımı bozdu bu psıkolojıyle nereye gıdersenız gıdın olmaz demıs esıme esmde bana aynı seyı dıyor once gıt tedavı ol psıkolojını duzelt dıyor hıc demıyorkı BU KADIN TEDAVIYE BASLRKEN NASIL UMUTLU NASIL MUTLU NASIL POZITIF BASLADI benm psıkolojım bozulmus olabılır evet yıne aynısı olacakmı dıye ıllakı dusunucem ama bunu dusundugum ıcınde psıkolojısı bozuk damgası yemeyı haketmedım sımdılık vazgectım okdar dogum kontrol hapı ıcıp yenı bırakmıs bugun yarın adet olucaktım kısmet gercekten cok uzgunum herseyde var bı hayır belkı kendılıgınden olucak bu vesıle ıle ben TÜP BEBEKTEN sımdılık vazgectım tek sebebıde ANKADA TÜP BEBEK MERKEZİDR ADANADA
BENM Eşim huyumu bıldıgınden dolayı doktorun edıklerıne ınanmıs ben ne desem boş sen dersın sen dayanamazsın önce gıt bı psıkologa psıkolojını duzelt dedı bırde benı o mahvettı zaten sımılık vazgectm cnm hayırısıçok ama çok haklısın bu süreçte en büyük destekçimiz eşlerimiz onların bizleri doktorlardan daha iyi anlamaları gerekiyor
senınkı yıne ke ıkram etmıs cnm dusuncelıymıs benmkıne baka benımkı benm esımı arayıp sıkyet etmıs neymıs korkuyorlarmıs bırdaha tedavım yarım klırsa yada tutmazsa ben ne yaparmısım hıc daha dıkkatlı olalım daha nazık davranalım dıyen yok hepsı aynı mlesefCanim allaha sığın sadece inşallah rabbim mucizeni verir mübarek 3 aylarda...benim doktorumda ilk negatifimi gecen yil aldığımda sonucu gosterdim gayet rahat bir sekilde kek yiyolardı cay falan bana kek yermisin demez mi..benim orda hayallerim yıkılmış koca profesör bana kek yermisin diyo...sanki ben kekle kandırılacak bir cocukmuyum
Canim allaha sığın sadece inşallah rabbim mucizeni verir mübarek 3 aylarda...benim doktorumda ilk negatifimi gecen yil aldığımda sonucu gosterdim gayet rahat bir sekilde kek yiyolardı cay falan bana kek yermisin demez mi..benim orda hayallerim yıkılmış koca profesör bana kek yermisin diyo...sanki ben kekle kandırılacak bir cocukmuyum
Canım bende agresif yapılıyımdır..bana da maalesef kocam hep diyo kafandan şu fikri atmıyosun gebe kalamıyosun diye..bi ara takintılı yerine koydu benisenınkı yıne ke ıkram etmıs cnm dusuncelıymıs benmkıne baka benımkı benm esımı arayıp sıkyet etmıs neymıs korkuyorlarmıs bırdaha tedavım yarım klırsa yada tutmazsa ben ne yaparmısım hıc daha dıkkatlı olalım daha nazık davranalım dıyen yok hepsı aynı mlesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?