2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım bende agresif yapılıyımdır..bana da maalesef kocam hep diyo kafandan şu fikri atmıyosun gebe kalamıyosun diye..bi ara takintılı yerine koydu beni
banada aynı seyı dıyor cnm bende takıntı halıne getırmısım ondan olmuyormus valla umrumda degıl su saatden sonra 37yasına gelen kendı bu yasa gelmıs baba olamayanda kendı bu saatden sonra umrumda degıl ne halı varsa görsun kafamdan bebek olayını atmayı dusunuyorm hatta gıdıp otel bakıp tatıl planlıcem kendısı dusunsün inan aylardır market alısverısımı yarıya ındırdım kendıme çöp almadım herseyı hesap ettım yerı geldı arabaya bınmedım yurudm ben herseyı kendısını baba yapabılmk ıcın BUKADAR CABA verdım artık napıyorsa yapsın zaten sorunun yarısı bendeyse cogu kendınde bende sadece pco var kendının spermıogram 3mıl 5mıl cıktı ıgne yıyen benm kılo alan benm psıkolojısı bozulan benm bana destek olacak yere doktorun lafıyla bana laf verıyor aklı sıra

malesef ki eşlerimiz bunları anlamıyorlar canım onları için doktor öyle dedi yapmadın sonuç böyle günah keçisi yine biz oluyoruz doktorun hemşirenin hiç suçu günahı yok hep biz ... aman canım boşver hiç düşünme ilk önce kendimiz önemliyiz. Takıntılı huysuz
yapılıyoruz sonra ....

Erkekler malesef daha duygusuz oluyolar canım bu konuda sadece senin eşin böyle değil inan bana taviz verme kendinden sesimiz çıkmadıkça onlar seslerini çıkartıyolar bende bu tedavime başlarken baştan konuştum kesinlikle moralimi bozucak hiçbişey yapmıcana dair yoksa tedaviyi bırakırım ne çektiğim acıya ne giden paraya acımam dedim inadıma yaparım da bildiği için şimdi kuzu gibi

yani kocanla senide şu noktaya getirip şu cümleleri kurduran o merkezinde yanlış lanse eden hemşireninde düşüncesiz o doktorunda Allah mübarek günde yanına bırakmasın inşallah.kafandan at takıntı yapma demek çok kolay an geçmiyorki bi hamile görmeyeyim yada duymayayım nasıl bunu düşünmeden zaman geçer yada unutulur vazgeçilir valla anlamıyorum ya ben evlat sahibi olmama rağmen (Rabbim en kısa zamanda sizlerede versin inşallah) ilk denemede negatif aldım diye süründüm günlerce çektiğim acıdan kaldıkıi millet kaçıncıyı deniyo.sen bırak bu densizleri canım biliyorum anne olma isteği unutulmaz vazgeçilmez ama en azından bu insanların yaptıklarını düşünmemeye çalış.

Canim, canini sıkma. Hormonlar bizi mahvediyor zaten. Canı aciyan biziz, muayene olan biz, sorumluluk bizde,kosturan biz, duygusal gelgitleri olan biz,kilo alan biz trip yapan onlar.. alt tarafi zahmet edip sperm veriyorlar. Erkek olmak varmis valla.

Benim esim de madem pkoydun, cocuga engeldi niye demedin bana benim babalik hakkimi elimden aldin dedi.. oyle soyleyince kosa kosa dr a gittim, hatta dedim sorun cidden bendeyse bosanalim bile dedim. Dunya basima yikildi o donem.
Neyseki ben klomenle tedavi oldum, ama esimde morfoloji 1mis ve de ileri hareket hızı dusukmus. Esimden dolayi tup bebek yaptirdik. Benden 55 yum. Toplandi, onunkilerin de en iyisi secilerek direkt yumurtaya enjekte edildi. Progestan ignesi vurulurken aglayarak cikiyordum hastaneden, benim suçum ne ki ben bu acıları cekiyorum diye.. esim yine sendeki pko ne hale dusurdu bizi deyince koydum lafi sonunda. Ben sorunlu olsam okdr iyi kaliteli yumurta toplanmazdi, kaldiki ben minicik hapla bile hamile kalabilirdim sendeki sorun yuzunden ben tup bebek yaptirdim, senin yapamadigini adamlar labr.da morfolojik açidan en iyisini secerek direkt yumurta icine enjekte ettiler hizin dusuk oldugu icin bilmem anlatabildim mi dedim?? Konusturma beni,daha da kirmiyim kalbini dedim.. dondu kaldi tabi,icimdekileri tek seferde kustum. Allah in sopasi yok, bosuna benim gunahimi aldi.
Ailesi bile benden bildi, onlara daha kibarcasini soyledim nice sonra.. Artik hicbiri ustume gelmiyor, esim pesimde dolasiyor, canim bisey cekse 4market geziyor en iyisini almak icin.
Ama o opu donemi burnumdan geldi allah biliyor.,
Neyse cok sukur hamileyim, hersey geride kaldi. Esimi de cok seviyorum, o da gozlerimin icine bakiyor ama galiba hayatimdaki o haftayi unutamayacagim..

Canim demem o ki, bende pko yum senin gibi. Esimin degerlerinde dusukluk vardi tup bebekle ilk denemede ikizlere hamileyim simdi.
Insallah allah im size de nasip eder. Erkekler duygusal olarak bizden cok gerideler, Biz ne kdr istesek de bizim gibi dusunemiyorlar. Sen tedavine bak,kafani cok mesgul etme bu isle, relax ol, moralini yuksek tut. Hersey anne olabilmek icin.

Simdi esimle bazen telde konusuyoruz, aa kapatiyorum artik cocuklar konusmak istemiyor senle diyorum, canim sunu cekti diyorum 4market dolastiriyorum onu, biz 3kisiyiz hizli hareket edemiyoruz deyip kapida bekletiyorum onu..
Yine de gulumseyerek bakiyo bize saf kelebegim.. canini okuyacagim ama onun,odesecegiz elbet gorur o gununu pis sey

Son düzenleme:
bayadır haber yok sanırım ondan merak ettim güldeni canım
sen nasılsın bakalım
bu gün yeğenciklerim kahvaltıya çağırdılar (tabiki kardeşlerim hazırladılar )onlarla çok güzel bir gün geçirdim

saricicek canım ya sen neden üzüyorsun kendini o ve başka merkezler bir var olduğumuz onlara para aktardıgımız için ayaktalar senin böyle konuşuma hakları yok kendini üzme yeni bir merkezle başlarsın

Çok Haklısın Canm Benm duygularımı ifade etmişsin ama senin Allahtan klinikten yana şansın yaver gitmiş Benm Şuan en büyük sorunum klinik malesef beni klinik yıktı Adana'da başka çok fazla seçeneğimde yok İstanbul'da eşim izin vermiyor Şuan. Adet oldum olucam eli kulağında ama haşa bi klinik bulamadım çünkü yok gibi Birşey aslında Polikistik over tüp bebekte en Şanslı grupmuş binde bir çıkarmış ben gibi yumurta gelişmemesi malesef oda beni buldu şimdi umutsuz Çaresiz Allah'a emanet bekliyorm bi Gönül diyorki Prof doktor Turan Çetin'e git ama sonra iyi Şeyler duymadığım için vazgeçiyorum çaresizim anlayacağın aylarca para biriktirdim Şimdide klinik basımı ağrıtıyor napıcam BİLMİYORM Allah'ım senin şansından banada isteyen tüm Arkadaşlara nasip etsin canım umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini

kızlar acill bi akıl verin....ben martta kürtaj oldum doktor 2.ci adetınde gel dondurulmuşları transfer edelım dedı erken mı sızce????

A
âmin Canm bende şu mübarek günde Gözümden akan bir damla yaşın Hakk'ını helal ETMİcem okadar cok Ağladım ki beddua ederek günaha gitmekten de KORKUYORM tüm hevesim gitti adet olucam eli kulağında birkaç gün önce biran önce adet olaam başlasam diyordum Şimdi ise tüm umudum gitti Allah'ım isteyen herkese nasip etsin cidden cok zormuş bir gün BI aşamalara geleceğime asla inanmazdım neler varmış göreceğim neler

saricicek canımm çok üzüldümm yaa bu merkezlerin bazıları gercekten tamamen maddiyata dökmüş ilgilenme sıfır bazılarında canımm rabbimin her işinde bi hayır vardır belki kendiliğinden kalırsın tatlım ya da eşin belki istanbulu ister nolur umudunu yitirme bırakma kendini adana da turan çetin diyosun bi onunla görüşsen yada yakın illerde yokmu canım onlara baksan bi

Kimle başlarım Canm sende biliyorsun başka gidicek nere var Aklımda bir tek Turan cetin var baskada seçeneğim yok malesef Turan cetin halkında da hıc iyi Şeyler duymadım hoş Ankada hakkında duygumda ne oldu kafam cok Karışık napıcam bilemiyorm müsait bi zamana konusabılırmıyıs cok ıhtiyacım var

Canım yazdıklarını okurken hem ağladım, hem güldüm. Aynı şeyleri inan ben de yaşadım. Çok şükür ben de sorun olmamasına ve tüm sorunun eşimde olmasına rağmen kendisi tarafından bir sürü

Suçlamaya maruz kaldım. Çünkü ben çok istiyorum, o olsa da olur olmasa da modunda. Transferden önceki gece bile durduk yere canımı sıktı. Ağlaya ağlaya gittim transfere. Tabi sonuç negatif. Doktorum genetik istedi, şimdi zahmet edip kan vermeye gitmiyor.

araya pat diye giricem☺

aksam yeni doktorumla tanistik.sureclerimi anlattim.tup bebek istiyorum dedim.tabi bunun kesin sonuc olmadigini da soledi bana.en azindan denemedim demeyecegim.

ultrason muayenesinde pkolu oldugum icin 30a yakin folikul saydi.tabi bu bir avantaj diil biliyorum.aksine ohss olmaktan cok ama cok korkuyorum.gonalf 112.5 dozla seruvenim bu aksam basladi.rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine emeklerimizi bosa cikarmasin

cnm kürtajdan sonraki 2.ci adetimde dondurulmuş transferi erken mi acil cvp istiorm??

cnm kürtajdan sonraki 2.ci adetimde dondurulmuş transferi erken mi acil cvp istiorm??
basima gelmedigi icin bisi diyemicem cnm.ama sana sunu solim ben aralik 25te dis gebelik sonucu acik ameliyat gecirdim.sol tupuk alindi.doktorum tedaviye devam etmemiz icin 1 adet gecsin diye bekledi.hic korunmadim o adetten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…