2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar acill bi akıl verin....ben martta kürtaj oldum doktor 2.ci adetınde gel dondurulmuşları transfer edelım dedı erken mı sızce????
Yok canım hepimizin genelde öyle oldu. Gayet yerinde bir karar bence. Zaten bir problem olursa o zaman tahlillerde falan cikar bir ay daha ertelenir merak etme sen. Doktoruna güven.

Yok canım hepimizin genelde öyle oldu. Gayet yerinde bir karar bence. Zaten bir problem olursa o zaman tahlillerde falan cikar bir ay daha ertelenir merak etme sen. Doktoruna güven.
ya kürtaj tutunmayı engeller mi en çok korktuğum bu zaten

kızlar nasılsınız hayırlı akşamlar nasılsınız ıyısınızdır ınşallah
cnm sanada hayırlı akşamlar nasılsın nasışl gidiyor seni merak ettim bende o yazından sonra yazmadın hiç..

bu arada gülden nerdeeeeeeeeee kusmaları fazlalaştı galiba..

Canım okuyunca çok üzüldüm kıyamam. Neden böyle yapıyor bu insanlar yaa. İnşallah hersey gönlünce olsun. Sen kalbini çürütme. Çok canın sıkılmış, çoook üzülmüşsün canım benim böyle kızmamak elde değil zaten ama beddua etmemeye çalış. Allahından bulsunlar de sus boşver. Bakarsın bu ay hiç beklemeden hamile kalırsın. Sen Allaha bu cektiklerini görüyorya dualarını et, mükafatını iste. İnşallah geri çevirmeyecektir. Allah sabır versin sana canım. Nasıl eşin iptal olan tedaviden sonra ikna olmaz dediğinde yetişen Rabbim yine sıkıştığında yetişecektir. Merak etme canım sen. Dua et hepimize dua et lütfen.

ya kürtaj tutunmayı engeller mi en çok korktuğum bu zaten
Canım benim kürtajda doktorlar genelde varsa et parcasi, miyom, yalisiklik ne varsa temizliyorlar. Birde girmişken cizik atıyorlar bazen rahime bunlarda sonraki ayda tutunmayı kolaylastırıyor. Yani eğer işinde iyi bir doktor ve ekip ise bu durum avantaja dönebiliyor. Ama tam tersi ise insallah doktoruna güveniyorsundur. O zaman da dezavantaj olabiliyor okuduğumuz kadarıyla ama sen içini ferah tut. İnşallah daha iyi olur hersey ve bebegine kavusursun.

histereskopi oldum zaten ben doktor sıkıntı yok dedı

cnm sanada hayırlı akşamlar nasılsın nasışl gidiyor seni merak ettim bende o yazından sonra yazmadın hiç..

bu arada gülden nerdeeeeeeeeee kusmaları fazlalaştı galiba..
canım ıyıyım allaha sukur dun gece annemlere geldım orda kalıyorum bı ay kalcam rısk devam edıyor sen nasılsın canım gulden bulantıları cok fazla sanırım

eweet kürtajdan sonra oldum doktor sıkıntı yok dedı...acaba olsam mı transferı 2.ci adetmde
Tabi tabi canım zaten histeroskopiden hemen sonra transfer olması zaten tedavilerin bir parçası. Bu tpiğin sahibesi. Egunal da mesela aynen böyle bir yol izleyerek hamile kaldı yeni daha. Senin için de hayırlısı olsun inşallah. Bize de dua et lütfen.

aaa öylemiii??? histereskopiden hemen sonra transfer mı olması gerekıor muşşş

aaa öylemiii??? histereskopiden hemen sonra transfer mı olması gerekıor muşşş
Tabi canım o buna ek olarak birde embriyoları genetik tanı için göndermişlerdi. Genetikten de sağlam gelen embriyoları histerroskopiden sonra transfer ettiler. Yani eksik anlatmıyorumdur insallah. Okuyabilirsin topiğin 800. 900. Sayfalarinda olabilir tahmini olarak.

doktorum sağlıklı bebeklerın var dedı göndermedı bı yere...kan testı yaptı genetik test yaptı bıze acaba bunu mu dıon kan werdık

canım ıyıyım allaha sukur dun gece annemlere geldım orda kalıyorum bı ay kalcam rısk devam edıyor sen nasılsın canım gulden bulantıları cok fazla sanırım
Canım geçmiş olsun ne riski var? Ben kaçırmışım herhalde. Epeydir görememiştik seni.

doktorum sağlıklı bebeklerın var dedı göndermedı bı yere...kan testı yaptı genetik test yaptı bıze acaba bunu mu dıon kan werdık
Yok canım onu demiyorum. Benim de sağlıklı görünüyorlar 5. güne geldiler ama ilk transferde olmadı. Ikinci de yeni oldu, test tarihim 4 mayis. İnsallah bu defa olur ama öyle bakarak anlasilmayan dna ile kromozomlarla ilgili hastaliklar olabiliyor embriyolarda. Bunu embriyolardan hucre alarak yapilan 2 test var onu yapiyorlar. Bu da hem maliyetli hem de başka merkezlere gönderiliyor sanırım bu işlem için hücreler. Sonucu 10güne falan çıkıyor sanirim.

Pgt ve cgh diye 2 yöntem var genetik tani yöntemi. Bunlarin yapilmasi icin embriyo basina 1000tl civarinda birseymis. Bildiklerim bu kadar araştır istersen.

Canım geçmiş olsun ne riski var? Ben kaçırmışım herhalde. Epeydir görememiştik seni.
canım dusuk rısım devam edıyor hala tırasnverden buna yatıyorum ne yemek ne ıs hıc bısey yapmayıyorum dısarı cıkmam yurumem yasak yuksek rısklı gebelık yasıyorsun dedı doktor allaha sukur yeterkı saglıkla kucagıma alıp buyutmek nasıp olsunda esım yaptı herseyemı cok ıyı baktı allaha sukur anneme geeyım dedım bır ayda annemde kalcam sen nasılsın hamıleık nasıl gıdıyor canım

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğine sağlıkla kavuştuğun gunleri de göstersin Allahim. Bize de dua eder misin canim.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğine sağlıkla kavuştuğun gunleri de göstersin Allahim. Bize de dua eder misin canim.
amınn canım hepınız dualarımdasınız hepımız aynı zorlukları yasadık aynı sureclerden gectık her duamda sızlerıde katıyorum allah en kısa zamanda poztıf sonuclar alıp guzel hamılelıkler gecırmenızı nasıp eylesın ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…