2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Günaydın kızlar. Çok güzel bir gün olsun inşallah. Hep güzel haberler alalım inşallah

aradı eşim bir dünya bağırdı küfür hakaret etti kapattım yuzune ona sms atarken onu sucladım cunku doktora ınanıp bana destek olmadıgını ben esı oldugumu bana destek olması gerektıgını benm neler yasadıgımıı yazdım aradıgındada sandımkı bana moral verecek uzulme dıcek sandım adam alo demeden bagırdı kufurelr hakaretler vs vs vs daha daha kötu oldm HEPSI ANKADA TUP BBEK PLIKLINIGININ SUCU HEM PSIKOLOJIMI HEM ESIMLE ARAMI BOZDULAR ALLAH BELASINI VERSIN SEBEB OLAN HERKESIN

arkadaşlar günaydın bilen yardım edebilir mi lütfen 3 başarısız tüp bebekten sonra doktorum dondurulmuş embriyoyu deneyelim diyor en son bu ay negatifi gördüm denesem mi yoksa bi rahim filmi mi çektirsem doktor rahim filmi demedi ama araştırmadan da tekrar tedaviye başlamak istemiyorum.. son olarak 1 tane dondurulmuş embriyoyu transfer mi edelim yoksa rahim filmi mi çektireyim.. lütfen yardım eder misiniz çok kararsız kaldım hangisi doğru olur bilemedim

Canım adina üzüldüm..öküz bu adamlar vallahi öküz aslında biz herşeyi onları düşünerek yapıyoruz ama anlamazlar ki..ben kaç geceler ağladım allahım eşim baba olabilsin ne olur diye..benim yüzümden o da evlada hasret bir hayay yaşamasın diye...benim testlerim hep temiz çıkıyo..son düşükten sonra doktorum eşinin spermlerinde şekil bozukluğu olabilir dedi..5 yıl önce ki spermiyograma takıldı eşimde..yok sayı 280 milyonmusta bilmem ne o zaman normal demislerde...bende hayatım sigara iciyosun ağır sanayide çalışıyosun değişkenlik olabiliyomus diyorum...yok efendim çogu erkek iciyomusta onlar baba oluyomus alaka neymis..ben tüm tsetlerimi yaptirdim tertemizim..o bir spermiyogram veremedi yusuf yusuf modunda çaktırmamaya çalışıyor...ne keçiboynuzu pekmezi yer ne bişey...kızlar onca aşılama yaptırdık olmadı..normal gebe kaldiklarımda birinde dış gebelik diger uçunu düsük yaptım..histeroskopi oldum rahim yapisikti actik dediler gecen sene nisanda tüp denedik yine yok yine yok...haziranda gebe kaldim dogal yolla son düşüğümü ağustos ortasında yaptım..bende artık doktora kanaat getiriyorum...eşimdede sorun var sanırım her ne kadar rahat tavırlar takınsada..ben ilerde hiç olmazsa evlatlık almayı düşündüm..bana elin çocuğunu mu bakıcam dedi...ki bunu diyen esim çok yardımseverdir aslında...şaştım..her gece dua etmekteyim allaha tedaviye gidecek param yok devlette bile zar zor ikna edip gittim eşimi...simdi birde isyeri haziran 15 ten agustos 15 e ucretsiz izne çıkarcakmış herkesi..tek maaşla ev kredisi sattığımız arabanın bitmeyen ihtiyaç kredisi elektrik su telefon internet hepsi bana bakacak...kara kara bunu düşünüyorum..ya temelli kapanırsa işyeri ne yapcaz bilmiyorum...

Canım bence transferden önce bi histeroskopi yaptır. Belki rahimde yapışıklık et parçası miyom veya perde vardır ondan tutunamıyodur. Sebebini araştırmadan başlama derim. Inşallah tek kalan embriyoya can verir Allahım

Önce sebebi araştır sonra başla bence. Bide alt tarafı bi test bu erkekleri anlamıyorum bizim gibi çatala yatacak kadar bile cesaret leri yoktur eminim

canm benm eşimde aynı 2 sene önce bı test yaptırdık 40mıl du sperm sonra test yapıldı bırı 5mıl dıerı 2mıl cıktı doktorlartup bebekten baska careolmadıgını soyledı durum boyle oldugu halde ne kecıboynuzu ne baska bı kur hıcbırını ıcmedı tıksınırım kusarm dedı ıcmedı oysa ben bu ugurda neler ıcmıstım neler soğan suyumu ıcmedım hayıt suyumu ıncırsuyumu ne duydusam ıctım kendısı bı kecboynuzunu dahı bı uyudum alıp kustu ben bıktım dusunuyorm kım ıcın ugrasıyorm ama adamın umrunda degıl bu yuzden bende su saatden sonra umursamıyorm ne halı varsa görsun zaten cok sogudum bu surecte hıc yanımda olmadı sureklı stres stres bıktım ınankı aralık ayında asılama pldum benı bırakıp 15gun cekıp gıttı neler neler neler ben bosa ugraısyorm farkındaym

Kadınlar kulubü tarihinde görülmüş şey değildir egunal günlerdir aktif olduğu topiğe yazmasın yazamasın..
Çok zor bir gebelik geçiriyorum...
Aşırı bulantım var bir şey yiyemiyorum haliyle halsiz düşüyorum annem olmasa ne yapardım...
Dün sabah 5.30 gibi uyandım adet ağırısı gibi bir ağrım vardı normalde de gebe olmasam adet günümdü aslında..WC ye gittim çamaşırımda pembe bir leke ne yapacağımı şaşırdım o kadar da biliyorum halbuki kızlardan kanama olabileceğini bebekle ilgisi olmayabileceğini ama kendim yaşayınca başka türlü oluyor..
Soluğu acilde aldık sabahın körü..
Muayene etti çok tatlı bir acil doktoruna dek geldim..
Bebek çok iyi kanama alanı yok rahat ol dedi ağrım vardı ve ara ara lekelenmem oluyordu 2 ünite serum bağladı.proluton depot iğnesini yaptılar ve yolladılar beni..Dünden beride yatıyorum nolur nolmaz diye.Gerçi bulantımdan ötürü zaten hep yatıyordum..
Dün 7+0 dı yani tam 7 haftayı geride bıraktık 8.haftamıza girdik gelişimi önden gidiyor sıpanın ama annesini mahvetti
Foruma girip pc ekranına bakamıyorum çok fenayım..
İnşallah herkes iyidir.Dua edin bana normale dönüp tadını çıkarayım artık hepinizi özledim...
Not:kendi doktorumu aradım bilgilendirdim 12.haftaya kadar bu tür lekelenmeler olabilirmiş kese büyüyor rahim genişliyor diye..

Hadi Hayırlısı inşallah .. Allah yardımcın olsun..

3 ay bitince gebeliğin tadını daha çok tadacaksın.. Bulantıların gidecek miniğinin pıt pıtlarını duymaya başlıcaksın sen onları bağırsak hareketl sanacaksın:) ama o bebişin olacak .. Içinde küçük balon patlamaları gibi olacak .. Bunları hissetmeye başlayınca o bulantıların sıkıntıların aklına bile gelmeyecek...

çok dayanıklıyımdır ama resmen dağıldım çok zorlanıyorum..inşallah 3 ayı da bulmadan geçer bu yaşadıklarım

ÇOK ŞÜKÜR İYİSİNİZ ÇOK SEVİNDİM BENİMDE OLDU LEKELENMELERİM 10 GÜNDEN BERİ YOK ŞÜKÜR İNSAN ÇOK KÖTÜ OLUYOR BEBEĞİNE BİŞEY OLUYOR SANIYOR

BEBEĞİN BÜYÜMÜŞ MAŞALLAH

RABBİM BEBEKLERİMİZİ KORUSUN

HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH

Canım tabi ki sen bilirsin ama rahim filmi tüp bebekte değil aşılama da lazim. Yani çok onemli degil diye biliyorum. Çünkü zaten embriyoları rahim içine koyuyorlar. Tüplerin tıkalı olsa bile pek önemi yok. Tek embriyon mu kaldı donmuş. Bu zamana kadar 3 denemenin hepsi mi taze embriyo transferiydi yoksa dondurulnmuslarla denediniz mi daha once.

Canıım inşallah daha iyi olursun. Iyi oolmanıza sevindim. Endişelenmeye başlamıştık artık. Bizlere dua et nolur. Öpüyorum canım. Çok geçmiş olsun.

Canım benim inşallah bir an önce geçer bulantılar erken başladı erken bitsin.
minnakada maşallah 41,5 kere
özleniyorsun ama artık bebiş izin verecek illaki o zaman daha sık burada olursun..Allah ikinizide korusun...

Cnm çok geçmiş olsun annesine sımsıkı tutunsun Inşallah. Çok merak ettik arasıra haber et iyiyiz diye yeter.

Evet canım histeroskopi yaptırabilirsin bence de. Maddi ve manevi durumunuza göre sizin kararınız olacak tabi ama ben şimdi kendimce bir değerlendirme yapayım istersen. Senin embriyolarında bir sorun olsa hiç gebelik oluşmazdı. Bir kere olmuş. Gerçi aynı anda döllenen ve yasayan embriyolarında bir kismi sağlıklı bir kısmı hasta olabiliyor. Burada genetik tanı yaptıran arkadaşlardan öğrendiğimiz kadarıyla. Yani ben 2tane embriyon olsaydı hemen histeroskopi yaptırıp dondurulmuşları dene derdim sana. Ama bir tane de olunca ya hasta olan embriyo oysa yine tutmazsa diye dusunuyor insan. İşte burda sizin maddi ve manevi durumunuz giriyor devreye. Yani eğer bu da olmazsa bu negatifi kaldırabilirim ve yeniden tüp bebek tedavisi ve genetik tanı için bütçemiz var dersen o zaman histeroskopi olup dene bu tek embriyo ile , olmazsa en baştan hem histeroskopili hem de genetiği sağlam embriyolarla tedaviye başlarsın. Yani dondurulmus ve normal tüp tedavisi olmak üzere 2tedavi bütçe si ayırman gerekir bu durumda. Bundan sonrasına siz karar vereceksiniz tabiki inşallah hakkında hayırlısı olsun.

Caresizligine cok uzuldum canim, allah yardimcin olsun. Benim de tedavimin yarisini annem odedi. Kardesin sansliymis masallah, insallah sen de senin icin dogru olan yolu bulursun.. canini sıkma, allah buyuktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…