Şuanda zirvesini yaşıyorsun zamanla azalacak bunlar tatlı günler seni bekliyor :)çok dayanıklıyımdır ama resmen dağıldım çok zorlanıyorum..inşallah 3 ayı da bulmadan geçer bu yaşadıklarım
kızlar acill bi akıl verin....ben martta kürtaj oldum doktor 2.ci adetınde gel dondurulmuşları transfer edelım dedı erken mı sızce????
Günaydın ben geldimmm
Kardeşimin düğününü yaptık çok şükür şimdi de Allah kısmet ederse çocuk yapacağız
Hadi hayırlısı
Sanırsam 7 sinde adet olacağım gidip görüşme mi yapacağım. Tabi hormon testlerimi yaptırıp öyle gideceğim e2 - fsh yüksek çıkarsa bir daha ki ayıda bekleye bilirim.
arkadaşlar günaydın bilen yardım edebilir mi lütfen 3 başarısız tüp bebekten sonra doktorum dondurulmuş embriyoyu deneyelim diyor en son bu ay negatifi gördüm denesem mi yoksa bi rahim filmi mi çektirsem doktor rahim filmi demedi ama araştırmadan da tekrar tedaviye başlamak istemiyorum.. son olarak 1 tane dondurulmuş embriyoyu transfer mi edelim yoksa rahim filmi mi çektireyim.. lütfen yardım eder misiniz çok kararsız kaldım hangisi doğru olur bilemedim
canım ben turan hocanın orada 3 defa denedim kötü merkez değil ama sen bilirisin ama malesef adanda seçenek yokKimle başlarım Canm sende biliyorsun başka gidicek nere var Aklımda bir tek Turan cetin var baskada seçeneğim yok malesef Turan cetin halkında da hıc iyi Şeyler duymadım hoş Ankada hakkında duygumda ne oldu kafam cok Karışık napıcam bilemiyorm müsait bi zamana konusabılırmıyıs cok ıhtiyacım var
canım allah kolaylık versin ilk aylar zor geçebiliyor dikat et kendine yat bol bol dinlenKadınlar kulubü tarihinde görülmüş şey değildir egunal günlerdir aktif olduğu topiğe yazmasın yazamasın..
Çok zor bir gebelik geçiriyorum...
Aşırı bulantım var bir şey yiyemiyorum haliyle halsiz düşüyorum annem olmasa ne yapardım...
Dün sabah 5.30 gibi uyandım adet ağırısı gibi bir ağrım vardı normalde de gebe olmasam adet günümdü aslında..WC ye gittim çamaşırımda pembe bir lekene yapacağımı şaşırdım o kadar da biliyorum halbuki kızlardan kanama olabileceğini bebekle ilgisi olmayabileceğini ama kendim yaşayınca başka türlü oluyor..
Soluğu acilde aldık sabahın körü..
Muayene etti çok tatlı bir acil doktoruna dek geldim..
Bebek çok iyi kanama alanı yok rahat ol dedi ağrım vardı ve ara ara lekelenmem oluyordu 2 ünite serum bağladı.proluton depot iğnesini yaptılar ve yolladılar beni..Dünden beride yatıyorum nolur nolmaz diye.Gerçi bulantımdan ötürü zaten hep yatıyordum..
Dün 7+0 dı yani tam 7 haftayı geride bıraktık 8.haftamıza girdik gelişimi önden gidiyor sıpanın ama annesini mahvetti
Foruma girip pc ekranına bakamıyorum çok fenayım..
İnşallah herkes iyidir.Dua edin bana normale dönüp tadını çıkarayım artık hepinizi özledim...
Not:kendi doktorumu aradım bilgilendirdim 12.haftaya kadar bu tür lekelenmeler olabilirmiş kese büyüyor rahim genişliyor diye..
Güldennn bugün de görünmeyince bende endişelenmeye baslamıstım canımm aman dikkatt et bol bol dinlen bebişine masallahhKadınlar kulubü tarihinde görülmüş şey değildir egunal günlerdir aktif olduğu topiğe yazmasın yazamasın..
Çok zor bir gebelik geçiriyorum...
Aşırı bulantım var bir şey yiyemiyorum haliyle halsiz düşüyorum annem olmasa ne yapardım...
Dün sabah 5.30 gibi uyandım adet ağırısı gibi bir ağrım vardı normalde de gebe olmasam adet günümdü aslında..WC ye gittim çamaşırımda pembe bir lekene yapacağımı şaşırdım o kadar da biliyorum halbuki kızlardan kanama olabileceğini bebekle ilgisi olmayabileceğini ama kendim yaşayınca başka türlü oluyor..
Soluğu acilde aldık sabahın körü..
Muayene etti çok tatlı bir acil doktoruna dek geldim..
Bebek çok iyi kanama alanı yok rahat ol dedi ağrım vardı ve ara ara lekelenmem oluyordu 2 ünite serum bağladı.proluton depot iğnesini yaptılar ve yolladılar beni..Dünden beride yatıyorum nolur nolmaz diye.Gerçi bulantımdan ötürü zaten hep yatıyordum..
Dün 7+0 dı yani tam 7 haftayı geride bıraktık 8.haftamıza girdik gelişimi önden gidiyor sıpanın ama annesini mahvetti
Foruma girip pc ekranına bakamıyorum çok fenayım..
İnşallah herkes iyidir.Dua edin bana normale dönüp tadını çıkarayım artık hepinizi özledim...
Not:kendi doktorumu aradım bilgilendirdim 12.haftaya kadar bu tür lekelenmeler olabilirmiş kese büyüyor rahim genişliyor diye..
Süpersin hakediyor devamCanim, canini sıkma. Hormonlar bizi mahvediyor zaten. Canı aciyan biziz, muayene olan biz, sorumluluk bizde,kosturan biz, duygusal gelgitleri olan biz,kilo alan biz trip yapan onlar.. alt tarafi zahmet edip sperm veriyorlar. Erkek olmak varmis valla.
Benim esim de madem pkoydun, cocuga engeldi niye demedin bana benim babalik hakkimi elimden aldin dedi.. oyle soyleyince kosa kosa dr a gittim, hatta dedim sorun cidden bendeyse bosanalim bile dedim. Dunya basima yikildi o donem.
Neyseki ben klomenle tedavi oldum, ama esimde morfoloji 1mis ve de ileri hareket hızı dusukmus. Esimden dolayi tup bebek yaptirdik. Benden 55 yum. Toplandi, onunkilerin de en iyisi secilerek direkt yumurtaya enjekte edildi. Progestan ignesi vurulurken aglayarak cikiyordum hastaneden, benim suçum ne ki ben bu acıları cekiyorum diye.. esim yine sendeki pko ne hale dusurdu bizi deyince koydum lafi sonunda. Ben sorunlu olsam okdr iyi kaliteli yumurta toplanmazdi, kaldiki ben minicik hapla bile hamile kalabilirdim sendeki sorun yuzunden ben tup bebek yaptirdim, senin yapamadigini adamlar labr.da morfolojik açidan en iyisini secerek direkt yumurta icine enjekte ettiler hizin dusuk oldugu icin bilmem anlatabildim mi dedim?? Konusturma beni,daha da kirmiyim kalbini dedim.. dondu kaldi tabi,icimdekileri tek seferde kustum. Allah in sopasi yok, bosuna benim gunahimi aldi.
Ailesi bile benden bildi, onlara daha kibarcasini soyledim nice sonra.. Artik hicbiri ustume gelmiyor, esim pesimde dolasiyor, canim bisey cekse 4market geziyor en iyisini almak icin.
Ama o opu donemi burnumdan geldi allah biliyor.,
Neyse cok sukur hamileyim, hersey geride kaldi. Esimi de cok seviyorum, o da gozlerimin icine bakiyor ama galiba hayatimdaki o haftayi unutamayacagim..
Canim demem o ki, bende pko yum senin gibi. Esimin degerlerinde dusukluk vardi tup bebekle ilk denemede ikizlere hamileyim simdi.
Insallah allah im size de nasip eder. Erkekler duygusal olarak bizden cok gerideler, Biz ne kdr istesek de bizim gibi dusunemiyorlar. Sen tedavine bak,kafani cok mesgul etme bu isle, relax ol, moralini yuksek tut. Hersey anne olabilmek icin.
Simdi esimle bazen telde konusuyoruz, aa kapatiyorum artik cocuklar konusmak istemiyor senle diyorum, canim sunu cekti diyorum 4market dolastiriyorum onu, biz 3kisiyiz hizli hareket edemiyoruz deyip kapida bekletiyorum onu..
Yine de gulumseyerek bakiyo bize saf kelebegim.. canini okuyacagim ama onun,odesecegiz elbet gorur o gununu pis sey
Canım sen ne yaptın? Baktırmadın mıCanım bence transferden önce bi histeroskopi yaptır. Belki rahimde yapışıklık et parçası miyom veya perde vardır ondan tutunamıyodur. Sebebini araştırmadan başlama derim. Inşallah tek kalan embriyoya can verir Allahım
Yok canım baktırmadım perşembe günü yaptrcm tahlili. Bugün sabah yine yaptım ikinci çizgi oluştu hemen.Canım sen ne yaptın? Baktırmadın mı
Tüp bebk yaptırdım tedavim çok iyi gitti herşey sorunsuzdu ama negatif sonuç aldım. Bu yüzen böyle bişe üzerinde duruyor doktorum rahim filimi çektirdim nasıl bulcaklar nasıl tespit edilecek sonrasında ne olacak bilmiyorum.
Oh çok şükür, rahatlamışsındır. Bak gördün mü boşuna endişelendin. Hamilesin.Yok canım baktırmadım perşembe günü yaptrcm tahlili. Bugün sabah yine yaptım ikinci çizgi oluştu hemen.
Hayırlısı canım ya. Vardır her şerde bir hayır demekten başka elimizden birşey gelmiyorMalesef yumurta boş çıktı.Yine olmadı...
Gözün aydın canım. Artık hamile duası isteriz hepimizMerhaba arkadaslar , bugun ilk doktor kontrolumuz vardi,kesemizi gorduk 4+5 gunluk. Cok kucuk:) baska kese yok ama belli olmaz dedi. @mezig_34 canim, sen kacinci haftada gitmistin, hemen keselerin gorundumu? Allah her seyin hayirlisini versin, tek cift farketmez tabiki, Allaha sukurler olsun , isteyen herkese nasip etsin insallah.
Hoşgeldin canım, kötü haber gibi görünen gerçeğin arkasında gizlenmiş iyi haberleri de ver canım kızlara . bence hiç üzme canını herseyde var bir hayır.Malesef yumurta boş çıktı.Yine olmadı...
Çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı bizlerin başınaçok dayanıklıyımdır ama resmen dağıldım çok zorlanıyorum..inşallah 3 ayı da bulmadan geçer bu yaşadıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?