2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım simdi farkettim alıntı yapmadan yazmışım bir önceki uzun uzun yazımı sana cevap olarak yazmıştım aslında. Kusura balma artık baya uzun olmuş.

kızlar acill bi akıl verin....ben martta kürtaj oldum doktor 2.ci adetınde gel dondurulmuşları transfer edelım dedı erken mı sızce????

Beklesen sana ki daha iyi olur diye düşünüyorum hem pskolojik hemde bedenen dinlenmiş olursun sonra tekrar başlarsın kolay şeyler yaşamıyorz sonuçta .

hoş geldin cnm, düğünde harika olmuştun kıyafetine saçına makyajına bayıldım, bir yastıkta kocamalarını dilerim..

cnm bi rahim filmi çektirmende fayda var.. zaten tüp bebek aşamaları sırasında rahim filmi çektirmek ilk yapılması gerekenler arasında..

U umutt88 canım neden bilmiyorum sanırım bugün sitefe bir sıkıntı oldu bir türlü alıntı yapmama izin vermedi. Ben unuttum zannettim bastan hatta sana kusura bakma diye bir daha yazdım ama sonra baktım yine alıntı yapmamis. Siteyle alakalı sanırım.

canım ben turan hocanın orada 3 defa denedim kötü merkez değil ama sen bilirisin ama malesef adanda seçenek yok

canım allah kolaylık versin ilk aylar zor geçebiliyor dikat et kendine yat bol bol dinlen

Güldennn bugün de görünmeyince bende endişelenmeye baslamıstım canımm aman dikkatt et bol bol dinlen bebişine masallahh annesii büyümesi sağlıklı umarım bulantılarında tez zamanda gecerde tadonı çıkarmaya baslarsın artık kuzumm tabii darısı da bizlere inşallah hayırlısıyla

Canım bencede bu denemenden önce bi histereskopi yaptır belki rahimde yapışıklık perde polip vs gibi şeyler olabilir bu bebişin tutunmasını etkiliyo haliyle allah yardımvın olsun

Süpersin hakediyor devam eşin aslında o zamanda kendinde sorun olduğunu biliyordu bu net, ama sen onu suçlamamak için sessiz kalırken o kendi açığını örtmek istiyo. Ama bu işler ortak sabır, vicdan ve umutla gidiyo...

Canım sen ne yaptın? Baktırmadın mı

Valla benden herhangi bir film istemeden tespit ettiler o nasıl oldu onu da bilmiyorum ama doktoruma güveniyorum ve progestan hibor vs ilaçların yanında anüsten fitillere de HAZIRIMnmM

Merhaba arkadaslar , bugun ilk doktor kontrolumuz vardi,kesemizi gorduk 4+5 gunluk. Cok kucuk:) baska kese yok ama belli olmaz dedi. @mezig_34 canim, sen kacinci haftada gitmistin, hemen keselerin gorundumu? Allah her seyin hayirlisini versin, tek cift farketmez tabiki, Allaha sukurler olsun , isteyen herkese nasip etsin insallah.

Gözün aydın canım. Artık hamile duası isteriz hepimiz

Malesef yumurta boş çıktı.Yine olmadı...
Hoşgeldin canım, kötü haber gibi görünen gerçeğin arkasında gizlenmiş iyi haberleri de ver canım kızlara . bence hiç üzme canını herseyde var bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…