Canim hep dualrimdasiniz, Allahim isteyen herkese nasip etsin canim.Gözün aydın canım. Artık hamile duası isteriz hepimiz
Aynen canım. Ben de ikinci cizgiyi bi görsem düsünmem tereddüt etmem diyodum ama öyle olmuyomuş. Allahım sizlere de yaşatsın en kısa zamanda inşallahOh çok şükür, rahatlamışsındır. Bak gördün mü boşuna endişelendin. Hamilesin.
Hayırlısı canım. Allah emeklerini boşa çıkarmasınMalesef yumurta boş çıktı.Yine olmadı...
Hayırlısı canım. Allah emeklerini boşa çıkarmaz elbet bigün bebegini sen de alacaksın kucagna inşallah.Malesef yumurta boş çıktı.Yine olmadı...
Canım canın çok yanıyo biliyorum bu durumda hiç bişey tesellide değil ama bizim şer gördüğümüz herseyde vardır bi hayır negatifler inan daha büyük yıkım rabbimin vardır bi bildiği umudunu kaybetmeeMalesef yumurta boş çıktı.Yine olmadı...
Yok bence bilmiyordu, kendinde sorun olmadigindan o kdr emin ki.. benim sorunlu olduguma okdr odaklanmis ki, kendin de sorun olabilecegi aklina bile gelmedi eminim ki., hareketlerinden onu anladim cunku.Süpersin hakediyor devameşin aslında o zamanda kendinde sorun olduğunu biliyordu bu net, ama sen onu suçlamamak için sessiz kalırken o kendi açığını örtmek istiyo. Ama bu işler ortak sabır, vicdan ve umutla gidiyo...
hep gülerdik ya bulantısı olanaKadınlar kulubü tarihinde görülmüş şey değildir egunal günlerdir aktif olduğu topiğe yazmasın yazamasın..
Çok zor bir gebelik geçiriyorum...
Aşırı bulantım var bir şey yiyemiyorum haliyle halsiz düşüyorum annem olmasa ne yapardım...
Dün sabah 5.30 gibi uyandım adet ağırısı gibi bir ağrım vardı normalde de gebe olmasam adet günümdü aslında..WC ye gittim çamaşırımda pembe bir lekene yapacağımı şaşırdım o kadar da biliyorum halbuki kızlardan kanama olabileceğini bebekle ilgisi olmayabileceğini ama kendim yaşayınca başka türlü oluyor..
Soluğu acilde aldık sabahın körü..
Muayene etti çok tatlı bir acil doktoruna dek geldim..
Bebek çok iyi kanama alanı yok rahat ol dedi ağrım vardı ve ara ara lekelenmem oluyordu 2 ünite serum bağladı.proluton depot iğnesini yaptılar ve yolladılar beni..Dünden beride yatıyorum nolur nolmaz diye.Gerçi bulantımdan ötürü zaten hep yatıyordum..
Dün 7+0 dı yani tam 7 haftayı geride bıraktık 8.haftamıza girdik gelişimi önden gidiyor sıpanın ama annesini mahvetti
Foruma girip pc ekranına bakamıyorum çok fenayım..
İnşallah herkes iyidir.Dua edin bana normale dönüp tadını çıkarayım artık hepinizi özledim...
Not:kendi doktorumu aradım bilgilendirdim 12.haftaya kadar bu tür lekelenmeler olabilirmiş kese büyüyor rahim genişliyor diye..
gözün aydın canım sağlıklı olsun seninle olsun tek olsunMerhaba arkadaslar , bugun ilk doktor kontrolumuz vardi,kesemizi gorduk 4+5 gunluk. Cok kucuk:) baska kese yok ama belli olmaz dedi. L Lotus_034 canim, sen kacinci haftada gitmistin, hemen keselerin gorundumu? Allah her seyin hayirlisini versin, tek cift farketmez tabiki, Allaha sukurler olsun , isteyen herkese nasip etsin insallah.
offf kendi tedavilerimi hatırladım zordur boş yumuta ile uğraşmak ALLAH yardımcın olsun BEN BAŞARAMADIM boş yumurta ile savaşı kaybettim inş sen başarrısınMalesef yumurta boş çıktı.Yine olmadı...
Cok tesekkur ederim canim benim, Allah isteyen herkese nasip etsin.gözün aydın canım sağlıklı olsun seninle olsun tek olsun
Hııı tüp bebek aşamasında tahlil verdikten sonra bu olayı yaşadınız sandım. Sonuçta test sonucundan sonra bunu diyemez evet. Bende transferim olumlu sonuçlanırsa inşallah işe naz yapmakla başlayacağımYok bence bilmiyordu, kendinde sorun olmadigindan o kdr emin ki.. benim sorunlu olduguma okdr odaklanmis ki, kendin de sorun olabilecegi aklina bile gelmedi eminim ki., hareketlerinden onu anladim cunku.
Ama biraz biraz pisman ediyorum,iyi oldu ona
Ama kiyamam yaa suya sabuna dokundurtmuyor, yine de gulumseyerek bakiyor bana,bardak bile tasitmiyor hakkini yiyemem ama o donem de bi bu kdr da burnumdan getirdi
Benm ailemin maddi durumu cok iyi ama kimseyle paylaşmadıgım için kimseden maddi manevi beklentim yok sadece kızkardesım elinde kalan Gonal f menagon ve buna benzer bir çok ilaç yolladı sağolsn tedâvimin yarısına yeter inşallah ama bnm adet kesildi cok huzursuz oldm sabahtan öğleye kadar Ağladım acaba ondan mı oldu zaten sabah başlamıştı bugun kan verdim YARIN çıkarmış sonuç kana göre e2 normalde başlarlarsa tedavi yine yarm kalır diye KORKUYORM ne güzel sabah başlamıştı artıracak bi tavsiyen varmıCaresizligine cok uzuldum canim, allah yardimcin olsun. Benim de tedavimin yarisini annem odedi. Kardesin sansliymis masallah, insallah sen de senin icin dogru olan yolu bulursun.. canini sıkma, allah buyuktur
Canım adetinin böyle olması normal. Bu tedaviden sonra benimde öyle oluyor. Yani doktorum da normal öyle olabilir demişti. Merak etme sen birsey yapmana gerek yok. O zaten baslamişsa leke leke falan birsey olmaz. Tabi stresten de olabilir ama öyleyse sökülür daha.Benm ailemin maddi durumu cok iyi ama kimseyle paylaşmadıgım için kimseden maddi manevi beklentim yok sadece kızkardesım elinde kalan Gonal f menagon ve buna benzer bir çok ilaç yolladı sağolsn tedâvimin yarısına yeter inşallah ama bnm adet kesildi cok huzursuz oldm sabahtan öğleye kadar Ağladım acaba ondan mı oldu zaten sabah başlamıştı bugun kan verdim YARIN çıkarmış sonuç kana göre e2 normalde başlarlarsa tedavi yine yarm kalır diye KORKUYORM ne güzel sabah başlamıştı artıracak bi tavsiyen varmı
slm mayısın ilk haftası adetmle tedavıye başlıorm allahın ıznıyle dondurulmus transferı yapılacakkkHayırlısı canım. Allah emeklerini boşa çıkarmaz elbet bigün bebegini sen de alacaksın kucagna inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun inşaallaah canım. En doğrusunu yapmışsın. Inşallah tutunacaktır bebegin sanaslm mayısın ilk haftası adetmle tedavıye başlıorm allahın ıznıyle dondurulmus transferı yapılacakkk
teşekrler tatlım dua et..eşimden ayrı kalacam tedavı aşamasında zor olacak bırazHayırlı uğurlu olsun inşaallaah canım. En doğrusunu yapmışsın. Inşallah tutunacaktır bebegin sana
Hayırlısı canım ya. Vardır her şerde bir hayır demekten başka elimizden birşey gelmiyor
Hoşgeldin canım, kötü haber gibi görünen gerçeğin arkasında gizlenmiş iyi haberleri de ver canım kızlara . bence hiç üzme canını herseyde var bir hayır.
Hayırlısı canım. Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Hayırlısı canım. Allah emeklerini boşa çıkarmaz elbet bigün bebegini sen de alacaksın kucagna inşallah.
Canım canın çok yanıyo biliyorum bu durumda hiç bişey tesellide değil ama bizim şer gördüğümüz herseyde vardır bi hayır negatifler inan daha büyük yıkım rabbimin vardır bi bildiği umudunu kaybetmee
offf kendi tedavilerimi hatırladım zordur boş yumuta ile uğraşmak ALLAH yardımcın olsun BEN BAŞARAMADIM boş yumurta ile savaşı kaybettim inş sen başarrısın
Etmez miyim kuzum ederim tabiki. Her zaman herkes için dua ediyorum. Ewet eşinin yanında olup sana destek vermesi iyi olurdu ama olsun hamileligin boyunca yanında olacak inşallah. Hadi güzel haberlerini bekliyo olacagm canımmmteşekrler tatlım dua et..eşimden ayrı kalacam tedavı aşamasında zor olacak bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?