yazık eşimde şırnak da yaşıor ..burda tüp bebek merkezı yok benm doktrum mersınde mecbur mersne gdecem..tehlıkesı geçene kadar kalacam gelecem yanına tkrar..eşim de vardıyelı çalışıo burda bıse olsa kımse yardıma gelemıo aaılemız uzaktaEtmez miyim kuzum ederim tabiki. Her zaman herkes için dua ediyorum. Ewet eşinin yanında olup sana destek vermesi iyi olurdu ama olsun hamileligin boyunca yanında olacak inşallah. Hadi güzel haberlerini bekliyo olacagm canımmm
Şirnakta mı oturuyosunuz. Mersinde kim war yani tek kalmycan heralde dmiyazık eşimde şırnak da yaşıor ..burda tüp bebek merkezı yok benm doktrum mersınde mecbur mersne gdecem..tehlıkesı geçene kadar kalacam gelecem yanına tkrar..eşim de vardıyelı çalışıo burda bıse olsa kımse yardıma gelemıo aaılemız uzakta
benm aılem orada cnmm...ewet şrnakta yasıoz eşimin işi burdaŞirnakta mı oturuyosunuz. Mersinde kim war yani tek kalmycan heralde dmi
Anladım canım. Neyse ailenin yanında kalman iyi olur özellikle transferden sonra. Ben de annemde kalıyorum arada bi geliyo eşim. Bebişler için katlanıyoruz napalım. Inşallah sağ salim kucagimiza alıriź yawrularıbenm aılem orada cnmm...ewet şrnakta yasıoz eşimin işi burda
Hayirlisi olsun canim, insallah hersey istedigin gibi olur.slm mayısın ilk haftası adetmle tedavıye başlıorm allahın ıznıyle dondurulmus transferı yapılacakkk
cnm sen ne zaman yaptın transferı:))Anladım canım. Neyse ailenin yanında kalman iyi olur özellikle transferden sonra. Ben de annemde kalıyorum arada bi geliyo eşim. Bebişler için katlanıyoruz napalım. Inşallah sağ salim kucagimiza alıriź yawruları
amin inşallah:)Hayirlisi olsun canim, insallah hersey istedigin gibi olur.
18 nisanda transferim oldu. Perşembe günü kan tahlili yaptırcamcnm sen ne zaman yaptın transferı:))
ayyyy ne güzell:)) sennkı de dondurulmuş muydu:))18 nisanda transferim oldu. Perşembe günü kan tahlili yaptırcam
Ewet canımayyyy ne güzell:)) sennkı de dondurulmuş muydu:))
ayyy buzlukta bekledı garıbım şimdi anasına kavuştu ne güzel darısıda bnm başıma ..şans çok yuksek miş ttlım:))Ewet canım
ayyy buzlukta bekledı garıbım şimdi anasına kavuştu ne güzel darısıda bnm başıma ..şans çok yuksek miş ttlım:))
Ewet ya az zamanda degil 2 buçuk sene..yawrucagım ısınsın artıkbol bol su içççç..su tutunmayı kolaylaştrıo muş...
ne güzel işte cnmm:)) hamılesın artık rahat ol....tedavın ne kadar sürdü bana da anlatrmısın mayısın ilk haftası 6 veya 8 ınde tedavıye başlıcamEwet ya az zamanda degil 2 buçuk sene..yawrucagım ısınsın artıksuyu da bilinçli olarak degil çok susuyorum o yüzden bayaa içiyorum. Şans daha yüksek oldugunu ben de duydum. Bilemiyorum idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm ama kan sonucumu ögrenmeden sewinemiyorm bi türlü
Canımcığım şimdi adetin ikinci günü gittim muayene oldum histeroskopi için gün werdi doktor ( adetim bittikten 1 gün sonraya ) o günden itibaren dogum kontrol ilacı kullandım. 11 martta histeroskopi oldum. 24 martta lucrin iğneye başladım. 31 martta başladık tedawiye. 18 nisanda da transfer oldu. Böyle işte. Bu arada transferden 1 hafta önce lucrini bırakıp kan sulandırıcı igneye başladım hala dewam. Progestan fitil we estrofem hap. Estrofem önce 1 le başladık şuan günde 5 tane içiyorum.ne güzel işte cnmm:)) hamılesın artık rahat ol....tedavın ne kadar sürdü bana da anlatrmısın mayısın ilk haftası 6 veya 8 ınde tedavıye başlıcam
neden doğum kontrol kullanıosun cnmCanımcığım şimdi adetin ikinci günü gittim muayene oldum histeroskopi için gün werdi doktor ( adetim bittikten 1 gün sonraya ) o günden itibaren dogum kontrol ilacı kullandım. 11 martta histeroskopi oldum. 24 martta lucrin iğneye başladım. 31 martta başladık tedawiye. 18 nisanda da transfer oldu. Böyle işte. Bu arada transferden 1 hafta önce lucrini bırakıp kan sulandırıcı igneye başladım hala dewam. Progestan fitil we estrofem hap. Estrofem önce 1 le başladık şuan günde 5 tane içiyorum.
Benim adetim cok düzensiz 10 gün 15 gün gecikebiliyo. O yüzden werdi canmneden doğum kontrol kullanıosun cnm
anladım cnm 2 haftayı bulur ozaman tedavı:))Benim adetim cok düzensiz 10 gün 15 gün gecikebiliyo. O yüzden werdi canm
neler yiyorsun cnmanladım cnm 2 haftayı bulur ozaman tedavı:))
Ewet canım tam 18 gün işte. Kıwıden nefret ettigim halde günde 2 tane yiyorum sen de mutlaka ye. Ananas we hurma yiyorum. Kabız olmamak için kuru kayısı kuru incir bi de kuru dut yedim bol bol. Hergün mutlaka 1 yada 2 tane haşlanmış yumurta. Ha bi de kabak çekirdegineler yiyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?