2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Etmez miyim kuzum ederim tabiki. Her zaman herkes için dua ediyorum. Ewet eşinin yanında olup sana destek vermesi iyi olurdu ama olsun hamileligin boyunca yanında olacak inşallah. Hadi güzel haberlerini bekliyo olacagm canımmm
yazık eşimde şırnak da yaşıor ..burda tüp bebek merkezı yok benm doktrum mersınde mecbur mersne gdecem..tehlıkesı geçene kadar kalacam gelecem yanına tkrar..eşim de vardıyelı çalışıo burda bıse olsa kımse yardıma gelemıo aaılemız uzakta

Şirnakta mı oturuyosunuz. Mersinde kim war yani tek kalmycan heralde dmi

benm aılem orada cnmm...ewet şrnakta yasıoz eşimin işi burda
Anladım canım. Neyse ailenin yanında kalman iyi olur özellikle transferden sonra. Ben de annemde kalıyorum arada bi geliyo eşim. Bebişler için katlanıyoruz napalım. Inşallah sağ salim kucagimiza alıriź yawruları

cnm sen ne zaman yaptın transferı:))

ayyy buzlukta bekledı garıbım şimdi anasına kavuştu ne güzel darısıda bnm başıma ..şans çok yuksek miş ttlım:))
bol bol su içççç..su tutunmayı kolaylaştrıo muş...
Ewet ya az zamanda degil 2 buçuk sene..yawrucagım ısınsın artık suyu da bilinçli olarak degil çok susuyorum o yüzden bayaa içiyorum. Şans daha yüksek oldugunu ben de duydum. Bilemiyorum idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm ama kan sonucumu ögrenmeden sewinemiyorm bi türlü

ne güzel işte cnmm:)) hamılesın artık rahat ol....tedavın ne kadar sürdü bana da anlatrmısın mayısın ilk haftası 6 veya 8 ınde tedavıye başlıcam

ne güzel işte cnmm:)) hamılesın artık rahat ol....tedavın ne kadar sürdü bana da anlatrmısın mayısın ilk haftası 6 veya 8 ınde tedavıye başlıcam
Canımcığım şimdi adetin ikinci günü gittim muayene oldum histeroskopi için gün werdi doktor ( adetim bittikten 1 gün sonraya ) o günden itibaren dogum kontrol ilacı kullandım. 11 martta histeroskopi oldum. 24 martta lucrin iğneye başladım. 31 martta başladık tedawiye. 18 nisanda da transfer oldu. Böyle işte. Bu arada transferden 1 hafta önce lucrini bırakıp kan sulandırıcı igneye başladım hala dewam. Progestan fitil we estrofem hap. Estrofem önce 1 le başladık şuan günde 5 tane içiyorum.

neden doğum kontrol kullanıosun cnm

neler yiyorsun cnm
Ewet canım tam 18 gün işte. Kıwıden nefret ettigim halde günde 2 tane yiyorum sen de mutlaka ye. Ananas we hurma yiyorum. Kabız olmamak için kuru kayısı kuru incir bi de kuru dut yedim bol bol. Hergün mutlaka 1 yada 2 tane haşlanmış yumurta. Ha bi de kabak çekirdegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…