ananas ı transferin 4.cü gününe kadar yiyin sonra bırakın dıo doğrumuEwet canım tam 18 gün işte. Kıwıden nefret ettigim halde günde 2 tane yiyorum sen de mutlaka ye. Ananas we hurma yiyorum. Kabız olmamak için kuru kayısı kuru incir bi de kuru dut yedim bol bol. Hergün mutlaka 1 yada 2 tane haşlanmış yumurta. Ha bi de kabak çekirdegi
Canim adacayi söktürücu diye biliyorum,ama dr una da sor tabi yanlis yonlendirmek istemem..Benm ailemin maddi durumu cok iyi ama kimseyle paylaşmadıgım için kimseden maddi manevi beklentim yok sadece kızkardesım elinde kalan Gonal f menagon ve buna benzer bir çok ilaç yolladı sağolsn tedâvimin yarısına yeter inşallah ama bnm adet kesildi cok huzursuz oldm sabahtan öğleye kadar Ağladım acaba ondan mı oldu zaten sabah başlamıştı bugun kan verdim YARIN çıkarmış sonuç kana göre e2 normalde başlarlarsa tedavi yine yarm kalır diye KORKUYORM ne güzel sabah başlamıştı artıracak bi tavsiyen varmı
Hıc duymadım canım onu. Bana hastane söylemedi bunları ben araştırarak yedim. Sadece bana maydanoz nane nar yemeyin asitli içecekler kahve çay içmeyin dediler. Ben çok açık günde 2 bardak içtim çayı kahwaltıdaananas ı transferin 4.cü gününe kadar yiyin sonra bırakın dıo doğrumu
içimde korku var gülüm..ilk 3 ay çok dıkkatlı olunması lazım mışHıc duymadım canım onu. Bana hastane söylemedi bunları ben araştırarak yedim. Sadece bana maydanoz nane nar yemeyin asitli içecekler kahve çay içmeyin dediler. Ben çok açık günde 2 bardak içtim çayı kahwaltıda
Korkma canım inşallah herşey güzel gidecek.içimde korku var gülüm..ilk 3 ay çok dıkkatlı olunması lazım mış
amin cnm bol su iç..brokoli ye..yeşil mercimek haşla haşla ye..folik asit tutunmayı kolaylaştırıoKorkma canım inşallah herşey güzel gidecek.
Hamile olduguna cok.sewindim.arkadasim rabbim herkese nasip etsinn insallh.. Rabbim bu lda ilerleyen herkesin kucagini doldursun insallh.. Darisi geride kaln dostlarimiza insallh.. Masallh..Evet hanımlar umutlarımızı 2014 den 2015 e taşıdık.TÜP BEBEK ÖZEL LİSTEMİZ
2015 yılında tüp bebek tedavisine başlayacak tüm KK üyelerimizi topiğimize bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebek-bolumumuze-ozel-listemiz.765749/
Amin canım, inşallah bebeklerimize kavusuruz.Merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum daha denemedik yumurtam oluşmadı oluşmuş fakat içi boş olduğu için doktorum toplamadı şimdi 2,iğnelere başlatık 2 gün sonra kontrole gidicem inş oluşmuştur Rabim gönlümüze göre versin.
Güzel duan için Allah razı olsun.inşallah senin de az vaktin kalmış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize dualarını eksik etme.Hamile olduguna cok.sewindim.arkadasim rabbim herkese nasip etsinn insallh.. Rabbim bu lda ilerleyen herkesin kucagini doldursun insallh.. Darisi geride kaln dostlarimiza insallh.. Masallh..
Kadınlar kulubü tarihinde görülmüş şey değildir egunal günlerdir aktif olduğu topiğe yazmasın yazamasın..
Çok zor bir gebelik geçiriyorum...
Aşırı bulantım var bir şey yiyemiyorum haliyle halsiz düşüyorum annem olmasa ne yapardım...
Dün sabah 5.30 gibi uyandım adet ağırısı gibi bir ağrım vardı normalde de gebe olmasam adet günümdü aslında..WC ye gittim çamaşırımda pembe bir lekene yapacağımı şaşırdım o kadar da biliyorum halbuki kızlardan kanama olabileceğini bebekle ilgisi olmayabileceğini ama kendim yaşayınca başka türlü oluyor..
Soluğu acilde aldık sabahın körü..
Muayene etti çok tatlı bir acil doktoruna dek geldim..
Bebek çok iyi kanama alanı yok rahat ol dedi ağrım vardı ve ara ara lekelenmem oluyordu 2 ünite serum bağladı.proluton depot iğnesini yaptılar ve yolladılar beni..Dünden beride yatıyorum nolur nolmaz diye.Gerçi bulantımdan ötürü zaten hep yatıyordum..
Dün 7+0 dı yani tam 7 haftayı geride bıraktık 8.haftamıza girdik gelişimi önden gidiyor sıpanın ama annesini mahvetti
Foruma girip pc ekranına bakamıyorum çok fenayım..
İnşallah herkes iyidir.Dua edin bana normale dönüp tadını çıkarayım artık hepinizi özledim...
Not:kendi doktorumu aradım bilgilendirdim 12.haftaya kadar bu tür lekelenmeler olabilirmiş kese büyüyor rahim genişliyor diye..
Canim adacayi söktürücu diye biliyorum,ama dr una da sor tabi yanlis yonlendirmek istemem..
Ailenin durumu iyiyse_ki kiz kardesin ist de tedavi oldu kendi imkaniyla.. bence annene falan soylemelisin. Yardim almalisin. Kul sıkışmayinca hızır gelmezmis..
Canim yerinde olsam, stres yapmayi birakir aileme acilir onlardan maddi destek isterdim. Ailem sonucta bilsin nolcakki,kardesinde ayni yoldan gecti..tek basimiza kalirsak cok bocalariz. Bence 2hafta izin al,baktin yetmedi pesine rapor alirsin 1hafta daha.. o surecte coktan biter tedavin. Sen yeterki saglikli dusun.. istersen iki ay sonra basla,motivasyonun artsin..? Ama ailene açıl derim. Bu tedavi maddi manevi cok yipratiyor. Bence bir cikis yolun var,cesaretini topla ve uygulamaya koy canim
Canm bende çok düşündüm aileme söylemeyi ama eşim buna izin vermiyor hatta ailenden bir kişiden duyarsam tedavi iptal olur diyor malesef cok agresif eşim etrafımda kimse yok Yanımda olacak herkes sinir ediyor en basiti kızkardeşim ben kendinin tedavisi boyunca hep destek oldum tüm olumsuLuklarını araştırıp olumlu konuşup kendine hep moral oldm ama o hep Benm tedavimde su yanlış bu yanlış doktorun şunu yanlış yapıyor vs vs sürekli bana olumsuz enerji veriyor ve bugun ona bunu dedim diye tartıştık en dün adetin ilk günü e2 baktırdın bana 1.gün e2bakılmaz diyor e doktor bakılır diyor dedim bakılmazsada neden bunu bana diyorsn yok ben acele ediyormuşsun hemen tedaviye başlamışım vs bana hayırlı olsn inşallah bu olacak gibi hiç bir destek vermiyor dierindede zaten yumurtam gelişmedi doktor birkaç gün daha bakmak istedi kızkardeşim olmaz devam etmez duran yumurta ilerlemez neden hala ilaç veriyorlar diye umudumu yıktı beynimdede tabi umudum gitti yani Canm Benm etrafımda bana destek kimse yol bi eşim var oda zaten her türlü psikolojimi bozmakta yetiyorCanim adacayi söktürücu diye biliyorum,ama dr una da sor tabi yanlis yonlendirmek istemem..
Ailenin durumu iyiyse_ki kiz kardesin ist de tedavi oldu kendi imkaniyla.. bence annene falan soylemelisin. Yardim almalisin. Kul sıkışmayinca hızır gelmezmis..
Canim yerinde olsam, stres yapmayi birakir aileme acilir onlardan maddi destek isterdim. Ailem sonucta bilsin nolcakki,kardesinde ayni yoldan gecti..tek basimiza kalirsak cok bocalariz. Bence 2hafta izin al,baktin yetmedi pesine rapor alirsin 1hafta daha.. o surecte coktan biter tedavin. Sen yeterki saglikli dusun.. istersen iki ay sonra basla,motivasyonun artsin..? Ama ailene açıl derim. Bu tedavi maddi manevi cok yipratiyor. Bence bir cikis yolun var,cesaretini topla ve uygulamaya koy canim
Su ile tozu ayri ayri ulastiysa sana hic bir sey olmaz. Bide gonalf i hazirlamak cok kolay canim, su ile tozu karistirip, sirnga ile kac ml vurulacaksan cekiyorsun, internette bununla ilgili videolar var. cok aciklayaici bakabilirsin.E2 gayet iyi başlayabilirsin dediler arkadaslar Gonall f başlıyorum bu sefer Gonal f kızlardesımde vardı bana gönderdi ama kullanmaya KORKUYORM hasır enjekte değil toz karışım acaba dozajı ayarlayabilirmiyim kafam çok Karışık birde Gonal f uzun yoldan geldi bir dolapta bir dışarda kaldı Birşey olurmu üzerinde oda sıcaklığında yazıyo kızkardesım dolapta muhafaza etmiş yolda arabada geldi ama bene dolaba koydum kafam karıştı bu ilacı kullanmayıp baştan alsam mı Kullanayımmı
Valla benden herhangi bir film istemeden tespit ettiler o nasıl oldu onu da bilmiyorumama doktoruma güveniyorum ve progestan hibor vs ilaçların yanında anüsten fitillere de HAZIRIMnmM
Hayirlisi olsun canim, insallah hersey istedigin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?