2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ananas ı transferin 4.cü gününe kadar yiyin sonra bırakın dıo doğrumu

Canim adacayi söktürücu diye biliyorum,ama dr una da sor tabi yanlis yonlendirmek istemem..
Ailenin durumu iyiyse_ki kiz kardesin ist de tedavi oldu kendi imkaniyla.. bence annene falan soylemelisin. Yardim almalisin. Kul sıkışmayinca hızır gelmezmis..
Canim yerinde olsam, stres yapmayi birakir aileme acilir onlardan maddi destek isterdim. Ailem sonucta bilsin nolcakki,kardesinde ayni yoldan gecti..tek basimiza kalirsak cok bocalariz. Bence 2hafta izin al,baktin yetmedi pesine rapor alirsin 1hafta daha.. o surecte coktan biter tedavin. Sen yeterki saglikli dusun.. istersen iki ay sonra basla,motivasyonun artsin..? Ama ailene açıl derim. Bu tedavi maddi manevi cok yipratiyor. Bence bir cikis yolun var,cesaretini topla ve uygulamaya koy canim

ananas ı transferin 4.cü gününe kadar yiyin sonra bırakın dıo doğrumu
Hıc duymadım canım onu. Bana hastane söylemedi bunları ben araştırarak yedim. Sadece bana maydanoz nane nar yemeyin asitli içecekler kahve çay içmeyin dediler. Ben çok açık günde 2 bardak içtim çayı kahwaltıda

içimde korku var gülüm..ilk 3 ay çok dıkkatlı olunması lazım mış

Hamile olduguna cok.sewindim.arkadasim rabbim herkese nasip etsinn insallh.. Rabbim bu lda ilerleyen herkesin kucagini doldursun insallh.. Darisi geride kaln dostlarimiza insallh.. Masallh..

Merhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum daha denemedik yumurtam oluşmadı oluşmuş fakat içi boş olduğu için doktorum toplamadı şimdi 2,iğnelere başlatık 2 gün sonra kontrole gidicem inş oluşmuştur Rabim gönlümüze göre versin.

Amin canım, inşallah bebeklerimize kavusuruz.

Hamile olduguna cok.sewindim.arkadasim rabbim herkese nasip etsinn insallh.. Rabbim bu lda ilerleyen herkesin kucagini doldursun insallh.. Darisi geride kaln dostlarimiza insallh.. Masallh..
Güzel duan için Allah razı olsun.inşallah senin de az vaktin kalmış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize dualarını eksik etme.

çok geçmiş olsun canım bebişin korkutmuş seni nazlı bebek anacım bunlar dünyaya gelip kucağımıza alana kadar çektirecekler böyle inşallah bir an önce düzelirsinde hamileliğinin tadını çıkarırsın canım arkadaşım

Canm bende çok düşündüm aileme söylemeyi ama eşim buna izin vermiyor hatta ailenden bir kişiden duyarsam tedavi iptal olur diyor malesef cok agresif eşim etrafımda kimse yok Yanımda olacak herkes sinir ediyor en basiti kızkardeşim ben kendinin tedavisi boyunca hep destek oldum tüm olumsuLuklarını araştırıp olumlu konuşup kendine hep moral oldm ama o hep Benm tedavimde su yanlış bu yanlış doktorun şunu yanlış yapıyor vs vs sürekli bana olumsuz enerji veriyor ve bugun ona bunu dedim diye tartıştık en dün adetin ilk günü e2 baktırdın bana 1.gün e2bakılmaz diyor e doktor bakılır diyor dedim bakılmazsada neden bunu bana diyorsn yok ben acele ediyormuşsun hemen tedaviye başlamışım vs bana hayırlı olsn inşallah bu olacak gibi hiç bir destek vermiyor dierindede zaten yumurtam gelişmedi doktor birkaç gün daha bakmak istedi kızkardeşim olmaz devam etmez duran yumurta ilerlemez neden hala ilaç veriyorlar diye umudumu yıktı beynimdede tabi umudum gitti yani Canm Benm etrafımda bana destek kimse yol bi eşim var oda zaten her türlü psikolojimi bozmakta yetiyor

Arkadaslar benim bi kıZkardesim var az çok yaZdım Maslak Acıbadem'de ikinci bebeğine hamile kaldı Şuan 7haftalık hamile ki bu tedaviye önce ben niyet ettim o benden önce basladı her neyse ben onun tüm tedavisi boyunca destekçisi oldum Kafasında bin bir olumsuz lıklar vardı mesela 4yumurtam var yetmez olmaz vs vs ben ona hep destek oldum dedim olacak bak içini rahat tut Allah'ına şükret olcak dedim transfer oldu yine acaba koymadılarmı bana cıktı vermediklerini vs yine hep destek tam destek oldum bak içime Doğuyu hamilesin dedim hiç negatif düşünmedim ama bir sorun var o Benm ilk tedavimde de şuankindede YA TEK BIR GÜZEL SÖZ MOTIVE ETMIYOR DAHA ÖNCEKINDE DOKTORUM YANLIŞ İLAÇ PROTOKOLÜ KULLANMIŞ DEDI YUMURTAÖ GELİMEDİ YARIM KALDO DOKTPR 2gün daha gözlemek istedi Ozman burda Herles bana gelişir diye motive ederken kendi kızkardeşim bosa ilaç devam ediyor olmaz diyip kestirip Attı dünde dedim ki Bacm sonuçta aynı yoldan geçti ve patlasıcam kimse yok e2baktırdım sonuç YARIN belli olucak dedim e2ye ilk gün bakılmaz sen neden tedavine hemen başladın biraz Rahmi dinlendirmeden acele ediyosn vs vs bakın görün bu ayda olmayacak çünkü dediği hersey çıkar şom ağılının tekidir e bunu dile getirdim nolur bana bi defada destek ol moral ver zaten kimsem yok abin gibi destekçi eşim yok bana destek ol herseyi olmaz bu yanlış deme dedim sen doktordan DHA mi iyi biliceksin dedim öyleyse bile başlatıysam bile bana destek ol moral ver dedim birbirimizi engelledik sildik BENDE SİNİRLE DEDIM ASIL ACELE EDEN SENDIN BEN BAŞLAYACAĞIM DIYE ALEL ACELE GIDIP DAHA BBEGİN VARKEN TEDAVI BAŞLAYAN SENDIN DEDIM VE GERILDIM KENDİ öz kardeşim istemiyor tedavi sürecimi buna eminim artık

E2 gayet iyi başlayabilirsin dediler arkadaslar Gonall f başlıyorum bu sefer Gonal f kızlardesımde vardı bana gönderdi ama kullanmaya KORKUYORM hasır enjekte değil toz karışım acaba dozajı ayarlayabilirmiyim kafam çok Karışık birde Gonal f uzun yoldan geldi bir dolapta bir dışarda kaldı Birşey olurmu üzerinde oda sıcaklığında yazıyo kızkardesım dolapta muhafaza etmiş yolda arabada geldi ama bene dolaba koydum kafam karıştı bu ilacı kullanmayıp baştan alsam mı Kullanayımmı

ben şimdi kızkardesımın gönderdıgı 2 kutu gonal f toz karıstırmalı ılacamı baslayayım yenısmı alayım kafam cok karıstı tozu kendın karıstırıp dıer enjektörde 225 ayarlamak zor olmazmı ya yanlıs ayarlanırsa dozaj kafam cok karısık lütfen toz karısık gonal f kullananlar bana yardımcı olsn dıerınde 200e ayarlayıp vuruyordum ama bu öyle degıl hastanede vurdurucam hemsıre ayarlayabılırmı bılmıyorm gonal f ve menagon bırlıkte kullanıcam ılk defa baslıyorm gonal f e daha once hep puregon kullandım

Su ile tozu ayri ayri ulastiysa sana hic bir sey olmaz. Bide gonalf i hazirlamak cok kolay canim, su ile tozu karistirip, sirnga ile kac ml vurulacaksan cekiyorsun, internette bununla ilgili videolar var. cok aciklayaici bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…