2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Su ile tozu ayri ayri ulastiysa sana hic bir sey olmaz. Bide gonalf i hazirlamak cok kolay canim, su ile tozu karistirip, sirnga ile kac ml vurulacaksan cekiyorsun, internette bununla ilgili videolar var. cok aciklayaici bakabilirsin.
teşekkür ederim cnm bakıyorm hmen

Canım çok teşekkür ederim.

Canım iyi olmana sevindim ve inan bulantına da güzel şeyler bunlar Allah hepimize bu günleri nasip etsin inşallah. Bende yakın bir zamanda kısmet olursa başlayacağım.

Hiç birşey olmaz, gonal f oda sıcaklığında tutulur zaten. İnternetten videolara bak, üzerinde de yazıyo çok kolay Ha 200 Ha 225 hepsi yazıyo zaten benimki 175 ti mesela. Stres yapma bu kadar, relax...

merhabalar kızlar memorial ve acıbadem maslak ile görüşeceğim inşallah önümüzdeki hafta amh hariç tahlillerimi yaptırdım hsg normal bir kürtaj bir olumsuz aşılama ve ilaç tedavileri yumurtalıkta ilaca cevap vermeyen bi kistim var eşimin morfoloji ve hareket kötü ama asla olumsuz düşünmüyoruz elimizden ne gelirse yapmamız gerek

Evet kesinlikle olumsuz düşünme hayırlı olan için hep dua et cnm :) acı badem maslak iyi ben oraya gidiyorum tavsiye derim herşeyle ilgileniyorlar yakın davranıyorlar. Rabbim yardımcın olsun

Hiç birşey olmaz, gonal f oda sıcaklığında tutulur zaten. İnternetten videolara bak, üzerinde de yazıyo çok kolay Ha 200 Ha 225 hepsi yazıyo zaten benimki 175 ti mesela. Stres yapma bu kadar, relax...
SAĞOL CANIM ilk dfa kullandıgımdan gonal f i hiç bilmiyorm puregon uda ilk kullandıgımda acemiliğimde bilmiyordm sımdı cambazı oldm puregonun :)

Evet kesinlikle olumsuz düşünme hayırlı olan için hep dua et cnm :) acı badem maslak iyi ben oraya gidiyorum tavsiye derim herşeyle ilgileniyorlar yakın davranıyorlar. Rabbim yardımcın olsun
amin canım bütün anne olmak isteyenlerin yardımcısı olsun kadınlar anne olmayı hakkediyor istanbulda oturmuyorum o yüzden ilk aslında şişli olsun istiyorum daha yakın bana ama önemli olan doktorlar ve embriyologlar tabiki

Aynı yerde mi başladın tedaviye
evet inşallah bu sefer herşey normal olur dün eşim gökhan beyle görüşmüş ve geleceğimizi söylemiş zaten cok yıpranmıstım gıdecegım yer yoktu ya hıc olacaktı ya orası ama allaha sukur dun cok ıyılerdı hata hemsıre bana telefnunu verdı benı dırek arayın dıye daha önce hıc kımse telfnunu vermıordu hosuma gıttı bakalım hayırlısı inşallah

Aynı yerde mi başladın tedaviye
benm dun adetın 1.günü idi e2 dün bakıldı bugun toplantı var 2 tane gıtme sansım yoktu kızkardesımde e2 ye bakılmaz ılk gun dıyor zaten ılk tedavımdede sureklı olmsuz seylerı soyleyıp umutumu kaybettırıyordu dünde e2ye bakılmaz ılk gun bence yanlıs sen gıt bırsaha baktır dıyınce dokordan ıyımı bılıyorsn dedım tartıstık e2 benm dun bakıldı ve bugun telfn geldı normal dıye farkederı ılk gun 2.gun

Bu seferde negatif Allahim sen bana benim gibi lere sabir dayanma gucu ver Rabbim "Kaderimi severim yazandan ötürü" bu günümüze de hamd olsun
Canım hayırlısı buymuş demekki. Allahım sesimizi duyuyor daha güzel bir zamanda vercek sana da bebeğini inşallah hepimize de. Ondan iyi kimse hesaplayamıyor, biz diliyoruz ama hakkımızda hayırlısını o biliyor. Her zaman hayırlısını versin Rabbim, inşallah hepimiz bir gün bebeklerimize kavuşuruz.Allah sabrını versin insallah

saricicek canımm hiç bozma moralini bak bu gonal f daha iyi bende ilk tedavimde puregon kullanmıştım bunda ilk kullandım gonal f bence daha iyi sonuç veriyo iğnelere de bozuldumu diye takılma hazır değilmiş karıştırılacakmış Anladığım kadarıyla daha iyi bozulmaz bu arada elimle sakince bi Konuş ben diliyle Konuş çok işe yarıyo onu suçlayarak değil canının yandığını anne olmak istediğini bu süreçte en çok ona onun desteğine ihtiyacın OLDUĞUNU anlat Kardeşini falanda takma hiç eşinin desteği yeter tatlım bizlerde her zaman yanındayız incir yemeyi unutma bol bol Cevizli sucuklara iyi geliyormuş bak görürsün hersey çok güzel ilerleyecek bu sefer tatlım bedenini rahatlat
Kızlara cuma günü özüm var benimde hayırlısıyla dua edin lütfen bu aksam 9da çatlatma iğnesini vurunucam Kociş yok ve aksam kuzenimin kınası var bakalım millete çaktırmadan nasıl kaçıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…