herkese günaydınlar..
teşekkür ederim cnm bakıyorm hmenSu ile tozu ayri ayri ulastiysa sana hic bir sey olmaz. Bide gonalf i hazirlamak cok kolay canim, su ile tozu karistirip, sirnga ile kac ml vurulacaksan cekiyorsun, internette bununla ilgili videolar var. cok aciklayaici bakabilirsin.
Canım çok teşekkür ederim.hoş geldin cnm, düğünde harika olmuştun kıyafetine saçına makyajına bayıldım, bir yastıkta kocamalarını dilerim..
cnm bi rahim filmi çektirmende fayda var.. zaten tüp bebek aşamaları sırasında rahim filmi çektirmek ilk yapılması gerekenler arasında..
Canım iyi olmana sevindim ve inan bulantına da güzel şeyler bunlar Allah hepimize bu günleri nasip etsin inşallah. Bende yakın bir zamanda kısmet olursa başlayacağım.Kadınlar kulubü tarihinde görülmüş şey değildir egunal günlerdir aktif olduğu topiğe yazmasın yazamasın..
Çok zor bir gebelik geçiriyorum...
Aşırı bulantım var bir şey yiyemiyorum haliyle halsiz düşüyorum annem olmasa ne yapardım...
Dün sabah 5.30 gibi uyandım adet ağırısı gibi bir ağrım vardı normalde de gebe olmasam adet günümdü aslında..WC ye gittim çamaşırımda pembe bir lekene yapacağımı şaşırdım o kadar da biliyorum halbuki kızlardan kanama olabileceğini bebekle ilgisi olmayabileceğini ama kendim yaşayınca başka türlü oluyor..
Soluğu acilde aldık sabahın körü..
Muayene etti çok tatlı bir acil doktoruna dek geldim..
Bebek çok iyi kanama alanı yok rahat ol dedi ağrım vardı ve ara ara lekelenmem oluyordu 2 ünite serum bağladı.proluton depot iğnesini yaptılar ve yolladılar beni..Dünden beride yatıyorum nolur nolmaz diye.Gerçi bulantımdan ötürü zaten hep yatıyordum..
Dün 7+0 dı yani tam 7 haftayı geride bıraktık 8.haftamıza girdik gelişimi önden gidiyor sıpanın ama annesini mahvetti
Foruma girip pc ekranına bakamıyorum çok fenayım..
İnşallah herkes iyidir.Dua edin bana normale dönüp tadını çıkarayım artık hepinizi özledim...
Not:kendi doktorumu aradım bilgilendirdim 12.haftaya kadar bu tür lekelenmeler olabilirmiş kese büyüyor rahim genişliyor diye..
Sağol canım inşallah hayırlara vesile olurHadi Hayırlısı inşallah .. Allah yardımcın olsun..
Hiç birşey olmaz, gonal f oda sıcaklığında tutulur zaten. İnternetten videolara bak, üzerinde de yazıyo çok kolay Ha 200 Ha 225 hepsi yazıyo zaten benimki 175 ti mesela. Stres yapma bu kadar, relax...ben şimdi kızkardesımın gönderdıgı 2 kutu gonal f toz karıstırmalı ılacamı baslayayım yenısmı alayım kafam cok karıstı tozu kendın karıstırıp dıer enjektörde 225 ayarlamak zor olmazmı ya yanlıs ayarlanırsa dozaj kafam cok karısık lütfen toz karısık gonal f kullananlar bana yardımcı olsn dıerınde 200e ayarlayıp vuruyordum ama bu öyle degıl hastanede vurdurucam hemsıre ayarlayabılırmı bılmıyorm gonal f ve menagon bırlıkte kullanıcam ılk defa baslıyorm gonal f e daha once hep puregon kullandım
Evveeet resmen transfer için hazırlıklara başladık :) estrofem ve folik asit içicem.
Sağol canım, herkesin evladı sağlıklı, hayırlı olur inşallah. Jel é başlatmadı şaşırdım genelde başlatıyor lar galibarabbim gönlüne göre versin herşeyin hayırlıısı dualrım seninle :)
merhabalar kızlar memorial ve acıbadem maslak ile görüşeceğim inşallah önümüzdeki hafta amh hariç tahlillerimi yaptırdım hsg normal bir kürtaj bir olumsuz aşılama ve ilaç tedavileri yumurtalıkta ilaca cevap vermeyen bi kistim var eşimin morfoloji ve hareket kötü ama asla olumsuz düşünmüyoruz elimizden ne gelirse yapmamız gerek
SAĞOL CANIM ilk dfa kullandıgımdan gonal f i hiç bilmiyorm puregon uda ilk kullandıgımda acemiliğimde bilmiyordm sımdı cambazı oldm puregonun :)Hiç birşey olmaz, gonal f oda sıcaklığında tutulur zaten. İnternetten videolara bak, üzerinde de yazıyo çok kolay Ha 200 Ha 225 hepsi yazıyo zaten benimki 175 ti mesela. Stres yapma bu kadar, relax...
amin canım bütün anne olmak isteyenlerin yardımcısı olsun kadınlar anne olmayı hakkediyor istanbulda oturmuyorum o yüzden ilk aslında şişli olsun istiyorum daha yakın bana ama önemli olan doktorlar ve embriyologlar tabikiEvet kesinlikle olumsuz düşünme hayırlı olan için hep dua et cnm :) acı badem maslak iyi ben oraya gidiyorum tavsiye derim herşeyle ilgileniyorlar yakın davranıyorlar. Rabbim yardımcın olsun
Aynı yerde mi başladın tedaviyeSAĞOL CANIM ilk dfa kullandıgımdan gonal f i hiç bilmiyorm puregon uda ilk kullandıgımda acemiliğimde bilmiyordm sımdı cambazı oldm puregonun :)
evet inşallah bu sefer herşey normal olur dün eşim gökhan beyle görüşmüş ve geleceğimizi söylemiş zaten cok yıpranmıstım gıdecegım yer yoktu ya hıc olacaktı ya orası ama allaha sukur dun cok ıyılerdı hata hemsıre bana telefnunu verdı benı dırek arayın dıye daha önce hıc kımse telfnunu vermıordu hosuma gıttı bakalım hayırlısı inşallahAynı yerde mi başladın tedaviye
benm dun adetın 1.günü idi e2 dün bakıldı bugun toplantı var 2 tane gıtme sansım yoktu kızkardesımde e2 ye bakılmaz ılk gun dıyor zaten ılk tedavımdede sureklı olmsuz seylerı soyleyıp umutumu kaybettırıyordu dünde e2ye bakılmaz ılk gun bence yanlıs sen gıt bırsaha baktır dıyınce dokordan ıyımı bılıyorsn dedım tartıstık e2 benm dun bakıldı ve bugun telfn geldı normal dıye farkederı ılk gun 2.gunAynı yerde mi başladın tedaviye
Canım hayırlısı buymuş demekki. Allahım sesimizi duyuyor daha güzel bir zamanda vercek sana da bebeğini inşallah hepimize de. Ondan iyi kimse hesaplayamıyor, biz diliyoruz ama hakkımızda hayırlısını o biliyor. Her zaman hayırlısını versin Rabbim, inşallah hepimiz bir gün bebeklerimize kavuşuruz.Allah sabrını versin insallahBu seferde negatif Allahim sen bana benim gibi lere sabir dayanma gucu ver Rabbim "Kaderimi severim yazandan ötürü" bu günümüze de hamd olsun
Allah sabrını ve dayanma gücünü versin inşallah. Biz hemen istiyoruz ama zamanı var demekkiBu seferde negatif Allahim sen bana benim gibi lere sabir dayanma gucu ver Rabbim "Kaderimi severim yazandan ötürü" bu günümüze de hamd olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?