Bide bunlar var dimi? Nasıl kaçıcan, giderken bide sorguya çekerler nereye nereye diye sanki benimle geliceksiniz allah allah :)saricicek canımm hiç bozma moralini bak bu gonal f daha iyi bende ilk tedavimde puregon kullanmıştım bunda ilk kullandım gonal f bence daha iyi sonuç veriyo iğnelere de bozuldumu diye takılma hazır değilmiş karıştırılacakmış Anladığım kadarıyla daha iyi bozulmaz bu arada elimle sakince bi Konuş ben diliyle Konuş çok işe yarıyo onu suçlayarak değil canının yandığını anne olmak istediğini bu süreçte en çok ona onun desteğine ihtiyacın OLDUĞUNU anlat Kardeşini falanda takma hiç eşinin desteği yeter tatlım bizlerde her zaman yanındayız incir yemeyi unutma bol bol Cevizli sucuklara iyi geliyormuş bak görürsün hersey çok güzel ilerleyecek bu sefer tatlım bedenini rahatlat
Kızlara cuma günü özüm var benimde hayırlısıyla dua edin lütfen bu aksam 9da çatlatma iğnesini vurunucam Kociş yok ve aksam kuzenimin kınası var bakalım millete çaktırmadan nasıl kaçıcam
Bi sorun olsa söylerlerdi. Takma kimseyi kafana, Protein al, gez toz...benm dun adetın 1.günü idi e2 dün bakıldı bugun toplantı var 2 tane gıtme sansım yoktu kızkardesımde e2 ye bakılmaz ılk gun dıyor zaten ılk tedavımdede sureklı olmsuz seylerı soyleyıp umutumu kaybettırıyordu dünde e2ye bakılmaz ılk gun bence yanlıs sen gıt bırsaha baktır dıyınce dokordan ıyımı bılıyorsn dedım tartıstık e2 benm dun bakıldı ve bugun telfn geldı normal dıye farkederı ılk gun 2.gun
Aynen yaaaa maalesef bunlarda var hayır söylesem ne olacağı belli değil bide onlara laf anlatıyorum sonra söylemezsem neyi bahane edilen bilmiyorum hadi bakalım görücez aksam :))Bide bunlar var dimi? Nasıl kaçıcan, giderken bide sorguya çekerler nereye nereye diye sanki benimle geliceksiniz allah allah :)
Doktorum bunu engellemek icin fitil vericez dedi. Ama daha ikinci denememe başlamadım adet olmayı bekliyorum...transferden iki gün önceden başlamak üzere toplamda 5 gün kullanılacakTedavisi nasıl oluyor ?
Canımm gözün AydınArkadaslar dun benim ilk ultrason kontrolum vardi. 4+5 gunlukmus, doktorum tek kese gordu. Hcg degerlerim cok yuksekti.ikiz olup olmadigi daha belli olmaz degil mi? Diger kese daha sonra goruledbilir mi acaba?
Aminnn.. Sagolasin cnmm.. Bnde bu yollrdan gectim yasamayan anlmaz bizi her gunum dua hergunum.zkr.. Sukur.. Hep aklim geride kaln dostlarimzda ..rabbim herkese cennetinden mis kokulu yaprularinin haberini gondersin.. Insallh..Güzel duan için Allah razı olsun.inşallah senin de az vaktin kalmış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize dualarını eksik etme.
Değerin kaç çıkmıştı ?? Ilaçlardan da olabiliyor Benim 2 embriyo transfer edilmişti 12. Gün değerim 316 çıkmıştı iki mi dedik ama tek tutunmuş .. Meleğim şuanda kollarımda 44 gün oldu kucağıma alalı..Arkadaslar dun benim ilk ultrason kontrolum vardi. 4+5 gunlukmus, doktorum tek kese gordu. Hcg degerlerim cok yuksekti.ikiz olup olmadigi daha belli olmaz degil mi? Diger kese daha sonra goruledbilir mi acaba?
içime umut serptin cnm ay inşallah hem benm dozajımda degıstı ılac protokolum tamamen degıstı daha öncekı puregon 200 ıle basladım bu efer 225 gonal f 75 menagon allahım ınsalah bu sefer benımde yuzum guler bu zatn son sansım buda olmazsa zaten ne esım ne de ben ıstemeyıs cunku bugunlere zor geldım doktorum bızde hıcbır sorun olmadıgını herseyın cpk guzel olacagını soyledı hatta sorun olsa yuzune soylerm boşa ümitlendirmem merak etme dedi cok pozitif enerjı aldım ılk defa yanlız bı sorun dun okadar agladımkı gece uyurken dahı basagrısıyla uyudum kalktım yıne bas agrısı canım senın de cuma opun sımdıden hayırlı olsn kac yumurtan toplanıcak ınsallah o yumoşların hepsı döllenır bebekle gerı yuzunu guldurur hadı bakalım mutlu guzel haberlerınle bıze umut ol ınsallahsaricicek canımm hiç bozma moralini bak bu gonal f daha iyi bende ilk tedavimde puregon kullanmıştım bunda ilk kullandım gonal f bence daha iyi sonuç veriyo iğnelere de bozuldumu diye takılma hazır değilmiş karıştırılacakmış Anladığım kadarıyla daha iyi bozulmaz bu arada elimle sakince bi Konuş ben diliyle Konuş çok işe yarıyo onu suçlayarak değil canının yandığını anne olmak istediğini bu süreçte en çok ona onun desteğine ihtiyacın OLDUĞUNU anlat Kardeşini falanda takma hiç eşinin desteği yeter tatlım bizlerde her zaman yanındayız incir yemeyi unutma bol bol Cevizli sucuklara iyi geliyormuş bak görürsün hersey çok güzel ilerleyecek bu sefer tatlım bedenini rahatlat
Kızlara cuma günü özüm var benimde hayırlısıyla dua edin lütfen bu aksam 9da çatlatma iğnesini vurunucam Kociş yok ve aksam kuzenimin kınası var bakalım millete çaktırmadan nasıl kaçıcam
cnm kızkardesımınde degerlerı cok yuksektı onlarda ıkız sandılar tek ekse görundu ve hala tek kese :) olsun tek olsn saglıklı olsunda tadını cıkar bızlerede dua et cnm darısı bızlereArkadaslar dun benim ilk ultrason kontrolum vardi. 4+5 gunlukmus, doktorum tek kese gordu. Hcg degerlerim cok yuksekti.ikiz olup olmadigi daha belli olmaz degil mi? Diger kese daha sonra goruledbilir mi acaba?
canım değerin kaçtı? benim 10. günde 340 12. günde 880 falandı tekti zaten tek transfer yapılmıştı :) 2 tane ister istemez stresli oluyor düşük ve erken doğum tehtidlerinden dolayı :) allahım sağlıklı ve uzun ömürlü bebiş nasip etsin canım :)Arkadaslar dun benim ilk ultrason kontrolum vardi. 4+5 gunlukmus, doktorum tek kese gordu. Hcg degerlerim cok yuksekti.ikiz olup olmadigi daha belli olmaz degil mi? Diger kese daha sonra goruledbilir mi acaba?
Arkadaslar benim bi kıZkardesim var az çok yaZdım Maslak Acıbadem'de ikinci bebeğine hamile kaldı Şuan 7haftalık hamile ki bu tedaviye önce ben niyet ettim o benden önce basladı her neyse ben onun tüm tedavisi boyunca destekçisi oldum Kafasında bin bir olumsuz lıklar vardı mesela 4yumurtam var yetmez olmaz vs vs ben ona hep destek oldum dedim olacak bak içini rahat tut Allah'ına şükret olcak dedim transfer oldu yine acaba koymadılarmı bana cıktı vermediklerini vs yine hep destek tam destek oldum bak içime Doğuyu hamilesin dedim hiç negatif düşünmedim ama bir sorun var o Benm ilk tedavimde de şuankindede YA TEK BIR GÜZEL SÖZ MOTIVE ETMIYOR DAHA ÖNCEKINDE DOKTORUM YANLIŞ İLAÇ PROTOKOLÜ KULLANMIŞ DEDI YUMURTAÖ GELİMEDİ YARIM KALDO DOKTPR 2gün daha gözlemek istedi Ozman burda Herles bana gelişir diye motive ederken kendi kızkardeşim bosa ilaç devam ediyor olmaz diyip kestirip Attı dünde dedim ki Bacm sonuçta aynı yoldan geçti ve patlasıcam kimse yok e2baktırdım sonuç YARIN belli olucak dedim e2ye ilk gün bakılmaz sen neden tedavine hemen başladın biraz Rahmi dinlendirmeden acele ediyosn vs vs bakın görün bu ayda olmayacak çünkü dediği hersey çıkar şom ağılının tekidir e bunu dile getirdim nolur bana bi defada destek ol moral ver zaten kimsem yok abin gibi destekçi eşim yok bana destek ol herseyi olmaz bu yanlış deme dedim sen doktordan DHA mi iyi biliceksin dedim öyleyse bile başlatıysam bile bana destek ol moral ver dedim birbirimizi engelledik sildik BENDE SİNİRLE DEDIM ASIL ACELE EDEN SENDIN BEN BAŞLAYACAĞIM DIYE ALEL ACELE GIDIP DAHA BBEGİN VARKEN TEDAVI BAŞLAYAN SENDIN DEDIM VE GERILDIM KENDİ öz kardeşim istemiyor tedavi sürecimi buna eminim artık
sağol cnm dn okadar agladımki basımın agrısı hala devam edıyor kız kardesım normaldeböyle degıl hep destekcimdi ama nedense bu surecte herseyı negatif dusunur kendı tedavısındede oyleydı ona hep ben pozıtıf enerjı vermıştim transferden cıktı hıc umudu yok yıne ben ınanıyorm ıcıme doguyor hersey guzel olacak dedım dedım ve oldu ınsalh ama oda aha once cok fazla olumsuzluklar yasadıgı ıcın olaylara hıc poztıfı bakmıyor ama benımde umudum bıtıyor ben kötu bırseyde demedım bak bn etkılenıyorm dedım bensan sureklı destek oldum sende bana ol dedım dun mesela e2 kan aldılar hemen dıyorkı doktor dun almamalıydı bugun vermen lazımdı dunku dogru sonuc vermez dıyor yok sen hemen yenı tedqavıye basladın olmaz falan bır tane olumlu dusuncesı yok bunu soyleyınce benı engellemıs ve kıskandıgımı soylüyor kendısını ve ısın aslı su onun daha 3yasına yenı gırmıs kızı var hıc tup bebek dusunmuyorken ben on gorusmeye gıttım ve kendısıne soyledım ön görüşmede verılen kan testkerı lıstesını benden alıp benden once basladı sonra ben acele eden onu kıskanan oldum ben kızkardesım ıcın buralarda hep derman aradım herkesden dualar ıstedım kese gorunmedı dedı aklım gıttı geldım buda ehrkese sordum ama onun asla benm gıbı olmayacagını anladım umruna degılım ama allah var gonal f ılacları ndan kalanını bana verdı onun maddı durumu bana gore kat kat ıyı onuda kullanmak ıstemıyorm yenısını alayım dıyorm kararsızım eczaneden haber beklıyormYaa offf kizkardesine sinir oldumm,cok ayip,. O ne guzel kurtulmus bak ,ben de maslak da yaptirdim sonuc pozitif. Gercekten iyiler konusunda, fakat herkesin hastaligi suresi farklidir, ona iyi gelen sana gelmez belki de. Cok biliyor o, doktor olsaymis madem cok biliyorsa., sen suan caresizsin, esinle dertlesemiyorsun, ailene anlatamiyorsun kizkardesin canli ornek onunde o da psikolojini bozuyordur..
Canim esini ikna et, ben napiyim soylesene bana da yazik degil mi duvarlar ustume geliyor de sen bile yoksun yanimda,yapayalnizim,aileme de anlatamiyorum soylesene cikis yolu var mi de? Aileme,sorun bende diyelim,aramizda kalsin de kimse bilmeyecek de,kendi kendimize yetemiyoruz bak kardesim bile tedavi oldu biz kac yil daha bekleyecegiz. Sen demekki istemiyorsun,isteseydim herseyi seferber ederdin sen bana destek olmadikca olmaz bu is de.. beni dusun,cok caresizim de. Ailene sorun bende de gerekirse, kaldi ki hangi cagda yasiyoruz sebepsiz infertilite hastalar bile var. Allah in takdiri., kim bilecek sizin tup bebek yaptirdiginizi? Esin geri dusunuyor ama tatli ve duygusal bir konusmayla halledebilirsin diye dusunuyorum.. allah yardimcin olsun, cok uzuldum durumuna ;(
Masallah yawrunu kucagina almissin, Allah bizede nasip eder insallah. Benim 9. Gun 396, 13. Gun 2262 cikti canim. Banada. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildiDeğerin kaç çıkmıştı ?? Ilaçlardan da olabiliyor Benim 2 embriyo transfer edilmişti 12. Gün değerim 316 çıkmıştı iki mi dedik ama tek tutunmuş .. Meleğim şuanda kollarımda 44 gün oldu kucağıma alalı..
Inşallah sizlerde bu duyguyu yaşarsınız .. Mevlam yardımcınız olsun..
Aynen canim dedigin gibi tek ikiz hic farketmez, sadece sabirsizim iste. Allah sanada yasatsin bu heyecanlari , yawrunu kucagina almayi , hepimize nasip etsin, inan her gun burdayim okuyirum yazdiklarinizi, hergun dualarimdasiniz.cnm kızkardesımınde degerlerı cok yuksektı onlarda ıkız sandılar tek ekse görundu ve hala tek kese :) olsun tek olsn saglıklı olsunda tadını cıkar bızlerede dua et cnm darısı bızlere
Amin canim, Allah bebeginu saglikla buyutmeyi nasip etsin, 9. Gun 396 13. Gun 2262 cikti , drum tek oldun diyor, o da ikiz gebelikgi riskli goruyor, hayirlisi Allahtan canimcanım değerin kaçtı? benim 10. günde 340 12. günde 880 falandı tekti zaten tek transfer yapılmıştı :) 2 tane ister istemez stresli oluyor düşük ve erken doğum tehtidlerinden dolayı :) allahım sağlıklı ve uzun ömürlü bebiş nasip etsin canım :)
SAĞOL canm farkındayım bılıyorm bızler ıcın dua ettıgını allah razı olsun yakında topıcte kımse kalmayacak herkes hamıle olucak gıbı bır hıs var ve sadece ben kalıcam gıbı :) inşallah ben ve benmn gıbı bekleyen herkesın allahım gönlüne göre versin canmAynen canim dedigin gibi tek ikiz hic farketmez, sadece sabirsizim iste. Allah sanada yasatsin bu heyecanlari , yawrunu kucagina almayi , hepimize nasip etsin, inan her gun burdayim okuyirum yazdiklarinizi, hergun dualarimdasiniz.
Arkadasim senden tek istegim daha sakin ve olumlu ol, kimseleri kafana takma, cevrende her kafadan bir ses cikar, herkes en dogruyu bilir. Senin bu donemi sakin stressiz ve pozitif gecirmen lazim canim.SAĞOL canm farkındayım bılıyorm bızler ıcın dua ettıgını allah razı olsun yakında topıcte kımse kalmayacak herkes hamıle olucak gıbı bır hıs var ve sadece ben kalıcam gıbı :) inşallah ben ve benmn gıbı bekleyen herkesın allahım gönlüne göre versin canm
Canım inan seni üzmemek sakinleştirmek için söylemiyorum içime öyle doğuyo seni düşününce bak görürsün bu sefer hersey yolunda gidecek sorunsuz olucak iğnelerde farklı bu tedavilerimiz inşallah Allah'ın izniyle pozitif olucak kuzum baş ağrın olur canım dün helak oldun haliyle doktorun pozitifliği de çok iyi bak Rabbim gönlüne göre veriyo bunlar bi sebeb bak Rabbim belki en soru yaşattı dün ve son imtihanın mucizeni vericektir inanıyorum doktorunu değiştirmene de sebeb oldu bence iyice oldu sen Rabb'ime sığın ben inanıyorum bitanem kaç yumi toplanacak bilmiyorum canım Hayırlısı cuma günü belli olucak yazarım size inşşalh o bebişler inşallah inanıyorum ki seni de benide bekleyen tüm arkadaşlarımıza da gelecekiçime umut serptin cnm ay inşallah hem benm dozajımda degıstı ılac protokolum tamamen degıstı daha öncekı puregon 200 ıle basladım bu efer 225 gonal f 75 menagon allahım ınsalah bu sefer benımde yuzum guler bu zatn son sansım buda olmazsa zaten ne esım ne de ben ıstemeyıs cunku bugunlere zor geldım doktorum bızde hıcbır sorun olmadıgını herseyın cpk guzel olacagını soyledı hatta sorun olsa yuzune soylerm boşa ümitlendirmem merak etme dedi cok pozitif enerjı aldım ılk defa yanlız bı sorun dun okadar agladımkı gece uyurken dahı basagrısıyla uyudum kalktım yıne bas agrısı canım senın de cuma opun sımdıden hayırlı olsn kac yumurtan toplanıcak ınsallah o yumoşların hepsı döllenır bebekle gerı yuzunu guldurur hadı bakalım mutlu guzel haberlerınle bıze umut ol ınsallah
ah cnm ah sadece o yok bendede etrafımı grsen savas alanı gıbı bir tane destekcım yok esımde bir öyle bir böyle cabuk sınırlenır bana patlar benim çok ciddi birde rahatsızlıgım var kronıklesmıs ve cok tehlıkelı ona bıle en zararlı sey stres ama herkes ustme gelıyor nerden kırarız dıye alahtan sabır ıstıyorm guc ıstıyorm ah burda anlatılamıyor hersey benm suan basımda okdar dert varkı aslında cocuk ıstemem bıle cok sacma gelıyor herkese ben cıddı bır rahatsızlıktan tedavı oluyorm onun stresı cabası sureklı rahatsızlanıyorm cabası bazen dıyorm ne cıkmaz canım varmıs sonra sırf bu bbek ozlemı ıle hastalıgımı unutuyormArkadasim senden tek istegim daha sakin ve olumlu ol, kimseleri kafana takma, cevrende her kafadan bir ses cikar, herkes en dogruyu bilir. Senin bu donemi sakin stressiz ve pozitif gecirmen lazim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?