2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

inşallah cnm benmde içime doğuyor zaten bu sefer senın kesın olucak benm kınden emın deılım ama senınkı bence bu sefer olucak ıkımızınde ılacı degıstı bakalım hayırlısı ınsallah gonal f bızlere sebeb olur canm senın neden bugune kdar yumurta sayını belırtmedıler ?

burda birkaç yakın görüştüğüm arkdaslar dısında bılen yoktur sanırım benım pankreasla alkalı cıddı bır rahatsızlıgım var kronıklstı ve allah etmesın kanserden öncekı son safhadayız sürekli ataklarım oluyor hastanede tedavı göruyorm gecen sene 1 ay yogn bakımda kaldım ve ayda 1 olmak uzere devamlı atk olusuyor bu durumda bebek ıstemem herkese sacma gelıyor bebek arzusunu dıle getırdıgımde once sağlıgın dıyorlar neyıne bebek dıyen dahı oldu aılemde bu yuzden kımseyle paylasamıyorm kımse anlamıyo ama benı ılerıde hastalıgımın tedavısı mumkun olmayan safhaya geldıgınde benm boyle bır sansımda olmayacak pankreas kanserını yenen cok fazla kısı yok eskıden hep hastalıgımı arastırır kafayı yerdım olumsuz sonuclarla sımdı hıc olmazsa bu sekılde bebek olayına konsantre oluyorm hastalıgımın önüne geciyor bebek tedavısı ben esımle 7 sene falan flört ettım ve cok or sartlarda cok mucadele sonucunda evlendık evlenmemız dahı mcıze olmustu cevrede sımdı dıyormkı bır bebek vereyım ılerıde benı hatırayacagı tabı kımın kımde once olecegı bellı degıl ama hastalar kendılerını bır adım onde görurler eskıen burda takılmazken bebek ıcın ugrasmazken devamnlı ınternette facede pankreas gruplarında kafayı yemıstım ınan burda sankı tek derdım bebekmıs gıbı gelıyor ama keske tek derdım bebek olsaydı suan bunları yazarken cok kötu agladım zaten basım agrıyor dunden bu yana agrıyor bugun ılk ıgnemı olucam allahın ıznıyle

Yaa sayııyılar ölçüyorlar ama ben sorup bilgi almadım bilerek stres yapıyorum çünki durumları çok iyi dedi bende dahasını hiç sormadım kuzum yaa bi inan seninse olucak bak görürsün Allah'ın izniyle beraber gezicez karnımız burnumuzda inşallah yaa bu nette şey var Bilinçaltı temizleme yazınca çıkıyo şimdi değilde akşam eve gidince yapsana linkini de atarım olmazsa gerçekten strese sinire birebir geliyo tatlım

cnm benm derdım bır ıkı degılkı keske oyle bır mucıze olsa beyn temızleme ne super olurdu ben neyı dusunecegımı bıle bılmıyorum hayırlısıyla cnm ınsallah tedavı surecımız hayırlısıyla olur bırlıkte gezerız adak adayayım oyl bırsey olursa söz bebegımı kucagıma alıp yanına gelıcem :))

Bakkal söz dedin gelmezsen bozuşuruzz eminim ben olucak görürsün bizde gezdirecez sizi burda :)) yaa öyle deme dene bi bak görüceksin faydasını çok rahatlatıyor inan ki Rabbimin ne mucizeleri var yaşadıkların gerçekten çok ağır ama sen çok güçlüsün bunu da atlayacaksın sakın öyle Şeyler Düşünme sen bunu yenip Bebeğini sağlıkla büyütüp Evlendireceksin daha kaynana olacaksın nereye öyle yaa üzme benide böyle konuşup lütfennn

Canim ya Allah en kisa zamanda sifani versin . En basta senin sagligin onemli arkadasim. Allah yardimcin olsun, cevrendekilerede vijdan versin diyorum artik

Arkadasim cok uzuldum durumuna , ne diyecegimi bilemiuorum. Allah sana sabir ve guc versin, bir an once evladina kavustursun.

cnm gelıcem gelmez olurmuyum sen benı hıc tanımadan bılmeden gözun kapalı evıne davet etmıs bırısın allah razı olsun burda böyle kısıler var yanlıs hatırlamıoyorm dımı sendın bana otelde kalma gelecek olursa bende kal dıyen zaten gelme ıhtımalım yoktu ama demen bıle bna yetmıstı canm ınsallah görusuruz kucagımız bebeklerle dolu olur ve bu yasadıklarımıza tatlı bır hatıra dıye guler gecerz

Çok duygulandim canım ya üzme kendini Rabbim önce sana sağlıklı hayırlı uzun ömür ve hayırlı evlatlar versin inşallah umudunu kaybetme seni 7 yıl sonra eşine kavusturan Rabbim bir gü n elbet bebeğin e de kavusturur tatlim . Dünya bir imtihan her insanın imtihanı farklı ve zor . O yuzden bu yolda Güçlü olmalıyız

amin cnm bnde hep böyle düşünüyorm güzel dileklerin de sana dönsün cnm

tabiki tecrübeli olmalı çok önemli bu konuda benim doktorum Halit Fırat ERDEN acıbadem maslakta tüm işlemlerini yapıyor emriyologları çok iyi sürekli arayıp bilgilendiriyorlar ve sende rahatça arayıp konuşabiliyorsun soru sorabiliyorsun. Senin içi en iyi olanı ALLAH nasip etsin canm

Bu seferde negatif Allahim sen bana benim gibi lere sabir dayanma gucu ver Rabbim "Kaderimi severim yazandan ötürü" bu günümüze de hamd olsun

Bu durumda çok söylenecek bişe olmuyor canm benimde NEGATİF çıkmıştı. Rabbim sabır versin sana bana herkeze... rabbim bizler için hayırlı günü tayin etmiştir. İnşallh o gün yakın zamandır.

Doktorum bunu engellemek icin fitil vericez dedi. Ama daha ikinci denememe başlamadım adet olmayı bekliyorum...transferden iki gün önceden başlamak üzere toplamda 5 gün kullanılacak

uzun süren bir tedavi süreci yok sanırm ozman rahat olabilirm ozmn bu konuda çok sıkıyorum kendimi çok kafaya takıyorum neden bilmiyorum ama atamıyorum kafamdan

A
Ayy Halit beyi tv de izlemiştim doktorumun o olmasını çok istemiştim ama istanbul da olduğu için kısmet olmadı. Çok pozitif iyi niyetli bi doktora benziyor du TV'den gördüğüm kadarıyla . Canım ne kadara mal oldu tedavin özel olmazsa

güler yüzlü cana yakın ve herşeyden önce çok tecrübeli konusunda isteğin zaman ulaşabiliyorsun sorduğun her soruya cevap alıyorsun. ilaçlarla birlikte 10 bin canm... hangi şehirdesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…