Inşallah canım benim Allahım emeklerimizi boşuna çıkarmasın. Bebeklerimize kavuşalm inşallahHadi inşallah hersey gönlünce olsun canım.Allahim bebeğine kavuştursun seni de hepimizi de.
yarın hamiş haberini bekliyoruz ARKADAŞIM...Inşallah canım benim Allahım emeklerimizi boşuna çıkarmasın. Bebeklerimize kavuşalm inşallah
Ayy inşallah canımmmyarın hamiş haberini bekliyoruz ARKADAŞIM...
okurken çok etkilendim canım yaşadıkların zor çok zor tatlım benimburda birkaç yakın görüştüğüm arkdaslar dısında bılen yoktur sanırım benım pankreasla alkalı cıddı bır rahatsızlıgım var kronıklstı ve allah etmesın kanserden öncekı son safhadayız sürekli ataklarım oluyor hastanede tedavı göruyorm gecen sene 1 ay yogn bakımda kaldım ve ayda 1 olmak uzere devamlı atk olusuyor bu durumda bebek ıstemem herkese sacma gelıyor bebek arzusunu dıle getırdıgımde once sağlıgın dıyorlar neyıne bebek dıyen dahı oldu aılemde bu yuzden kımseyle paylasamıyorm kımse anlamıyo ama benı ılerıde hastalıgımın tedavısı mumkun olmayan safhaya geldıgınde benm boyle bır sansımda olmayacak pankreas kanserını yenen cok fazla kısı yok eskıden hep hastalıgımı arastırır kafayı yerdım olumsuz sonuclarla sımdı hıc olmazsa bu sekılde bebek olayına konsantre oluyorm hastalıgımın önüne geciyor bebek tedavısı ben esımle 7 sene falan flört ettım ve cok or sartlarda cok mucadele sonucunda evlendık evlenmemız dahı mcıze olmustu cevrede sımdı dıyormkı bır bebek vereyım ılerıde benı hatırayacagı tabı kımın kımde once olecegı bellı degıl ama hastalar kendılerını bır adım onde görurler eskıen burda takılmazken bebek ıcın ugrasmazken devamnlı ınternette facede pankreas gruplarında kafayı yemıstım ınan burda sankı tek derdım bebekmıs gıbı gelıyor ama keske tek derdım bebek olsaydı suan bunları yazarken cok kötu agladım zaten basım agrıyor dunden bu yana agrıyor bugun ılk ıgnemı olucam allahın ıznıyle
cnm ilk iğneni olucan veya oldun demek ki hani eşinle konuştuktan sonra beklemiştin ayyy çok sevindim cnm yaburda birkaç yakın görüştüğüm arkdaslar dısında bılen yoktur sanırım benım pankreasla alkalı cıddı bır rahatsızlıgım var kronıklstı ve allah etmesın kanserden öncekı son safhadayız sürekli ataklarım oluyor hastanede tedavı göruyorm gecen sene 1 ay yogn bakımda kaldım ve ayda 1 olmak uzere devamlı atk olusuyor bu durumda bebek ıstemem herkese sacma gelıyor bebek arzusunu dıle getırdıgımde once sağlıgın dıyorlar neyıne bebek dıyen dahı oldu aılemde bu yuzden kımseyle paylasamıyorm kımse anlamıyo ama benı ılerıde hastalıgımın tedavısı mumkun olmayan safhaya geldıgınde benm boyle bır sansımda olmayacak pankreas kanserını yenen cok fazla kısı yok eskıden hep hastalıgımı arastırır kafayı yerdım olumsuz sonuclarla sımdı hıc olmazsa bu sekılde bebek olayına konsantre oluyorm hastalıgımın önüne geciyor bebek tedavısı ben esımle 7 sene falan flört ettım ve cok or sartlarda cok mucadele sonucunda evlendık evlenmemız dahı mcıze olmustu cevrede sımdı dıyormkı bır bebek vereyım ılerıde benı hatırayacagı tabı kımın kımde once olecegı bellı degıl ama hastalar kendılerını bır adım onde görurler eskıen burda takılmazken bebek ıcın ugrasmazken devamnlı ınternette facede pankreas gruplarında kafayı yemıstım ınan burda sankı tek derdım bebekmıs gıbı gelıyor ama keske tek derdım bebek olsaydı suan bunları yazarken cok kötu agladım zaten basım agrıyor dunden bu yana agrıyor bugun ılk ıgnemı olucam allahın ıznıyle
uzun süren bir tedavi süreci yok sanırm ozman rahat olabilirm ozmn bu konuda çok sıkıyorum kendimi çok kafaya takıyorum neden bilmiyorum ama atamıyorum kafamdan
İnşallh iyi sonuç alırsınız canım ... bende beklemedeyim cnm bi kaç geçsin diyorum maddi manevi yorulduk toplarlanmamız gerek sonra rabbim nasip ederse başlıycamcnm eşim mayıs sonu test verecek ondan sonra bakalım neler olacak şimdilik beklemedeyim anlıcan sen neler yapacaksın negatiften sonra ne kadar oldu başlıcan ay belli mi..
Canım iyi düşün iyi olsun hep. Evrene ne mesaj gönderirsek bize o geri dönermiş. Çok geçmiş olsun. Ben yaşadığın bu sıkıntılardan sonra mutlu sonun seni beklediğini düşünüyorum. Güzel haberlerini alacağımız zamanlar yakındır. Yeni tedavin de hayırlı olsun bu arada. Bak doktorun, hemşirenin de tavırları değişmiş. Bunlar hep iyiye işaret.burda birkaç yakın görüştüğüm arkdaslar dısında bılen yoktur sanırım benım pankreasla alkalı cıddı bır rahatsızlıgım var kronıklstı ve allah etmesın kanserden öncekı son safhadayız sürekli ataklarım oluyor hastanede tedavı göruyorm gecen sene 1 ay yogn bakımda kaldım ve ayda 1 olmak uzere devamlı atk olusuyor bu durumda bebek ıstemem herkese sacma gelıyor bebek arzusunu dıle getırdıgımde once sağlıgın dıyorlar neyıne bebek dıyen dahı oldu aılemde bu yuzden kımseyle paylasamıyorm kımse anlamıyo ama benı ılerıde hastalıgımın tedavısı mumkun olmayan safhaya geldıgınde benm boyle bır sansımda olmayacak pankreas kanserını yenen cok fazla kısı yok eskıden hep hastalıgımı arastırır kafayı yerdım olumsuz sonuclarla sımdı hıc olmazsa bu sekılde bebek olayına konsantre oluyorm hastalıgımın önüne geciyor bebek tedavısı ben esımle 7 sene falan flört ettım ve cok or sartlarda cok mucadele sonucunda evlendık evlenmemız dahı mcıze olmustu cevrede sımdı dıyormkı bır bebek vereyım ılerıde benı hatırayacagı tabı kımın kımde once olecegı bellı degıl ama hastalar kendılerını bır adım onde görurler eskıen burda takılmazken bebek ıcın ugrasmazken devamnlı ınternette facede pankreas gruplarında kafayı yemıstım ınan burda sankı tek derdım bebekmıs gıbı gelıyor ama keske tek derdım bebek olsaydı suan bunları yazarken cok kötu agladım zaten basım agrıyor dunden bu yana agrıyor bugun ılk ıgnemı olucam allahın ıznıyle
Hadi bakalım yarın güzel haberler verme sırası sendeAyy inşallah canımmm
Evet kuzum benim yemede diyorum öyle bi süreçte kapım her zaman ardına kadar açık otelde kalma Sakın inşallah canımm biz bunlara oturup gülücez ne günlerdi diye hiç üzülme sen Allah'ın izniyle görürsün bakkcnm gelıcem gelmez olurmuyum sen benı hıc tanımadan bılmeden gözun kapalı evıne davet etmıs bırısın allah razı olsun burda böyle kısıler var yanlıs hatırlamıoyorm dımı sendın bana otelde kalma gelecek olursa bende kal dıyen zaten gelme ıhtımalım yoktu ama demen bıle bna yetmıstı canm ınsallah görusuruz kucagımız bebeklerle dolu olur ve bu yasadıklarımıza tatlı bır hatıra dıye guler gecerz
Merhaba daaha oncede yazmistim size 2015 aralik annelerinde goremeyince merak ettim bir sikinti yoktur umarim diye suan ojudum sevindim iyi aksamlarçok dayanıklıyımdır ama resmen dağıldım çok zorlanıyorum..inşallah 3 ayı da bulmadan geçer bu yaşadıklarım
mutlaka hatırlat doktoruna.e2 yumurta kalitesini gösteriyor.tedaviye başlamadan ve tedavi süresince sürekli bakılıyor.tedaviye başlamadan bakıldığında çok aşırı düşükse ya da çok aşırı yüksekse tedaviye başlanmıyor.diğer aya erteleniyor.bazı doktorlar e2 değerine çok takılıp kalmayın diyor.ama önemli yine de...Kızlar bir de birşeyi merak ettim. E 2 testini ne için oluyorsunuz? Benim doktorum hiç yaptırtmadı böyle bir test
Kadınlar kulubü tarihinde görülmüş şey değildir egunal günlerdir aktif olduğu topiğe yazmasın yazamasın..
Çok zor bir gebelik geçiriyorum...
Aşırı bulantım var bir şey yiyemiyorum haliyle halsiz düşüyorum annem olmasa ne yapardım...
Dün sabah 5.30 gibi uyandım adet ağırısı gibi bir ağrım vardı normalde de gebe olmasam adet günümdü aslında..WC ye gittim çamaşırımda pembe bir lekene yapacağımı şaşırdım o kadar da biliyorum halbuki kızlardan kanama olabileceğini bebekle ilgisi olmayabileceğini ama kendim yaşayınca başka türlü oluyor..
Soluğu acilde aldık sabahın körü..
Muayene etti çok tatlı bir acil doktoruna dek geldim..
Bebek çok iyi kanama alanı yok rahat ol dedi ağrım vardı ve ara ara lekelenmem oluyordu 2 ünite serum bağladı.proluton depot iğnesini yaptılar ve yolladılar beni..Dünden beride yatıyorum nolur nolmaz diye.Gerçi bulantımdan ötürü zaten hep yatıyordum..
Dün 7+0 dı yani tam 7 haftayı geride bıraktık 8.haftamıza girdik gelişimi önden gidiyor sıpanın ama annesini mahvetti
Foruma girip pc ekranına bakamıyorum çok fenayım..
İnşallah herkes iyidir.Dua edin bana normale dönüp tadını çıkarayım artık hepinizi özledim...
Not:kendi doktorumu aradım bilgilendirdim 12.haftaya kadar bu tür lekelenmeler olabilirmiş kese büyüyor rahim genişliyor diye..
Canım sen Allaha şükür kötü bir hastalığa yakalanmamışsın inşallah Allah'ın izniylede o safhaya gelmeyeceksin. Bu rahatsızlığın var diye o kötü hastalık başına gelecek değil. İnşallah sen o hastalığın ucundan bile geçmeyeceksin ve inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşacaksın. Seni seviyorum canım gönlünü ferah tut.burda birkaç yakın görüştüğüm arkdaslar dısında bılen yoktur sanırım benım pankreasla alkalı cıddı bır rahatsızlıgım var kronıklstı ve allah etmesın kanserden öncekı son safhadayız sürekli ataklarım oluyor hastanede tedavı göruyorm gecen sene 1 ay yogn bakımda kaldım ve ayda 1 olmak uzere devamlı atk olusuyor bu durumda bebek ıstemem herkese sacma gelıyor bebek arzusunu dıle getırdıgımde once sağlıgın dıyorlar neyıne bebek dıyen dahı oldu aılemde bu yuzden kımseyle paylasamıyorm kımse anlamıyo ama benı ılerıde hastalıgımın tedavısı mumkun olmayan safhaya geldıgınde benm boyle bır sansımda olmayacak pankreas kanserını yenen cok fazla kısı yok eskıden hep hastalıgımı arastırır kafayı yerdım olumsuz sonuclarla sımdı hıc olmazsa bu sekılde bebek olayına konsantre oluyorm hastalıgımın önüne geciyor bebek tedavısı ben esımle 7 sene falan flört ettım ve cok or sartlarda cok mucadele sonucunda evlendık evlenmemız dahı mcıze olmustu cevrede sımdı dıyormkı bır bebek vereyım ılerıde benı hatırayacagı tabı kımın kımde once olecegı bellı degıl ama hastalar kendılerını bır adım onde görurler eskıen burda takılmazken bebek ıcın ugrasmazken devamnlı ınternette facede pankreas gruplarında kafayı yemıstım ınan burda sankı tek derdım bebekmıs gıbı gelıyor ama keske tek derdım bebek olsaydı suan bunları yazarken cok kötu agladım zaten basım agrıyor dunden bu yana agrıyor bugun ılk ıgnemı olucam allahın ıznıyle
Rahat ol tabikiii... en önemlisi rahat olmak. Doktorun en doğru çözümü sana söylecektir canım
sağol cnm allh razı olsun ettiğin dualar sana dönsün inşallah zaten hastanede bırlıkte yattıgım ır kız vardı daha 25 yasında gencecıktı kız benmle aynı hastalıktan yatıyordu ama hastanedentaburcu oldu baska bır ufacık hastalıktan vefat ettı yanı kımın neyden olecegını allah bılır bende her halıme sukredıyorm ama bazen ıste bazen doluyor ınsan hersey ust uste gelınce patlıyor dunde benm oyle bır anımdı teşekür ederim tekrardan duan ve guzel dusuncelerın ıcıncanım Allah sağlık sıhhat versin hem sana hem de eşine...
dur bakalım daha bebiş olacak büyüyecek okulu var mezuniyeti var evlenmesi var...
umut var ya umut en karanlıkta bile var
tıp her geçen gün ilerliyor, inşallah sana da senin hastalığınada şifa olur.
dua edicem senin için hep...iyi daha iyi ol...
Amin İnşallah o doktoru melek baykalın programında görmüştüm gerçekten iyi bir doktora benziyor bebeği ölen bir çiftin tedaviyle ikiz bebekleri olmuştu annemle izledik oturup ağlayarak doktor bile ağladı bakalım ilk memorialle görüşeceğiz sonra acıbadem maslaklatabiki tecrübeli olmalı çok önemli bu konuda benim doktorum Halit Fırat ERDEN acıbadem maslakta tüm işlemlerini yapıyor emriyologları çok iyi sürekli arayıp bilgilendiriyorlar ve sende rahatça arayıp konuşabiliyorsun soru sorabiliyorsun. Senin içi en iyi olanı ALLAH nasip etsin canm
sağol canım hepbirlikte insalşlah burda bana manevı destek olan tum arkdaslardan allah razı olsun cok duygusal bırısıyım cok zaman yorumlarda aglıyorm hepınızden allah razı olsnCanım benim yaa. Allahım yardımcın olsun. Öyle güzel günler gör ve öyle uzuuun yaşaki mutlulukla eşinle ve çocuklarınla inşallaaaah. Allahıma hepimiz için hep dua ediyorum ama senin için ayrıca edeceğim inşallah. Allah sağlık versin sonra da bebek inşallah. Burada o gunleri de konuşuruz insallah bir gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?