2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

okurken çok etkilendim canım yaşadıkların zor çok zor tatlım benim
ailende seni düşünüyor tabiiki
seni çok güçlü buldum ayrıca böyle bir durumda karalar bağlayıp üzülmek yerine kendini
daha fazla umudaa bağlamışsın tebrikler canım eşinin sana söylediklerine de ççok takılma
tedavi süreci her iki taraf içinde stresli
duam seninle

cnm ilk iğneni olucan veya oldun demek ki hani eşinle konuştuktan sonra beklemiştin ayyy çok sevindim cnm ya
ayrıca yazını okuyunca kızdım sana hiç öyle ölüm falan deme rabbim evladınla sana sağlıklı ömür versin inşlh sen iste verecek olan mevlam inşlh bu hastalığınıda atlatır evladının peşinden çokkkk koşacaksın uuykusuz kalacaksın daha dıurrr ii düşün hep ii olsun hem senin çocuk neyine diyenlere kulak asma boşver gitsin... ii haberlerini bekliyorum cnm...

uzun süren bir tedavi süreci yok sanırm ozman rahat olabilirm ozmn bu konuda çok sıkıyorum kendimi çok kafaya takıyorum neden bilmiyorum ama atamıyorum kafamdan

Rahat ol tabikiii... en önemlisi rahat olmak. Doktorun en doğru çözümü sana söylecektir canım

cnm eşim mayıs sonu test verecek ondan sonra bakalım neler olacak şimdilik beklemedeyim anlıcan sen neler yapacaksın negatiften sonra ne kadar oldu başlıcan ay belli mi..
İnşallh iyi sonuç alırsınız canım ... bende beklemedeyim cnm bi kaç geçsin diyorum maddi manevi yorulduk toplarlanmamız gerek sonra rabbim nasip ederse başlıycam

Canım iyi düşün iyi olsun hep. Evrene ne mesaj gönderirsek bize o geri dönermiş. Çok geçmiş olsun. Ben yaşadığın bu sıkıntılardan sonra mutlu sonun seni beklediğini düşünüyorum. Güzel haberlerini alacağımız zamanlar yakındır. Yeni tedavin de hayırlı olsun bu arada. Bak doktorun, hemşirenin de tavırları değişmiş. Bunlar hep iyiye işaret.

Kızlar bir de birşeyi merak ettim. E 2 testini ne için oluyorsunuz? Benim doktorum hiç yaptırtmadı böyle bir test

Evet kuzum benim yemede diyorum öyle bi süreçte kapım her zaman ardına kadar açık otelde kalma Sakın inşallah canımm biz bunlara oturup gülücez ne günlerdi diye hiç üzülme sen Allah'ın izniyle görürsün bakk

çok dayanıklıyımdır ama resmen dağıldım çok zorlanıyorum..inşallah 3 ayı da bulmadan geçer bu yaşadıklarım
Merhaba daaha oncede yazmistim size 2015 aralik annelerinde goremeyince merak ettim bir sikinti yoktur umarim diye suan ojudum sevindim iyi aksamlar

Kızlar bir de birşeyi merak ettim. E 2 testini ne için oluyorsunuz? Benim doktorum hiç yaptırtmadı böyle bir test
mutlaka hatırlat doktoruna.e2 yumurta kalitesini gösteriyor.tedaviye başlamadan ve tedavi süresince sürekli bakılıyor.tedaviye başlamadan bakıldığında çok aşırı düşükse ya da çok aşırı yüksekse tedaviye başlanmıyor.diğer aya erteleniyor.bazı doktorlar e2 değerine çok takılıp kalmayın diyor.ama önemli yine de...

geçmiş olsun güldenim bulantıların sanırım 3. aydan sonra geçecek gibi
bulantıların inşallah hemen geçer gebeliğinin keyfini çıkarırsın doya doyaa
günlerdir bende senden bi haber bekleyenlerdenim merak etmiştim canım seni
maşallah kuzucuga 8.haftaya gelmiş
kendine çok çok çooook iyi bakkk Allah a emanet olun

Canım sen Allaha şükür kötü bir hastalığa yakalanmamışsın inşallah Allah'ın izniylede o safhaya gelmeyeceksin. Bu rahatsızlığın var diye o kötü hastalık başına gelecek değil. İnşallah sen o hastalığın ucundan bile geçmeyeceksin ve inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşacaksın. Seni seviyorum canım gönlünü ferah tut.

sağol cnm allh razı olsun ettiğin dualar sana dönsün inşallah zaten hastanede bırlıkte yattıgım ır kız vardı daha 25 yasında gencecıktı kız benmle aynı hastalıktan yatıyordu ama hastanedentaburcu oldu baska bır ufacık hastalıktan vefat ettı yanı kımın neyden olecegını allah bılır bende her halıme sukredıyorm ama bazen ıste bazen doluyor ınsan hersey ust uste gelınce patlıyor dunde benm oyle bır anımdı teşekür ederim tekrardan duan ve guzel dusuncelerın ıcın

Amin İnşallah o doktoru melek baykalın programında görmüştüm gerçekten iyi bir doktora benziyor bebeği ölen bir çiftin tedaviyle ikiz bebekleri olmuştu annemle izledik oturup ağlayarak doktor bile ağladı bakalım ilk memorialle görüşeceğiz sonra acıbadem maslakla

Benim de gecen cuma 6 yumurtam toplanmıştı, cumartesi aradılar 3'ü döllenmiş... Bu pazartesi de 3'ünü transfer ettiler. Biri çok iyi kalite, diğeri biraz daha az kalite, üçüncüsü de düşük kalite dedi.. Bugün transfer sonrası 3.gün, raporluyum işe gitmedim evde dinleniyorum..
Umarım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz:)

sağol canım hepbirlikte insalşlah burda bana manevı destek olan tum arkdaslardan allah razı olsun cok duygusal bırısıyım cok zaman yorumlarda aglıyorm hepınızden allah razı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…