2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Uzakmışsın baya canım inşallh orda iyi tecrübeli doktor elinde olursun canm
Evet uzak sürekli kontrol falan var 15 20gun dışarıya çıkmam çok zor eşim in işi nedeniyle. Amin canım Sağol inşallah ilk tedavi olumsuz bakalım şimdi 2. Denemem

canım Allah sağlık sıhhat versin hem sana hem de eşine...
dur bakalım daha bebiş olacak büyüyecek okulu var mezuniyeti var evlenmesi var...
umut var ya umut en karanlıkta bile var
tıp her geçen gün ilerliyor, inşallah sana da senin hastalığınada şifa olur.
dua edicem senin için hep...iyi daha iyi ol...

Evet uzak sürekli kontrol falan var 15 20gun dışarıya çıkmam çok zor eşim in işi nedeniyle. Amin canım Sağol inşallah ilk tedavi olumsuz bakalım şimdi 2. Denemem

benimde 2. denemm bitti. negatif sonuç aldım. şimdi sıra 3. denemede allh nasip ederse İnşallh pozitif sonuçla sonuçlanır tedavin canım çok dua edecğim

benimde 2. denemm bitti. negatif sonuç aldım. şimdi sıra 3. denemede allh nasip ederse İnşallh pozitif sonuçla sonuçlanır tedavin canım çok dua edecğim
Allah razi olsun canım benim Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin sana da sabırlar kolaylıklar versin bu son tedavin olur inşallah. ilk negatif i aldığımda yikildik resmen meğer herseyi tuo bebeğe baglamisiz kesin gözüyle bakmisiz Rabbim dur daha imtihan bitmedi dedi kendimize zor geldik. Çok zor bi süreç bi daha göze alamam diyordum ama eşim in üzülmesine dayanamadım . O sen ne zaman istersen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptıralim diyordu ama bi yandan içten içe uzuluyordu bunu hissediyordum o yüzden bi anda karar verdim baslamaya

Rabbim sabır versin canm zamnla insan alışıyor biliyormusun denemem yapmam artık kaldıramam diyor ama rabbim onun için bile güç veriyor ve yeniden yeniden başlıyor... benim ilk bebeğim 2 aylıkken düştü ve dedim ki çok zor artık çok zor toparladım kendimi çünkü ama 1 yıl sonra dedim ki rabbim güç ver bana tekrar deniyim çok şükür denedim olmadı ama denedim elimden geleni yaptım yapacağımda kısmet olursa ...

Ayy canım çok geçmiş olsun ben de kaybettim Bebeğimi tedaviden önce kendiligimden hamile kalmıştım 6 haftalikti . Hepsi birer acı oldu yüreğimde artık hersey okadar zor geliyorki kendimi çok güçsüz ve yorgun hissediyorum . Bu özlem çok baskaymis eşimle evlenmeden önce gün sayiyirdum Rabbim kavustur hayırlısı ile diye meğer daha beni ne zor hasretlikler bekliyormus. O zaman gün saydık bitti Kavuştuk şükür ama bunda sayacak günümüz yok zamanını bilmeden çabalıyoruz hep umut la inançla... artık ne sabır kaldı ne gücüm ne de umudum Rabbim güç versin hepimize inşallah

Allah'ım yarın, ettiğimiz duaları yaşadığımız gün olsun.
Amin..
Çok sevdim bu duayı paylaşmak istedim.
Yarın kan tahlilim var bebiş olup olmadıgı kesinleşecek. Bunu okuyunca duygulandım çok sagol paylaştıgin için. Iyi geldi

Canım benim yaa. Allahım yardımcın olsun. Öyle güzel günler gör ve öyle uzuuun yaşaki mutlulukla eşinle ve çocuklarınla inşallaaaah. Allahıma hepimiz için hep dua ediyorum ama senin için ayrıca edeceğim inşallah. Allah sağlık versin sonra da bebek inşallah. Burada o gunleri de konuşuruz insallah bir gün.

A
Evet canım benimkide ankada. Kime rastlasam ankada ama orda kimseyi görmüyorum :)
aa ne güzel ya canım aynen Oray a gittiğimde çok kişi oluyo ama kimseyle konusamadim şimdiye kadar cok sevindim ayni yede oldugumuza bi arkadas var bu gun transfer olan başka kim var burda sen biliyomsn. Sen şimdi hangi asamadasin tatlim

Bi daha gidince sorucam; sen kk da mısın, sen kk da mısın diye :) benimde transfer aşamam dondurulmuşla devam ediyorum canım. Senin hangi aşama

Bi daha gidince sorucam; sen kk da mısın, sen kk da mısın diye :) benimde transfer aşamam dondurulmuşla devam ediyorum canım. Senin hangi aşama
Benim de ayniii sor tatlım ben söylerim valla güldürdün beni canım allah ta seni guldursun. Benim bu gün 7. Günüm c.tesi başladık estrofem climate bant folik ve coraspin kullanıyorum bi daha ki kontrol c. Tesi . 9 mayis sanirim transfer .Senin kaçıncı gün doktorun kim

günaydın canım? ne yaptın tedaviyi konuşamadık bayadır ?
cnm eşim mayıs sonu test verecek ondan sonra bakalım neler olacak şimdilik beklemedeyim anlıcan sen neler yapacaksın negatiften sonra ne kadar oldu başlıcan ay belli mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…