- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Evet uzak sürekli kontrol falan var 15 20gun dışarıya çıkmam çok zor eşim in işi nedeniyle. Amin canım Sağol inşallah ilk tedavi olumsuz bakalım şimdi 2. DenememUzakmışsın baya canım inşallh orda iyi tecrübeli doktor elinde olursun canm
canım Allah sağlık sıhhat versin hem sana hem de eşine...burda birkaç yakın görüştüğüm arkdaslar dısında bılen yoktur sanırım benım pankreasla alkalı cıddı bır rahatsızlıgım var kronıklstı ve allah etmesın kanserden öncekı son safhadayız sürekli ataklarım oluyor hastanede tedavı göruyorm gecen sene 1 ay yogn bakımda kaldım ve ayda 1 olmak uzere devamlı atk olusuyor bu durumda bebek ıstemem herkese sacma gelıyor bebek arzusunu dıle getırdıgımde once sağlıgın dıyorlar neyıne bebek dıyen dahı oldu aılemde bu yuzden kımseyle paylasamıyorm kımse anlamıyo ama benı ılerıde hastalıgımın tedavısı mumkun olmayan safhaya geldıgınde benm boyle bır sansımda olmayacak pankreas kanserını yenen cok fazla kısı yok eskıden hep hastalıgımı arastırır kafayı yerdım olumsuz sonuclarla sımdı hıc olmazsa bu sekılde bebek olayına konsantre oluyorm hastalıgımın önüne geciyor bebek tedavısı ben esımle 7 sene falan flört ettım ve cok or sartlarda cok mucadele sonucunda evlendık evlenmemız dahı mcıze olmustu cevrede sımdı dıyormkı bır bebek vereyım ılerıde benı hatırayacagı tabı kımın kımde once olecegı bellı degıl ama hastalar kendılerını bır adım onde görurler eskıen burda takılmazken bebek ıcın ugrasmazken devamnlı ınternette facede pankreas gruplarında kafayı yemıstım ınan burda sankı tek derdım bebekmıs gıbı gelıyor ama keske tek derdım bebek olsaydı suan bunları yazarken cok kötu agladım zaten basım agrıyor dunden bu yana agrıyor bugun ılk ıgnemı olucam allahın ıznıyle
Evet uzak sürekli kontrol falan var 15 20gun dışarıya çıkmam çok zor eşim in işi nedeniyle. Amin canım Sağol inşallah ilk tedavi olumsuz bakalım şimdi 2. Denemem
Allah razi olsun canım benim Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin sana da sabırlar kolaylıklar versin bu son tedavin olur inşallah. ilk negatif i aldığımda yikildik resmen meğer herseyi tuo bebeğe baglamisiz kesin gözüyle bakmisiz Rabbim dur daha imtihan bitmedi dedi kendimize zor geldik. Çok zor bi süreç bi daha göze alamam diyordum ama eşim in üzülmesine dayanamadım . O sen ne zaman istersen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptıralim diyordu ama bi yandan içten içe uzuluyordu bunu hissediyordum o yüzden bi anda karar verdim baslamayabenimde 2. denemm bitti. negatif sonuç aldım. şimdi sıra 3. denemede allh nasip ederse İnşallh pozitif sonuçla sonuçlanır tedavin canım çok dua edecğim
Allah razi olsun canım benim Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin sana da sabırlar kolaylıklar versin bu son tedavin olur inşallah. ilk negatif i aldığımda yikildik resmen meğer herseyi tuo bebeğe baglamisiz kesin gözüyle bakmisiz Rabbim dur daha imtihan bitmedi dedi kendimize zor geldik. Çok zor bi süreç bi daha göze alamam diyordum ama eşim in üzülmesine dayanamadım . O sen ne zaman istersen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptıralim diyordu ama bi yandan içten içe uzuluyordu bunu hissediyordum o yüzden bi anda karar verdim baslamaya
Ayy canım çok geçmiş olsun ben de kaybettim Bebeğimi tedaviden önce kendiligimden hamile kalmıştım 6 haftalikti . Hepsi birer acı oldu yüreğimde artık hersey okadar zor geliyorki kendimi çok güçsüz ve yorgun hissediyorum . Bu özlem çok baskaymis eşimle evlenmeden önce gün sayiyirdum Rabbim kavustur hayırlısı ile diye meğer daha beni ne zor hasretlikler bekliyormus. O zaman gün saydık bitti Kavuştuk şükür ama bunda sayacak günümüz yok zamanını bilmeden çabalıyoruz hep umut la inançla... artık ne sabır kaldı ne gücüm ne de umudum Rabbim güç versin hepimize inşallahRabbim sabır versin canm zamnla insan alışıyor biliyormusun denemem yapmam artık kaldıramam diyor ama rabbim onun için bile güç veriyor ve yeniden yeniden başlıyor... benim ilk bebeğim 2 aylıkken düştü ve dedim ki çok zor artık çok zor toparladım kendimi çünkü ama 1 yıl sonra dedim ki rabbim güç ver bana tekrar deniyim çok şükür denedim olmadı ama denedim elimden geleni yaptım yapacağımda kısmet olursa ...
Yarın kan tahlilim var bebiş olup olmadıgı kesinleşecek. Bunu okuyunca duygulandım çok sagol paylaştıgin için. Iyi geldiAllah'ım yarın, ettiğimiz duaları yaşadığımız gün olsun.
Amin..
Çok sevdim bu duayı paylaşmak istedim.
Canım benim yaa. Allahım yardımcın olsun. Öyle güzel günler gör ve öyle uzuuun yaşaki mutlulukla eşinle ve çocuklarınla inşallaaaah. Allahıma hepimiz için hep dua ediyorum ama senin için ayrıca edeceğim inşallah. Allah sağlık versin sonra da bebek inşallah. Burada o gunleri de konuşuruz insallah bir gün.burda birkaç yakın görüştüğüm arkdaslar dısında bılen yoktur sanırım benım pankreasla alkalı cıddı bır rahatsızlıgım var kronıklstı ve allah etmesın kanserden öncekı son safhadayız sürekli ataklarım oluyor hastanede tedavı göruyorm gecen sene 1 ay yogn bakımda kaldım ve ayda 1 olmak uzere devamlı atk olusuyor bu durumda bebek ıstemem herkese sacma gelıyor bebek arzusunu dıle getırdıgımde once sağlıgın dıyorlar neyıne bebek dıyen dahı oldu aılemde bu yuzden kımseyle paylasamıyorm kımse anlamıyo ama benı ılerıde hastalıgımın tedavısı mumkun olmayan safhaya geldıgınde benm boyle bır sansımda olmayacak pankreas kanserını yenen cok fazla kısı yok eskıden hep hastalıgımı arastırır kafayı yerdım olumsuz sonuclarla sımdı hıc olmazsa bu sekılde bebek olayına konsantre oluyorm hastalıgımın önüne geciyor bebek tedavısı ben esımle 7 sene falan flört ettım ve cok or sartlarda cok mucadele sonucunda evlendık evlenmemız dahı mcıze olmustu cevrede sımdı dıyormkı bır bebek vereyım ılerıde benı hatırayacagı tabı kımın kımde once olecegı bellı degıl ama hastalar kendılerını bır adım onde görurler eskıen burda takılmazken bebek ıcın ugrasmazken devamnlı ınternette facede pankreas gruplarında kafayı yemıstım ınan burda sankı tek derdım bebekmıs gıbı gelıyor ama keske tek derdım bebek olsaydı suan bunları yazarken cok kötu agladım zaten basım agrıyor dunden bu yana agrıyor bugun ılk ıgnemı olucam allahın ıznıyle
Evet canım benimkide ankada. Kime rastlasam ankada ama orda kimseyi görmüyorum :)Ankada tüp bebek sen de mi adanadasin
tam senlik bi dua olmuşYarın kan tahlilim var bebiş olup olmadıgı kesinleşecek. Bunu okuyunca duygulandım çok sagol paylaştıgin için. Iyi geldi
hayırlı haberlerin olsun inşYarın kan tahlilim var bebiş olup olmadıgı kesinleşecek. Bunu okuyunca duygulandım çok sagol paylaştıgin için. Iyi geldi
Aynen canım okuyunca gözlerim doldu :)tam senlik bi dua olmuş
Çok sagol canım inşallahhayırlı haberlerin olsun inş
aa ne güzel ya canım aynen Oray a gittiğimde çok kişi oluyo ama kimseyle konusamadim şimdiye kadar cok sevindim ayni yede oldugumuza bi arkadas var bu gun transfer olan başka kim var burda sen biliyomsn. Sen şimdi hangi asamadasin tatlimEvet canım benimkide ankada. Kime rastlasam ankada ama orda kimseyi görmüyorum :)
amin insallahBu durumda çok söylenecek bişe olmuyor canm benimde NEGATİF çıkmıştı. Rabbim sabır versin sana bana herkeze... rabbim bizler için hayırlı günü tayin etmiştir. İnşallh o gün yakın zamandır.
Bi daha gidince sorucam; sen kk da mısın, sen kk da mısın diye :) benimde transfer aşamam dondurulmuşla devam ediyorum canım. Senin hangi aşamaA
aa ne güzel ya canım aynen Oray a gittiğimde çok kişi oluyo ama kimseyle konusamadim şimdiye kadar cok sevindim ayni yede oldugumuza bi arkadas var bu gun transfer olan başka kim var burda sen biliyomsn. Sen şimdi hangi asamadasin tatlim
Benim de ayniii sor tatlım ben söylerim valla güldürdün beni canım allah ta seni guldursun. Benim bu gün 7. Günüm c.tesi başladık estrofem climate bant folik ve coraspin kullanıyorum bi daha ki kontrol c. Tesi . 9 mayis sanirim transfer .Senin kaçıncı gün doktorun kimBi daha gidince sorucam; sen kk da mısın, sen kk da mısın diye :) benimde transfer aşamam dondurulmuşla devam ediyorum canım. Senin hangi aşama
Hadi inşallah hersey gönlünce olsun canım.Allahim bebeğine kavuştursun seni de hepimizi de.Aynen canım okuyunca gözlerim doldu :)
Çok sagol canım inşallah
cnm eşim mayıs sonu test verecek ondan sonra bakalım neler olacak şimdilik beklemedeyim anlıcan sen neler yapacaksın negatiften sonra ne kadar oldu başlıcan ay belli mi..günaydın canım? ne yaptın tedaviyi konuşamadık bayadır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?