allah razı olsn sendende manevı desteği olan tum arkdaslardanda bazen doluyorm ozaman bı yerlerde patlıyorm dunde oyle bır anıma geldı neye dusunecegımı bılmıyorm bazen sonra sukrediyorm guzel seyler dusunuyorm hepınızden allah razı olsn çok sağolunokurken çok etkilendim canım yaşadıkların zor çok zor tatlım benim
ailende seni düşünüyor tabiiki
seni çok güçlü buldum ayrıca böyle bir durumda karalar bağlayıp üzülmek yerine kendini
daha fazla umudaa bağlamışsın tebrikler canım eşinin sana söylediklerine de ççok takılma
tedavi süreci her iki taraf içinde stresli
duam seninle
sağol cnm benm allah razı olsn senın cocuk neyıne dıyorlar yanı durumda cocuk derdın olmasın demek ıstıyorlar benm bu halde cocuk ıstememe kızıyor aılem ama benmde derdım ılerıde ınsallah ılerlemez ama allah etmesın sureklı okuyorm takıp edıyorm benm gıbı olanların sonu bazen1 bazen2 bazen 5 sene sonra hepsının sonu kanser olmus yanı benm durumumda olupta kansere yakalanmayan yok eskıden sureklı arastırıyordm karalar baglıyordm bende eger ılerıkı safhalara gelırsem hıc bebek tedavısı goremem dıye acele edıyorm aılemde önce saglıgın dıyor eğer sureklı atak gecırmesem sıkıntı olmayacak ama her atakta bır darbe aldıgını pankreasın atakların nekdar sık olursa ksnere okdar cabuk yakalanacagın yazıyor ınternette buna sukur ediyorm devamlı bınlerce sukur en azından aılemın madd ımkanı var en ıyı proflara gıttım ellerınden gelenı yapıyorlar tup bebek tedavımı kızdıkları ıcın gızlı tutuyorm onu soylesem ondada maddı destek olurlarcnm ilk iğneni olucan veya oldun demek ki hani eşinle konuştuktan sonra beklemiştin ayyy çok sevindim cnm ya
ayrıca yazını okuyunca kızdım sana hiç öyle ölüm falan deme rabbim evladınla sana sağlıklı ömür versin inşlh sen iste verecek olan mevlam inşlh bu hastalığınıda atlatır evladının peşinden çokkkk koşacaksın uuykusuz kalacaksın daha dıurrr ii düşün hep ii olsun hem senin çocuk neyine diyenlere kulak asma boşver gitsin... ii haberlerini bekliyorum cnm...
günaydınnnnn .....Ayy canım çok geçmiş olsun ben de kaybettim Bebeğimi tedaviden önce kendiligimden hamile kalmıştım 6 haftalikti . Hepsi birer acı oldu yüreğimde artık hersey okadar zor geliyorki kendimi çok güçsüz ve yorgun hissediyorum . Bu özlem çok baskaymis eşimle evlenmeden önce gün sayiyirdum Rabbim kavustur hayırlısı ile diye meğer daha beni ne zor hasretlikler bekliyormus. O zaman gün saydık bitti Kavuştuk şükür ama bunda sayacak günümüz yok zamanını bilmeden çabalıyoruz hep umut la inançla... artık ne sabır kaldı ne gücüm ne de umudum Rabbim güç versin hepimize inşallah
evet cnm cok sukur o bana umut oldu allahtan suan bır umudum var tedavı surecıme cok umut baglamıyorm ılkıne cok umutlandım hayal kırıklıgı yasadım bu sefer hıc tedavıye bslamısım gıbıde hıssetmıyorm ınan ılk tedavımde evrene okdar guzel mesajlar yolladım kı cok guzel dıleklerın sana dönsun ınsallah cok tskr ederm hepınızden allah bınlerce kez razı olsnCanım iyi düşün iyi olsun hep. Evrene ne mesaj gönderirsek bize o geri dönermiş. Çok geçmiş olsun. Ben yaşadığın bu sıkıntılardan sonra mutlu sonun seni beklediğini düşünüyorum. Güzel haberlerini alacağımız zamanlar yakındır. Yeni tedavin de hayırlı olsun bu arada. Bak doktorun, hemşirenin de tavırları değişmiş. Bunlar hep iyiye işaret.
sağol cnm insallah eger adanaya yolu düşen olursa benmde kapım herkese acık ama adanadaya tedavıye gelen olacagını pek sanmıyorm anca cevre dogu ıllerden gelen olursa bende yapabılıcegım herseyı yaparımEvet kuzum benim yemede diyorum öyle bi süreçte kapım her zaman ardına kadar açık otelde kalma Sakın inşallah canımm biz bunlara oturup gülücez ne günlerdi diye hiç üzülme sen Allah'ın izniyle görürsün bakk
inşallah canm bende öyle düşünüyorm sadece bazen dolunca tasıyorm patlıorm dunde oyle bır safhaya geldıgım ın patladım yoksa normalde cok fazla negatif dusunen bırı degılım bırcok seyın ustesınden gelım bununda gelecegme emınım ama bazen cıdden patlıyorm bnde oyle bır ana gelıp burda sızlerı uzduysem kusura bakmayın hepınızde allahım bınlerce kez razı olsn herkese cok teşekküre edermCanım sen Allaha şükür kötü bir hastalığa yakalanmamışsın inşallah Allah'ın izniylede o safhaya gelmeyeceksin. Bu rahatsızlığın var diye o kötü hastalık başına gelecek değil. İnşallah sen o hastalığın ucundan bile geçmeyeceksin ve inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşacaksın. Seni seviyorum canım gönlünü ferah tut.
Amin İnşallah o doktoru melek baykalın programında görmüştüm gerçekten iyi bir doktora benziyor bebeği ölen bir çiftin tedaviyle ikiz bebekleri olmuştu annemle izledik oturup ağlayarak doktor bile ağladı bakalım ilk memorialle görüşeceğiz sonra acıbadem maslakla
.gerçekten çok güzel yüreğe sahip biri kendini hastasının yerine koyuyor elinden geleni yapıyor hastası için... senin için neresi hayırlı olacaksa orası olsun canım ...
Amin İnşallah o doktoru melek baykalın programında görmüştüm gerçekten iyi bir doktora benziyor bebeği ölen bir çiftin tedaviyle ikiz bebekleri olmuştu annemle izledik oturup ağlayarak doktor bile ağladı bakalım ilk memorialle görüşeceğiz sonra acıbadem maslakla
hayırlı olsun canımBenim de gecen cuma 6 yumurtam toplanmıştı, cumartesi aradılar 3'ü döllenmiş... Bu pazartesi de 3'ünü transfer ettiler. Biri çok iyi kalite, diğeri biraz daha az kalite, üçüncüsü de düşük kalite dedi.. Bugün transfer sonrası 3.gün, raporluyum işe gitmedim evde dinleniyorum..
Umarım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz:)
Amin, inşallah... Çok teşekkürlerhayırlı olsun canım
günaydınlarrr
Hayırlı olsun canımm Rabbim mucizene kavuştursun ikiz annesi okursun bak belki de Ananas ve kivi tutunmaya iyi geliyo diye okudum Kızlardan canım bilgin olsun bi de kabak çekirdeği iyiymişBenim de gecen cuma 6 yumurtam toplanmıştı, cumartesi aradılar 3'ü döllenmiş... Bu pazartesi de 3'ünü transfer ettiler. Biri çok iyi kalite, diğeri biraz daha az kalite, üçüncüsü de düşük kalite dedi.. Bugün transfer sonrası 3.gün, raporluyum işe gitmedim evde dinleniyorum..
Umarım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz:)
Canımm benim çok tşkler hadi bakalım dünki olumsuzluktan çık güçlü güzel anne adayının sen kuzum bebişlerin gelecek daha :)sağol cnm insallah eger adanaya yolu düşen olursa benmde kapım herkese acık ama adanadaya tedavıye gelen olacagını pek sanmıyorm anca cevre dogu ıllerden gelen olursa bende yapabılıcegım herseyı yaparım
Hayırlı olsun canımm Rabbim mucizene kavuştursun ikiz annesi okursun bak belki de Ananas ve kivi tutunmaya iyi geliyo diye okudum Kızlardan canım bilgin olsun bi de kabak çekirdeği iyiymiş
Canımm benim çok tşkler hadi bakalım dünki olumsuzluktan çık güçlü güzel anne adayının sen kuzum bebişlerin gelecek daha :)
Kızlara günaydın hepinizede yarın opum var korkuyorummm yaa biraz ilk tedavide nasıldı unuttum da acısı ağrısı oluyo muydu sonradan yaa
Hayırlısı olsun bakalım canım, sağlıklı olsun da tek, ikiz farketmez.. Allahim ne takdir ederse ananas, kivi, kabak cekirdegi, bol su kac gundur.. Umarim hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz sana da opuda basarilar, ben cok rahattim, kucuk bi anestezi verildi, 1 saat falan yattim sonra ise gittim.. Merak etme, icin rahat olsun bol bol dua et, bizi de haberdar et mutlaka.. Bol sansHayırlı olsun canımm Rabbim mucizene kavuştursun ikiz annesi okursun bak belki de Ananas ve kivi tutunmaya iyi geliyo diye okudum Kızlardan canım bilgin olsun bi de kabak çekirdeği iyiymiş
Canımm benim çok tşkler hadi bakalım dünki olumsuzluktan çık güçlü güzel anne adayının sen kuzum bebişlerin gelecek daha :)
Kızlara günaydın hepinizede yarın opum var korkuyorummm yaa biraz ilk tedavide nasıldı unuttum da acısı ağrısı oluyo muydu sonradan yaa
Canımm yaa korkmuyodum aslında eşim korkuttu ilk tedavide opudan uyanırken ağladın baya ağrın vardı dedi bende birazcık tırstım düşünüyorum aklıma da gelmiyor hiç :/ evet canım çideri sen anlatmıştım bana aynen fiyat 5.000 oldu muayenede 400 dü 300 oldu inşallah bu tedavinde olucak görürsün bak İstanbul'a gerek kalamayacakcANIM opuda narkoz verıyorlar sana zaten korkma ayrıca en ıyı hastanelerden bırındesın merak etme :) cannm sana cıderı ben anlatmıstım sımdı hatırladım uye oldn ındırımı aldın yanı dımı benıde arıyorlar hemen her gun ama hala uye olmadm ben ıstnbulda karar vermeden uye olmayacagm sevındım ındırım almana ındırımle 5 bın tl oldu dımı
Canımm umarım emeklerimizin karşılığını alıcaz bnde rahattım ah bu Kociş korkuttu beni zaten stresliyim evhamlıyım huyumuda biliyo ama boşluğuna geldi sanırım hayırlısıyla bi atlatsam YarınıHayırlısı olsun bakalım canım, sağlıklı olsun da tek, ikiz farketmez.. Allahim ne takdir ederse ananas, kivi, kabak cekirdegi, bol su kac gundur.. Umarim hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz sana da opuda basarilar, ben cok rahattim, kucuk bi anestezi verildi, 1 saat falan yattim sonra ise gittim.. Merak etme, icin rahat olsun bol bol dua et, bizi de haberdar et mutlaka.. Bol sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?