2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

allah razı olsn sendende manevı desteği olan tum arkdaslardanda bazen doluyorm ozaman bı yerlerde patlıyorm dunde oyle bır anıma geldı neye dusunecegımı bılmıyorm bazen sonra sukrediyorm guzel seyler dusunuyorm hepınızden allah razı olsn çok sağolun

sağol cnm benm allah razı olsn senın cocuk neyıne dıyorlar yanı durumda cocuk derdın olmasın demek ıstıyorlar benm bu halde cocuk ıstememe kızıyor aılem ama benmde derdım ılerıde ınsallah ılerlemez ama allah etmesın sureklı okuyorm takıp edıyorm benm gıbı olanların sonu bazen1 bazen2 bazen 5 sene sonra hepsının sonu kanser olmus yanı benm durumumda olupta kansere yakalanmayan yok eskıden sureklı arastırıyordm karalar baglıyordm bende eger ılerıkı safhalara gelırsem hıc bebek tedavısı goremem dıye acele edıyorm aılemde önce saglıgın dıyor eğer sureklı atak gecırmesem sıkıntı olmayacak ama her atakta bır darbe aldıgını pankreasın atakların nekdar sık olursa ksnere okdar cabuk yakalanacagın yazıyor ınternette buna sukur ediyorm devamlı bınlerce sukur en azından aılemın madd ımkanı var en ıyı proflara gıttım ellerınden gelenı yapıyorlar tup bebek tedavımı kızdıkları ıcın gızlı tutuyorm onu soylesem ondada maddı destek olurlar

günaydınnnnn .....
amin canım bizilerin sınavıda bu rabbim hayırlısını nasip etsin gerçekten herşey çok zor rabbim sabır ve dayanma gücü versin hepimize... hakımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallh dualara sınmaktan başka çaremiz yok hep umutla sabırla devam edeceğiz ben inanıyorum rabbim nasip edecek bizlere küçük yumuk gözlü melekleri ...

evet cnm cok sukur o bana umut oldu allahtan suan bır umudum var tedavı surecıme cok umut baglamıyorm ılkıne cok umutlandım hayal kırıklıgı yasadım bu sefer hıc tedavıye bslamısım gıbıde hıssetmıyorm ınan ılk tedavımde evrene okdar guzel mesajlar yolladım kı cok guzel dıleklerın sana dönsun ınsallah cok tskr ederm hepınızden allah bınlerce kez razı olsn

sağol cnm insallah eger adanaya yolu düşen olursa benmde kapım herkese acık ama adanadaya tedavıye gelen olacagını pek sanmıyorm anca cevre dogu ıllerden gelen olursa bende yapabılıcegım herseyı yaparım

inşallah canm bende öyle düşünüyorm sadece bazen dolunca tasıyorm patlıorm dunde oyle bır safhaya geldıgım ın patladım yoksa normalde cok fazla negatif dusunen bırı degılım bırcok seyın ustesınden gelım bununda gelecegme emınım ama bazen cıdden patlıyorm bnde oyle bır ana gelıp burda sızlerı uzduysem kusura bakmayın hepınızde allahım bınlerce kez razı olsn herkese cok teşekküre ederm

gerçekten çok güzel yüreğe sahip biri kendini hastasının yerine koyuyor elinden geleni yapıyor hastası için... senin için neresi hayırlı olacaksa orası olsun canım ...

görüşmek istersen halit beylede görüş derim canım

hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun canımm Rabbim mucizene kavuştursun ikiz annesi okursun bak belki de Ananas ve kivi tutunmaya iyi geliyo diye okudum Kızlardan canım bilgin olsun bi de kabak çekirdeği iyiymiş

sağol cnm insallah eger adanaya yolu düşen olursa benmde kapım herkese acık ama adanadaya tedavıye gelen olacagını pek sanmıyorm anca cevre dogu ıllerden gelen olursa bende yapabılıcegım herseyı yaparım
Canımm benim çok tşkler hadi bakalım dünki olumsuzluktan çık güçlü güzel anne adayının sen kuzum bebişlerin gelecek daha :)
Kızlara günaydın hepinizede yarın opum var korkuyorummm yaa biraz ilk tedavide nasıldı unuttum da acısı ağrısı oluyo muydu sonradan yaa

hazal85 tatlım bende maslakta tedavi görüyorum Bülent beyi de tavsiye ederim Şiddetle gerçekten işinin ehli tecrübeli bi Dr bu arada raporun yoksa tedaviye başlamadan çider Derneğine üye olursan maslakta 750 lira bi indirimi var diğer hastanelerdede belli oranda indirimleri var ama ben maslağa gittiğim için sadece bunun indirimini biliyorum bilgin olsun

cANIM opuda narkoz verıyorlar sana zaten korkma ayrıca en ıyı hastanelerden bırındesın merak etme :) cannm sana cıderı ben anlatmıstım sımdı hatırladım uye oldn ındırımı aldın yanı dımı benıde arıyorlar hemen her gun ama hala uye olmadm ben ıstnbulda karar vermeden uye olmayacagm sevındım ındırım almana ındırımle 5 bın tl oldu dımı

Hayırlısı olsun bakalım canım, sağlıklı olsun da tek, ikiz farketmez.. Allahim ne takdir ederse ananas, kivi, kabak cekirdegi, bol su kac gundur.. Umarim hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz sana da opuda basarilar, ben cok rahattim, kucuk bi anestezi verildi, 1 saat falan yattim sonra ise gittim.. Merak etme, icin rahat olsun bol bol dua et, bizi de haberdar et mutlaka.. Bol sans

Canımm yaa korkmuyodum aslında eşim korkuttu ilk tedavide opudan uyanırken ağladın baya ağrın vardı dedi bende birazcık tırstım düşünüyorum aklıma da gelmiyor hiç :/ evet canım çideri sen anlatmıştım bana aynen fiyat 5.000 oldu muayenede 400 dü 300 oldu inşallah bu tedavinde olucak görürsün bak İstanbul'a gerek kalamayacak

Canımm umarım emeklerimizin karşılığını alıcaz bnde rahattım ah bu Kociş korkuttu beni zaten stresliyim evhamlıyım huyumuda biliyo ama boşluğuna geldi sanırım hayırlısıyla bi atlatsam Yarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…